- Κέλσος: Αληθής Λόγος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ολοκληρο τοπικ εχεις δημιουργησει στις προτασεις με 23 σελιδες και δεν εχεις παει να δεις οτι απο τα τελευταια μυνηματα σε φωναζω να κανεις ενα απολογισμο των μεχρι στιγμης Αιγοκερων που εχουμε μαζευτει?
Βρε Αμαλια ,βρε Αμαλια θα σε μαλωσω (παρμενο απο τους δυο ξενους).
Υ.Γ εφοσον μου ειπες τι να κανω κατα γραμμα, γιατι στο πρωτο μυνημα....δεν ησουν και τοσο αναλυτικη
Αν παρολαυτα δεν με δειτε τις επομενες μερες μην απορησετε....απλα θα χω πεταξει τον πυργο μου απο την ταρατσα...χεχεχε
quote:
Ολοκληρο τοπικ εχεις δημιουργησει στις προτασεις με 23 σελιδες
όλα κι όλα.
αυτό το τόπικ είναι σαν τους ξεχασμένους λογαριασμούς τραπέζης: καταθέτεις μόλις γεννηθείς 2 δίφραγκα, κι όταν πεθάνεις, κανείς δεν χρεώνεται για την κηδεία σου...![]()
![]()
με το προβληματάκι, τι έγινε;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
Βοηθεια και σε μενα.
Πριν το Σαββατοκυριακο μπορουσα να σβησω η να ενεργοποιησω το Subscription μου αλλα ξαφνικα δεν μπορω .
Οποτε παω να να ματαιωσω ενα Subscription μου βγαζει οτι μονο ο Admin
μπορει να αλλαξει ενος χρηστη το Subscription ενω εγω προσπαθω να ματαιωσω τα δικα μου.
Γιατι μου το κανει αυτο?
Αγαπητή "Το ξωτικό", δοκίμασα να κάνω ένα Subscription(για το Θέμα που βρισκόμαστε) και να το ματαιώσω στη συνέχεια με τα δικά σου στοιχεία και δε συνάντησα κάποιο πρόβλημα.
Ο λογαριασμός σου λοιπόν λειτουργεί κανονικά. Υποψιάζομαι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Cookies(συμβαίνει και όταν υπάρχει δεύτερος λογαριασμός για τα Forums στο ίδιο υπολογιστή...).
Ακολούθησε τις οδηγίες του θέματος: Logout problems>>
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Κυριε Admin η αλλιως Κυριε Νυχτερινε επισκεπτη των φορουμς
Αμαλια η υπογραφη μου σου λεει κατι?
Αυτη... που δεν τα καταφερε
Edited by - Το ξωτικό on 13/11/2003 09:49:54
Έχω XP και μπαίνω απο δίκτυο.
HELP

WHO DARES... WINS!
WHO DARES... WINS!
Πολύ πιθανό να μην είναι διαθέσιμες οι εικόνες από τον άλλο δικτυακό τόπο.Αν διάβασες το θέμα "Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!" γίνεται αναφορά σε αυτό και για την αποστολή των φωτογραφιών στον Admin.
Όσο για τα Cookies σβήστα άφοβα και προσοχή στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σου!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
quote:
προσοχή στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σου!
Τι είναι αυτό;
Μπορείτε να δείτε αυτή την εικόνα.
Εμένα πότε μου εμφανίζεται πότε όχι. Είναι παρμένη απο το εξής url:
http://www.geocities.com/athens_5th_century/EREHTHEION.html
Μόνο οταν κάνω refresh της παραπανω σελίδας εμφανίζεται σίγουρα
Edited by - omega on 13/11/2003 15:29:35
quote:quote:
προσοχή στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σου!
Τι είναι αυτό;
Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω ....αλλα ειπα παλι...αστο καλυτερα μην σε παρουν για τελειως αστοιχειωτη οσο αφορα τους υπολογιστες....χεχεχεχεχε
Καλο σας απογευμα
Μη ντρέπεστε να ρωτήσετε,κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα.
Όσο για την εικόνα όχι,δεν τη βλέπω στο μήνυμά σου όμως εμφανίζεται όταν απαντώ στο μήνυμα και βλέπω τα ήδη γραμμένα από κάτω!Βρε τι τρελά βρίσκει κανείς...
Εσύ τί βλέπεις στο δικό μου?Εικόνα ή κάποιο κόκκινο Χ?
Ας αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει το πρόβλημα στην "άλλη πλευρά"!
Edited by - Darkangel_78 on 13/11/2003 16:47:44
μου θυμίσατε πρώτη Λυκείου, διαγώνισμα στην πληροφορική, είχαμε κάνει το λάθος να βάλουμε ερώτηση που αναφερόταν στον φυλλομετρητή, κι όλοι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους να δούνε, ποιος από όλους της τάξης είναι αυτός...![]()
quote:
φυλλομετρητής, χεχεχε...μου θυμίσατε πρώτη Λυκείου, διαγώνισμα στην πληροφορική, είχαμε κάνει το λάθος να βάλουμε ερώτηση που αναφερόταν στον φυλλομετρητή, κι όλοι κοιτιόντουσαν μεταξύ τους να δούνε, ποιος από όλους της τάξης είναι αυτός...
αυτή...που τα κατάφερε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω σας το ορκιζομαι δεν ημουν σε αυτη την ταξη
Αληθεια λεω ,δεν με πιστευετε?
Edited by - Το ξωτικό on 13/11/2003 22:11:10
(τουλάχιστον, έτσι προέκειψε από την πλειοψηφία των μαθητών)
Εγω παλι εχω την απορια : σε αυτη την ταξη ποσοι περασαν το συγκεκριμενο μαθημα?
Οσο για το ποιος κατεληξαν οτι ειναι ο φυλλομετρητης......αστο καλυτερα.... αυτο ειναι στην κατηγορια : No comments!!!
Καλο Σαββατοκυριακο να εχετε
Edited by - Το ξωτικό on 14/11/2003 11:51:20
Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Edited by - omega on 14/11/2003 11:08:42
WHO DARES... WINS!
WHO DARES... WINS!
Μπορει ο Αντμιν η καποιος απο τους διαχειριστες να διορθωσει το προβλημα με τις γραμματοσειρες στα δυο κειμενα που εχω βαλει στο φορουμ Η Ψυχη και συγκεκριμενα στο τοπικ Λαογραφια και Ψυχη?
Αν θέλεις,πες μας τί πρόβλημα έχεις.Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!
Αχ αυτοί οι υπολογιστές....αρρωσταίνουν αυτοί αρρωσταίνουν και μας!