- ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Προπαγανδα για να τρομοκρατουν το κοσμακι.
A mari usque ad mare
quote:
οταν λεω εγω οτι ολοι οι ασιατες ειναι βρωμιαρηδες και απο κει ξεκινανε οι περισσοτερες ασθενειες, με λετε ρατσιστρια
Χμ.... μαλλον εχουν δικιο οι αλλοι που σε αποκαλουν ετσι.
Αληθεια πιστευεις πραγματικα κατι τετοιο ?
quote:
οταν λεω εγω οτι ολοι οι ασιατες ειναι βρωμιαρηδες και απο κει ξεκινανε οι περισσοτερες ασθενειες, με λετε ρατσιστρια....
Σοβαρολογείς astral-project;
Όταν οι ασιάτες είχαν τα πιο εκλεπτισμένα συστήματα δημόσιας και προσωπικής υγειηνής (τουαλέτες, αποχετεύσεις, κ.λπ.) οι Ευρωπαίοι - μέχρι και 2 αιώνες πριν - την είχαν για φτύσιμο!
Οι μεγάλες πόλεις (Λονδίνο, Παρίσι) ήταν οχετοί. Ξέρεις τι απέχθεια δημιουργούσαν οι Ευρωπαίοι στους Κινέζους και τους Γιαπωνέζους όταν πήγαν από τα μέρη τους; Μετά από την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η προσωπική υγειηνή και καθαριότητα αποτελούσαν πολυτέλεια για την Ευρώπη, την ίδια ώρα που η Ασία - στο βαθμό που τους ήταν δυνατό - μοσχοβόλαγαν από καθαριότητα.
Και τώρα ακόμα, που η πείνα, οι φυσικές καταστροφές και ο υπερπληθυσμός της Ασίας τους μαστίζει, οι άνθρωποι αυτοί όσοι μπορούν, είναι καθαρότατοι. Απεναντίας, υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι, που ενώ έχουν τα μέσα, αρνούνται να αγγίξουν σαπούνι.
Και να σου πω και κάτι άλλο;
Παλιότερα που είχα ιατρείο, είχα ως ασθενείς κάποιους Πακιστανούς, Ασιάτες, Αιγύπτιους.
Κανένας - μα κανένας - δεν ήταν άπλυτος!
Με είχε δε συγκινήσει το γεγονός ενός ασθενή, ο οποίος δούλευε οικοδομή και πριν έρθει για θεραπεία, πήγαινε σπίτι του να πλύνει τα πόδια του, ή αν δεν προλάβαινε, δεν δεχόταν να κάνει θεραπεία εάν δεν τα έπλενε στον χώρο του ιατρείου. Αντίθετα, πολλοί από τους Έλληνες μύριζαν και ερχόντουσαν άπλυτοι κι ας είχαν πολύ περισσότερες ανέσεις.
Επίσης, στην Αγγλία όπου έκανα πρακτική και όπου υπάρχουν πολλοί Ασιάτες, ήταν όλοι τους πεντακάθαροι.
Εάν εμείς εδώ στην Ευρώπη πλενόμαστε με επίχρυσες βρύσες, είναι τουλάχιστον θράσος να εκφραζόμαστε όπως εκφράστηκες εσύ παραπάνω γι' αυτούς τους ανθρώπους. Πολλοί δεν έχουν καν να φάνε astral-project!
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:
Μήπως όλη αυτή η τρομολαγνεία γύρω απο τα βασικά είδη διατροφής των ανθρώπων, η οποία ξεκίνησε με τις αγελάδες συνέχισε στα γουρούνια και στα πρόβατα, τώρα πήγε στα πουλερικά, κρύβει απο πίσω της αυτό που η νέα τάξη πραγμάτων και η αόρατη εξουσία ονομάζει παγκόσμιο έλεγχο της τροφικής αλυσίδας των ανθρώπων; Μήπως έτσι θα ανοίξουν οι πόρτες διάπλατα για τα μεταλλαγμένα που θα πλασαριστούν ώς ασφαλή και για την βιομηχανοποιημένη τροφή η οποία θα είναι καθαρά τεχνητή;
Ακριβώς αυτό! Για μερικούς βέβαια φαντάζει θεωρία συνομωσίας, κάποιοι γραφικοί τηλεβιβλιοπώλες έχουν συντελέσει σε αυτό...
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Čómplexíkos êimæi leó êgó... Mónkeyslëepé_r
Πότε άραγε θα χτυπήσουν και τα γουρουνάκια?Τα οποία να ξέρετε ότι ο καλύτερος μεζές τους είναι ο ...εαυτός τους!!! Όταν στην μοντέρνα βιοτεχνολογία χρησιμοποιούνται νόμιμα τα υπολλείματα του ιδίου είδους για την παρασκευή ενισχυτικών τροφής,τι να περιμένουμε? Εξάλλου βασική υποψία των επιστημόνων για την καρκινογέννεση είναι η χημική μετάλλαξη των κυττάρων που προέρχεται από την λήψη κυττάρων με "ανώμαλο" DNA...Έχετε ακούσει για τα ακέφαλα ζωντανά κοτόπουλα?
quote:
Έχετε ακούσει για τα ακέφαλα ζωντανά κοτόπουλα?
Οχι ,αλλα εγω εχω ακουσει για τα κοτοπουλα που δεν εχουν δει ποτε ηλιο.Μεγαλωνουν σε ενα μικρο κιβωτιο με σωληνες γυρω τους,κατι σαν το Ματριξ δηλαδη.
Επισης ξερω και κατι αλλο περιεργο σχετικα με τα κοτοπουλα.
Τα ταιζουν συνεχεια για να γινουν παχυσαρκα, αφου πρωτα τους εχουν σπασει τα ποδια τους για να μην περπατανε(ισα που να σερνονται).Τι πετυχαινουν με αυτο>?
Απλα τα κοτοπουλα τρωνε τρωνε, και αφου δεν περπατανε δεν χαλανε ενεργεια και βαρος.Ετσι παραμενουν αφρατα, και σαν γουρουνια(τα κοτοπουλα τρωνε σαν γουρουνια ,μου αρεσε αυτο
)
Με αυτα που πεταμε στο στομαχι μας, το εχουμε καταντησει σκουπιδοντενεκε.
Και μιας και το φερε η κουβεντα για τα ζωα, ελπιζω να θυμαστε την νοσο των τρελων αγελαδων.Η ανατριχιαστικη αποκαλυψη ελεγε πως οι χορτοφαγες-αγελαδες ειχαν γινει ενα ειδος κανιβαλου, αφου τρωγανε τα οικονομικα-υπολειματα των υπολοιπων ζωων(και αγελαδων).
Τωρα σας εχω χειροτερα νεα.Συμφωνα με μια βρετανικη μελετη αποκαλειφθηκε πως οι αγελαδες δεν τρωγανε υπολοιματα απο αλλα ζωα ,αλλα απο ΤΟ ΖΩΟ, τον...ανθρωπο.
Πιο συγκεκριμενα ενα μεγαλο ποσοστο υποπτων ζωωτροφων που προοριζονταν για αγελαδες, προερχονταν απο ενα ποταμο καπου στην Αιγυπο(?).Σε εκεινον τον ποταμο ομως πριν απο 30 χρονια περιπου ειχαν πεταχτει ανθρωπινα πτωματα που επασχαν απο μια τρομερη αρρωστια.Κανονικα θα επρεπε να καουνε,αλλα αυτοι απλα τα πεταξανε εκει μεσα.
Δυστηχως δεν εχω τωρα το συγκεκριμενο link απο το BBC για ολες τις λεπτομερειες,αλλα οπως και να εχει..καποιοι απο εμας γιναμε αθελα μας και κανιβαλοι.
Μπλιαχ...
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
Edited by - Zander on 17/10/2005 00:48:55
Edited by - Zander on 17/10/2005 00:49:50
Στημένη ή όχι, το πρόβλημα απ ότι φαίνεται είναι μπροστά μας.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΜΕΝΟ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΡΝΙΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
ΠΙΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ, ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ!!!!![]()
![]()
![]()

Τα συμφέροντα που παίζονται είναι τεραστια και δυστυχώς παίζονται στις πλάτες ολονών μας!!
quote:
Οχι ,αλλα εγω εχω ακουσει για τα κοτοπουλα που δεν εχουν δει ποτε ηλιο.Μεγαλωνουν σε ενα μικρο κιβωτιο με σωληνες γυρω τους,κατι σαν το Ματριξ δηλαδη.
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
Edited by - skeptic on 17/10/2005 12:14:27
Έμποροι που ψωφάνε για υπερκέρδη , φαρμακοβιομηχανίες (που ελέγχουν κανάλια και βουλευτές), παραγωγοί (με κακής ποιότητας προϊόν), γελοίοι και άσχετοι δημοσιογράφοι.
Το επόμενο που θα νοσήση θα είναι τα χοιρινά.
Όμως από την άλλη, μήπως έχετε δει πως μεγαλώνει η τροφή που καταναλώνουμε; Ακατάλληλες τροφές, άθλιες συνθήκες εκτροφής και σφαγής. Από τον μύθο στην πραγματικότητα υπάρχει και ένα σκαλοπατάκι για να πας.
Πρόκειται για μιά ψώφια γαλοπούλα που βρέθηκε στις Οινούσες της Χίου, απο τις 13 Οκτωμβρίου.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Πολύ φοβάμαι πως θα παρουσιαστούν και άλλα κρούσματα του ιού σε πουλερικά στην χώρα μας.
Ισως ο κίνδυνος να είναι ακόμα μακριά για μας (στην Ευρώπη γενικά εννοώ) καθώς αυτή την εποχή τα πουλιά μετακινούνται από την Ευρώπη προς την Αφρική και προς το παρόν το πρόβλημα φαίνεται να είναι ελεγχόμενο. Ισως ο επόμενος χειμώνας να είναι πιό κρίσιμος.
Να διευκρινίσω ότι πολλά πουλιά βέβαια ξεχειμωνιάζουν στην χώρα μας και αυτό είναι ένα ξεχωριστό πρόβλημα για μας. Αλλά και πάλι πιστεύω ότι προς το παρόν θα την σκαπουλάρουμε.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 18/10/2005 01:00:38