ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kyriakopoulos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΠρολέγωνΝέο Μέλος
13/09/2005, 00:41:41
Τα στοιχεία που παραθέτω αφορούν το πρόσωπο όπου ο Ιωάννης στην αποκάλυψη αποκαλεί «μέγα θηρίο» και όχι αντίχριστο όπως αυθαίρετα όλοι τον αποκαλούν :

Ο ίδιος :

Όνομα : _ _ R _ _ _
Επώνυμο : _ O _ E _ _
Ημερομηνία γέννησης : _ _ / _ _ / 1977
Υπηκοότητα : Αγγλία
Επάγγελμα : Ακαθόριστο
Τομέας σπουδών : Ακαθόριστο
Πανεπιστήμιο : Manchester University

Η αδελφή του :

Όνομα : _ A _ _
Ημερομηνία γέννησης : _ _ / _ _ / 1979
Επάγγελμα : Ακαθόριστο
Σπουδές : Ακαθόριστο

Ο πατέρας του :

Όνομα : _ _ _ E _ _
Ημερομηνία γέννησης : _ _ / _ _ / 1944
Επάγγελμα : _ _ _ _ _ _ _ _
Σπουδές : Νομική

Η μητέρα του :

Όνομα : _ _ R _ _ _ _ ή _ _ _ _
Επώνυμο : _ O _ _
Ημερομηνία γέννησης : _ _ / _ _ / _ _ _ _
Υπηκοότητα : Αγγλία - Ισραήλ
Επάγγελμα : Χορεύτρια
Σπουδές : Ακαθόριστο

Δεν γράφω προς το παρόν ολοκληρωμένα τα στοιχεία του αν και φωτογραφίζοντας τον ήδη διακινδυνεύω πολλά.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι κατά 99,9999999999999999999999 % αυτός είναι το αποκαλούμενο «μέγα θηρίο» εγώ τουλάχιστον είμαι πεπεισμένος τα υπόλοιπα είναι δική σας έρευνα.

Έσεται Ήμαρ.

Edited by - Προλέγων on 13/09/2005 00:50:00

HfaistosΜέλος
13/09/2005, 00:43:58
quote:

Καπου,στις πρωτες 50 σελιδες,αναφερθηκε οτι ο Nostradamus προφητεψε οτι τελευταιος πρωθυπουργος θα ειναι ο Καραμανλης και τελευταιοι Ολυμπιακοι,αυτοι της Αθηνας.

Ειναι δυνατον να αναφερθει καποιο 'link' στο οποιο να γινεται λογος για κατι τετοιο;

Ευχαριστω.

Dhladh o Nostradamos eipe Karamanlis? Iksere to onoma tou? Opws Hiller pou eixe pei ?

Den to pistevw proswpika ayta pou elege o Nostradamos aporiptontai .

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

HfaistosΜέλος
13/09/2005, 00:47:21
Apo to Athos.gr

Βελιγράδι, 9 Σεπτεμβρίου 2005 (12:47 UTC+2)

Με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Βενέδικτο 16ο συναντάται σήμερα ο πρόεδρος της Σερβίας - Μαυροβουνίου Σβέτοζαρ Μάροβιτς, στη θερινή παπική κατοικία στο Κάστελ Γκαντόλφο.

Η πρόσκληση για συνάντηση που απηύθυνε ο πάπας στον κ. Μάροβιτς και η πρόθεσή του σε σύντομο χρονικό διάστημα να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς, εκτιμώνται ως κινήσεις που επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητά του να εδραιώσει στενότερες σχέσεις με τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και γενικότερα με τις ορθόδοξες εκκλησίες της νοτιανατολικής Ευρώπης

Ο κ. Μάροβιτς πριν από την αναχώρησή του για την Ιταλία είχε συνομιλίες με τον πατριάρχη Σερβίας Παύλο και τον καθολικό επίσκοπο Βελιγραδίου Στάνισλαβ Χότσεβαρ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, ο κ. Μάροβιτς αναμένεται να προλειάνει το έδαφος για μία πιθανή επίσκεψη του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στη Σερβία - Μαυροβούνιο, για την οποία έως τώρα επικρατούσε η άποψη, τόσο στο Βελιγράδι, όσο και στη Ρώμη ότι δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μάροβιτς είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που γίνεται δεκτός από τον πάπα Βενέδικτο 16o.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό B92 ο θρησκειολόγος Μίρκο Τζόρτζεβιτς, τονίζει ότι ενδέχεται η εκκλησία της Σερβίας να τηρήσει πιο μετριοπαθή στάση όσον αφορά στο ενδεχόμενο επίσκεψης του πάπα στο Βελιγράδι και ότι ο Μάροβιτς καλείται να αναλάβει μεσολαβητικό ρόλο.

«Η επίσκεψη του πάπα στη Σερβία - Μαυροβούνιο είναι πολύ πιο αναγκαία για τη χώρα και στην εκκλησία μας, παρά για τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Ηρθε πλέον ο καιρός η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία να ανοίξει την πόρτα για την υπόλοιπη Ευρώπη», υπογράμμισε.

Pame kala ? Ti einai ayta dhladh twra tha parakalame kai ton Papa ? Malista to sxedio paei mia xara .

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

Edited by - Hfaistos on 13/09/2005 00:48:38

ilios35Μέλος
13/09/2005, 02:40:35
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΕ.
Α...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ...
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ....
ΑΚΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.....
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.?
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .
ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΕΥΦΣΠΛΑΧΝΟΣ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ.
ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ?
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΑΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ..?
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΘΕΟΣ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ....
ΑΚΟΥ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....
ΑΚΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΣ......
angiΜέλος
13/09/2005, 03:06:10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΚΛΗΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΕΦΗΒΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΟ.
Α! ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

aa

TyaneasΜέλος
13/09/2005, 10:31:38
Γιατι δεν πατε ολοι μαζι στο Λιακοπουλο να κανετε νταβαντουρι?
Ειπα να μην απαντησω σε αυτο το θεμα αλλα δεν κρατηθηκα.
Αρκετα πια με τους δηθεν μελοντολογους και τις Μ.......Σ του Λιακοπουλου!

Βγαζει το Ν1 και μετα το Ν2.
Πρωτη φορα βλεπω προφητειες σε συνεχειες.
Οπου να ναι θα ερθει και το Ν3 με φρεσκες προφητειες.

Ελεος!!!!!

Κανω ζαπινγκ προχθες και πετυχαινω μαι προφητεια απο το Ν2 που ελεγε
-Θα ερθει ημερα Παρασκευη και ωρα 21.00
-Θα ειναι μεταξυ 30 και 40 ετων.

Δεν σας φαινεται τιποτα παραξενο σε αυτες τις 2 προφητειες?

Απο την μια ο Αγιος που προφητεψε γνωριζει ωρα και ημερα ακριβως αλλα εχει ενα δισταγμο στην ηλικια.
Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα τωρα?

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

AetosΜέλος
13/09/2005, 10:53:53
Προλέγων,

ποια είναι η πηγή σου? Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είναι να κάνουμε και οι υπόλοιποι κάποια έρευνα, να ξέρουμε από που θα ξεκινήσουμε.

Όσο για τους άλλους που μιλάνε για μετεφηβικές ανησυχίες, και μπαίνουν για την ειρωνία τους, και για να βλασφημήσουν, ας τους βοηθήσει ο Θεός να απαλαχθούν από τις Λεγεώνες που τους βασανίζουν.

Είχα σκοπό να ειρωνευτώ και εγώ και το κάνω το θέμα προσωπικό, αλλά με συγκρατεί δεύτερη σκέψη να μην υποκύψω στον πειρασμό της προσωπικής αντιπαράθεσης, διότι κάθε προσβολή σε πράγματα που πιστεύει κάποιος είναι ευθεία προσβολή σε αυτόν.

Και απλά..μια τελευταία προειδοποίηση..όποιος στην συνέχεια μιλήσει με ασέβεια για Άγιο της εκκλησίας μας, ή προσβάλλει την πίστη μου (και μιλάω για μένα και μόνο) επειδή είναι σαν να προσβάλει εμένα προσωπικά, να ξέρει ότι θα έχει να κάνει μόνο μαζί μου....κι αν θελήσει να κάνει αντιπαράθεση και τον τρώει ο κ...ς του, ας κάνει μια επανάληψη στα ελληνικά του, να διορθώσει και την ορθογραφία του, γιατί καλό θα είναι να μην μου δώσει έστω και την παραμικρή αφορμή, γιατί θα μάθει ότι Χριστιανός δεν σημαίνει να γυρίζει κάποιος και το άλλο μάγουλο, αλλά κι αν το κάνει θα το κάνει μόνο 1 φορά, και αυτή η στιγμή είναι τώρα! Επομένως, ας σκεφτεί πολύ σοβαρά την επομένη.

13/09/2005, 11:39:36
quote:
Γιατι δεν πατε ολοι μαζι στο Λιακοπουλο να κανετε νταβαντουρι?
Ειπα να μην απαντησω σε αυτο το θεμα αλλα δεν κρατηθηκα.
Αρκετα πια με τους δηθεν μελοντολογους και τις Μ.......Σ του Λιακοπουλου!

Βγαζει το Ν1 και μετα το Ν2.
Πρωτη φορα βλεπω προφητειες σε συνεχειες.
Οπου να ναι θα ερθει και το Ν3 με φρεσκες προφητειες.

Ελεος!!!!!

Κανω ζαπινγκ προχθες και πετυχαινω μαι προφητεια απο το Ν2 που ελεγε
-Θα ερθει ημερα Παρασκευη και ωρα 21.00
-Θα ειναι μεταξυ 30 και 40 ετων.

Δεν σας φαινεται τιποτα παραξενο σε αυτες τις 2 προφητειες?

Απο την μια ο Αγιος που προφητεψε γνωριζει ωρα και ημερα ακριβως αλλα εχει ενα δισταγμο στην ηλικια.
Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα τωρα?

Φίλε Tyaneas, να σε βοηθήσω.
Όλα ξεκινάνε από το ότι πιστεύεις πως είσαι πιο έξυπνος, και κατάλαβες την "απάτη" με τις προφητείες.
Κι όμως υπάρχουν πιο έξυπνοι άνθρωποι από εσένα, οι οποίοι πιστεύουν στις προφητείες.
Άρα τα πράγματα είναι απλά: δεν είσαι έξυπνος.

franandy2001Μέλος
13/09/2005, 11:52:16
Αγαπητοι φιλοι αποτι βλεπωμε εδω γραφουνε ο καθενας της αποκαλυψεις που γνωριζη και κανεναν δεν υπωχρεωνουν να της διαβαση σεβαστηται την γνωμη του καθενως και μην ειρωνευσται.Μπορι ο καθενας να γραψει τι γνωμητου χωρις καμια υπωχρεωςη.
13/09/2005, 14:04:02
quote:

Αγαπητοι φιλοι αποτι βλεπωμε εδω γραφουνε ο καθενας της αποκαλυψεις που γνωριζη και κανεναν δεν υπωχρεωνουν να της διαβαση σεβαστηται την γνωμη του καθενως και μην ειρωνευσται.Μπορι ο καθενας να γραψει τι γνωμητου χωρις καμια υπωχρεωςη.

Κάποια παλιά μέλη του φόρουμ είπαμε να μαζέψουμε λεφτά, να πάμε να πάρουμε μια καλή εγκυκλοπαίδια και να την κάνουμε δώρο στους φίλους μας.

Εγώ έχω όμως την εξής απορία.

Θα σας άρεσε να διαβάζετε γενικές γνώσεις, για π.χ. εξερευνήσεις και ανακλύψεις, ποιός π.χ. πήγε στον Νότιο Πόλο ή στα Ιμαλάια, ή είναι πιο ενδιαφέροντα τα ξόρκια, οι επικλήσεις και οι καθρέπτες, οι προφητείες ?

Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα.

Ας πούμε, οτι πρίν αοό 1.000 χρόνια προφήτεψε κάποιος κάτι. Πρίν 1.000 χρόνια λοιπόν σχηματίστηκε, εκφράστηκε, ορίστηκε μια προφητεία. Οτι (ας πούμε) "σε 1.000 χρόνια θα γίνει...."
Έστι λοιπόν υπάρχει και η ημερομηνία εκπλήρωσης της προφητείας (ας πούμε οτι ήρθε σήμερα) .

Ο προφήτης, εφόσον είναι σε θέση να προβλέψει το γεγονός και να το εκφράσει (να πεί δηλ. την "προφητεία"), γιατί να μήν είναι σε θέση να γνωρίζει αν και οι άνθρωποι την ερμηνεύσουν σωστά και όντως εκπληρωθεί ?