ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΡΑντεβου την Κυριακη λοιπον - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΡΑντεβου την Κυριακη λοιπον - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Vril21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
14/04/2005, 17:23:59
Εν μέρη σωστό, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ, οτι κάποιοι ΔΕΝ έρχονται στην συνάντηση, επειδή ακριβώς τα λόγια έιναι φτηνά, βγαίνουν αβασάνιστα και αυξάνουν τον αριθμό εκεί αριστερά ?

CYBERMASTERΜέλος
14/04/2005, 19:26:09
quote:
Στο Μάνο ?
Είσαι ο Μάνος και δεν τοξερα ?
Πως μίλησα εγώ στο Μάνο ? Και που ξέρεις πώς μίλησε σε μένα ο Μάνος ?
Μήπως το διάβασες ?

ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ να λεσ τετοια λογια ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΩ ΝΕΤ?????
ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ????
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (ΠΧ. ΕΓΩ)

quote:
Μήπως εσύ μου έχεις δώσει αφορμή, με προσωπική επίθεση σου, να έχω άσχημη γνώμη για σένα ?

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?????

Α ΚΑΙ ΔΛΔ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΥΤΑ ΕΔΩ.....????

quote:
Κάπου πάει "φροντιστήριο" για να μπεί στο γνωστό λούκι του αυλικού-κόλακα.
Έχει "συλληφθεί" να πετάει κάτι αερότουμπες του τύπου

"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω"

"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που υπάρχεις"

"Ω ΑΓΑΠΗΤΕ *διαγράφηκε*, πόσο χαίρομαι που γράφεις"

και διάφορους τεμενάδες, που υπόσχονται υψηλό βαθμό προστασίας στα διάφορα διανοητικά του εγκαύματα...

Υ.Γ. Α, ξέχασα και τις διάφορες "αγαπητές", που από τη μιά του τα χώνουν και παρόλλα αυτό τρέχει σταθερά ξωπίσω τους.

Λές να χρειαστεί να τυπώσουμε γραμματόσημο-προτομή, που να γράφει "το φτύνουμε από την άλλη μεριά"?

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

14/04/2005, 19:26:40
Vril, έχω την εντύπωση ότι και ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ εννοούσε το ίδιο (ανάμεσα στα υπόλοιπα) με τη συγκεκριμένη φράση.

Εκτός, βέβαια, εάν εγώ δεν έχω συλλάβει ακόμη, στην πληρότητά του, ολόκληρο το φάσμα της άποψης που επιθυμείς να εκφράσεις, οπότε, σ'αυτήν την περίπτωση, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να το διευκρινήσεις περισσότερο.

Ακόμη, θα θεωρούσα επίσης καλό να αναλύσεις ποιο ακριβώς τμήμα του μηνύματος του ΠΛΩΤΙΝΟΥ θεωρείς σωστό και ποιο λάθος.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

14/04/2005, 20:58:31
quote:
Ποιός, ο Cybermaster, ο δεκαεπτάχρονος

Eεε μη πάρεις και όρκο γι'αυτό...

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ως γνωστόν
"στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι"...

Ομως εξακολουθώ να πιστεύω ότι το τόπικ αυτό δεν πρέπει να συνεχίσει...ούτε έτσι ούτε αλλιώς...
εκτός κι αν ...
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ... και αυτή τη φορά χωρίς απουσίες για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις...

Τι λέτε?

Πλωτίνε... ο μόνος λόγος που λυπάμαι που απουσίασα από τη συγκέντρωση είναι γιατί δε γνώρισα εσένα...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
14/04/2005, 22:16:53
quote:

Vril, έχω την εντύπωση ότι και ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ εννοούσε το ίδιο (ανάμεσα στα υπόλοιπα) με τη συγκεκριμένη φράση.

Εκτός, βέβαια, εάν εγώ δεν έχω συλλάβει ακόμη, στην πληρότητά του, ολόκληρο το φάσμα της άποψης που επιθυμείς να εκφράσεις, οπότε, σ'αυτήν την περίπτωση, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να το διευκρινήσεις περισσότερο.

Ακόμη, θα θεωρούσα επίσης καλό να αναλύσεις ποιο ακριβώς τμήμα του μηνύματος του ΠΛΩΤΙΝΟΥ θεωρείς σωστό και ποιο λάθος.

Να διευκρινήσουμε κάτι.
Δεν πιστεύω οτι το μήνυμα του Πλωτίνου περίεχει κατι σωστό και κάτι λάθος. Μηνύματα που διαφέρουν από τη δική μου άποψη δεν είναι λάθος, είναι απλά ... διαφορετικά. Και κάποια είναι ομόροπα προς τις δικές μου απόψεις.
Άρα, οχι "σωστό" και "λάθος".

Διαβάζοντας το μηνυμα του Πλωτίνου μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι αναφέρεται και στα γνωστά προβοκάτσια, πάνω στο οποίο δημιουργήθηκε αυτό το τόπικ.
Στη συνέχεια εμπλέχτηκε και άλλες τοποθέτησεις, λίγο άσχετες με το θέμα, όπως π.χ. η "συνομιλία" με τον Cybermaster. Αναρωτήθηκα φωναχτά, γιατί να παρευρεθώ στην επόμενη συνάντηση. Παρότι θεωρώ την τοποθέτησή μου φίλια πρός το φόρουμ και τον κόπο που περικλύει η λειτουργία του.

Έχω διαπιστώσει, οτι πολλοί δεν θέλουν να διαβάζουν. Θέλουν να βρίσκουν μια λέξη, να αρπάζονται απ αυτήν και να δημιουργούν καταστάσεις. Και δυστυχώς, να επιμένουν. Και μιλώ για διάφορα περιστατικά και όχι για κάποιο συγκεκριμένο πρόσφατο συμβάν.

Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η "συμμετοχή".
Είναι βαρετή και ανούσια. Και προπάντων βρίσκω οτι δημιουργεί μια ροπή υποβάθμισης του φόρουμ.

Άλλο η αναζήτηση γενικά και άλλο η αναζήτηση καυγά.

Σε ευχαριστώ για την προτροπή σου να το αναλύσω περισσότερο. Πιστεύω οτι είναι καλή τακτική να αποφεύγουμε ανούσιους καυγάδες.

Ελπίζω να διεκρίνησα την όποια απορία.

Φιλικά,

ο κακός Βρίλ

Edited by - Vril on 14/04/2005 22:47:13

14/04/2005, 22:28:06

Edited by - Vril on 14/04/2005 22:44:36

15/04/2005, 00:35:46

επανερχομαι στα πρακτικα: δεν παλεψαμε στην συναντηση (παρολλο που καναμε χωρο στο κεντρο) και παλευουμε εδω?

φωναξτε τουλαχιστον τον λαγκολας να υπαρχει αντιπαλον δεος!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

15/04/2005, 11:38:37
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ ΠΑΛΗ.
ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

15/04/2005, 16:37:36
Αγαπητέ Vril,

Ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις στο προηγούμενο μήνυμά σου! Ήταν αρκούντως κατατοπιστικές.

Θα ήθελα κι εγώ να διευκρινήσω κάτι: σε ρώτησα "ποιο ακριβώς τμήμα του μηνύματος του ΠΛΩΤΙΝΟΥ θεωρείς σωστό και ποιο λάθος" ακριβώς γιατί εσύ είχες γράψει παραπάνω: "Εν μέρη σωστό" ...

Από πλευράς μου, θα πρότεινα να γίνει προσπάθεια από τους εμπλεκόμενους να "λειανθούν" δημιουργικά(και όχι "τεχνητά" φυσικά...) οι οποιεσδήποτε "αιχμές" δημιουργήθηκαν ή εμφανίστηκαν μάλλον στην παρούσα συζήτηση έτσι ώστε να οδηγηθεί αυτή σε ένα ομαλό κλείσιμο.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

CYBERMASTERΜέλος
15/04/2005, 16:49:08
quote:
Από πλευράς μου, θα πρότεινα να γίνει προσπάθεια από τους εμπλεκόμενους να "λειανθούν" δημιουργικά(και όχι "τεχνητά" φυσικά...) οι οποιεσδήποτε "αιχμές" δημιουργήθηκαν ή εμφανίστηκαν μάλλον στην παρούσα συζήτηση έτσι ώστε να οδηγηθεί αυτή σε ένα ομαλό κλείσιμο.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο "ΔΙΑΛΟΓΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΙΛ ΕΛΕΙΞΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....
ΑΝΤΜΙΝ ΔΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

15/04/2005, 20:35:21
quote:

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
15/04/2005, 22:22:53
quote:

Χμμμ....

Εν μέρη σωστό !

Δηλαδή, κλείστο ντε !

χε χε

Υ.Γ. Αντμιν, Πλωτίνε, όταν το ξαναδιάβασα το πόστ μου, αναρωτήθηκα γιατί το ξεκίνησα ειδικά με "εν μερη σωστό".

16/04/2005, 02:42:04
Σίγουρα χρειάζονται περισσότερα και πιο "πειστικά" επιχειρήματα από κάποιες απλές προτροπές για να κρίνουμε με ασφάλεια ότι κάποιο θέμα πράγματι "δεν έχει να δώσει κάτι άλλο".
Ειδικά στην περίπτωση που, όπως εδώ, έχουν, όπως φαίνεται, "επενδύσει" αρκετά πραγματικά Μέλη των Forums. Αυτό είναι αρκετά ανεξάρτητο και από την αρχική σκοπιμότητα(θετικής ή αρνητικής χροιάς) της Συζήτησης...

CYBERMASTER, καλή προσπάθεια, όντως στο πρόσφατο μήνυμά σου!
Χρειάζεται(και χρειάζεσαι κατά την γνώμη μου) μεγαλύτερη όμως...
Και μία επισήμανση: κανένα Θέμα Συζήτησης δεν το εκλαμβάνουμε, ως μία βασική στάση, ως "ρημάδι"!
Προτείνουμε και στους υπόλοιπους Συζητητές των Forums να διατηρούν μία παρόμοια(ή ανάλογη) οπτική.

Προσωπικά πιστεύω πως το πιθανότερο είναι να αποβεί αυτή άκρως εποικοδομητική για τους ίδιους(και για την Κοινότητα των Forums κατ'επέκταση)!

Ειδικότερα θα επιμείνω πάνω σ'αυτό για τους ανθρώπους που η "πνευματική" τους ηλικία, το σημείο της εξέλιξης της "συνειδησιακής" τους πορείας και η εν γένει ωριμότητα της αντιμετώπισής τους απέναντι σε καταστάσεις και σε άλλα πρόσωπα, τους φέρνει, συχνά-πυκνά, στην άβολη θέση(γι'αυτούς και για τους άλλους) να εκφέρουν "εύκολες" απόψεις, να μη δίνουν "υπερβολική" προσοχή στα λόγια, στις ανάγκες, ακόμη και στις ιδιαιτερότητες των άλλων.

Ίσως γιατί η Ζωή(και οι "περιρρέουσες" συνθήκες), έως τώρα, δεν έχει τοποθετήσει μπροστά τους με προφανή(και συνήθως επώδυνο) τρόπο τις δικές τους...
Ή... γιατί, το παραπάνω έχει συμβεί(και ουκ ολίγες φορές) αλλά αυτοί αποφεύγουν ακόμη να το αντιληφθούν...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

InvaderΜέλος
18/04/2005, 23:35:27
Τελικά έγινε τίποτα την Κυριακή?

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

InvaderΜέλος
18/04/2005, 23:36:12
Τελικά έγινε τίποτα την Κυριακή?

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

19/04/2005, 01:44:40
Ομολογώ αγαπητέ admin πως με μπέρδεψες λιγάκι...

απ' την μία λες :

quote:

και μετά σε επόμενο ποστ λες :

quote:
Ειδικότερα θα επιμείνω πάνω σ'αυτό για τους ανθρώπους που η "πνευματική" τους ηλικία, το σημείο της εξέλιξης της "συνειδησιακής" τους πορείας και η εν γένει ωριμότητα της αντιμετώπισής τους απέναντι σε καταστάσεις και σε άλλα πρόσωπα, τους φέρνει, συχνά-πυκνά, στην άβολη θέση(γι'αυτούς και για τους άλλους) να εκφέρουν "εύκολες" απόψεις, να μη δίνουν "υπερβολική" προσοχή στα λόγια, στις ανάγκες, ακόμη και στις ιδιαιτερότητες των άλλων.

Ίσως γιατί η Ζωή(και οι "περιρρέουσες" συνθήκες), έως τώρα, δεν έχει τοποθετήσει μπροστά τους με προφανή(και συνήθως επώδυνο) τρόπο τις δικές τους...
Ή... γιατί, το παραπάνω έχει συμβεί(και ουκ ολίγες φορές) αλλά αυτοί αποφεύγουν ακόμη να το αντιληφθούν...

πιστεύεις λοιπόν αγαπητέ πως το ένα συμβαδίζει με το άλλο?

μήπως το δεύτερο οδηγεί σε νέες "συγκρούσεις"?

και αφού ήδη οι προγράφοντες απέδειξαν πως μπορούν να διευθετήσουν τις οποιεσδήποτε διαφορές τους, ενώ το κυρίως θέμα του τόπικ έχει παρέλθει χρονικά, πως αλλιώς θα έβλεπες το ομαλό κλείσιμο?

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

20/04/2005, 00:43:41

γιατι να κλεισει αγαπητοι μου το τοπικ?

ας μεινει ως εσωφορουμικη αρενα, ή ανοιξτε καποιο αναλογο τοπικ.

καπου πρεπει να εκτονωνονται καποιοι...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

20/04/2005, 15:55:42
quote:

εσωφορουμικη αρενα

Να απαντήσω σχετικά με τον αυτοχαρακτηρισμό μου "ο κακός Βρίλ", που έγινε πρόσφατα αντικείμενο σχολιασμού και αμφισβήτησης.

Είμαι κακός. Το λέω εγώ και έχω όλο το διακαίωμα να το λέω για μένα. Δεν είναι αυτοπροβολή, δεν είναι διαφήμση, είναι μια διαπίστωση.

Ποτέ δεν θα κάνω κάτι για να μήν είμαι κακός.

Προτιμώ να είμαι κακός, παρά να υποκρίνομαι και να παριστάνω, κάτι.

Πολλοί υποκρίνονται και αυτοτιτλοφορούνται με διάφορα αντιφατικά και μη στεκούμενα.
Λένε (και όσως να το πιστεύουν κιόλας !)
ότι είναι "καλοί", "ειλικρινής", "δημοκρατικοί" και διάφορα άλλα ευτράπελλα.

Θέλοντας να δείξω οτι εννοώ αυτό που λέω, παραθέτω το παρακάτω, που μου συνέβη προχθές, Σάββατο 16 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας.

Είχε κίνηση. "Στεκόμουν" σε έναν παράδρομο της Ομόνοιας. Ο παράδρομος γνωστός για την αυξημένη κίνηση καθώς και για όλα αυτά τα πανηλίθια πλάσματα που δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι το κέντρο της Αθήνας δεν είναι Μπαγκλαντές.

Περνά ένα πανηλήθιο πλάσμα με το μοτοσακό του και μου δίνει μια στο πίσω δεξί φτερό, που κουνήθηκε όλο το αυτοκίνητο. Τον αγριοκοίταξα, μου έκανε ένα μορφασμό, μεταξύ "δεν ξέρω τι θές και άει παράτα μας" και με προσπέρασε.

Εντάξει.
Τι να μπλέκω τώρα με ασφάλειες, με το ζωολογικό κήπο και την υπηρεσία καθαρισμού οδοστρωμάτων...

Λίγο πιό κάτω, εκεί που είχαν αντιστραφεί οι όροι, εκεί που ο δρόμος είχε κλείσει για το μηχανάκι και ερχόμουν από πίσω του, του δίνω μια στο πίσω φτερό της σακαράκας του.
Γύρισε, με αγριοκοίταξε, του έκανα έναν μορφασμό μεταξύ "δεν ξέρω τι θές και άει παράτα μας".

Έκανε το λάθος και δεν έφυγε όσο ήταν καιρός ...

ο κακός Βρίλ

Edited by - Vril on 20/04/2005 15:57:43

20/04/2005, 16:35:09
quote:
Έκανε το λάθος και δεν έφυγε όσο ήταν καιρός ...

και μετά? και μετά?

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

21/04/2005, 00:24:06
ΚΑΙ ΜΕΤΑ.......ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ...

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.