ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ: Τι γνώμη έχετε για τους ανθρώπους αυτούς; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ: Τι γνώμη έχετε για τους ανθρώπους αυτούς; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ar_iaΜέλος
03/04/2009, 00:33:11
Μα και γι αυτούς ξένα είναι τα κόλυβα ψηλέ, ξέρεις πόσοι "χριστιανοί" κλαίνε περιουσίες που τους έκλεψαν, ή πήραν από κάτι βαρεμένους που τους τα δώρησαν?
Και σίγουρα ήταν βαρεμένοι αυτοί που τους τα έδωσαν γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και αυτοί χάρισαν περιουσίες μπας και σωθούν (το γνωστό παραμύθι των "αγίων" για να τους τα βουτάνε)!!!

Αλλά εσύ γιατί κόπτεσαι για τις περιουσίες τους?
Δικήγόρος τους είσαι?
Παπάς?
Καλόγερος?
Τι????

Εδώ μέχρι και ο ευρωπαίος συμφωνεί να δωθούν με προυποθέσεις(απίστευτο βέβαια, με εξέπληξε).

Καταλαβαίνω το να θες να υπερασπιστείς την θρησκεία σου και να λες διάφορα.... αλλά αυτό???

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

03/04/2009, 18:02:01
Αγαπητέ sesostris,αλλά και οι υπόλοιποι, πρέπει να
ξεκαθαρίσουμε ότι ο Χριστός μίλησε για ακτημοσύνη,για πενια και
άσκηση, αυτό είναι ξεκάθαρο...Το μαύρο ράσο σημαίνει ότι ο
μοναχός, είναι νεκρός ως σώμα και γήινες ανάγκες...Αλλά,τώρα
το ότι ο σημερινός κλήρος, όπου και να είναι, έχει μετατραπεί
σε κοινωνικό δημόσιο όργανο, είναι μια αναμφισβήτητη αλήθεια....
Το βλέπουμε κάθε μέρα κ ιαυτό οφείλεται στο ότι έγιναν δημόσιοι
υπάλληλοι, ζούν με αυτή τη νοοτροπία....
Ο Μέγας Βασίλειος είχε πει ότι οι κληρικοί των εσχάτων χρόνων, θα
είναι ασεβέστεροι των λαικών...Υπάρχον, βέβαια και πολλοί
κληρικοί και μοναχοί, που τιμούν την πίστη τους και είναι
λειτουργοί του Υψίχτου, αλλά δεν φαίνονται, δεν κοιτάει τέτοια
πράγματα η κοινωνία μας..Θέλει ένταση, σκάνδαλα, κουτσομπολιό..
Που να δει ένα μοναχό να ζει με λίγη τροφή κι ασκητικά και να
τον πάρει παράδειγμα..Το πολύ πολύ να τον κοροιδέψουν...Αυτό
συμβαίνει γιατί η κοινωνία μας έχει πια λάθος πρότυπα...
04/04/2009, 00:25:20
quote:

Μα και γι αυτούς ξένα είναι τα κόλυβα ψηλέ, ξέρεις πόσοι "χριστιανοί" κλαίνε περιουσίες που τους έκλεψαν, ή πήραν από κάτι βαρεμένους που τους τα δώρησαν?
Και σίγουρα ήταν βαρεμένοι αυτοί που τους τα έδωσαν γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και αυτοί χάρισαν περιουσίες μπας και σωθούν (το γνωστό παραμύθι των "αγίων" για να τους τα βουτάνε)!!!

Αλλά εσύ γιατί κόπτεσαι για τις περιουσίες τους?
Δικήγόρος τους είσαι?
Παπάς?
Καλόγερος?
Τι????

Αν εγώ θεωρείς πως υπερασπίζομαι τους μεν, τότε εσύ, προφανώς υπερασπίζεσαι τους .... "δεν", σωστά;

Οπότε, να υποθέσω πως έχεις μοιράσει την περιουσία σου και έχεις παραχωρήσει το σπίτι σου στους φτωχούς και άπορους, ως συνεπής άνθρωπος που είσαι αφού απαιτείς να πράξουν το ίδιο και αυτοί που λες πως υπερασπίζομαι; Σωστά;

Μην αρχίσεις να μου λες τώρα πως εσύ δεν είσαι σαν και αυτούς γιατί εσύ ΔΕΝ διδάσκεις και δεν, δεν, ....... Στον «μικρόκοσμό» σου και εσύ διδάσκεις ή θα έπρεπε να διδάσκεις, με το παράδειγμά σου, τον τρόπο ζωής σου. Για να πας στο μεγάλο, ξεκινάς από το μικρό.

Είδες πώς υπογράφει ο φίλος Μ. Design??

ar_iaΜέλος
04/04/2009, 00:40:08
Όχι, εγώ δεν έχω κάνει τπτ απ όλα αυτά, δεν κάνω ελεημοσύνες δεν είμαι καλός άνθρωπος, αλλά για να γίνω ας μου δώσουν το παράδειγμα εκείνοι να ακολουθήσω!!
Έτσι πάει αγαπητέ, αυτοί διαλαλλούν ότι είναι οι εκπρόσωποι του Θεού και όχι εγώ!!!!

Και αν δεν το καταλάβεις πάλι, ξαναδιάβασε το μερικές φορές ακόμη μπας και το εμπεδώσεις!!!

Όλα τ΄άλλα που λες είναι...να 'χαμε να λέγαμε.....

------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

ar_iaΜέλος
04/04/2009, 00:42:32
Ψηλός
quote:

Είδες πώς υπογράφει ο φίλος Μ. Design??

Είδες πως υπογράφω εγώ??

------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

05/04/2009, 00:44:23
Ψηλέ, μ' αρέσει που εσείς οι "χριστιανοί", όποτε θέλετε κρύβεστε πίσω απ' τους ανθρώπινους νόμους και όποτε βολεύει, πίσω απ' τους "θεϊκούς".

Τα ηθικοπλαστικά κηρύγματα και ο άκρατος λαϊκισμός, νομίζεις ότι περνάνε, πλέον;;;

Βέβαια απ' τη μια η Ε.Ε. κι απ' την άλλη ο χριστιανισμός, απ' ότι φαίνεται, σ' έχουν μάθει να λαϊκίζεις μια χαρά.

Τα διαβάζεις αυτά που γράφεις;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
07/05/2009, 17:56:12
Βρήκα κάτι που δεν το γνώριζα και ο ίδιος και, ως συνήθως, περνάει στα ψιλά ή δεν αναφέρεται/προβάλλεται καν από τους τηλεβρυκόλακες, το οποίο θα ήθελα να το παραθέσω εδώ μέσα. Βέβαια, βλέπω ήδη πως στους γνωστούς χριστιανομάχους να ξυνίζει το προσωπάκι τους, αλλά δεν πειράζει, ας τους στεναχωρήσω και λιγάκι.

Από το: http://news.gr.msn.com

"Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Επίσκεψη Ιερώνυμου σε υπαίθριο συσσίτιο
Το υπαίθριο συσσίτιο στην πλατεία Κουμουνδούρου επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. Στο ανθρωπιστικό αυτό πρόγραμμα διανέμονται καθημερινά πάνω από 1.200 μερίδες φαγητού σε άστεγους και φτωχούς.

Το υπαίθριο συσσίτιο στην πλατεία Κουμουνδούρου επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.
Στο ανθρωπιστικό αυτό πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που τιτλοφορείται «η Εκκλησία στους δρόμους», διανέμονται καθημερινά πάνω από 1.200 μερίδες φαγητού σε άστεγους και φτωχούς.
Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης διαπιστώνεται ραγδαία αύξηση του αριθμού των Ελλήνων απόρων. «Η εκκλησία όσο αντέχει θα προσφέρει», δήλωσε ο κ. Ιερώνυμος. "

Ας μας πει κάποιος από τους πολέμιους της Εκκλησίας, αφού πρώτα υπολογίσει το πόσο κοστίζει καθημερινά η παραγωγή και διάθεση 1200 μερίδων φαγητού, πώς σκέφτεται να αντικαταστήσει αυτή την προσφορά (που είναι μία μόνο από τις πολλές) των κληρικών;

07/05/2009, 18:36:13
Τα χρήματα που διαθέτει η Εκκλησία για δήθεν φιλανθρωπίες (γιατί η φιλανθρωπία δεν νοείται με ξένα χρήματα) αποτελούν πολύ μικρό μέρος των χρημάτων που κοστίζει στον ελληνικό λαό ετησίως.

Το 2005 για παράδειγμα, η Εκκλησία της Ελλάδας κόστισε στον ελληνικό λαό 1,2 δις ευρώ. Απ'αυτά διέθεσε για φιλανθρωπίες 60 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ποσοστό 5%των κεφαλαίων που επιβαρύνθηκε όλος ο ελληνικός λαός ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Με άλλα λόγια, το εν λόγω συσσίτιο το πληρώνει ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός και όχι η Εκκλησία. Είναι σα να προσπαθεί να καρπωθεί ένα κόμμα ένα δημόσιο έργο που επίσης το πλήρωσε όλος ο ελληνικός λαός.

Οταν η εκκλησία θα σταματήσει να είναι κρατικό μαγαζί και να την πληρώνουν όλοι, τότε πραγματικά οι φιλανθρωπίες της θα έχουν κάποιο νόημα, γιατί θα είναι από τα δικά της χρήματα. Μέχρι τότε, οι "φιλανθρωπίες" της έχουν τόση αξία, όση κι ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

macedon

07/05/2009, 23:07:30
Ψηλέ, πέρα απ' αυτά, που πολύ σωστά επισημαίνει ο macedon, δεν είμαι σίγουρος τι πληρώνει η εκκλησία απ' αυτά, τα συγκεκριμένα, αν πληρώνει κάτι...

Με την έννοια ότι η διαδικασία μαγειρέματος γίνεται εθελοντικά από... πιστές (είναι γνωστό ότι υπάρχει πλήθος εθελοντών που προσμένει άφεση αμαρτιών, δουλεύοντας δωρεάν).

Τα τρόφιμα είναι (τα περισσότερα) δωρεές από... πιστούς (είναι γνωστή η ζητιανιά των κληρικών).

Επομένως η "συμμετοχή" της εκκλησίας είναι πολύ μικρή, όπως πάντα άλλωστε.

Λες να μην υπάρχουν σε διάφορα επίκαιρα σημεία, ταμπελίτσες που λένε:

"Ενισχύσατε μπλα μπλα μπλα...."

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
08/05/2009, 00:26:44

macedon

06/03/2007, 14:09:19
δεν χρειαζετε να πω πολλα ο τιτλος τα λεει ολα

απαγορευεται να πειτε υπαρκτους σουπερ χαρακτηρες πχ γηγενης

ειστε ελευθεροι/ες να διαλεξετε οποιον/α σουπερ ηρωα η κακο θελετε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

06/03/2007, 14:42:51
εσυ δεν μας ειπες ...

06/03/2007, 16:19:35
quote:
εσυ δεν μας ειπες ...

αν δεν ημουν ο γηγενης θα ηθελα να ημουν ο βενομ
ξερεις η μαυρη στολη του σπαιντι που ειχε παρει οταν πολεμουσαν ολοι οι σουπερ ηρωες τους σουπερ κακους σε καποια αλλη διασταση και αποδειχτικε αργοτερα οτι ειναι εξωγηινη συμβιωτικη οντοτητα

σειρα σου

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

06/03/2007, 18:25:07
Ο Βουτσάς στην ταινία που παίρνει το σουπερμαντολίνι....

Και ο Dr. Strange εκεί που νικάει τον Dormammu...

Ιδού ο άρχοντας....

06/03/2007, 20:05:31

ο μπομπ σφουγγαρακης τετραγωνοπαντελονης!

εναλλακτικα, ο Ωστιν Παουελ

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

06/03/2007, 21:29:58
εγω θα ηθελα να ημουν ο Raiden (Mortal Combat)

07/03/2007, 00:18:34

quote:

δεν δανειζεις την υπογραφη σου στον γηγενη?

του παει γαντι αυτην την περιοδο...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

07/03/2007, 14:40:05
Aμα την θελει... ας την παρει... Βεβαια να μου το πει, για να αλλαξω την δικια μου (να μην εχουμε την ιδια) ...

07/03/2007, 17:35:14
quote:
ο μπομπ σφουγγαρακης τετραγωνοπαντελονης!

ε, βέβαια, ένας δωδεκαθεϊστής μεταλάς σπόγγος! άψωγη επιλογή!

quote:
ο Ωστιν Παουελ

μπέρδεψες τον ώστιν πάουερς με τον κόλιν πάουελ ή μου φαίνεται;!

γηγενή, εξαιρετική επιλογή το συμβιωτικό, μόνο που έχεις πρόβλημα με τους δυνατούς ήχους και τη φωτιά!!! not to mention τερηδόνα! με λίγα λόγια... σκατά [στην ταινία πάντως τον έχουν κάνει πολύ καλό]

...αλλά τι κόλλημα είναι αυτό που έχουν όλοι με τη μάρβελ; οι ήρωές της είναι ο ένας πιο ηλίθιος απ' τον άλλον.

εν' αντιθέση εγώ θα ήθελα να είμουν ο νέος blue beetle ή, αν και δεν έχει δυνάμεις, ο μπάτμαν. είναι βασικά ο μοναδικός ήρωας που δεν πολεμάει για κάποιο υψηλότερο ιδανικό, απλά personal avenge... και έχει λέφτά!!!

άντε στη χειρότερη ο black adam [ή teth adam]

maraki8Μέλος
16/03/2007, 08:36:16
Πειράζει αν θα ήθελα να είμαι η Ζήνα;πιάνεται για σούπερ ηρωίδα με τόσα κουλά που έκανε,νομίζω...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη