ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
17/04/2008, 12:49:17
Loukritia πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι μονο έτσι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση πρέπει
Να έχουμε όραμα να μην έχουμε μοιρολατρική στάση και να μένουμε απαθείς
Ότι δεν μας αρέσει πρέπει να προσπαθούμε να το αλλάξουμε ας προσπαθήσουμε
Και άμα δεν τα καταφέρουμε τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε.
loukritiaΜέλος
17/04/2008, 13:15:02
Παιδιά, μαζί σας κι εγώ: και αισιόδοξοι να 'μαστε και να αγωνιζόμαστε και να οραματιζόμαστε.
Για να αλλάξει όμως η κατάσταση πρέπει να την βλέπουμε όπως ακριβώς είναι. Αν δεν βλέπουμε τον κίνδυνο ή τη σοβαρότητα της κατάστασης, δεν θα την αντιμετωπίσουμε ποτέ σωστά.
Και είτε θέλουμε να το δούμε είτε όχι,η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.
Είμαι υπερβολική δηλαδή όταν βλέπω ότι υπάρχει διαφθορά, ατομικισμός, υλισμός, πουλημένες συνειδήσεις- ή καλύτερα πλέον ανύπαρκτες συνειδήσεις- τα πάντα για το χρήμα, τα πάντα για το σεξ, τα πάντα για τη βιτρίνα, να φας υγιεινά δεν μπορείς γιατι τα πάντα είναι μεταλλαγμένα, να πας & να φύγεις ήσυχος απ΄τη δουλειά σου δεν μπορείς, γιατί πήζεις στην κίνηση και στο κορνάρισμα και στο σαρδελοστρίμωγμα το καθημερινό, να ησυχάσεις στη δουλειά σου δεν μπορείς γιατί, αν δεν του κάθησε η γκόμενα του αφεντικού, θα ξεσπάσει τις γενετήσιες του ορμές επάνω σου, να βρεις μια δουλειά που σε ευχαριστεί δεν μπορείς γιατί ή θα προσληφθεί ο γνωστός του γνωστού ω γνωστέ ή θα σε φάει η μαρμάγκα από τους ανταγωνιστές, να ανοίξεις την τηλεόραση δεν μπορείς γιατί είναι τίγκα στις μ.....ίες, να την κλείσεις πάλι δεν μπορείς γιατί μένεις ανενημέρωτος, να μιλήσεις με κανάν πιτσιρικά έφηβο δυσκολεύεσαι γιατί σου λέει κάτι όρους για Internet games ή emo φιλοσοφίες που χάνεις την μπάλα, γιατί αγάπη πλέον δεν δίνεται ανιδιοτελώς, γιατί άνθρωποι πλέον έχουν μείνει πολύ λίγοι.
Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν κι άλλοι το βλέπουν πιο ανάλαφρα κι άλλους τους σηκώνεται η πέτσα.

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
17/04/2008, 13:48:49
αυτα τα emo και δεν συμμαζευεται, ειναι "εμπορο-συναισθηματικα" προτυπα, που διακινουνται μεσω Internet κι τηλεορασης! οπως ηταν καποτε η "Ροκ κατασταση", η "Punk κατασταση"... ολα αυτα τα προτυπα "μοδες", ερχονται και παρερχονται!

οι γονεις πρεπει να δινουν σημασια στο παιδι τους, να του δωσουν τις καταλληλες βασεις προφυλαξης (οχι με καταναγκαστικο ή απαιτητικο τροπο).

"Say HELLO to My Little Friend"
17/04/2008, 13:56:43
Loukritia έτσι όπως τα λες και χειρότερα είναι τα πράγματα αυτό τι σημαίνει ?οτι πρέπει
Να αποδεχτούμε αυτή την νοσηρή κατάσταση ?δεν πρέπει να αντιδράσουμε ?ας πάρουμε
Για παράδειγμα την πολιτική κατάσταση ψηφίζουμε μια ζωή τα ιδία δυο πρώτα κομματα
Και έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο της ρουσφετολογίας που για να πιάσει κάποιος δουλεία σε σουπερ μάρκετ ακόμα και στις αποθήκες να πρέπει να βάλει μέσο
Αυτό δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε ?ο τρόπος είναι απλός στις
Εκλογές καταψηφίστε τους ψηφίστε άλλο κόμμα μικρότερο που πιστεύετε ότι ταιριάζει
Με τις ιδέες σας .
Η ανατροπή του πολίτικου σκηνικού δεν είναι ουτοπία σε πρόσφατη δημοσκόπηση στις
Ηλικίες 18-44 δεύτερο κόμμα είναι το ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διάφορα απ την πρώτη ΝΔ
Η διάφορα μεγαλώνει πολύ στις ηλικίες άνω των 44 .
Αυτό σημαίνει ότι οι νέες γενιές έχουν ξυπνήσει δεν τρώμε κουτόχορτο αυτή τη στιγμή
μας κυβερνούν οι προηγούμενες γενιές όταν θα έρθει η σειρά της δικής μας γενιάς
θα έχουμε την ευκαιρία για αλλαγή αρκεί να μην μένουμε αμέτοχοι και να δείξουμε
την δυσαρέσκεια μας .

17/04/2008, 14:39:32
http://www.youtube.com/watch?v=AhBoNwtO4lg&feature=related

λιγο γελιο...

loukritiaΜέλος
17/04/2008, 15:39:20
Φίλε open mind και λοιποί φίλοι, μάλλον δεν καταλάβατε ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σας στο να αντιδράμε και να αγωνιζόμαστε - ίσως εγώ δεν έχω τον τρόπο τελικά να σας περάσω αυτό που εννοώ. Θέλω απλά κάτι καλύτερο για το παιδί που τυχόν θα φέρω στον κόσμο κάποια στιγμή. Ναι, γι'αυτό πρέπει ν'αγωνιστώ. Αλλά μέχρι να δω κάτι να γίνεται, μάνα δε γίνομαι...

Αλλά μου φαίνεται σαν πολύ το βάρυνα το κλίμα απ'το πρωί. Ο Predator ξέρει τι κάνει

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
17/04/2008, 17:32:10
ειπα να βαλω κατι, να σπασει λιγο το βαρος...

17/04/2008, 17:47:44
http://www.youtube.com/watch?v=I93z_Zhm_gQ

17/04/2008, 18:05:43
quote:
Είμαι υπερβολική δηλαδή όταν βλέπω ότι υπάρχει διαφθορά, ατομικισμός, υλισμός, πουλημένες συνειδήσεις- ή καλύτερα πλέον ανύπαρκτες συνειδήσεις- τα πάντα για το χρήμα, τα πάντα για το σεξ, τα πάντα για τη βιτρίνα...

Όχι loukritia μου δεν είσαι καθόλου υπερβολική, αλλά κοιτώντας βαθύτερα, θα δούμε ότι όλες αυτές οι συμπεριφορές πηγάζουν από τον μικρόκοσμο της οικογένειας, όταν από την αρχή δεν έχουν δοθεί ηθικές αρχές και αξίες στο παιδί, μην περιμένουμε έναν καλύτερο ενήλικα αύριο, αν όμως του δοθούν υγιή πνευματικά και ψυχικά εφόδια , ο ενήλικας του αύριο δεν θα κοιτάξει να είναι ωχαδερφιστής ούτε παρτάκιας, αλλά ένας συνειδητοποιημένος πολίτης, έτσι φέρνοντας στον κόσμο ένα νέο άτομο όσο κι αν είναι με μελανά χρώματα ζωγραφισμένος ο κόσμος μας, να είσαι σίγουρη ότι τα χρώματα στον πίνακα της κοινωνίας θ'αρχίσουν να λάμπουν σιγά σιγά.

Wolf
drumx13Μέλος
08/11/2003, 10:46:09
Κρινω οτι πολλα κακοβουλα νεα μελη (πονηρουληδες) ερχονται εδω γι αν καταστρεψουν ωραιες και πετυχημενες κουβεντες οπυ η συνομιλουντες ανταλασουν λουλουδια και γλυκακια μεταξυ τους και συνταγες για μπακλαβα...
Προτεινω να οριστει μια επιτροπη οπου θα ετοιμασει ενα ερωτηματολογιο οπου ο νεο εισερχομενος εδω θα δεινει τα σεβη του και θα απαντα στις ερωτησεις..
Ετσι οι παλιοι θα ξερουν με τι και ποιον εχουν να κανουν..

ακουω την γμωμη σας επι του θεματος και ερωτησεις
που θα θελατε να τεθουν σε νεα μελη.

Αρχιζω.
1.Ηλικια..???
2.γενος...???διαλεξτε

α)αρρεν προικησμενος
β)θυλη εντυπωσιακη και καληγραμμη
γ)ευνουχος
δ)δυστυχης..... ψαχνω πλαστικο χειρουργο ανεξαρτητως φυλου... ο χειρουργος
ε)δυστυχης βρηκα χειρουργο πριν απο κατι μηνες στην καζαμπαλανκα...

3.ειδος....???
4.ζωδιο...??
5.τηλ....(προερετικα)
6.Οργανωση.... (αν υπαρχει θα πρεπει να αναφερθει)

7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" (Τι ενοειτε ποια συνομωσια ??? μια ειναι η συνομοσια παντα μια ηταν απλα ο καθενας νομιζει οτι ξερει ποια ειναι)

8.Η γνωμη σας για το φορουμ και τον αδμιν (υποχρεωτικα)

9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?

10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον

11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
α) οταν δεν μιλα καθολου.
β) οταν μιλα πολυ.
γ) οταν δεν λεει τιποτα.
ε) οταν λεει οσα ξερει.
στ) οταν λεει οτι του ειπαν αλλοι.
ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει.

12.Πιστευεται οτι η μοδα στα φαντασματα ειναι ξεπερασμενη??? (ασπρο ριχτο με μαυρο γυρω απο τα ματια.....καντε προτασεις)

13.Ποιο χρωμα σας αρεσει περισοτερο το κοκκινο το πρασινο ή αλλο???

14.Τι ειναι η ζωη...Ο ανθρωπος... που βαδιζομε (εκθεση ιδεων)

15.ορθογραφια.... ποια ειναι η σχεση σας μαζι της
α)την γνωριζεται??
β) βγαινεται για καφε??
γ) την λατρευεται
δ) ποια ειναι η κυρια
ε) καπου νομιζω οτι την ειδα πριν απο χρονια

16.τα greengkish ειναι...

α) η μεταλαξη της ελληνικης γλωσας?
β) η γλωσα που θα επρεπε να εινα γραμενα τα ευαγγελια??
γ) μασωνικος κωδικας??
δ) η μονη γλωσα που γραφει το πληκροτρολογιο μου???
ε) η μονη γλωσα που γνωριζω

17.Τι συμαινει για σας ο αριθμος 33

α) τα χρονια του χριστου???
γ) ο αριθμος μυνηματων που θελω καποτε σε αυτην την ζωη να φτασω?
δ) δεν γνωριζω μα νομιζω οτι εχει να κανει με τους εβραιους και τους μασωνους..
ε) αναμεσα στο 32 και στο 34..
ζ)Τα γκολ που θα βαλει ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα??
στ) 33 ηταν τα θαυματα του χριστου??

18.Αν σας βρισουν εδω τι θα κανεται
α) θα βρισεται και εσεις
β) θα γυρισεται και το αλλο μαγουλο
γ) θα γυρισεται και το αλλο μαγουλο επειδη εχετε καποια παθολογικη ασθενεια... (τικ, παρκινσον, αλστχαιμερ, εχετε πιαστει γυρισμενοι με το αλλο μαγουλο)
δ) θα κανεται μυνηση
ε)Θα "κλαφτητε" στον admin

19. αν παρετε e-mail απο μελλος του φορουμ
α) θα απαντησεται αναλογα.
β) θα ξεμπροστιασετε αυτον που σας το εστειλε...
γ) θα πατε στην αστυνομια..

20.Τι δουλεια κανεται...
α)εχω μια ξυστρα σπιτι και ξυνομαι ολη μερα μεχρι να κερδισω στο ξυστο...
β) δεν εχω ξυστρα αλλα σκεφτομαι να παρω
γ) φοιτητης
ε)αυστυνομικος
ζ)Ρουφιανος με ή χωρις μαυρη κουκουλα
ε)καθοδηγητης( παρακαλω αναφερατε την οργανωση)
στ) ανεργος

20.αν ειστε εεργαζομενος πως νομιζεται οτι θα ανταπεξελθετε στις απαιτησεις του φορουμ.

21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.

22. νομιζεται οτι...

α) τα ξερεται ολα?
β) δεν ξερεται τιποτα?
γ) ειστε εδω για να διδαξεται???
δ) ξερεται μονο τα μισα αλλα σας φτανουν.
ε) ξερεται τα δυο τριτα και ψαχνεται τα υπολοιπα??
στ) ειστε εδω καταλαθος??

23.Ποια ειναι η πρωτη φροντις παντως μελους???
α) να ειναι συνδεδεμενος
β) να μεριμνα για να ειναι μονο μελη παροντες??
γ) να μενει κρυμενος στην γωνια και να προσπαθει να συλεξει στοιχεια για να προβει σε "αποκαλυψεις."
δ) να συμετεχει στις συζητησεις

24. Οι Εξωγηηνοι η γνωμη σας.
α) τι ειναι αυτο??
β) ποσο παει το κιλο??
γ)εχω δει πολλε φορες.
δ) με βιασαν...
ζ) τριχες
ε) αυτα που πετανε και κανουν ζουν βζουν τα βραδια.
στ) δεν υπαρχουν

και τελος

25.Αμερικανοι και G.W BUSH

α)οι καημενοι( σνιφ σνιφ)
β) αξιοι... αξιοι
γ) οσαμα μπιν λαντεν και αλαχ ακμπαρ
ε) σαταναδες
στ) φονιαδες τον λαων
ζ) εργατη πολεμα σου πινουνε το αιμα (ασχετο)
στ)Σταυροφοροι
η) πισω απο ολα ειναι ο Παπας

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ :

α) Ανήκω στους σκοταδιστές ιουδαιοχριστιανούς μασώνους σιωνιστές, πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, στο λαιμό μου έχω κρεμασμένο το άστρο του Δαυίδ και συνομοτώ με άλλους όμοιούς μου κατά της μισητής Ελλάδας και των ακόμη πιο μισητών Ελλήνων...

β) Ανήκω στους αρχαιολάτρες ειδωλολάτρες δωδεκαθεολάτρες εψιλονολάτρες, φοράω χλαμύδα κάτω από το κοστούμι μου, προσκυνώ το Δία και τον Κεραμυδά, όλοι με μισούν και κυρίως οι ανήκοντες στην κατηγορία α) και με την πρώτη ευκαιρία θα έκαιγα κάθε εκκλησία και κάθε εικόνισμα της Παναγίας της Σιωνοκρατούσας...

γ) Είμαι άθεος, αγνωστικιστής, μηδενιστής, τα έχω όλα γραμμένα και σας έχω όλους γραμμένους και μη μου πουλάτε και πολύ μαγκιά γιατί βγάζω και καμιά μολότοφ και...

δ) Άλλο (Περιγράψτε)

ε) Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (Τί είναι πάλι αυτό το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ;)

Edited by - durden_alie on 08/11/2003 13:08:00

Δηλωσεις υποψηφιοτητας για την επιτροπη του μυητηριου γινοντε δεκτες εις τον αιωνα τον απαντα..

Απαντησεις γινονται δεκτες εις τον αιωνα τον απαντα.

Αρχιαιρεσιες δεν θα διενεργηθουν ποτε....(μονο στημενες)
συμφωνα με την παγια διαταγη(343...55627/77//36/66/888 ww kklpdfd) που βρισκεται στον φακελο του αδμιν) ο καθενας μπορει να πει την γνωμη του για ενα νεο μελος.

τα λεμε

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 10/11/2003 01:01:00

Edited by - drumx13 on 10/11/2003 12:48:15

SilverwolfΜέλος
08/11/2003, 11:42:24
Φτού!
Γιατί να γίνω μέλος πριν τόσο καιρό...
Έχασα την μύηση τώρα...

Δέχεστε και παλιά μέλη στο μυητήριο drumx13;

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

08/11/2003, 13:07:23
Βρε drum...

Ξέχασες το σημαντικότερο :

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ :

α) Ανήκω στους σκοταδιστές ιουδαιοχριστιανούς μασώνους σιωνιστές, πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, στο λαιμό μου έχω κρεμασμένο το άστρο του Δαυίδ και συνομοτώ με άλλους όμοιούς μου κατά της μισητής Ελλάδας και των ακόμη πιο μισητών Ελλήνων...

β) Ανήκω στους αρχαιολάτρες ειδωλολάτρες δωδεκαθεολάτρες εψιλονολάτρες, φοράω χλαμύδα κάτω από το κοστούμι μου, προσκυνώ το Δία και τον Κεραμυδά, όλοι με μισούν και κυρίως οι ανήκοντες στην κατηγορία α) και με την πρώτη ευκαιρία θα έκαιγα κάθε εκκλησία και κάθε εικόνισμα της Παναγίας της Σιωνοκρατούσας...

γ) Είμαι άθεος, αγνωστικιστής, μηδενιστής, τα έχω όλα γραμμένα και σας έχω όλους γραμμένους και μη μου πουλάτε και πολύ μαγκιά γιατί βγάζω και καμιά μολότοφ και...

δ) Άλλο (Περιγράψτε)

ε) Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (Τί είναι πάλι αυτό το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ;)

Edited by - durden_alie on 08/11/2003 13:08:00

09/11/2003, 04:17:48
Συγνώμη.... καλέ! Συγνώμη! Κύριε drumx13!!!
Ναι... ναι, σε 'σας το λέω!

Εμένα θα με βάλετε στην επιτροπή????

Τι? Οχι???? (κλαψ... λυγμ...σνιφ...)

Μα γιατί ΟΧΙ?

Θα δείτε, δεν είμαι καλή εγώ. Είμαι μια κακιά που της αρέσει να πέρνει κεφάλια και να σκίζει τις αιτήσεις των νέων μελών...
Σας παρακαλώ σκεφτείται το όσο θα ακονίζω με περισσή φροντίδα τα μαχαίρια μου, για να είναι έτοιμα για την πρώτη έξέταση νέου μέλους.

Αχ! κύριε drumx13, αλήθεια το λέτε? Θα το σκεφτείται σοβαρά?
Σας ευχαριστώ και θα περιμένω την απάντηση σας με αγωνία!

drumx13Μέλος
10/11/2003, 00:50:26
quote:
Δέχεστε και παλιά μέλη στο μυητήριο drumx13;

ποσο παλια ???
ποιο παλια απο μενα ???

χμ θα ατο σκεφτω....ουμε .... ηθελα να πω οταν με το καλο φτιαχτει η επιτροπη ...
Παρολα αυτα μπορειte να στελνεται γραμματα παραπονων για τiς αποφασεις μου .... μας... μας... ενοουσα..

στην Διευθηνση pouthena@dendiabazontai.bull(dog)

quote:
Θα δείτε, δεν είμαι καλή εγώ. Είμαι μια κακιά που της αρέσει να πέρνει κεφάλια και να σκίζει τις αιτήσεις των νέων μελών...
Σας παρακαλώ σκεφτείται το όσο θα ακονίζω με περισσή φροντίδα τα μαχαίρια μου, για να είναι έτοιμα για την πρώτη έξέταση νέου μέλους.

Mantis επειδη διακρινω μια ευσυνιδησια σπανια στις μερες μας θα θεσω την υποψιφιοτητα τα σου σε ανοικτη ψηφοφορια μεταξυ των παροντων μελων .

Η καλπες ανοιγουν τωρα και δικαιωμα ψηφου εχουν ολοι οι παροντες
Θα εκλεγεις αν συγκεντρωσεις το 50 +1% των ψηφησαντων
η ψηφοφορια θα τελειωσει .....

drumx13Μέλος
10/11/2003, 00:58:36
....Τωρα

αποτελεσματα

εγγεγραμενοι: καπου 3000 μελη

ψηφισαν: 1 (ενας)

ελλαβον: Μαντις 1.... ποσοστο 100%

λοιποι υποψηφιοι 0... ποσοστο 0%

Ακυρα -λευκα 0%

Κατοπιν ολων αυτων και με το περας των εργασιων του μυητηριου η μαντις οριζεται μελλος της επιτροπης με ποσοστο που θα ζηλευε και ο Σανταμ χουσειν στα ντουζενια του.

Τα ψηφοδελτια ειναι στην διαθεση του οποιουδοιποτε.... μυημενου ....ενοειτε..... ( απαραιτητη προυποθεση να ειναι.... τυφλος για χαρη της μυστικοτητας της ψηφοφοριας)

durden_alie
Η ερωτηση σου υιοθετητε αγαπητε

Edited by - drumx13 on 10/11/2003 01:06:54

elpidaΜέλος
10/11/2003, 09:59:05
Καλημέρα σε όλους

Φίλε Drumx καταπληκτική η ιδέα σου και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Άλλωστε νομίζω πως κυρίως σκοπός είναι τα forums να μην είναι πια ξέφραγο αμπέλι.
Μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο νομίζω μπορεί κανείς να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για το τυχόν και ατυχόν μέλος που θα θέλει να προσέλθει.

Μία μικρή παρέμβαση και με όλο το θάρρος, μήπως εάν στο ερωτηματολόγιο βάζαμε και το νούμερο από το εσώρουχο μήπως λέω, μήπως βοηθούσε ? σκεφτείτε πως ίσως από το μέγεθος μπορεί κανείς να καταλάβει τυχόν παιδικά βιώματα που μπορεί να βαραίνουν το μέλος.

Να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα

drumx13Μέλος
10/11/2003, 11:32:57
quote:
Μία μικρή παρέμβαση και με όλο το θάρρος, μήπως εάν στο ερωτηματολόγιο βάζαμε και το νούμερο από το εσώρουχο μήπως λέω, μήπως βοηθούσε ? σκεφτείτε πως ίσως από το μέγεθος μπορεί κανείς να καταλάβει τυχόν παιδικά βιώματα που μπορεί να βαραίνουν το μέλος.

Ελπιδα μου νομιζω οτι ποιο σημαντικο για τους αντρες ειναι το ειδος του εσωρουχου (πχ τανγα.... στρινγκ... τοπλες....)

Υποθετω ομως οτι για σας τις γυναικες το τι (παιδικο βιωμα ενοειτε ) "βαραινει" το μελος μεσα και προπαντος το.... ποσο τον βαραινει..... στα εσωρουχα του ειναι σημαντικο.
Οποτε ερχεται και η ερωτηση για το νουμερο...

Τελος παντων........μετα απο ελεγχο στα ραντεβου και στις υποχρεωσεις της Com-mis-ion ( Επιτροπη).... η προταση σου θα συζητηθηθει στην πρωτη δημοσια εκδηλωση της επιτροπης που θα οριστει αμεσως μετα την καθοδο των Ε
Απο εκει που ερχονται

Αποψη μου ειναι ομως να μην αφησουμε τις σεξουαλικες προτιμησεις να μας χωρισουν....
αλλα να γινουν αφορμη για να μας φερουν "ποιο κοντα" με αλλες κουλτουρες και βιωματα. Με αλλες εμπειριες....
Γι αυτο και δεν εκανα ερωτησεις που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν επεξεργασια πρωσοπικων δεδομενων σεξουαλικου περιεχομενου.

Ασε μην μας τηνπεσεο και το ραδιοτηλεοπτικο και μας βαλει καnα κοκκινο Χ

Edited by - drumx13 on 10/11/2003 11:39:30

elpidaΜέλος
10/11/2003, 12:04:26
quote:
Αποψη μου ειναι ομως να μην αφησουμε τις σεξουαλικες προτιμησεις να μας χωρισουν....

Σαφώς και δεν πρέπει να συμβεί το ανωτέρω φίλε μου, άλλωστε ποιος μίλησε για σεξουαλικές προτιμήσεις?? τσ τα τα, τι πονηρά μυαλά !

Θα προσπαθήσω να γίνω πιο σαφής. Εάν κάποιος φοράει μεγάλο νούμερο δυο τινά μπορούν να συμβαίνουν. Το ένα είναι να είναι να κουβαλάει τα προικιά της μοίρας του, το άλλο όμως – στο οποίο αναφερόμουν κιόλας – είναι πως μπορεί να είναι η κατάληξή του μετά από όλα όσα η ζωή τον έκανε να περάσει. Να λοιπόν ένα στοιχείο που μπορεί να προδίδει το μαρτυρικό βίο κάποιου.

drumx13Μέλος
10/11/2003, 12:45:21
Ναι...elpida
και ενας νεοεισερχομενος με μαρτυρικπ βιο μπορει να μας μαρτυρησει ολους...

νομιζω ομως οτι στις πρωτες ερωτησεις εκει που λεει "γενος" μπορει ο οποιοσδοιποτα να απαντησει ...

αρρεν προικησμενος
θυλη εντυπωσιακη και καληγραμη
ευνουχος
δυστυχης και οτι αλλο θελει

θα το τονισω ομως
πηγαινε σε λιγο να διαβασεις....
στην πρωτη απαντηση

Edited by - drumx13 on 10/11/2003 12:49:17