ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξορκια με μαγικο ραβδι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ξορκια με μαγικο ραβδι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

wizardofthewhitemagic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
wizardofthewhitemagicΝέο Μέλος
30/08/2010, 16:49:08
Διαχειρηστες του esoterica κλειστε μου το θεμα σας παρακαλω

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpmCjQMeOkj5EUrQgOa7cvp20Z4JlIAfC8fuPIxE4FXNdgnsg&t=1&usg=__5_fJ-2e9U6RzrL1pCAcpCm8BBzI=

30/08/2010, 21:07:33
Γιατί να στο κλείσουμε ρε φίλε το θέμα, τι το πέρασες εδώ, σαλεπιτζίδικο. Αντε ανοίγουμε ενα θέμα και επειδή θιχτήκαμε ή επειδή δεν γουστάρουμε αφηνιάζουμε και ζητάμε να το κλειδώσουν?
Οχι ρε φίλε άνοιξες ένα θέμα και θα πρέπει να δεχθείς και τον αντίλογο, αναμενόμενος είναι..
makforΜέλος
31/08/2010, 10:01:46
τι εννοεις με την λεξη μυαλο ?

φυσικα και υπαρχει , φυσικα εαν το δεις τοτε εισαι σε χειρουργιο με το κεφαλι ανοιχτο , αλλα και ετσι μπορεις να το δεις ... (για δοκιμασε καμια αλλη λεξη)

φυσικα και για να δεχθω κατι πρεπει να αποδειχθει , ειτε οπτικα , ειτε με οποιον αλλο τροπο μπορει ο αλλος να μου το αποδειξει και φυσικα (εαν εχω αμφιβολιες) στην συνεχεια πρεπει να το επαλυθευσω , και οχι μονο εγω αλλα και αλλοι , επισης σε καθε επαναληψη πρεπει να παιρνω το ιδιο αποτελεσμα ... αλλιως δεν δεχομαι τιποτα ... εαν παλι εσυ δεχεσε οτι σου σερβιρουν δεν εχω κανενα προβλημα φιλε μαγιε , αλλα δεν ειναι τα πραγματα τοσο απλα οσο τα βλεπεις ... ουτε το βλεπουμε ολοι οπως εσυ ...

αραγε πεταει ο γαϊδαρος ? εγω εχω δει πολλους να πετανε ... εσυ ? θα το πιστευες χωρις να το δεις ?

το φορητο που πεταξε το ειδες ? αποδειξε μου εσυ οτι ειναι ΓΡΑΦΙΚΑ και εγω παω πασο , ως τοτε θα πιστευω οτι ειναι διαστημοπλοιο !! οκ ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

RankettΜέλος
31/08/2010, 10:30:12
quote:
makfor
αραγε πεταει ο γαϊδαρος ? εγω εχω δει πολλους να πετανε ...

Αν πετάνε λέει; Εδώ δες τι ξέρουν να κάνουν:

Μπαίνει ένας γάιδαρος σ' ένα φούρνο και λέει:
-Γεια! Mου δίνεις μια φρατζόλα ψωμί;
Ο φούρναρης τον κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα, σταυροκοπιόταν και σκεφτόταν "έλα παναγία μου, μιλάει ο γάιδαρος και θέλει και ψωμί";
Τέλος πάντων, ο φούρναρης του δίνει τη φρατζόλα, ο γάιδαρος πληρώνει, λέει ευχαριστώ και φεύγει. O φούρναρης είχε μείνει αποσβολωμένος οπότε ξαναμπαίνει στο φούρνο ο γάιδαρος και του λέει:
-Δε μου λες, μου δίνεις και μία σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι;

Edited by - Rankett on 31/08/2010 10:31:55

RankettΜέλος
31/08/2010, 10:33:38
ΟΤ: τι θα γίνει με την τεράστια εικόνα που έχει καταστρέψει τη διαμόρφωση της σελίδας;
wizardofthewhitemagicΝέο Μέλος
31/08/2010, 16:08:15
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΑΝΕ!!!! ΑΦΟΥ ΉΠΙΑΝ RED BOUL .

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpmCjQMeOkj5EUrQgOa7cvp20Z4JlIAfC8fuPIxE4FXNdgnsg&t=1&usg=__5_fJ-2e9U6RzrL1pCAcpCm8BBzI=

alexisDDDΝέο Μέλος
31/08/2010, 17:42:12
wizardofthewhitemagic
έχω μία απορία...
πόσο είσαι;

Πάντα αγαπάμε αυτά που δεν μπορούμε να έχουμε

01/09/2010, 00:54:02
wizardofthewhitemagic ρίξε μια ματιά εδώ Πώς να εισάγω εικόνα? για το πώς μπορείς να βάλεις την ψηφιακή σου υπογραφή στο προφίλ σου.

quote:
wizardofthewhitemagic-Διαχειρηστες του esoterica κλειστε μου το θεμα σας παρακαλω

quote:
allzzaro -Οχι ρε φίλε άνοιξες ένα θέμα και θα πρέπει να δεχθείς και τον αντίλογο, αναμενόμενος είναι..

Πολύ σωστά allzzaro….

03/09/2010, 08:20:05
Infidels
Διαφωνείτε όσο θέλετε.
Το δικό μου μαγικό ραβδί γράφει

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 03/09/2010 08:20:53

03/09/2010, 08:21:27
Ιδού και η απόδειξη......