ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

elpida30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
MaraΜέλος
25/07/2003, 01:33:16
Αυπνιες και να μαι παλι εδω λοιπον!

Σκεφτομουνα την προηγουμενη απαντηση καθως και τις απαντησεις των υπολοιπων (πως να σε παρει ο υπνος μετα!!). Προσπαθωντας να δωσω ενα ορισμο στο τι ειναι ελευθερια κατι με προβληματιζε...

Οριζω την ελευθερια...μα πως μπορω να ορισω και να βαλω ορια σε μια εννοια οπως ειναι η ελευθερια??? Δεν ακουγετε λιγο οξυμωρο? Απο μονοι μας λοιπον οριοθετουμε μια εννοια που στην ουσια αντιπροσωπευει ακριβως το αντιθετο - την μη οριοθετηση απο νομους, απο περιορισμους αισθησεων - συναισθηματων, σκεψεις...
Θα μου πειτε χωρις οριοθετηση της εννοιας πως καλουμαστε να κανουμε διαλογο?
Η λυση ειναι απλη...να μην ψαχνουμε τον ορισμο της αλλα να κανουμε την αναλυση της. Να ανα-λυσουμε την εννοιας της ελευθεριας μεσα απο τις διδασκαλιες, μεσα απο τους μυθους, μεσα απο την ιδια μας την ζωη!

Μα κυριως να την αναλυσουμε μεσα μας, ψαχνωντας να βρουμε τα εσωτερικα μας εμποδια, να τα αποδεχτουμε και μετεπειτα να τα εξαλειψουμε ωστε να μεγαλωσουμε λιγο πιο πολυ το κλουβι μας αφηνωντας ετσι χωρο στην ελευθερια να απλωθει και αλλο.
Αλλωστε αυτη δεν ειναι και η ετυμολογια της λεξης ελευθεριας? Η αναπτυξη και η διεισδυση...

Λετε τωρα να καταφερω να κοιμηθω?

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

cassiopeiaΜέλος
25/07/2003, 19:39:21
ΛΕΙΠΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ...
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ. .. .

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ...

ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ.. ΜΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ..
ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ..!!

ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ...???
ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΣΙΦΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!!!ΧΙ ΧΙ ΧΙ

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!

ΦΙΛΙΑ... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

T-SEEKERΜέλος
26/07/2003, 18:18:12
quote:

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΚΤΕΙΤΑΙ.

πολύ εύστοχα ανέφερε ο αβαταγκρ ότι η ελευθερία κατακτιέται . αλλα για να κατακτηθεί χρειάζεται αγώνας .
αγώνας=επανάσταση
βεβαίως το πρώτο βήμα είναι ένας ατομικός αγώνας αλλα για να γίνει ουσιαστική μάχη πρέπει να υπάρξει συσμπείρωση πολλών και μία ομαδική επανάσταση . και εδώ έρχομαι σε έναν προβληματισμο΄...
πως μπορεί να γίνει μία επανάσταση αν δεν υπάρχει μία ανέλιξη στην κοινωνία και στη "σκέψη" των ανθρώπων ?
μήπως διαβλέπεται πουθενά τέτοια προοπτική ?
πως θα πείσεις τους ανθρώπους να επαναστατήσουν όταν υπάρχει η άγνοια?
...όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπν παλευει για να επιβιωσει και το τελευταιο που τους ενδιαφέρει είναι όλα όσα λεμε αυτή στιγμή
...όταν το άλλομεγάλο ποσοστό των ανθρωπων που τα έχουν εξασφαλισμενα παλεύουν για να εξασφαλίσουν ακόμη περισότερα
...όταν θεωρουν ότι είναι ήδη ελεύθεροι
...όταν αγνοούν παντελώς αυτή την "σκλαβιά" του πλεον "υπερπολιτισμένου" κόσμου

αυτή η επανάσταση πρέπει να γίνει σε παγκόσμια κλίμακα και με τα σημερινά δεδομένα κατι τέτοιο είναι αδύνατο . Η κοίλη στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία μας , έχει ήδη προκαλέσει κοίλη στο μυαλό των περισότερων ανθρώπων.

τελικά ... τί επομενει ? εμείς που καθόμαστε μπροστα στην οθόνη και θεωρητικολογουμε όταν έξω από τα παράθυρα μας παιρνουν μιλιούνια οι άνθρωποι που μοναδικό τους μελημα είναι να κερδίζουν χρήματα ώστε μετα΄να μπορουν να ικανοποιούν τις πλασματικες τους ανάγκες ?

μήπως αυτή η προοπτικη σε παγκόσμια κλίμακα είναι ουτοπιστική ή στην καλύτερη περιπτωση εφικτή μόνο σε ατομικο ή ομαδικό επίπεδο ?

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

28/07/2003, 12:28:19
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
ελευθερία κατακτιέται . αλλα για να κατακτηθεί χρειάζεται αγώνας .
αγώνας=επανάσταση
βεβαίως το πρώτο βήμα είναι ένας ατομικός αγώνας αλλα για να γίνει ουσιαστική μάχη πρέπει να υπάρξει συσπείρωση πολλών και μία ομαδική επανάσταση . και εδώ έρχομαι σε έναν προβληματισμο΄...
πως μπορεί να γίνει μία επανάσταση αν δεν υπάρχει μία ανέλιξη στην κοινωνία και στη "σκέψη" των ανθρώπων ?
μήπως διαβλέπεται πουθενά τέτοια προοπτική ?
πως θα πείσεις τους ανθρώπους να επαναστατήσουν όταν υπάρχει η άγνοια?

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑΣ = ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΩΝΑΣ=ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

T-SEEKERΜέλος
28/07/2003, 12:45:05

quote:
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΩΝΑΣ=ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

σωστό . αυτό ακριβώς ενοώ όταν μιλάω για "άγνοια" . εδώ δεν αναφερόμαστε σε μία κοινή επανάσταση που στόχο΄εχει πχ την απελευθέρωση από κάποιο καθεστώς αλλα μία βαθύτερη και πολύ πιο ουσιαστικότερη επανάσταση . το πρώτο είδος επανάστασης μπορεί να γίνει ακόμη και αν ο λαός είναι "αγράμματος" και το μόνο που χρειάζεται ειναι το παθος και μερικοί που θα τον ξεσηκώσουν (γαλλική ςπανάσταση , 1821 κλπ) . αυτή η επανάσταση για την οποία μιλάμε απαιτεί αυτό ακριβώς που ανέφερες ... προβληματισμό , ενδοσκόποηση και γενικα εσωτερικες διεργασίες και γιατυό είνια και δυσκολότερη ....
κατα τη γνωμη μου ανέφικτη με τα σημερινά δεδομένα . οι περισσότεροι τρέχουν για τον ένα η για τον άλλο λόγο και δεν τους ενδιαφέρουν αυτα για τα οποία μιλάμε . ούτε στο κοντινό μελλον διαβλέπεται καποια ελπίδα . κατα τη γνωμη μου πρέπει να γίνει κα΄τι το συνταρακτικό που θα ταρακουνήσει όλον τον κόσμο για να αρχίζει να ξυπναει . κάτι που θα τον "ξυπνήσει" και θα του ανοίξει τα μάτια για να δει ο ίδιος τις αλυσίδες γύρω από το λαιμό του...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

COLITASΝέο Μέλος
05/08/2003, 23:51:30
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ - ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΕΦΑΝΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΩ ΕΠΙΓΕΙΑ ΑΓΑΘΑ.ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΔΩ - ΣΗΜΕΡΑ - ΤΩΡΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΝΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ Ή ΥΛΙΣΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

COLITA$

hollidayΝέο Μέλος
06/08/2003, 09:30:23
Αυτό που πάντα έχω στο νου μου όταν μιλάω για ελευθερία είναι μια εικόνα που την είχα δει στο Όνειρο μου….

Δείτε λοιπόν…
Ήμουνα σε ένα υπέροχο πάρκο, γεμάτο με ανθρώπους παιδιά, κατοικίδια που παίζανε… και μέσα στο πάρκο υπήρχαν κλουβιά, αλλά και περιφραγμένοι χώροι, με άλλα ζώα, κάτι σαν ζωολογικός κήπος.
Είχα την δύναμη λοιπόν να μπαίνω στα κλουβιά, και στους περιφραγμένους χώρους και να συναναστρέφομαι τα ζώα, τα οποία στο Όνειρο μου με γνωρίζανε και με δεχόντουσαν, όταν βαριόμουνα έβγαινα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ…
Κάποια στιγμή βρέθηκα να παρατηρώ το τοπίο αυτό από ψηλά, σαν να ήμουν πάνω σε ένα δέντρο. Και έβλεπα αυτή την έκταση… τους ανθρώπους ελεύθερους να χαίρονται τη φύση, και τα ζώα στα κλουβιά.
Σε λίγο η εικόνα άλλαξε… ήμουν σα να έβλεπα τον εαυτό μου από πολύ ψηλότερα, και έβλεπα εμένα να ανοίγω την πόρτα του κλουβιού και να βγαίνω ελεύθερη στο πάρκο…
Η διαφορετική όμως απόσταση που κοιτούσα τον κόσμο, μου έδειξε ότι και το πάρκο ήταν περιφραγμένο, με κλειστές πόρτες.. και έξω απ το πάρκο, υπήρχε κι άλλη έκταση με άλλα όντα που κι αυτά ήταν σε ένα περιφραγμένο…. Και όσο η οπτική γωνία μεγάλωνε, μου έδειχνε κι άλλους χώρους.
Έβλεπα δηλαδή ζώα που ήταν φυλακισμένα, ανθρώπους που νόμισαν ότι είναι ελεύθεροι, όντα που επίσης νόμισαν ότι είναι ελεύθερα… και πάει λέγοντας…
Τελικά ένιωσα ελεύθερη όταν είδα ότι όλα αυτά τα έβλεπα από ψηλά, σα να βρισκόμουν στο διάστημα και παρατηρούσα από κει.
Ξυπνώντας όμως σκέφτηκα, άραγε και το διάστημα δεν είναι ένας περιφραγμένος χώρος όπου κάποιοι άλλοι κρατάνε τα κλειδιά?

Δεν είμαι ελεύθερη, παγιδεύτηκα κι εγώ σε μια βιτρινα!
Είναι ένας στίχος που κατ εμέ, εκφράζει αυτή την ΜΗ ελευθερία.. ή μάλλον την ευχή που μου έδωσαν κάποτε!
(στίχοι Ν. ΑΣΙΜΟΥ)
Μέσα απ' τα σκοτάδια κι απ' το φως
ξεπηδώ σαν γελωτοποιός
με τον εαυτό μου έχω γίνει ένα και δεν είμαι πιόνι κανενός

Δεν θα με γνωρίσεις αν με δεις
είμαι κυνηγός κι ονειρευτής
μη σε παγιδεύσουν σε καμιά βιτρίνα
και σε παράδεισους μου χαθείς

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ

αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο, κι ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

hollidayΝέο Μέλος
06/08/2003, 09:34:05
ζητώ γεμάτη ντροπή συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη.
να συγχωρήσετε την βιασύνη μου, για τον πόνο που θα νιώσουν τα ματάκια όσων τα δούν.
:( :( :(

αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο, κι ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

06/08/2003, 23:54:10
Καλως ήρθες holliday εν μέσω...διακοπών
Δεν είμαι φιλόλογος αλλά εγώ δεν είδα ούτε ένα ορθογραφικό λάθος.
'
'
Όμορφο το παράδειγμα που περέθεσες...
Όλοι αυτοί οι χώροι επικοινωνούν με πόρτες...
Οι πόρτες είναι το μέσο που θα οδηγήσει στην ελευθερία του κάθε χώρου προς τον επόμενο χώρο...
Αν οι πόρτες είναι το μέσο, τότε τα κλειδιά είναι η επίτευξη όλων αυτών των "μικρών" ελευθεριών...
Ωστόσο, υπάρχουν και πόρτες με χαμένα τα κλειδιά...
Ποιός έχει όλα αυτά τα κλειδιά?...
Αυτός που ανοίγει τις πόρτες...
'
'
Κι ένα χαριτολόγημα...
...κι ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 06/08/2003 23:56:13

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 00:25:21
Εγω πιστευω οτι απ'τη στιγμη που ειμαστε στην κοιλια της μανας μας,προετοιμαζεται το εδαφος της ανελευθεριας μας.Και οταν τελικα γεννηθουμε ; Ε,τοτε ειναι η αφετηρια της ανελευθεριας μας.Γεννηθηκες ;Καλα να παθεις.
Παντως υπαρχει ενα "παρακλαδι" αυτου που ονομαζουμε "ελευθερια" και
αυτο δεν μπορει να μας το στερησει κανενας.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ.Μπορεις να με σκλαβωσεις,να με τραυματισεις,να μου βγαλεις τα ματια.Τη σκεψη μου ομως ... ; Στο κομματι αυτο (της ελευθεριας σκεψης) λεω ναι !! Ειμαι ελευθερος (γιατι κατα τ'αλλα..... αστα να πανε) !!!
"LAND OF ANGER,I DIDN'T ASK TO BE BORN"...........