- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Είναι πυρηνικός αντιδραστήρας... Δείτε αλλον έναν του ίδιου τύπου στην Κίνα... εδώ:
http://fortunefeatures.files.wordpress.com/2011/03/china_plant_construction.jpg

Εγγυημένο αυτό.
Σιλό πυραύλων,είναι πολύ πιθανό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ακόμη και στις διαστάσεις πάνω κάτω το ίδιο είναι...

Δεν θα ήταν όμως τόσο περίεργο σύμφωνα πχ με αυτό
http://www.eng.runtech.ru/node/283
ή αυτό
http://afp.google.com/article/ALeqM5jGyhkloKVOKjA-R3T0hIPOmIKgug
Βέβαια αν ήταν τα πρώτα να είναι έτοιμα το 2012 τότε έπρεπε να κατασκευάζονται ακόμα.. δεν βλέπω κανένα μηχάνημα στην γύρω περιοχή..
Συγνώμη είδες το λινκ με την φωτογραφία από την Κίνα?
Ακόμη και στις διαστάσεις πάνω κάτω το ίδιο είναι...
----------------------------------------------------------
Καλή μου φίλη,δεν είναι πυρηνικός αντιδραστήρας.
Τελεία και παύλα επ αυτού.
Αν κάτσω να αναλύσω το γιατί,θέλω ενα σεντόνι και δεν
υπάρχει λόγος.![]()
![]()
Πίστεψέ με απλά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Οι δικές μου πηγές μετά το ψάξιμο στο ίντερνετ αναγκάστηκα να καταλήξω σε αυτές για επιβεβαίωση λένε ότι είναι αντιδραστήρας...
Aλλωστε η κυβέρνηση της Υεμένης από το 2007 είχε ανακοινώσει ότι σχεδίαζε να κάνει ένα πυρηνικό αντιδραστήρα στον Κόλπο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του κράτους.
Σημ. Η Υεμένη έχει πληθυσμό 20.000.000 που αναμένεται να διπλασιαστεί μέσα σε 25(!) χρόνια!!

Η μάλλον πείσθηκα μόνη μου και θα σου εξηγήσω αργότερα τι εννοώ... Αν θες απλωσε το σεντόνι σου εδώ... έχουμε αρκετό χρόνο και χώρο και γω θέλω να δω που στηρίζεις τα λεγόμενά σου.

quote:
AvallonΗ μάλλον πείσθηκα μόνη μου και θα σου εξηγήσω αργότερα τι εννοώ... Αν θες απλωσε το σεντόνι σου εδώ... έχουμε αρκετό χρόνο και χώρο και γω θέλω να δω που στηρίζεις τα λεγόμενά σου.
Όχι ρε Αvγαβ, ο άνθρωπος άνοιξε ολόκληρο θέμα για να συζητήσετε εσείς οι "ανοιχτόμυαλοι" δηλ. πλιζ να 'ουμ' γιατί δεν πας να γράψεις εκεί ; ![]()
Edited by - zip on 26/04/2011 17:21:56
Η μήπως είσαι το νέο αποσμητικό του χώρου εδώ?
Δεν εξηγείται πια η τόση ανοχή των διαχειριστών στην περίπτωσή σου.
Εγώ δεν έχω πάει να χαλάσω το θέμα που ανοίγει για την επίπεδη γη ο Αθεος... ούτε βέβαια σε άλλα θέματα που ανοίγουν οι ορθολογιστές του χώρου.
Πρώτον γιατί είναι άστοχο...
Δεύτερον γιατί είναι άδικο...
Τρίτον γιατί δεν έχει νόημα...
Εσύ γιατί αυτοπροσδιορίζεσαι με το να κάνεις μπάχαλο όλα τα θέματα![]()
Get a life please!

quote:
AvallonΗρθα εδώ καλό μου γιατί βαρέθηκα να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πορδή παντού... Εσύ δε βαρέθηκες?..
quote:
AvallonΔεν εξηγείται πια η τόση ανοχή των διαχειριστών στην περίπτωσή σου.
Μπα, τι λες μωρέ ; Έχω να γράψω κάτι μήνες και παρ' ότι ισχυρίζεσαι πως είσαι έμπειρη, έχεις τσιμπίσει σαν τρελή ... ούτε σαρδέλα να 'σουνα ... σου είπα, είσαι ολόϊδια με αυτούς που κατηγορείς ... Μια απ' τα ίδια δηλ ...
Edited by - zip on 26/04/2011 17:47:45
Πολλά είναι για ενα εμπειρο μάτι τα πλήν στο οτι είναι
αντιδραστήρας,αλλά θα σταθω σε 2-3 σημαντικά
Α.Οι εγκαταστάσεις πυρηνικών αντιδραστήρων απαιτουν ενα
προσωπικό 100 και πλέον ανθρώπων σε κάθε 8ωρη βάρδια,ήτοι
300 άτομα ημερησίως πού πρέπει να διακικούνται από και πρός
το εργοστάσιο,πράγμα που απαιτεί υποδομή πάρκινγ,δρόμων και
άλλων εμφανών τεχνουποδομών.Κάτι που λείπει παντελώς απο την
φωτογραφία.Αν υποθέσουμε οτι ο αντιδραστήρας είναι υπόγειος
όλα τα ανωτέρω,πρέπει να είναι επίγεια.
Β.Χρειάζονται οπωσδήποτε δύο τουλάχιστον καμινάδες εξωτερικές
για την απαγωγή αερίων του υδρογόνου,που υποχρεωτικά παραγονται
σε εναν αντιδρστήρα,απο δύο φάσεις.Πρώτη φάση η θερμότητα που
προκαλεί η αλληλεπίδραση του ζιρκονίου που περιέχεται στο
περίβλημα του αντιδραστήρα με το ψυκτικό υγρό,παράγει αέριο
υδρογόνου που πρέπει οπωσδήποτε να διοχετευθεί εκτός εγκατάστασης
γιατι αλλοιώς υπάρχει κίνδυνος εκρηξης.Και άμα είναι και υπόγεια
η όλη εγκατάσταση,ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται.
Δεύτερη φάση η παραγωγή αερίου υδρογόνου απο τα εξαντλημένα
καύσιμα του αντιδραστήρα,τα οποία ψυχονται για διάστημα 8-18 μηνών
απο την εξάντλησή τους.Και αυτό το αέριο πρέπει να διοχετευθεί εκτός αντιδραστήρα.Τέτοιες εγκαταστάσεις δεν εχει η φωτογραφία.
Γ.Το κόστος κατασκευής ενός υπόγειου πυρηνικού σταθμού παραγωγής
ενέργειας είναι πολλαπλάσιο,ενός επίγειου και ενεργειακά ασύμφορο
επειδή πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθούν οι πιό πάνω ενέργειες.
Δηλαδή της ευκολης πρόσβασης προσωπικού,της ασφαλούς μεταφορας
πρώτων υλών και της απαγωγής των αερίων του αντιδραστήρα,καθώς
και εγκαταστάσεις εξαερισμού του προσωπικού.
Σημείωσε δε και την ιδιαιτερότητα μιάς χώρας σαν την Υεμένη,με
τεράστιο κίνδυνο τρομοκρατικών ενεργειών,που θα πρέπει να έχει
τον αντιδραστήρα της,υπό την φρούρηση τουλάχιστον ενός στρατιωτικού
φορέα,κοντά στις εγκαταστάσεις.
Η φωτό είναι στήν ερημιά και μάλλον είναι τόπος ταφής τοξικών.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
AvallonΗρθα εδώ καλό μου γιατί βαρέθηκα να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πορδή παντού... Εσύ δε βαρέθηκες?..
quote:
AvallonΔεν εξηγείται πια η τόση ανοχή των διαχειριστών στην περίπτωσή σου.
Μπα, τι λες μωρέ ; Έχω να γράψω κάτι μήνες και παρ' ότι ισχυρίζεσαι πως είσαι έμπειρη, έχεις τσιμπίσει σαν τρελή ...
E ναι... γνωστό κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα κουσούρια μου έχω και το μλκομαγνήτη... Σε λίγο θα έλθει και η λεγεώνα...![]()
![]()
![]()
Τι λες λοιπόν να κάνουμε μια συμφωνία?
Εσύ συνέχισε ακάθεκτη την αύξηση των μηνυμάτων σου και όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα ποστ σου... και εγώ θα συνεχίσω να αδιαφορώ και σα να μη συμβαίνει τίποτα θα συνεχίσω τη συζήτηση με το Νικόμαχο...ε?![]()

quote:
AvallonΕσύ συνέχισε ακάθεκτ[ος] την αύξηση των μηνυμάτων σου και όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα ποστ σου... και εγώ θα συνεχίσω να αδιαφορώ [ εεε ;;; δηλ. τώρα αδιαφορείς ;;; χαχαχαχα! αφού απαντάς ρε μάϊνε λίμπε ] και σα να μη συμβαίνει τίποτα θα συνεχίσω τη συζήτηση με το Νικόμαχο...ε?
Η διαφορά μας είναι πως εγώ μπορώ να κάνω αυτό που λες, ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις ούτε αυτό που λες. Έλα, τσίμπα ... > http://www.youtube.com/watch?v=MtFTG25I4uw
Edited by - zip on 26/04/2011 17:54:10
quote:
AvallonE ναι... γνωστό κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα κουσούρια μου έχω και το μλκομαγνήτη... Σε λίγο θα έλθει και η λεγεώνα...
Ρε σκούνα, είμαι στο φόρουμ σχεδόν όσο είσαι και εσύ. Έχουμε ξαναμιλήσει εμείς οι δυο ; Τώρα ανακάλυψες πως έχεις μαλακομαγνήτη δηλ. ;;; Να υποθέσω πως αυτό ισχύει και για τον σύζυγο ;;; ε ;;; ![]()
![]()
Edited by - zip on 26/04/2011 17:59:25
Εκεί είναι έρημος...χωρίς αμμόλοφους όμως ... κάπως σαν στεππα οπότε δρόμοι δεν χρειάζονται δεδομένου ότι οι κινήσεις γίνονται με 4χ4.
Δρόμους κάνουν όπου υπάρχει λόγος είτε λόγω δύσκολης πρόσβασης είτε λόγω τουριστικής κίνησης και εδώ δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά τα δυο.
Ομολογώ ότι έχω προβληματιστεί από το γεγονός της ομοιότητας των "κατασκευών" καθώς και το ότι ενώ φάνηκε να προχωράει σε συμφωνία με αμερικάνικη εταιρεία η Υεμένη "πάγωσε" το πρότζεκτ.
Σε επίσημη σελίδα του συνδέσμου για την πυρηνική ενέργεια δεν αναφέρεται πουθενά ούτε ένας αντιδραστήρας στην περιοχή.
Ούτε στους εν λειτουργία σταθμούς αλλά ούτε και στην λίστα των "υπό κατασκευή" και αυτό είναι που μπερδεύει ακόμα περισσότερο...
Ρίξτε μια ματιά εδώ:http://www.euronuclear.org/info/encyclopedia/n/nuclear-power-plant-world-wide.htm
Eτσι ενώ στην αρχή πίστευα ακράδαντα ότι είχαμε να κάνουμε με πυρηνικό αντιδραστήρα τώρα βλέπω πως δεν είναι έτσι... Και αυτό είναι το ωραίο που βγαίνει μέσα από έναν υγιή διάλογο ανθρώπων που δεν συμφωνούν αλλά έχουν κοινή βάση σκέψης...![]()

Avallon,επειδη τα φορτία είναι ακρως ευπαθή και δεν μεταφέρονται
με 4χ4 σε ερήμους.
Η κατασκευή μου θυμίζει κάτι απο την εταιρία Dharma που
κατασκευάζει διαστημικές ρουκέτες και προωθητήρες με σχετική
μυστικότητα.Οχι απόλυτη αλλά και οχι διάφανη.
Τώρα τι θέλει στην Υεμένη δεν ξερω.
Πάντως δραστηριοποιείται και σε άλλα μερη όπως Ν.Κορέα,Βραζιλία.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.