- Ξορκια με μαγικο ραβδι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οχι ρε φίλε άνοιξες ένα θέμα και θα πρέπει να δεχθείς και τον αντίλογο, αναμενόμενος είναι..
φυσικα και υπαρχει , φυσικα εαν το δεις τοτε εισαι σε χειρουργιο με το κεφαλι ανοιχτο , αλλα και ετσι μπορεις να το δεις ... (για δοκιμασε καμια αλλη λεξη)
φυσικα και για να δεχθω κατι πρεπει να αποδειχθει , ειτε οπτικα , ειτε με οποιον αλλο τροπο μπορει ο αλλος να μου το αποδειξει και φυσικα (εαν εχω αμφιβολιες) στην συνεχεια πρεπει να το επαλυθευσω , και οχι μονο εγω αλλα και αλλοι , επισης σε καθε επαναληψη πρεπει να παιρνω το ιδιο αποτελεσμα ... αλλιως δεν δεχομαι τιποτα ... εαν παλι εσυ δεχεσε οτι σου σερβιρουν δεν εχω κανενα προβλημα φιλε μαγιε , αλλα δεν ειναι τα πραγματα τοσο απλα οσο τα βλεπεις ... ουτε το βλεπουμε ολοι οπως εσυ ...
αραγε πεταει ο γαϊδαρος ? εγω εχω δει πολλους να πετανε ... εσυ ? θα το πιστευες χωρις να το δεις ?
το φορητο που πεταξε το ειδες ? αποδειξε μου εσυ οτι ειναι ΓΡΑΦΙΚΑ και εγω παω πασο , ως τοτε θα πιστευω οτι ειναι διαστημοπλοιο !! οκ ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
makfor
αραγε πεταει ο γαϊδαρος ? εγω εχω δει πολλους να πετανε ...
Αν πετάνε λέει; Εδώ δες τι ξέρουν να κάνουν:
Μπαίνει ένας γάιδαρος σ' ένα φούρνο και λέει:
-Γεια! Mου δίνεις μια φρατζόλα ψωμί;
Ο φούρναρης τον κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα, σταυροκοπιόταν και σκεφτόταν "έλα παναγία μου, μιλάει ο γάιδαρος και θέλει και ψωμί";
Τέλος πάντων, ο φούρναρης του δίνει τη φρατζόλα, ο γάιδαρος πληρώνει, λέει ευχαριστώ και φεύγει. O φούρναρης είχε μείνει αποσβολωμένος οπότε ξαναμπαίνει στο φούρνο ο γάιδαρος και του λέει:
-Δε μου λες, μου δίνεις και μία σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι;
![]()
Edited by - Rankett on 31/08/2010 10:31:55
έχω μία απορία...
πόσο είσαι;

Πάντα αγαπάμε αυτά που δεν μπορούμε να έχουμε ![]()
quote:
wizardofthewhitemagic-Διαχειρηστες του esoterica κλειστε μου το θεμα σας παρακαλω
quote:
allzzaro -Οχι ρε φίλε άνοιξες ένα θέμα και θα πρέπει να δεχθείς και τον αντίλογο, αναμενόμενος είναι..
Πολύ σωστά allzzaro….![]()

Διαφωνείτε όσο θέλετε.
Το δικό μου μαγικό ραβδί γράφει
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 03/09/2010 08:20:53