- Ερωτήσεις για ψυχικές ικανότητες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Ως βέρος ελληναράς, δεν γίνεται να ξεφύγεις από τη λογική της αρπακτής, της μίζας και του βολέματος. Δεν είναι τυχαίο που έχετε γίνει ρεζίλι διεθνώς!!!
πριν λίγο καιρό το ίδιο άτομο μου είχε πει ότι οι πρόγονοι μου (έλληνες)
πολέμησαν τους δικούς του προγόνους τότε τον ρώτησα για την καταγωγή του και δεν μου είπε σήμερα βλέπω ότι πάλι διαχωρίζει την θέση του από την ελληνική φυλή
ενδιαφέρον
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Βρε Άθεε μπας και είναι Αλβανός.....?===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
δεν ξέρω,πάντως σίγουρα είναι χριστιανός
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 27/02/2010 16:51:33
d.k
quote:
συγνωμη το χασαμε παλι ή μου φαινεται?d.k
Hunter!!!
soul
quote:
**Ρώτα και το φίλο σου το γιαπετ να σου το επιβεβαιώσει.
Ε;;; ναι ναι.
Ναι σε όλα!!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Αίολος
ΠΟΛΥ καλό!
Ισως το βάλω για υπογραφή...
Ο Αδαμάντιος Κοραής που το έγραψε φίλε Αίολε , είχε σπιθηροβόλο πνεύμα και εύστοχες κρίσεις . Δεν κατετάγη τυχαία ανάμεσα στους μεγάλους διδασκάλους του έθνους .
*
quote:quote:
Αίολος
ΠΟΛΥ καλό!
Ισως το βάλω για υπογραφή...
Ο Αδαμάντιος Κοραής που το έγραψε φίλε Αίολε , είχε σπιθηροβόλο πνεύμα και εύστοχες κρίσεις . Δεν κατετάγη τυχαία ανάμεσα στους μεγάλους διδασκάλους του έθνους .*
Ναι αλλα δεν ήταν Έλληνας ... δεν ανήκε στο 98% , οπότε ποιού έθνους υπήρξε μεγάλος διδάσκαλος???
Το Έθνος είναι ένα και συγκροτείται απο δύο βασικά στοιχεία ...
Πρώτον..Χριστιανισμός και κατα ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ελληνας...
Αν δεν υπάρχει το πρώτο -χριστιανός-..δεν θεμελιώνει κάποιος δικαίωμα να λέγεται Έλληνας και να εντάσσεται στην συλλογική ψυχή του Έθνους..
Οπότε ο Αδαμάντιος Κοραής ...δεν ήτο ούτε μεγάλος διδάσκαλος , πολύ δε περισσότερο του Έθνους..κόψε τώρα..![]()
soul
d.k
quote:
παμε καλα τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα ματακια μου...τι φταιει παλι η ορθοδοξια κ μλεξαμε παλι τα μπουντια μας?αχταρμας γινομαστε παλι...
μα όχι όχι... οι άλλοι φταίνε που δεν είναι ορθόδοξοι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:quote:
παμε καλα τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα ματακια μου...τι φταιει παλι η ορθοδοξια κ μλεξαμε παλι τα μπουντια μας?αχταρμας γινομαστε παλι...μα όχι όχι... οι άλλοι φταίνε που δεν είναι ορθόδοξοι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Εγώ πάντως δεν ξέρω τίποταααα...![]()
soul
d.k
quote:
ναι σιγουραααα εαρινε μου!!εσυ εισαι ευγενικη ψυχη "μωρουλινι"!...απλα συνεχεια σε ολα σχεδον τα θεματα πεταμε κ ενα ¨κακοι χριστιανοι" ....
d.k
Λοιπόν μιας και αναφέρεσαι σε όρους και τους χρησιμοποιείς , θα ήθελα να μου εξηγούσες τι σημαίνει κακία και πως αυτή αλλα και απο πού "συγκροτείται" αλλα και "ενορχηστρώνεται" αλλα και ποιος την εκδηλώνει και ευχαρίστως θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου..![]()
soul
quote:
Κάτι τύπους σαν και ......, που λαδώνουν και γλείφουν για να πάρουν απόσπαση σε ξένο κράτος έτσι ώστε να παίρνουν διπλούς μισθούς και τα διάφορα επιδόματα αρχιτεμπελαρά.
Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό είναι τελείως διάφανες με εξετάσεις στο μάθημα της γλώσσας της χώρας (που βαθμολογούνται από Πανεπιστημιακούς καθηγητές της έδρας των εξεταστικών κέντρων) και ανάρτηση των πινάκων επιτυχόντων στο internet ώστε ο καθένας να μπορεί να ελέγχει τόσο τα αποτελέσματα όσο και τη σειρά αυτών που αποσπώνται.
Γλύψιμο θέλει μόνο για να πάει κανείς στα ευρωπαϊκά σχολεία... ξέρεις... εκεί που στέλνεις τα παιδιά σου.
Τις μόνες επεμβάσεις που έχω δει είναι από εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε εκκλησιαστικές οργανώσεις και τρώνε τη θέση άλλων που έχουν περισσότερα μόρια, για να πάνε σε καλύτερα μέρη, όπως έγινε φέτος στις αποσπάσεις για την Αλβανία, όπου αυτή που είχε περισσότερα μόρια στάλθηκε στα Τίρανα ενώ τη θέση στην Κορυτσά την πήραν δύο της εκκλησίας ΠΑΡΑΝΟΜΑ (μια και είχαν χαμηλότερη βαθμολογία). Εγινε και επίσημη καταγγελία, αλλά όπως ξέρεις καλύτερα από μένα, αν είσαι της εκκλησίας δεν χρειάζεσαι αξιοκρατία και τέτοια πράματα. Ενα τηλέφωνο αρκεί...
Α, στις εξετάσεις για απόσπαση στις Η.Π.Α. είχα γράψει 98,5% (σύμφωνα με τη γνώμη των καθηγητών του Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας Θεσσαλονίκης που διόρθωσαν το γραπτό μου) και ήμουν πρώτος στη λίστα.
Και χωρίς να υπάρχει "επιτροπή" που προωθεί τενεκέδες, σαν μερικούς που βρίσκονται στην Ευρώπη...
quote:
Ο καθένας που πέρασε από τα σχολικά θρανία, θα σου πει πως οι δάσκαλοι που του έμειναν στη μνήμη ως άξιοι, ζήτημα αν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Να υποθέσω ότι και συ θα έλεγες το ίδιο, αν είχες περάσει από τα θρανία αυτά;
quote:
Ο διαγωνισμός είχε διάφορες δοκιμασίες και διήρκησε 5-6 μήνες ώσπου να ολοκληρωθούν όλες.
Το μόνο διαγωνισμό που ξέρω να κρατάει 5-6 μήνες, είναι η επιλογή των αστροναυτών στη ΝΑΣΑ. Αστροναύτης είσαι στο Βέλγιο;
quote:
Το ξέρω πως ένας τέτοιος διαγωνισμός φαντάζει ως εξωπραγματικός για σένα
Ο ανώνυμος αυτός "διεθνής" διαγωνισμός που δεν ξέρει κανείς πότε και για ποιον λόγο έγινε, είναι εφάμιλλος με τον ανώνυμο σεϊχη που έρραψε η κυρά-Μαρία στο πορτμπαγκάζ ενός Ιορδανικού ταξί: Κανείς δεν γνωρίζει τίποτε γι'αυτόν!
quote:
που έχεις μάθει να κινείσαι μόνο ρουσφετολογικά και σε τρομάζει η σκέψη και μόνο το να διαγωνιστείς με άλλους ανθρώπους χωρίς να έχεις από πριν στημένο το αποτέλεσμα.
Αντίθετα, ο μόνος τρόπος για να έχεις στημένο αποτέλεσμα, είναι να εμπλέκεται μια "επιτροπή" στην επιλογή. Οπως ακριβώς έγινε με σένα. Αλλωστε, αυτή είναι και η δουλειά των "επιτροπών". Να προωθούν τους ανίκανους, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε στη ζωή τους, αν δεν είχαν τη συγκεκριμένη βοήθεια της συγκεκριμένης "επιτροπής".
ΥΓ. Κι ακόμα να μας πεις τι δουλειά κάνεις, ανώνυμε χριστιανέ. Αποτελεί η αποκάλυψη της δουλειάς σου κίνδυνο για την ασφάλεια της Ευρώπης;

macedon
Λοιπόν μιας και αναφέρεσαι σε όρους και τους χρησιμοποιείς , θα ήθελα να μου εξηγούσεπού "συγκροτείται" αλλα και "ενορχηστρώνεται" αλλα και ποιος την εκδηλώνει και ευχαρίστως θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου..
soul
[/quote]καλημερουδια..τι να σου απαντησω περα απο το προφανες....σε καθε θεμα οταν αρχιζουν οι διαφωνιες εχουμε το στρατοπεδο των ορθοδοξων κ των αλλων.....παντα μα παντα....
d.k
quote:
...σε ολα σχεδον τα θεματα πεταμε κ ενα ¨κακοι χριστιανοι.
Αγαπητή hunter1, δες νομίζω ότι οι σημερινοί χριστιανοί χαρακτηρίζονται "κακοί", τουλάχιστον με την τρέχουσα έννοια του όρου και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εππαγγελματιών χριστιανών.
Δεν είναι κακός ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Δημιουργός του σύμπαντος, σε κάποια χρονική στιγμή, συμπάθησε μια χούφτα τσοπάνηδες, την έχρισε περιούσιο λαό του, εξόντωσε τα υπόλοιπα δημιουργήματά του για πάρτυ των εβραίων, ανεβοκατάβαινε στη γη για να "μιλάει" με... πέτρες στον αρχηγό τους, να του ορκίζεται και να τον απειλεί ή να τον παρακαλάει και να του τάζει για πίστη, έστειλε το γιό του (που όμως ήταν ταυτόχρονα και ο ίδιος) για να εξευτελιστεί απ' τα δημιουργήματα του, τσάμπα και βερεσε και πάει λέγοντας...
Δεν είναι λοιπόν, κακοί αυτοί οι άνθρωποι,κάτι άλλο είναι...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Ψηλόςquote:
Κάτι τύπους σαν και ......, που λαδώνουν και γλείφουν για να πάρουν απόσπαση σε ξένο κράτος έτσι ώστε να παίρνουν διπλούς μισθούς και τα διάφορα επιδόματα αρχιτεμπελαρά.Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό είναι τελείως διάφανες ... μπλά, μπλά, μπλά.
macedon
Αφού δεν έχετε ούτε ίχνος τσίπας πάνω σας ....... αναρωτιέμαι τι γυρεύω και συνεχίζω; Τα ανέκδοτά σου είναι τελείως άνοστα και κακόγουστα.
Έχετε καταντήσει η προσωποποίησης της διαφθοράς και έχετε και το θράσος να μιλάτε και για διαφάνεια?
***Θέλω να δω πότε αυτός ο έρμος ο ελληνικός λαός θα σας ανταμείψει όπως αξίζετε;;

Αγαπητή hunter1, δες νομίζω ότι οι σημερινοί χριστιανοί χαρακτηρίζονται "κακοί", τουλάχιστον με την τρέχουσα έννοια του όρου και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εππαγγελματιών χριστιανών.
Δεν είναι κακός ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Δημιουργός του σύμπαντος, σε κάποια χρονική στιγμή, συμπάθησε μια χούφτα τσοπάνηδες, την έχρισε περιούσιο λαό του, εξόντωσε τα υπόλοιπα δημιουργήματά του για πάρτυ των εβραίων, ανεβοκατάβαινε στη γη για να "μιλάει" με... πέτρες στον αρχηγό τους, να του ορκίζεται και να τον απειλεί ή να τον παρακαλάει και να του τάζει για πίστη, έστειλε το γιό του (που όμως ήταν ταυτόχρονα και ο ίδιος) για να εξευτελιστεί απ' τα δημιουργήματα του, τσάμπα και βερεσε και πάει λέγοντας...
Δεν είναι λοιπόν, κακοί αυτοί οι άνθρωποι,κάτι άλλο είναι...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://diakiros.blogspot.com/
[/quote]το να πιστευεις αυτο για την ορθοδοξια ειναι καθαρα δικο σου θεμα κ δεν κολλαμε εκει...με πειραζει η ομαδοποιηση...δεν ειναι λιγες οι φορες που μολις ξεκιναει μια αντιπαραθεση σε ενα θεμα αρχιζουμε κ που αυτο εκανε επειδη εξυπηρετουσε το ταδε συμφερον επειδη ειναι χριστιανος κ η ταδε κλικα του χριστιανισμου κ απο την αλλη πας μη χριστιανος εστι βαρβαρος κ ου το καθε ξης...πειτε μου εχω αδικο?
d.k
quote:
Αφού δεν έχετε ούτε ίχνος τσίπας πάνω σας ....... αναρωτιέμαι τι γυρεύω και συνεχίζω;
Εσύ που έχεις τσίπα και δεν έχεις τίποτε να φοβηθείς, θα μας πεις τελικά τι δουλειά κάνεις ως μόνιμα βολεμένος στις Βρυξέλες με μόνιμα παχυλό μισθό και, κυρίως, με τι τυπικά προσόντα πήρες τη μόνιμη αυτή θέση στις Βρυξέλλες, εκτός από τη βοήθεια της "επιτροπής", ανώνυμε χριστιανέ;
Με άλλα λόγια, θα μας πείς για ποιό λόγο πρέπει να σε πληρώνει ο ελληνικός λαός με 5-6 χιλιάδες ευρώ (τουλάχιστον) κάθε μήνα και κυρίως τι κάνεις για να τα αξίζεις αυτά (εκτός από το να είσαι "της εκκλησίας";)

macedon
quote:
τι κάνεις για να τα αξίζεις αυτά .....
....(εκτός από το να είσαι "της εκκλησίας";)macedon
Μα καλά , αυτό δεν αρκεί???![]()
soul