- σατανας ποιος ειναι ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Από την στιγμή που έχεις βρει την προσωπική σου αλήθεια ,ποιος ο λόγος του να εναντιώνεσαι σε κάθε τι που δεν συμφωνεί με το προσωπικό σου πιστεύω ,με το πρόσχημα «του θέλω να γνωρίσω».
Έχεις σκεφτεί ότι ακόμα και αν γνωρίσεις όλα αυτά που ρωτάς ,ακόμα και αν βρεις κάτι που μπορεί να σου γεμίσει ένα κομμάτι από το εγώ σου ,το μόνο που θα εισπράξεις μέσα σου ,είναι μίσος και έχθρα για κάθε τι που δεν λέγεται χριστιανισμός
.
Προσωπικά εμένα η εμμονή που έχεις πάθει το τελευταίο καιρό ,με όλες αυτές της επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις σου ,μου δίνεις να πιστεύω ότι έχεις την εντύπωση πως όλοι βρισκόμαστε σε μια τεράστια πλάνη και ο μόνος που γνωρίζει είσαι ΕΣΥ .

quote:
elo: el.elyon ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου με την θεοσοφία και την κάθε θεοσοφία που δεν είναι στα μέτρα και τα σταθμά του χριστιανισμού .
Από την στιγμή που έχεις βρει την προσωπική σου αλήθεια ,ποιος ο λόγος του να εναντιώνεσαι σε κάθε τι που δεν συμφωνεί με το προσωπικό σου πιστεύω ,με το πρόσχημα «του θέλω να γνωρίσω».
Γιατί δεν λες και για την εμμονή των Θεϊκών Οντοτήτων και των Θεοσοφιστών να μην απαντάνε στις ερωτήσεις? Άραγε δεν θέλουν να γνωρίσω?
quote:
elo: Έχεις σκεφτεί ότι ακόμα και αν γνωρίσεις όλα αυτά που ρωτάς ,ακόμα και αν βρεις κάτι που μπορεί να σου γεμίσει ένα κομμάτι από το εγώ σου ,το μόνο που θα εισπράξεις μέσα σου ,είναι μίσος και έχθρα για κάθε τι που δεν λέγεται χριστιανισμός
Όχι, αυτά τα σκέφτεσαι εσύ και όχι εγώ! Εγώ παίζω “σκάκι” και το “σκάκι” θέλει υπομονή! Δεν θεωρώ κανέναν ως εχθρό και δεν μισώ κανέναν!
Μην με μπερδεύεις με τον εαυτό σου, φίλε elo! Γνωρίζω ποιος είμαι και γνωρίζω ποιος είναι ο Θεός μου! Είμαι πλήρης εν ΧΡΙΣΤΟ!
quote:
elo: Προσωπικά εμένα η εμμονή που έχεις πάθει το τελευταίο καιρό ,με όλες αυτές της επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις σου ,μου δίνεις να πιστεύω ότι έχεις την εντύπωση πως όλοι βρισκόμαστε σε μια τεράστια πλάνη και ο μόνος που γνωρίζει είσαι ΕΣΥ .
Τότε αυτό που σου μένει είναι να ρωτήσεις τα Θεϊκά Όντα και τους Θεοσοφιστές να σου πούνε την Αλήθεια!
Φίλε elo εγώ γνωρίζω την Αλήθεια, είναι ο Ιησούς Χριστός! Δεν είμαι ο ΜΟΝΟΣ!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Όχι, αυτά τα σκέφτεσαι εσύ και όχι εγώ! Εγώ παίζω “σκάκι” και το “σκάκι” θέλει υπομονή!
Σου εύχομαι καλή νίκη φίλε μου el.elyon ,αν και ο αντίπαλος σου (ο εαυτός σου) πράγματι θέλει πολύ υπομονή για να τον κερδίσεις .

quote:Όχι, όχι, δεν είσαι ο μόνος...
εγώ γνωρίζω την Αλήθεια, είναι ο Ιησούς Χριστός! Δεν είμαι ο ΜΟΝΟΣ!
Έχει κι άλλους σαν κι εσένα.
quote:
Γιατί δεν λες και για την εμμονή των Θεϊκών Οντοτήτων και των Θεοσοφιστών να μην απαντάνε στις ερωτήσεις? Άραγε δεν θέλουν να γνωρίσω?
Άς του πεί ρε παιδιά κάποιος για τα Θεϊκά Όντα, να τα γνωρίσει, να τελειώνουμε.
Έχει γεμίσει τα θέματα, με δεκάδες αναπάντητες ερωτήσεις και κανείς δεν αντιλαμβάνεται, τον πραγματικό κίνδυνο που διατρέχουμε.
Αν δεν απαντηθούν από κανέναν, ποιός μας εγγυάται, ότι δεν θα εξαπολύσει μια νέα καταιγίδα ερωτήσεων, μεγαλύτερης έντασης αυτήν την φορά, που η σφοδρότητά της μπορεί να σαρώσει τα πάντα στο διάβα της και να σταθεί μοιραία για πάρα πολλά θέματα..;
Εντάξη φίλε el.elyon, κέρδισες.
Θα επιχειρήσω εγώ, να απαντήσω στις απορίες σου, άν και είμαι ο μοναδικός που δεν ευθύνεται για το γεγονός, ότι σου έχουν δημιουργηθεί αυτές.
Εσύ φτιάξε μου ένα μικρό και κομψό πακέτο ερωτήσεων κι εγώ στο μεταξύ, θα κάνω μια βόλτα στα θέματα και όπου βλέπω αναπάντητες ερωτήσεις, θα τις απαντάω.
Edited by - Συνοδινός on 06/06/2007 02:34:57
quote:
Εσύ φτιάξε μου ένα μικρό και κομψό πακέτο ερωτήσεων κι εγώ στο μεταξύ, θα κάνω μια βόλτα στα θέματα και όπου βλέπω αναπάντητες ερωτήσεις, θα τις απαντάω.
Αγαπητέ Συνοδινέ, μη μου το κάνεις αυτό!
Δεν θα αντέξω κι άλλο να γυρίζω σε διάφορα θέματα και να βλέπω ερωταπαντήσεις για την Θεοσοφία, τα Θεϊκά Όντα κτλ! ![]()
![]()
Ας μαζέψει ο el.elyon τις απορίες του για αυτό το θέμα, ας τις παραθέσει στο θέμα που έχει δημιουργήσει (ΘΕΟΣΟΦΙΑ!!!) κι ας απαντηθούν εκεί.
Κοντεύω πια να πάθω παράκρουση! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:quote:
Όχι, αυτά τα σκέφτεσαι εσύ και όχι εγώ! Εγώ παίζω “σκάκι” και το “σκάκι” θέλει υπομονή!Σου εύχομαι καλή νίκη φίλε μου el.elyon ,αν και ο αντίπαλος σου (ο εαυτός σου) πράγματι θέλει πολύ υπομονή για να τον κερδίσεις .
Το κατάλαβα ότι δεν σου αρέσει το “σκάκι”, δεν είσαι ο μόνος, και σε άλλους δεν αρέσει γιατί παλεύουν να γνωρίζουν τον εαυτό τους! Άρα πώς να παίζουν “σκάκι”……
Ο Αντίπαλος στην “Σκακιέρα” δεν έχει φανεί ακόμα φίλε elo!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Συνοδινός: Άς του πεί ρε παιδιά κάποιος για τα Θεϊκά Όντα, να τα γνωρίσει, να τελειώνουμε.
Ακόμα δεν αρχίσαμε, άκου να τελειώνουμε!!!!!!!
quote:
Συνοδινός: Εντάξη φίλε el.elyon, κέρδισες.
Θα επιχειρήσω εγώ, να απαντήσω στις απορίες σου, άν και είμαι ο μοναδικός που δεν ευθύνεται για το γεγονός, ότι σου έχουν δημιουργηθεί αυτές.
Αστό ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατί ούτε ΤΟ ΒΗΜΑ, ούτε ΤΑ ΝΕΑ μπορούν να σε βοηθήσουν! Ούτε τα ακριβά ξενοδοχεία! Εσύ νομίζεις ότι όλοι είναι σαν τον Αρχιεπίσκοπο……..
Για να απαντήσεις θα πρέπει να είσαι ένας από αυτούς!!!!!!!
Είσαι???????
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
lousipan
Θα σε παρακαλουσα να απαντησεις κανονικα και οχι του στυλ ρωτα αυτους κ.τ.λ.
Για να δούμε αν εσύ θα είσαι πιο τυχερός...![]()
Στράτος

quote:
Καλημερα σε ολους.Φιλε EL ELYON συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα τι ειναι αυτα τα οντα που αναφερεις ποιοι ειναι οι αλλοι?Μιλα λιγο πιο ξεκαθαρα δινεις την εντυπωση οτι καποιοι εδω συνομωτουν σε κατι οτι εχουν ενα κοινο μυστικο η ακομη οτι καποια μελη του φορουμ ειναι τα θεικα οντα η επικοινωνουν μαζι τους.Θα σε παρακαλουσα να απαντησεις κανονικα και οχι του στυλ ρωτα αυτους κ.τ.λ.
Φίλε lusipan καλημέρα σου.
Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς και δεν έχω καμία επαφή μαζί τους. Και εγώ θέλω να μάθω ποιοι είναι!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
lousipan: Ναι φιλε EL ELYON αλλα καπου κατι θα ακουσες και ξεκινησες το θεμα.
Δες στο θέμα ΘΕΟΣΟΦΙΑ.
quote:
lousipan: Επισης το θεμα εδω ειναι ποιος ειναι ο σατανας και οχι αν ο DYING INCUBUS ειναι θεοσοφιστης η αν ειναι θεικο ον η εχει καποια σχεση με ολα αυτα.Αρα πας να συνδεσεις τον σατανα με την θεοσοφια και τα θεικα οντα που απο οσα λες μαλλον αποτελουν μερος της.
Αυτή τη σύνδεση την κάνεις εσύ και όχι εγώ! Ο αγαπητός Συντονιστής εδώ έγραψε, εδώ τον ρώτησα! Αν είναι ή δεν είναι και τι είναι αυτό να σου το πει ο ίδιος, γιατί εγώ δεν γνωρίζω!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Συνοδινός: Άς του πεί ρε παιδιά κάποιος για τα Θεϊκά Όντα, να τα γνωρίσει, να τελειώνουμε.
--------------------------------------------------------------------------------
el.elyonΑκόμα δεν αρχίσαμε, άκου να τελειώνουμε!!!!!!!
ωωωωωωωχχχχχχχχ.........
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Βλεπω πως ο φίλος ΕΛ ΕΛΥΟΝ έχει τις ιδέες και τα πιστεύω του, παίζει σκάκι μαζί μας, και δυστιχως είμαστε χαμένοι από χέρι.
Γνωρίζει όλες τις κινήσεις, του Απ. Παύλου!
Προτείνω να παίξουμε τον Παπα μαζί του,
εισαστε έτοιμοι?
Ανακάτεμα οι καρτουλες,
Που ειναι ο Σατανάς???? ![]()

οποίος το βρει, κερδίζει μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο,,,με τον ΕΛ ΕΛΥΟΝ!
Ελ Ελυον, μην αρχισεις να λες πως δεν σεβομαι τιποτα, γιατι θα αρχισω να κλυνω τον Παυλο...
Ο Παυλος,
Του Παυλακι,
κλπ.. κλπ..
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:...Παρωωών...!!
Ο Αντίπαλος στην “Σκακιέρα” δεν έχει φανεί ακόμα φίλε elo!
Εγώ δεν βγήκα χτές και δήλωσα παρών..;
Δεν κατάλαβα, με αγνοείς;
Εσύ δεν ήσουν αυτός που μέχρι χτές, χτυπιόσουν σαν χταπόδι, να βγεί κάποιος να σου γνωρίσει τα θεϊκά όντα; Τι άλλαξε τώρα..;
Τρελάθηκα όταν διάβασα, "Ο αντίπαλος στην “Σκακιέρα” δεν έχει φανεί ακόμα.."
"Μα τους Θεούς, είπα μέσα μου, με υποτιμά και ο el.elyon..;"
Είναι λέει κορυφή στο σκάκι.!!
Και τότε θυμήθηκα, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς από "κορυφές", "επιστήμονες" και άλλα "σπάνια φαινόμενα" και κάθε φορά, χρειάζομαι δυό ασπιρίνες για να συνέλθω.
Με ποιό πρόσφατο, τον "Πάνο 840" (εκείνος ήταν επιστήμονας...)
Θα πρέπει όταν δηλώνεται επιστήμονες, κορυφές ή φαινόμενα, να μας εξηγείται τους λόγους που αυτό δεν φαίνεται, ούτε σαν υποψία, μέσα στα γραπτά σας.
Εγώ βλέπω τα γραπτά κάποιου, "του δημοτικού είναι..." σκέφτομαι και μετά τρώω τα μούτρα μου. Εκ των υστέρων μαθαίνω ότι είναι "στρατηγός, επιστήμονας, σπάνιο φαινόμενο...κλπ..."
Όταν είναι πια αργά και ντρέπομαι να κάνω πίσω.
Ξαναδηλώνω λοιπόν, παρών.!!
Ο αντίπαλος στο παιχνίδι των καταιγιστικών και ακατανόητων ερωτοαπαντήσεων "ποιός θα σκάσει ποιόν" όπως το λέω εγώ, ή "σκάκι" όπως το αποκαλεί ο el.elyon, βρέθηκε.!!
Έχει πάρει θέση στη σκακιέρα...
Είναι εδώ, είναι ετοιμοπόλεμος, είναι παρών.!!
quote:
Αστό ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατί ούτε ΤΟ ΒΗΜΑ, ούτε ΤΑ ΝΕΑ μπορούν να σε βοηθήσουν! Ούτε τα ακριβά ξενοδοχεία!
Τα ακριβά ξενοδοχεία που κολλάνε..;
ΜΑΤ ΡΟΥΑ θα το χάσω αυτό το παιχνίδι.
Κάτι μου λέει, ότι έχω πέσει πάλι, σε αήττητο αντίπαλο.
Δεν θέλω να πιστεύω, ότι το υπόλοιπο του παιχνιδιού, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα...
quote:
Αστό ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατί ούτε ΤΟ ΒΗΜΑ, ούτε ΤΑ ΝΕΑ μπορούν να σε βοηθήσουν!
Σε ενοχλούν οι εφημερίδες γιατί καταγράφουν τα γεγονότα και χαλούν τα παραμύθια; Ένα τέτοιο ύφος έχεις...
Στους χριστιανούς προτιμότερο είναι, να ασχολούνται με τις θολές εποχές του παρελθόντος, όπου η ιστορία έχει κενά και καλύπτεται από πυκνή ομίχλη.
Οι εφημερίδες, ειδικά στην Ελλάδα, είναι σαν βιβλιοθήκες. Έχουν τα πάντα μέσα στα αρχεία τους. Έχεις δεί κυριακάτικη εφημερίδα;
quote:
Εσύ νομίζεις ότι όλοι είναι σαν τον Αρχιεπίσκοπο……..
Βεβαίως, η ίδια πάστα ανθρώπων.
Ο αρχιεπίσκοπος είναι κορυφή στο σκάκι.!!
Με το που ξεκινάει το παιχνίδι, με την πρώτη κίνηση που κάνει, τρώει αμέσως τον αντίπαλο βασιλιά.
Μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος αυτό; Σε παγκόσμιο επίπεδο αναφέρομαι.!!
Το σκάκι, το παραδέχομαι, είναι το παιχνίδι των χριστιανών.
Έχουν πάρα πολλά κοινά ο χριστιανισμός και το σκάκι...
Πρώτα απ΄όλα, στηρίζονται στην ίδια βάση, τα "μαθηματικά".
Απευθύνονται και τα δύο σε αργόσχολους.
Απαραίτητη και στα δύο, η φαντασία.
Απαιτούν και τα δύο, καλή στρατηγική.
Έχουν και τα δυό, βασιλιάδες, αξιωματικούς, στρατιωτάκια, πύργους και βεβαίως....."Άλογα"....
quote:
Ακόμα δεν αρχίσαμε
Περιμένω να σφυρίξεις την έναρξη...
Θα κάνεις και ζέσταμα ή θα μπείς κατευθείαν;
quote:
Για να απαντήσεις θα πρέπει να είσαι ένας από αυτούς!!!!!!!
Είσαι???????
Είμαι, είμαι...
Πολύ το φρενάρεις όμως...
Σαν να έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για την Θεοσοφία και σαν να προσπαθείς να με αποφύγεις, έχω μια εντύπωση.
quote:
Είμαι, είμαι...
Πολύ το φρενάρεις όμως...
Σαν να έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για την Θεοσοφία και σαν να προσπαθείς να με αποφύγεις, έχω μια εντύπωση.
Να επαναλάβω μόνο ότι θεωρώ δεδομένο πως αυτός ο διάλογος μεταξύ σας θα γίνει στο θέμα της Θεοσοφίας που άνοιξε ο el.elyon...
quote:
Επισης το θεμα εδω ειναι ποιος ειναι ο σατανας και οχι αν ο DYING INCUBUS ειναι θεοσοφιστης η αν ειναι θεικο ον η εχει καποια σχεση με ολα αυτα.
Από αυθαίρετα συμπεράσματα άλλο τίποτα, φίλε lousipan! ![]()
Ομολογώ όμως πως δεν είχε υπάρξει ποτέ υπαινιγμός ότι είμαι Θεϊκό Ον!
Δε μπορώ να πω, με κολακεύει! ![]()
![]()
![]()

quote:
Dying_Incubus
Ομολογώ όμως πως δεν είχε υπάρξει ποτέ υπαινιγμός ότι είμαι Θεϊκό Ον!
Δηλαδή δεν είσαι ;;;;;;

Στράτος

Άκουσα να ψιθυρίζεται πως ετοιμάζουν την προαγωγή μου σε Θεϊκό Ον.
Αλλά μου είπαν πως θα πρέπει να με πάρουν μαζί τους σε άλλο πλανήτη.
Λες να δεχθώ? ![]()
![]()
![]()

quote:quote:
Dying_Incubus
Ομολογώ όμως πως δεν είχε υπάρξει ποτέ υπαινιγμός ότι είμαι Θεϊκό Ον!Δηλαδή δεν είσαι ;;;;;;
Στράτος
μέτρον άριστον
Και είναι καλός στο “σκάκι”……
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!