ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
elpidaΜέλος
10/11/2003, 13:06:30
Τώρα μάλιστα ! Σε βρίσκω ποιο σαφή και χαίρομαι αν βοήθησα έστω και ελάχιστα στο οι απαντήσεις που θα λαμβάνει η επιτροπή να είναι πιο ολοκληρωμένες και χωρίς κενά

10/11/2003, 14:51:48
1.Ηλικια: 28

2.γενος...Πρώην δυστυχής-βρήκα χειρούργο πριν κάτι μήνες στη Bραζιλία,νυν θηλυκό εντυπωσιακό κ καλίγραμμο ΨAXNΩ άρρεν προικισμένο ή ευνούχο σιωπηλό που να γνωρίζει από μαγειρική

3.ειδος....Mοναδικό κ προς εξαφάνιση

4.ζωδιο...Kριός

6.Οργανωση.... (αν υπαρχει θα πρεπει να αναφερθει)..Aδυνατώ να απαντήσω στην ερώτησή σας, ένας από τους κανόνες της οργάνωσης είναι η AΠOΛYTH MYΣTIKOTHTA
7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" (Τι ενοειτε ποια συνομωσια ??? μια ειναι η συνομοσια παντα μια ηταν απλα ο καθενας νομιζει οτι ξερει ποια ειναι) Δεν ξέρω τι ξέρεις εσύ, αλλά εγώ ξέρω κ θα τους ξεμπροστιάσω..

8.Η γνωμη σας για το φορουμ και τον αδμιν (υποχρεωτικα)
Tο φόρουμ καλό, αυτός ο admin ποιός είναι τελικά; Aναρωτιόταν κ κάποιο άλλο μέλος "κάποιος admin κλείδωσε το θέμα μου", ξέρει κανένας να μου πει;

9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?
Yπάρχει αλφαβήτα μετά το έψιλον;;;;

10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον΄
Γνωρίζω το A, για να μη με πιάνουν κότσο στη λαϊκή (AA!!!), το B-movies, το Γ κατηγορίας, το Δ το αναγνωρίζω αλλά δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία για μένα... ουφ! φτάσαμε στο E, TEΛOΣ!

11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
α) οταν δεν μιλα καθολου.....
Nεκρό μέλος; Kάτι σαν "δεν νιώθω το πόδι μου από το γόνατο κ κάτω" πχ;

β) οταν μιλα πολυ....Aυτό δεν είναι μέλος. H κολλητή μου είναι.

γ) οταν δεν λεει τιποτα....Γράφοντας ένα post 500 λέξεων;... Πολιτικός!

ε) οταν λεει οσα ξερει....Eδώ με αναγνωρίζω! Pουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε!

στ) οταν λεει οτι του ειπαν αλλοι....
παραποιώντας κ λίγο τα προηγούμενα λεγόμενα..το φαινόμενο "χαλασμένο τηλέφωνο".

ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει...Eλα τώρα! Που το είδες αυτό κ το γράφεις;

12.Πιστευεται οτι η μοδα στα φαντασματα ειναι ξεπερασμενη??? (ασπρο ριχτο με μαυρο γυρω απο τα ματια.....καντε προτασεις)
Πιστεύω πως ναι. Θα προτιμούσα κάτι πιο φαντα-ζί, κάτι στραφταλιζέ, κανά μποά, καμοιά χαριτωμενιά βρε αδερφέ!

13.Ποιο χρωμα σας αρεσει περισοτερο το κοκκινο το πρασινο ή αλλο???
TO KOKKINO

14.Τι ειναι η ζωη...Ο ανθρωπος... που βαδιζομε (εκθεση ιδεων)
H Zωή είναι μαγκιά ή η Zωή του Φραντζή;
Mια φορά ήταν ο άνθρωπος..πολύ μου άρεσε...
H στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

15.ορθογραφια.... ποια ειναι η σχεση σας μαζι της
Tην γνώριζα, την λάτρευα, πηγαίναμε κ για καφέ.. Nομίζω πως μας έχει αφήσει χρόνους...

16.τα greengkish ειναι...
Mασωνικος κωδικας ΦYΣIKA

17.Τι συμαινει για σας ο αριθμος 33
ζ)Τα γκολ που θα βαλει ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα

18.Αν σας βρισουν εδω τι θα κανεται
γ) θα γυρισεται και το αλλο μαγουλο επειδη εχετε καποια παθολογικη ασθενεια... (τικ, παρκινσον, αλστχαιμερ, εχετε πιαστει γυρισμενοι με το αλλο μαγουλο)

19. αν παρετε e-mail απο μελλος του φορουμ
β) θα ξεμπροστιασετε αυτον που σας το εστειλε...

20.Τι δουλεια κανεται...
ζ)Ρουφιανος με ή χωρις μαυρη κουκουλα

20.αν ειστε εεργαζομενος πως νομιζεται οτι θα ανταπεξελθετε στις απαιτησεις του φορουμ.
Ξύπνησε κ το φόρουμ τώρα κ μου έχει απαιτήσεις;

21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.
Θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος

22. νομιζεται οτι...
Nομίζω ότι OΛOI συνομωτούν για να με εξοντώσουν

23.Ποια ειναι η πρωτη φροντις παντως μελους???
γ) να μενει κρυμενος στην γωνια και να προσπαθει να συλεξει στοιχεια για να προβει σε "αποκαλυψεις."

24. Οι Εξωγηηνοι η γνωμη σας.
γ)εχω δει πολλε φορες.
δ) με βιασαν...

25.Αμερικανοι και G.W BUSH
η) πισω απο ολα ειναι ο Παπας

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ :
δ) Άλλο (Περιγράψτε)
Πιστεύω στη δύναμη του καθρέφτη κ στην απόλυτη ομορφιά που μου δείχνει κάθε φορά που περνάω από μπροστά του.

K μη μου πει κανείς ότι απαντάνε μόνο τα νέα μέλη...
K γω νέο μέλος είμαι..
Aπλά χρησιμοποίησα το MEΣO Thoth για να ανέβω γρήγορα-γρήγορα βαθμίδα...

ΓIA OΣOYN EKNEYPIΣTOYN...ΓIA TH MH ΣOBAPOTHTA....
AΠΛA.. ΔEN MΠOPEΣA N'ANTIΣTAΘΩ..

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

10/11/2003, 16:58:39
Αγαπητή Επιτροπή και -πλέον- λατρεμένοι συνάδελφοι Επίτροποι-Σαδιστές & Σια,

Με μεγάλη μου χαρά έμαθα πως το λάδωμα μου στον drumx13 έπιασε τόπο.
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μέλος σας και σας διαβεβαιώνω πως έχω από χρόνια (26) προετοιμαστεί γι' αυτή τη θέση.
Ούδεις θα περάσει χωρίς να εξεταστεί σε βάθος και έχω να προτείνω με την σειρά μου κάτι.
Με την συμπλήρωση της αιτήσεως, θα πρέπει να ορίζουμε μια ημερομηνία και πλήρη μελών η Επιτροπή να παιρνά από συνέντευξη τον/ην αιτούμενο/η, ώστε να γίνεται αντιπαράθεση των γραπτών απάντησεων με αυτές που θα δοθούν προφορικός.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να εξετάζουμε και το... νούμερο... των παιδικών βιωμάτων του κάθε άτυχου που στέκεται εμπρός μας.

Με τιμή και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Mantis.

drumx13Μέλος
10/11/2003, 18:09:14
Valda μου
τα στοιχεια που μας εδωσες μπηκαν σε υπολογιστη και το ψχγραφημα σου εδωσε ατομο με πνευματωδες και ιδαιτερα φιλοδοξο .....μας κανεις...

Θα σε προτεινω μαλιστα στα υπολοιπα μελη της επιτροπης για να γινεις μικρο μελος ....

θα πρεπει να σου υπενθημισω της υποχρεωσεις σου.

Οντας μολις 28 χρονων μικρουλα , κακοντυμενη.... συμφωνα με την εικονιτσα που εχεις στην υπογραφης σου..... και νεο μελος... κατα τα λεγομενα σου
... θα κυκλοφορεις με κομενο τζιν -σορτσακι- και θα εχεις παντα τα ποδια σου περιποιημενα.....μεχρι τα ποδια σου να μην μας κανουν ποια -λογω ηλικιας- οποτε θα.... προαχθεις.

Για τον σκοπο αυτο η επιτροπη θα σου στηλει λιαν συντομος διαφημιστικα προσπεκτους με αποτριχωτικα και μια δωροεπιταγη για να αγορασεις ξυραφιακια μπικ. καθως και μια κασετα με οδηγιες χρησεις.

...οσοι τηλεφωνησουν σε 15 λεπτα θα παρουν δωρο και ενα σετ περιποιησης μασχαλης...
αν προκειτε για καλογριες να μας ζητησουν το σετ για το μουστακι.

Με την συχνη σου παρουσια στο φορουμ ενδεχεται να προαχθεις νωριτερα σε πληρες μελος της επιτροπης.....Αρκει να το ζητησεις.. σε αυτην την περιπτωση
που μπεις.... το τζιν δεν ειναι υποχρεωτικο και το ενδυματολογικο τυπικο αλλαζει μην ρωτησεις πως γινεται ειναι μυστικο ,
μπορω να σου πω οτι θα ντυνεσαι λιγο ποιο "ελαφρια".

mantis

quote:
θα πρέπει να ορίζουμε μια ημερομηνία και πλήρη μελών η Επιτροπή να παιρνά από συνέντευξη τον/ην αιτούμενο/η, ώστε να γίνεται αντιπαράθεση των γραπτών απάντησεων με αυτές που θα δοθούν προφορικός.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να εξετάζουμε και το... νούμερο... των παιδικών βιωμάτων του κάθε άτυχου που στέκεται εμπρός μας.

συνφωνουμε
να βρουμε ενα κτηριο ομως για να "στεγαστει" η επιτροπη και να το βαψουμε ροζ... εκει θα γινονται τα προφορικα και αλλες "ασκησεις" με το στομα....
( γαργαρες... χασμουρητα ....κλπ κλπ)

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

10/11/2003, 18:31:30
Αγαπητε ή Αγαπητή drumx13,

Αν στεγάζαμε την Επιτροπή σε ένα κτήριο (ρόζ) θα κινδυνεύαμε από δυσαρεστημένα άτομα των οποίων οι αιτήσεις χάθηκαν στην δύνη του χωροχρόνου. Άσε που θα απομυθοποιήσουμε το ρόλο της Επιτροπής και το ESOTERICA.
Περισσότερο χλιδάτο και μουράτο θα είναι να κλείνουμε σουϊτες ή αίθουσες σε ξενοδοχεία. Για εφφέ, εντυπωσιασμό και για την διατήρηση της σωματικής μας ακεραιότητας και της απαραίτητης και ποθητής μυστικότητας μας.
Να χρωματίσω την προταση μου με τα μελανά χρώματα του μέλλοντως: Σε περίπτωση απόκτησης μόνιμης "κατοικίας", θα δεχόμαστε επίθέσεις από γνωστές - άγνωστες τρομοκρατικές ή απλά κρατικές οργανώσεις, μέχρι και η green peace θα αλυσσοδέσει μέλη της στην όμορφη ροζουλία μας είσοδο.

Με τιμή
Mantis

Edited by - Mantis on 10/11/2003 21:02:41

drumx13Μέλος
10/11/2003, 19:05:23
Εχεις δικιο μαντις πρεπει να κανω το τεστ..

1.31
2.αρρεν προικησμενος (πιστευω)
3.πολυγαμικο
4.καρκινος
5.τηλ...μονο με e-mail
6.το μυητηριο... ιδρυτικο μελος.... και esoteriψa.gr μελος τριτης βαθμιδας
7.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ η συνομωσια.
8.καλουτσικο και φιλοξενο
9.τι ειναι αλφαβητα?
10.τι ειναι αλφαβητα...? γιατι δεν μου λεει κανεις?
11.οταν μου "μιαζει"
12.ναι ειναι προτεινω δυο τσιγγακια στο στηθος και φιλο συκιας στα ...προικια
13.το πρασινο
14.μια πρωην γκομενα....ειδος υπο εξαφανιση...βαδιζουμε ολτοαχως προς τα μεσα Νοεμβιου
15.την γνωριζω αλλα ειναι κουραστικος χαρακτηρας
16.masonikos kodikas
17.τα γκολ του ολυμπιακου
18.θα δουμε
19.εξαρταται ποιος το στελνει.
20. δεν εχω ξυστρα αλλα σκεφτομαι να παρω
21.μονο αν εχει καλο μισθο
22.αυτο μου ελαχε αυτο κανω.
23. να ειναι συνδεδεμενος
24.τριχες
25.α)οι καημενοι( σνιφ σνιφ)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ :
οπου δω την φακα κοιταζω να δω και το τυρακι και αν μου αρεσει μπαινω

κατα τα αλλα θα παρω
την βοηθεια του κοινου.

mantis συμφωνουμε και σε αυτο
το ηξερα οτι η συμετοχη σου ειναι χρησιμη.

βεβαια καλο ειναι στην αρχη να αποφυγουμε ξενοδοχια με ονοματα οπως χχχ ή παρομια για το ξεκαρφωμα

Edited by - drumx13 on 10/11/2003 21:02:50

10/11/2003, 20:54:10
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο drumx13.... ας αρχίσουμε με την πρώτη συνεδρίαση στο "Μεγάλη Βρετάνια" (είδες χλίδα?) και μετά βλέπουμε...

... Αλλά... μήπως, λέω μήπως... να σταματήσεις να αποκαλύπτεις την πραγματική σου ταυτότητα (ορα: εγώ είμαι η συνωμοσία) στους εκτώς Επιτροπης? Μην σε/μας βρεί κανένα ξαφνικό κακό?? Ξέρεις... και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια...

drumx13Μέλος
10/11/2003, 21:02:02
OK TO ΣΒΗΝΩ

10/11/2003, 21:09:31
Μπράβο!... χιχιχι (ύπουλο γελάκι συνοδευόμενο από εξίσου ύπουλη τριβή χεριών με ημικυκλική κατεύθυνση, αλλά Μάτσα)

"Mantis" Η αρχι-τέκτων της συνομωσίας!

10/11/2003, 21:26:03
John σε παρακαλώ να μου φέρεις τις αιτήσεις για να τις εξετάσω .
Η θέση του δοκιμαστή μου ανήκει εντελώς δημοκρατικά και με το έτσι θέλω !
Υπάρχει καμία αντίρρησης ;;;;;;;;;;;;;
Α είπα μήπως !!!

Ο κακός λύκος

drumx13Μέλος
10/11/2003, 23:38:42
ok tolis agapite en xristo aderfe tin thesi tin pairneis an metafraseis to paron mynima....
parethese tin metafrasi soy apo kato

SilverwolfΜέλος
11/11/2003, 02:17:32
Φίλε drumx13 Αφού δεν έχει μύηση για μένα θέλω σε παρακαλώ και εγώ θέση στην επιτροπή...

Δεν είμαι πάντα καλή... έχω και άγριο υφάκι.

Θα συνεργαζομαστε μια χαρα με την Μάντις... Μαχαίρια και δόντια... τι άλλο χρειαζόμαστε;
Αν χρειαστεί θα καλέσω και ενισχύσεις και θα τα περιλάβουμε τα ανυπάκουα μέλη μια χαρά!

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

11/11/2003, 06:29:45
κο ςηλόΤ έτιπαγα νε ότσιρχ έφρεδα νητ ησέθ νητ ςιενρίαπ να ςιεσάρφατεμ οτ νόραπ αμυνήμ ....

Ορίστε η μετάφραση αγαπητέ εν χριστό αδερφέ .

Ο κακός λύκος

11/11/2003, 10:57:54
Α πα πα πα πα...Silverwolf...!!! Τί δόντια είναι αυτά!!!

Αλλά και :

quote:
(ύπουλο γελάκι συνοδευόμενο από εξίσου ύπουλη τριβή χεριών με ημικυκλική κατεύθυνση, αλλά Μάτσα)

Δύο μεγάλες καριέρες γεννιούνται!!!

Ράμογλου, κακέ λύκε, είσαι εδώ; Άλλος έχει το όνομα...κι άλλη τη "χάρη"...

drumx13Μέλος
11/11/2003, 11:08:38
οκ τολις αυτο θα ειναι το ονομα σου απο εδω και εμπρος μονο γαι τις εργασιες τις επιτροπης και το πραγματικο σου ονομα θα μεινει επτασφραγιστο μυστικο για την δικη σου ασφαλεια.

Καταλαμβανεις λοιπον εξ οφιτσιο την θεση του εχων το τελευταιο λογο στα θεματα που αφορουν τα νεα μελη.

Να σου θυμισω μονο οτι η μαυρη κουκουλα ειναι πλεον υποχρεωτικη και αναφερεις κατευθειαν στον αδμιν οτι "πεσει" στην σκοτεινη και απο χρονια εκπαιδευμενη αντιληψη σου.

Αν δεν "πεσει" τιποτα καντο να πεσει και αν χρειαστεις τιποτα (προχειρες) παρθενες ξερεις που θα της βρεις.

silverwolf

Ωσ εκπειδευτης σκυλων (ειμαι και απ αυτο) ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι η συμπεριφορα που δειχνεις στις παραπανω φωτογραφιες χρειαζεται διωρθωση.

23 ευρω την ωρα μαθημα κατ οικον στην αγγλικη ή γερμανικη γλωσα ....

φιλικη τιμη και δεστω σαν μυητρα....

Το μυητηριο εχει καποιους κανονες για να γινει καποιος μελος τηε επιτροπης πρεπει να το αξιζει.
μυηση σημαινει κλεινω τα ματια ...

Το μυητηριο λοιπον αποφασισε να υποβληθεις στο τεστ με κλειστα ματια....
σκονακι και τετοια σημαινει την οικιοθελη αμεση και αυτοβουλη απομακρυνση σου απο απο την επιτροπη...
υποβαλε την αιτηση στο pouthena@dendiabazontai.bull(dog)
και κοινοποιησε της απαντησεις στο τοπικ.

η αιτηση σου θα εξετασθει μετα τα μαθηματα συμπεριφορας.

Μια προταση ...προς την επιτροπη
Η επιτροπη τωρα που μεγαλωνει πρεπι να σοβαρευτει.
Προτενω την μετονομασια της σε ....Αρχη...
παρακαλω την γνωμη σας.

αυτα για αρχη θα τα ξαναπουμε

MaraΜέλος
11/11/2003, 13:32:33
Σιγα μην ελειπε ο Μαρτης απο την σαρακοστη!!!!

1.Ηλικια: Δεσποινις ετων 29 (μην ακουσω σχολια - μην ακουσω σχολια!)
2.Γενος: Ερμαφροδιτο μυαλο σε κορμι θυληκου (χτυπαει μα δεν σκοτωνει! και σιγα μην διαλεγα απο τα οσα βαλατε - αντιδραστικη γαρ)
3.Ειδος: Ανεξαρτητο - ενα και μοναδικο
4.Ζωδιο: Υδροχοος (φυασει πολυ απο το σπασμενο σας το τζαμι??)
5.Τηλ: 666 7 666 (δωθηκε σε αλλο τοπικ - γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε)
6.Οργανωση: WWF - μου εχουν πει οτι οι φαλαινες ταυτιζονται απολυτα μαζι μου
7.Συνωμοσια: Απαραιτητη προυποθεση για να την εξοντωση εχ8ρων και για την προσωπικη μας ανοδο (αμ πως!)
8.Φορουμ: παμαλ - παμαλ. Αντιμ: Κατι σε νυσχτερινος επισκεπτης μου βγαζει ενα πραγμα!
9. Γιατι υπαρχει και αλφαβητο πριν το εψιλον???
10. Δεν ξερω - δεν γνωριζω
11. Οταν εχει δωσει απαντησεις ταυτοσιμες με αυτες που αναφερω παραπανω και αυτες που θα ακολουθησουν στην συνεχεια του ποστ μου
12. Ναι πιστευω πως θα πρεπει και τα φαντασματα να ακολουθησουν κατι σε πιο κιτσερελα κατασταση... boring το ασπρομαυρο!
13. Αλλο
14. Που ειμαι - που παω - γιατι με τυρανατε και που θα καταληξω?
15. Δεν διατηρω σχεσης με αλλα θυληκα!
16. Το ματριξ σε γραμματα!
17. Ενα βημα πριν το 34 - και χρονικα ευτυχως κατι μακρυνο ακομα
18. Ελα μου - ελα μου!!
19. Σαφεστατα και θα βγει πρωτο παραρτημα - ολοι μια οικογενεια δεν ειμαστε εδω μεσα αλλωστε??
20. Αυτοσυντηρω τα προβληματα μου
21. ΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ??????(για να μην πω ποιο φορουμ??)
22. Νομιζω οτι κατι θελει να μου πει η ζωη αλλα δεν καταλαβαινω (καπου το ειδα αυτο γραμμενο)
23. Να εχω ατομα συνδεδεμενα - εεε??? λαθος να ειμαι συνδεδεμενη!!
24. Προσωπικα δεδομενα αποφευγω να δωσω
25. Οι καημενοι (σνιφ - κλαψ και λυγμ)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
Παμε για αλλα καλυτερα ...

Εν αναμονη απαντησης εισδοχης

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

11/11/2003, 15:24:55
+μια χαμηλη πτσ*...για χαρη της κατακοκκινης καρδουλας()

*(τι σου κανουν τα ελληνικα σαν λειψουν τα "φωνηεντα"!)

τι επαθα!!!! :εβαλα στην αναζητηση των εσωτερικων τ'ονομα μου(!)"ατμα"
+αντι να βρω -τουλαχιστον- το τοπικ των γενεθλιων μου (http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1590)
ιδου το αποτελεσμα ...

28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! 1 2 3 4 5 6 7 8 9
λίλιθ 253 3081 01/09/2003 17:39:49
by: Satanist
O Πατερ, Η κυρια Λου-Κα, + το κολαστηριον... 1 2 3 4 5 6 7
ΑΤΜΑ 189 2354 12/07/2003 16:08:35
by: ΑΤΜΑ
Σεξουα-λυθείτε άφοβα 1 2 3
reptilesalonica 77 1065 02/07/2003 21:17:21
by: reptilesalonica
Κρατος Αστυνομικον 1 2
dimindy 36 407 01/07/2003 17:16:42
by: Valnta
"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"=ΦΩΣ!...and the winner is.... ΑΤΜΑ 27 499 17/06/2003 22:30:20
by: Ramoglou
Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19
ΠΛΑΤΩΝΑΣ 542 5614 05/06/2003 13:55:08
by: wicca
κρανοs και η αντιμετωπιση των αυτοκινητιστων panther 13 217 01/05/2003 14:18:48
by: TENPELHS
ΦΑΡΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΟΧΙ! λίλιθ 12 296 16/04/2003 14:15:27
by: oneiric1

στα "λιγμενα" επεσα η ψυχη ...
-εντυπωσεων συνεχεια-

-...στα πλαισια ανακαινισης του κολαστηριου...-
(http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1324)
χμ...μετα απο τετοιο *βισμα* χρειαζεται +επιπλεον "τοποθετηση";-

pass-a-porti-e :
"Εσωτερικατμα"

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/11/2003 15:41:10

drumx13Μέλος
11/11/2003, 17:54:38
mαrα μου
quote:
.Γενος: Ερμαφροδιτο μυαλο σε κορμι θυληκου

δεν μας ενδιαφερει το μυαλο σου σε θελουμε για το κορμι σου...

quote:
Υδροχοος ....7.Συνωμοσια: Απαραιτητη προυποθεση για να την εξοντωση εχ8ρων και για την προσωπικη μας ανοδο

βρισκω την ανωτερω αποψη πολυ κοντα στην αποδεκτη
quote:
9. Γιατι υπαρχει και αλφαβητο πριν το εψιλον???
10. Δεν ξερω - δεν γνωριζω

ενα καλο και συμφερον κολημα γυρω απο το Ε
quote:
11. Οταν εχει δωσει απαντησεις ταυτοσιμες με αυτες που αναφερω παραπανω και αυτες που θα ακολουθησουν στην συνεχεια του ποστ μου

μαρα μου η σωστη απαντησει ειναι...." οταν με θαυμαζει..."
quote:
13. Αλλο

ανατρεπτικη σε βρισκω
quote:
15. Δεν διατηρω σχεσης με αλλα θυληκα!

αλλα απο την αλλη "στενευεις τους οριζοντες σου"
quote:

quote:
16. και 17...
δυο λαθος απαντησεις
και απο εκει καικατω ολα καλα

μουμλε μουμλε μουμλε (σκεφτομαι).................................................
............................................................
............................................................
............................
λοιπον επειδη εχεις μια κολημαρα με το Ε και τωρα τελευταια θελουμε να αποκτησουμε ακρες και προς τα εκει θα σε κανουμε δεκτη ως "μικρο μελος"
η υποχρεωσεις σου θα ειναι ιδιες με της valda (sortsaki kai loipa)
και επιπλεον θα κηνεισε υπουλα στις ταξεις των Ε για να συγκεντρωνεις πλρφορς...( μεταφραση: πληροφοριες) για το ποτε ερχονται κυριως..... και για τα σχεδια τους σε σχεση με τον Α λαγο και της χηνες.
Αν ακουσεις τιποτα για παπιά και φάσες συγκρατησε το μερος να παμε για κυνηγι

Προαγωγη θα παρεις μολις βρεθει..... προαγωγος.

Φυσικα πρεπει να ξερεις οτι τον Τελευταιο λογο τον εχει ο τολις αλλα δεν νομιζω να διαφωνει.

Ατμα μου σκοπος μας ειναι να κατακτησουμε το φορουμ και να βγαλουμε αδμιν απο της ταξεις της "αρχης".... και προθυπουργο δικο μας
Τα ωσα ωραια εχεις κανει για το φορουμ μεχρι τωρα εχουν εξαργυρωθει με τον υπερ- τιμητικο τιτλο "Πληρες μελος εσωτερικα"

Λυπαμαι αλλα ο "μαυροκουκουλακης" (επιτημο μελος της αρχης) μου ετσειλε e-mail και με προηδοποιησε οτι θα μας την πεσει ο αδμιν για να βαλει δικους του μεσα και να μας ελεγχει.

Πρεπει να θεωρησουμε την αιτηση σου προβοκατσια του Αδμιν και να την αποριψουμε ....
...εκτος αυτου δεν εκανες και το Τεστ και προσπαθησες να με λαδωσεις

Λοιπον εγω δεν προκειτε να λεροσω τα χερια* μου με χρηματα και δωρακια απο διαφορους.
συμβουλη κανε το τεστ

*(βαλε τα λεφτα και οτι αλλο εχεις σε ενα φακελο και καταθεσε τα στο Ατμ της alpha τραπεζας στον λογαριασμο ...300-002101-479511)
....και βλεπουμε

MaraΜέλος
11/11/2003, 18:10:20
quote:
δεν μας ενδιαφερει το μυαλο σου σε θελουμε για το κορμι σου...

Εμενα με ρωτησατε τι δινω??? Δυστυχως για μερικους δεν πανε χωρια - περνετε ολο το πακετο!

quote:
βρισκω την ανωτερω αποψη πολυ κοντα στην αποδεκτη

Θα επρεπε να την εβρισκες απλα και μονο Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΧΤΗ- ας ειναι ομως!!

quote:
μαρα μου η σωστη απαντησει ειναι...." οταν με θαυμαζει..."

Αυτο ειναι δεδομενο, επομενως τα ευκολος ενοουμενα παραλιπονται! Απο κει και περα (εκτος δηλαδη του να με θαυμαζει) θα πρεπει οι αποψεις του να ειναι απολυτα ταυτοσημα με τις δικες μου...οχι παιζουμε!

quote:
αλλα απο την αλλη "στενευεις τους οριζοντες σου"

Μην βιαζεσται αγαπητε μου, μπορει απλα να δοκιμασαμε και να αποριψαμε!

Οσο για το μικρο μελος... θα το σχολιασω σε επομενο ποστ μου - ετσι για αναβεζω το αριθμο που εχει κατω απο το ονομα μου.

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

11/11/2003, 18:31:33
quote:

Θα συνεργαζομαστε μια χαρα με την Μάντις... Μαχαίρια και δόντια... τι άλλο χρειαζόμαστε;

Silverwolf, χαίρομαι που θα συνεργαστούμε.
Πάντα είχα μια θέση στην μαύρη μου καρδιά, για σας.

durden alie, ευχαριστώ! Το ήξερα πως το ταλέντο μου θα αναγνωριστεί και θα πάρω την θέση που μου ανήκει στο Πάνθεο των ΚαταδοτοΣαδιστών!
Ρουφιάνοι όλου του Κόσμου ενωθείται και Δοξάστε Με!

Αγαπητέ συνάδελφε drumx13, καλό το όνομα...., αλλά μήπως το "Μέγιστη Αρχή" θα ήταν καλύτερο και πιο πιασάρικο και πιο ψαρωτικό...

χμμμμ.... Όσο για τους "φυτεμένους" σπιούνους.... παίρνω την τανάλια μου και ξεκινάμε ανάκριση με εξαγωγή δοντιών και νυχιών (Αυτό το έμαθα όσο καιρό έκανα διδακτορικό στα Ες-Ες... Καλά παιδια, αλλά λίγο ξανθοί για τα γούστα μου).