- ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΩΣΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
παρουσιαστηκε προβλημα..δεν μπορω
να χρησιμοποιησω το nickname vOoDoO.Κανω εξοδο και μου
ξαναβαζει το nick DaRk_AnGeL.Σου απαντησα στο mail.Δεν
εχω προβλημα οποιο nick και να κρατησω.
Ναι, πήρα το e-mail, όμως δεν περιείχε απάντησή σου. Απλά το αρχικό μου μήνυμα και τίποτε άλλο.
Πέρα από αυτό, το πρόβλημα αυτό που αναφέρεις με την δυσκολία στην έξοδο σχετίζεται με το ότι έχεις δύο Λογαριασμούς στα Forums στον ίδιο Υπολογιστή και με τα Cookies που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με αυτούς.
Πιστεύω ότι εάν κάνεις Έξοδο και μετά κατευθείαν Είσοδο με τα στοιχεία του άλλου Λογαριασμού να μπορείς να συμμετέχεις κανονικά. Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να σβήσεις τα Cookies από τον Υπολογιστή σου (για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το Θέμα Logout problems>>).
Κατόπιν τούτων, και εφόσον δηλώνεις ότι δεν έχεις πρόβλημα,
απενεργοποιείται το DaRk_AnGeL και παραμένει το vOoDoO.
Καλή συνέχεια! ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Twra gia to 2003 ti na soy pw an h pagkosmia eksoysia htan sta xeria moy kai oxi se ayta twn xristianwn tote 8a eixame 22 m.Y (meta Yunan).Pantws edo mesa prepei na exoyme to 47 m.T ( meta Thoth )
1.61803398874989484820458683436564...
...Don't even thing of it...
quote:λοιπον θεωρουμε το 1 σαν το ετος της γεννησης του ιησου αυτο δεν σημαινει οτι ο τυπος γεννηθηκε το 1 εγινε για λογους ευκολιας δηλαδη τι να πουν και οι π.χ ανθρωποι που ηταν 900 π.χ και την πρωτοχρονια γιορταζανε το νεο ετος 899 πχ!!!!!!!!!!!!
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Το ότι θεωρώ συμβατικά ότι βρίσκομαι στο 2003, ή ακόμα καλύτερα το ότι χρησιμοποιώ αυτό το σύστημα μέτρησης του χρόνου δεν συνεπάγεται ότι είμαι Χριστιανή.
Εξάλλου και το ότι είμαι Χριστιανή δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θεωρώ πως βρισκόμαι στην ημέρα Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2003, γιατί όπως αναφέρθηκε υπάρχουν και οι Παλαιοημερολογήτες...
Edited by - Steppenwolf on 16/11/2003 22:32:00
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία , θυμίστε μου γιατί δεν ενθυμούμαι , πως μετράγανε τα έτη οι Αρχαίοι Έλληνες;
Ποιό ήταν το σημείο αναφοράς;
Σχετικά με το
quote:
Στην αρχαία Αθήνα για παράδειγμα χρησιμοποιούσαν σεληνιακό ημερολόγιο που περιελάμβανε 6 μήνες των 30ημερών και 6 μήνες των 29 ημερών σύνολο 354 ημερών).
Είσαι σίγουρος;
Έχω την εντύπωση ή την λανθασμένη πληροφόρηση ότι στην αρχαία Ελλάδα είχαν 13 σεληνιακούς μήνες των 28 ημερών (13*28=364) και κάθε 4 χρόνια πρόσθεταν 5 ημέρες (την 1 κάθε χρόνου και την μία του δίσεκτου)
Δεν παίρνω και όρκο...
Φιλικά ,

Edited by - Anounakis on 17/11/2003 01:49:47

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
ΜΑΡΙΑΝΤΑ