- Ο Ιούδας κρεμάστηκε υπέροχα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Σημειώσεις:[vii][[viii]ii]
[i] BAR, 1996, τ 22 Αρ. 2
[ix][viii][ii] 22.04.2001
[x][ix][iii] Here and there in the Land of Israel, Amos Oz
[xi][x][iv] 21 Νοεμβρίου, 2000
[xii][xi] Haaretz, 28 Απριλίου 2001
[xiii][xii][vi] Washington Post, 20 Απριλίου 2001
Μπορείς να μου εξηγήσεις την σημασία τους;;;
Δεν καταλαβαίνω τι είναι...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Για ιστορικές και αναντίρρητες σφαγές και δολοφονίες
χριστιανών, δεν μιλαμε καλέ μου άθεε;
με την λογική αυτή τότε και στις 6 αυγούστου του 1945 οι χριστιανοί εξαφάνισαν μια ολόκληρη πόλη που οι κάτοικοι της ήταν σιντοϊστες
70.000 μάρτυρες σφαγιάστηκαν και φυσικα λιγες μερες μετα (9 αυγουστου)
άλλη μια πόλη καταστράφηκε και εκεί πάλι θρηνούμε 60.000 μάρτυρες του σιντοϊσμού
Ρε κακομοίρη trexagireve
Για το σεντόνι που αντέγραψες:
1. Θα έπρεπε να βάλεις το όνομα του συντάκτη του για να μη νομίζει ο κόσμος ότι αυτό το έγραψες εσύ. Το να οικειοποιείσαι κείμενα άλλων είναι απάτη.
2. Επειδή από την ιστοσελίδα που αντέγραψες δεν έχει αρθρογράφο, θα έπρεπε να παραθέσεις το link της σελίδας.
3. Το κείμενό σου δε μιλάει για εκατομμύρια χριστιανούς θύματα διωγμών. Είναι άσχετο με τη θέση που εσύ έθεσες εξ αρχής.
4. Το κείμενό "σου" δεν αποδεικνύει τίποτε περί διωγμών των χριστιανών.
5. Αντί να αντιγράφεις σεντόνια, δίνε το link να πάει ο καθένας να το διαβάσει.
6. Γιατί δεν κοιτάς στην εξαιρετικά μεγάλη βιβλιοθήκη σου που καυχάσαι ότι έχεις;
7. Οταν λες "βιβλιοθήκη" εννοείς το έπιπλο ή έχει και βιβλία επάνω;
8. Τα απολογητικά έντυπα και τα κάθε είδους αποκυήματα της φαντασίας των συγγραφέων τους ΔΕΝ αποτελούν ιστορικά στοιχεία. Ομοίως η ιστοσελίδα της "Πηγής ζωής" ή των άλλων χριστιανικών αποβλήτων.
9. Τα ιστορικά στοιχεία δημοσιεύονται σε ιστορικά βιβλία που έχουν συγγραφέα, τίτλο, εκδοτικό οίκο, έτος έκδοσης (απ' έξω) και τεκμηρίωση, βιβλιογραφία (από μέσα, αν τα ανοίξεις). Τέτοια έχεις; ΦΕΡΤΑ!
10. Εδώ και δύο χρόνια περιμένω ένα επίσημο έγγραφο από οποιονδήποτε αυτοκράτορα κήρυξε διωγμό κατά του χριστιανισμού. Εδώ και δύο χρόνια κάνεις κωλοτούμπες. Υπάρχει κάτι τέτοιο; ΦΕΡΤΟ!

macedon
δεν χρειάζεται να λέει χαζομάρες...Φίλε μου Γιάπετ, οι αναφορές
αφορούν σε βιβλία και άλλες πηγές που είχε γράφοντας το συγκεκριμένο
θέμα ο γραφεύς του....
Αγαπητέ μου Μακεδών, αρνείσαι τα εκατομμύρια των νεκρών και τα
βγάζεις θύματα πολέμου, όταν έγιναν μόνο και μόνο για να χτυπηθεί
ο χριστιανισμός, απο τους τότε ραδιούργους εβραίους....
Για μάρτυρες που αναγνωριζει και τιμά η εκκλησία μας μιλάμε....
Αγαπητέ μου άθεε,για μένα δεν ειναι χριστιανοι οι καθολικοί και
όταν σου επιτίθενται, δικαιούσαινα σκοτώσεις....
quote:
Όταν κάποιος δεν θέλει να συζητήσει ή δεν καταλαβαίνει,
δεν χρειάζεται να λέει χαζομάρες
Μα... αν δεν έλεγες χαζομάρες όταν δεν καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις να συζητήσεις, μέχρι σήμερα θα ήσουν μουγκός.
quote:
Αγαπητέ μου Μακεδών, αρνείσαι τα εκατομμύρια των νεκρών
Αρνούμαι οτιδήποτε δεν έχει ιστορική τεκμηρίωση. Οπως για παράδειγμα την ύπαρξη του Γιεχοσούα Μπεν Γιοζέφ, τους ανύπαρκτους διωγμούς των Ρωμαίων εναντίον της θρησκείας του ή τα εκατομμύρια των νεκρών οπαδών του.
quote:
Για μάρτυρες που αναγνωριζει και τιμά η εκκλησία μας μιλάμε....
Το τι ανθρώπους τιμάει η εκκλησία σου μ'αφήνει παγερά αδιάφορο. Η πλειονότητα αυτών που τιμάει η εκκλησία σου είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου: Παιδοκτόνοι, συζυγοκτόνοι, δολοφόνοι, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί εγκλημάτων, εθνοπροδότες...
Αλλά ας κάνουμε έναν υπολογισμό:
365 μέρες ο χρόνος x 5 μάρτυρες κάθε μέρα = 1825 μάρτυρες
Και 10 μάρτυρες να γιορτάζετε κάθε μέρα, μας κάνουν 3650
Θέλεις 20 μάρτυρες τη μέρα; 7300 μάρτυρες
Μέχρι τα εκατομμύρια λείπουν κάμποσοι.
Τελικά, θα μας φέρεις τις ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ;
quote:
Αγαπητέ μου άθεε,για μένα δεν ειναι χριστιανοι οι καθολικοί
Τότε να μην τους μετράτε όταν μας λέτε ότι το 1/3 της γης είναι χριστιανοί. Να μετράς μόνον τους παλαιοημερολογίτες.

macedon
quote:
Φίλε μου Γιάπετ, οι αναφορές
αφορούν σε βιβλία και άλλες πηγές που είχε γράφοντας το συγκεκριμένο
θέμα ο γραφεύς του....
Και σε ρωτάω πολύ σοβαρά τώρα:
Ο "γραφεύς" του κειμένου που μετέφερες, έχει βάλει από κάτω κάτι λατινικούς αριθμούς που παραπέμπουν σε βιβλία, με βάση τα οποία έχει γράψει το άρθρο του και συμφωνείς μαζί του.
Σίγουρα αυτά, αν είναι σχετικά με το θέμα, θα παραπέμπουν σε κάποια άλλα και πάει λέγοντας...
Αφού λοιπόν, δεν άνοιξες κανένα απ' αυτά, γιατί τα παραθέτεις ως αποδείξεις ή βιβλιογραφία, εσύ;;;
Έχεις τόση εμπιστοσύνη στον αρθρογράφο;;;
Πώς είσαι σίγουρος ότι συμφωνείς με την δική του ερμηνεία αυτών των στοιχείων;;
Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει "κοπτοραπτική", που είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνείς, απ' ότι λες;;;
Δεν το λέω δεικτικά αυτό, απλά θέλω να σου πω ότι πρέπει να διασταυρώνουμε κάτι πριν το ενστερνιστούμε και το κάνουμε, άποψή μας.
Για παράδειγμα, αν σου έλεγα εγώ ότι αυτές οι αναφορές του "γραφέα" οδηγούν στον "Τσελεμεντέ" ή ότι ερμηνεύει εντελώς αυθαίρετα κάποια γεγονότα, πώς θα μου έλεγες με βεβαιότητα, ότι δεν είναι έτσι;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
τα ευκόλως εννοούμενα,αλλά,να βάλουμε λίγο τα πράγματα
στη θεση τους...Γιάπετ μου,εγώ τα έβαλα, για όποιον θέλει
να το ψάξει, όχι για μένα...Εύκολο, δεν ειναι;
Μακεδών,τα νούμερα των μαρτύρων, αφορούν σε παράλληλες
θανατώσεις και πολλών χριστιανών μαζί, ακόμη και 20.000
και άλλα τέτοια νούμερα...Οι Έλληνες μάρτυρες, είναι 4.5 εκατομμύρια, αυτό δείχνει πολλά...Είναι νεκροί, που αν δεν
αμφισβητήσεις την ύπαρξη τους, θα δικαιολογήσεις τον
θάνατο τους, θα τον εντάξεις σε κανονικούς θανάτους, απλά, όπως
λές, ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ.... Συγκλονιστική για μένα η αποκάλυψη αυτή...
Δεν καταλαβαίνω γιατί τότε συζητάς...

macedon
quote:
Γιάπετ μου,εγώ τα έβαλα, για όποιον θέλει
να το ψάξει, όχι για μένα..
Μάλιστα...
Δηλαδή εσύ, μόλις δεις αυτό...
"[vii][[viii]ii]
[i] BAR, 1996, τ 22 Αρ. 2
[ix][viii][ii] 22.04.2001"
...αμέσως ανοίγεις το... κατάλληλο βιβλίο, έ;;;
quote:
Εύκολο, δεν ειναι;
Βρίσκεις;;;![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
έχεις δηλώσει, κάτι ξέρεις...
Γιάπετ μου,όποίος ψάξει να ξέρει τι θα βρει....
Να μην νομίζει ότι είναι απλά θέση κάποιου...
Αλλά, είπαμε,"δεν καταλαβαίνω τίποτε", μόνο "μιλάω ακατάπαυστα"....
Την αλήθεια δεν μπορεί να την διαστρεβλώνει κανείς για πολύ.
Έρχεται στο φώς κι οι διαστρεβλωτές, κρύβονται πάλι στις σκιές....
Να ξαναπαίξουμε αυτό το παιχνιδάκι;
Θα σας πω και εγω 2 ιστοριες που η μια εχει σχεση με εμενα και η αλλη με καποιους αλλους Ελληνες΅
Εγω σπουδαζω στην Αμερικη και καθε χρονο στο πανεπηστιμιο μου εχουμε Ιnternational Day, οπου διχνεις καποια πραγματα απο τον τοπο σου. Εγω εδειχαν για την Τουρκικη εισβολη στην Κυπρο και τη εκαναν δινοντας και ενημερωτικα φυλλαδια. Ερχετε ενας Τουρκος και μου λεει τι ειναι αυτο? Και του απανταω, δεν ξερω εσυ να μου πεις , επρεπε να σας τα λενε στη ιστορια αυτα. Εφυγε και μετα απο λιγο ερχεται ο υπευθηνος και μου εκανε προβλημα για ποιο λογο τα εχω αυτα και δεν πρεπει να εχω πολιτικα γεγονοτα και του λεω οτι δεν ειναι πολιτικα γεγονοτα αλλα ιστορια της πατριδας μου, οπως ειναι εσας ο Civil war, και στο τελικο του λεω οτι δεν θα τα φυγω. Και μετα απο λιγο ερχεται ο President πανεπηστημιου και μου ειπε για να τα φυγω, για να μην τους εχω συνεχια να μου την λενε τα εβαλα απο κατω και τα εδινα με τροπο παλι, και φετος ερχαιτε ο υπευθηνος και μου λεει, δεν πιστευω να εχουμε καποιο προβλημα και φετος και του απανταω οτι δεν ξερω θα δειξει.
Τωρα η αλλη ιστορια εγινε παλι στο πανεπηστημιο μου αλλα πριν καμια 10τια, οπου και παλι ηταν International Day, και οι Ελληνες μαλωσανε με τους Τουρκους και τα σπασανε ολα δεν αφησανε τπτ ορθιο, και για να ηρεμησουν τα πραγματα ηρθε η SWAT, και οπως μου ειπανε 9 απο τους ελληνες γινανε Black List και τους στειλανε στην Ελλαδα.
Οταν υπαρχει κατι δεν θα κολοση ο Ελληνας να κανει προβλημα.

quote:
Αγνοών για μενα το λαθος σου ειναι που εκανες παρεα με τους Τουρκος, και μην ξεχνας «καλος Τουρκος μονο νεκρος Τουρκος» (συνθημα των ΛΟΚ για οσους δεν θα γνωριζουν)
Ok, συμφωνώ πως οι Κύπριοι έχουν υποφέρει από τους Τούρκους τα πάνδεινα αλλά μην γινόμαστε και ρατσιστές, βρε παιδιά!
Κι εγώ δεν συμπαθώ τους Τούρκους αλλά θα έκανα παρέα με έναν Τούρκο αν ήταν καλό παιδί και ταιριάζαμε ως άτομα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Επιπλέον, θα μας άφηναν ποτέ τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να ριχτούμε σε ένα πόλεμο τώρα που, όπως όλα φαίνονται, θα είμαστε πλέον κι οι 2 χώρες (Ελλάδα και Τουρκία) κράτη-μέλη της? Μάλλον όχι...
Μην ξεχνας οτι οταν οι Τουρκοι μπηκανε στην Κυπρο ειμασταν και οι 2 στο ΝΑΤΟ αλλα δεν τους εμποδισε καθολου να εισβαλουν.
Παρεα με Τουρκο δεν θα εκανα γιατι ξερω οτι καποια στιγμη θα προεκυπταν ολα αυτα τα προβληματα που υπαρχουν αιωνες τωρα.
Με Τουρκαλα θα εκανα παντως....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνω οτι ειναι θρασυδειλοι οπως και οι Αλβανοι και εχω προσωπικη εμπειρια 2 φορες απο Αλβανους που φαγανε της χροννιας τους και μετα μου φερανε την παρεα τους και κανανε τους καμποσους αλλα για κακη τους τυχη την μια φορα περναγε περιπολικο και την αλλη ειχα για περα μου ενα kick-boxer με μαυρη ζωνη και το αποτελεσμα ητανε παλι να μετρανε τα κοκκαλα τους.
Για εμενα η Τουρκια δεν προκειται να μπει ουτε σε 150 χροννια στην Ε.Ε αν υπρχει Ε.Ε μεχρι τοτε που πολυ αμφιβαλω.
Δεν εχουνε οικονομια,δεν εχουνε πολιτικη βουληση,δεν προκειται να δεχθει ο στρατος να παραδωσει την εξουσια,δεν προκειται να συμβιβασοτυνε και να αναγνωρισουνε ποτε μειονοτητες και αν μπουνε στην Ε.Ε την κατσανε γιατι θα πληρωνουνε περιουσιες για τις σφαγες που κανανε σε τοσες μειονοτητες.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
Εγω ποτε μου δεν θα εκανα παρεα με ενα Τουρκο οθτε για πλακα
Dying Incubus μπορεις να το πεις σαν ρατσισμο αλλα μπορεις να το πεις και σαν μισος για εκεινα που κανανε

Edited by - Mistirios on 30/07/2005 05:24:43
αλλά η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε πολιτισμό,κουλτούρα.
Οι Τούρκοι,ο απλός λαός, ζει σε υποβαθμισμένες σχεδόν συνθήκες
κι αυτό με κάνει και τους συμπαθώ σε γενικές γραμμές.
Επίσης δεν πιστεύω ότι ευθύνονται αυτοί για το γενικότερο εχθρικό κλίμα,
αλλά οι εκάστοτε ηγεσίες τους.
Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί πάντως.
Χαίρομαι πάντως που σχεδόν κανείς μας δεν τους "φοβάται",με την έννοια
"τι θα κάνουμε όταν μας επιτεθούν ?".
Εκτός του ότι -κατά τη γνώμη μου-είναι μακρινό σαν προοπτική,από την άλλη,ο Έλληνας δεν τιθασεύεται εύκολα !
Κι εγώ θυμώνω με τα όσα έκαναν οι Τούρκοι αλλά έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δε γίνεται όλοι τους να είναι κακοί. Αυτοί που μένουν στα ενδότερα της χώρας είναι πιο άγριοι κι απολίτιστοι αλλά αυτοί που μένουν στα παράλια είναι πολύ πιο πολιτισμένοι, ίσως λόγω του ότι έχουν κάποιες Ελληνικές επιρροές από το παρελθόν κι ίσως επειδή έρχονται σε επαφή με τον τουρισμό που έχουν αυτές οι περιοχές.
Και στο κάτω-κάτω, όταν έγινε η Μικρασιατική καταστροφή, δεν έφταιγαν εκείνοι.
Εμείς ήμασταν οι μ@λ@κες που πήγαμε να πάρουμε τα πολλά και δεν αρκεστήκαμε στα όσα είχαμε πάρει (Ανταολική Θράκη και τα Μικρασιατικά παράλια μαζί με την Ίμβρο και την Τένεδο).
Έχω ένα γνωστό που είναι στη Πολεμική Αεροπορία και μου έχει πεί πως ούτε εμείς είμαστε άγιοι απέναντι στους Τούρκους.
Όπως εκείνοι παραβιάζουν συχνά τον εθνικό εναέριο χώρο μας, άλλες τόσες φορές το έχουμε κάνει κι εμείς μόνο που αυτά δεν βγαίνουν στη φόρα...
Κι εγώ δεν τους πολυπηγαίνω, κι αυτούς και τους Αλβανούς αλλά δεν τα γενικεύω.
Στη γειτονιά μου πχ μένει μια οικογένεια από την Αλβανία, οι άνθρωποι ήταν μορφωμένοι, επιστήμονες και δουλεύουν. Αξιοπρεπείς και δεν ενοχλούν κανένα. Κι αυτά τα λέω εγώ που το εξοχικό μου το διέρρηξαν 2 φορές Αλβανοί...
Γιατί πχ δε μισούμε τους Ιταλούς ή τους Γερμανούς κυρίως που ευθύνονται για τόσα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος μας κατά την Κατοχή και μας προξένησαν τόσες κακουχίες?

Δε μπορώ να βρώ άλλη εξήγηση!

Ας φυλάμε τα ρούχα μας να έχουμε τα μισά, καλή μου!