- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο λόγος που έκανα αυτή μου την σκέψη, ήταν για τους εξής λόγους:
1. Ο Βασ. Αγ. Ιωάννης θα έρθει μετά τον Ψευδοπροφήτη.
2. Η παρουσία του ταιριάζει με το κεφ.19 της Αποκάλυψης (καθήμενος επί ίππου λευκού) όπου νικάει τον Ψευδοπροφήτη.
3. Κατά τα χρόνια της βασιλείας του γίνεται Παγκόσμια Διδασκαλία και Πίστη στην Ορθοδοξία.
4. Η σειρά των γεγονότων ταιριάζει απόλυτα με τα κεφ.19 και 20 της Αποκαλύψεως.
5. Ο ίδιος ο Άγιος Ανδρέας μας λέει το εξής, για τα χρόνια βασιλείας του Βασιλέα και γι' αυτά που αρχίζουν μετά την κοίμηση του Βασ. Αγ. Ιωάννη:
"Εν τοις καιροίς γαρ εκείνοις πας χρυσός, ος εστίν εν οιωδήποτε τόπω κρυπτόμενος νεύσει Θεού αποκαλυφθήσεται τη βασιλεία αυτού, και αυτός πάντα τα αγαθά πτύω σκορπίσει τοις χρείαν έχουσι, και πλουτήσουσιν οι μεγιστάνες αυτού, και έσονται ως βασιλείς, και οι πένητες ως άρχοντες. Και έσται αυτώ ζήλος μέγας του εκδιώξαι τους Ιουδαίους. Ισμαηλίτης ουχ ευρεθήσεται εν τη πόλει ταύτη. Και αυτός μεγάλα κατορθώματα ποιήσει, και ουκ έσται ο λυρίζων, ή κυθαρίζων, ή τραγωδών ή τι αισχρόν πράγμα εργαζόμενος. Πάντας γάρ τους τοιούτους μισήσει, και εξολοθρεύσει εκ της πόλεως Κυρίου πάντας τους εργαζομένους την ανομίαν. Έσται ουν τότε χαρά και αγαλλίασις, και αγαθά εκ της γης ανατελεί πλούσια, και έσται ον τρόπον ήσαν επί του Νώε εν γαλήνη και ειρήνη ευφραινόμενοι, μέχρις ου ήλθεν ο κατακλυσμός και ήρεν άπαντας. Παρελθόντος ουν του σκήπτρου τούτου14, τότε γενήσεται αρχή ωδίνων. "
Για το bible Code το έτος αυτό αναγράφεται σε κρυφά μητρώα μαζί με τις λέξεις "παγκόσμιος πόλεμος" και κάτι τέτοια περίεργα.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Διάβασα κάπου ότι σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, έχουν χαθεί περί τα 3 χρόνια από λάθος υπολογισμό του έτους γέννησης του Κυρίου. Αυτό το ξανα-διάβασα στο "ο καιρός γαρ εγγύς 1".
Παρόλα αυτά, όλοι οι Χριστιανικοί λαοί, λαμβάνουν ως σημείο αναφοράς την παρούσα αρίθμηση και επομένως έχουμε έτος 2005.
Είναι όμως αυτή η σωστή εκτίμηση?
Σε ό,τι αφορά το bible code εγώ προσωπικά, κρατάω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο η δημιουργία ή ερμηνεία του κώδικα είναι Θεόπνευστη ή εμπνευσμένη από αλλού.
Η γραφή της Παλαιάς Διαθήκης έχει επηρρεαστεί με τα χρόνια από τις ιερατικές αντιλήψεις και εξουσίες των Εβραίων και κατ' επέκταση των Σιωνιστών. Με τον ίδιο τρόπο, που οι "Αιώνες" του Νοστράδαμου δεν είναι Θεόπνευστες αλλά δαιμονικές, θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε συμπεράσματα που δεν προέρχονται από την Ορθόδοξη Πίστη.
Άλλωστε, νομίζω πως ο βαθύτερος σκοπός δεν είναι η ακριβής χρονολογική προσέγγιση κάποιων γεγονότων, αλλά η ερμηνεία των προφητειών για πνευματικούς λόγους.
Μέσα από αυτή την διαδικασία, τα σημεία των καιρών, ασφαλώς και μας επιτρέπουν να προσεγγίσουμε κάποιες ημερομηνίες.
Νομίζω, πως τα ίδια τα σημεία των καιρών μας οδηγούν στο έτος 2007. Ειδικά προχθές, και δεν ξέρω αν είναι άσχετο ή σχετικό, έβλεπα στον Χαρδαβέλα, όπου το 2007 θα γίνει 1η φορά το πείραμα του Big Bang για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν πως έγινε η Δημιουργία!!!!!
Ακου με και δικασε με ξανα οπωs σου αρεσει αλλα μην νομισειs οτι απο αδυναμια δεν πραττω τα ιδια με σενα, αλλα για να καταλαβειs πωs σε ενα απο ολα που με κατηγoρειs οπωs την αγαπη δεν την εχω μονον στα λογια, αλλα μου εχει διδαξει τουλαχιστον να σεβομαι τον αλλον.
Επισηs δεν εισαι ουτε ο πρωτοs μα ουτε και ο τελευταιοs που συκοφαντει ειs βαροs μου, απο φοβο Θεου και αγαπη τα καταπινω γιατι ουδειs ειναι αναμαρτητοs και σαν ανθρωποs καταλαβαινω τιs δικεs μου αδυναμιεs, και εφοσον εγω ζητω απο Τον Θεο να συγχωρεσει τιs δικεs μου αμαρτιεs και ανομιεs θα πρεπει 1) να γνωριζω να συγχωρω,2) να σεβομαι τουs αλλουs αν ζητω να με σεβονται και 3) να αγαπω αν θελω και οι αλλοι να με αγαπουν.
Καποτε δημοσια ειχεs συκοφαντισει καποιον αλλον για αντιχριστο, σημερα ειναι η δικη μου σειρα. Αs ειναι, αλλα μαθε ανθρωπε οτι βαρυνεs πολυ την ψυχη μου, αλλα ο Θεοs να σε συγχωρεσει για οτι επραξεs. Αλλωστε μαs το λεει καθαρα πωs τα ιδια θα περασετε και εσειs, αν λοιπον Τον Ιδιο τον απεκαλεσαν Βελζεβουλ εγω που ειμαι αμαρτωλοs θα την γλιτωνα και με παραπονα απο πανω;
Κατα Ματθαιον κεφ. 5 : 3-11
"Μακαριοι οσοι νοιωθουν τον εαυτο τους φτωχο μπροστα Στο Θεο, γιατι δικη τους ειναι η Βασιλεια Του Θεου.
Μακαριοι οσοι θλιβονται για τις αμαρτιες τους και το κακο που κυριαρχει στον κοσμο, γιατι αυτοι θα παρηγορηθουν απο Τον Θεο.
Μακαριοι οσοι φερονται με πραοτητα στους αλλους, γιατι αυτοι θα κληρονομησουν τη γη της επαγγελιας.
Μακαριοι οσοι πεινουν και διψουν για την ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, γιατι ο Θεος θα ικανοποιησει την επιθυμια τους.
Μακαριοι οσοι δειχνουν ελεος στους αλλους, γιατι σ΄αυτους θα δειξει ο Θεος το ελεος Του.
Μακαριοι οσοι εχουν καθαρη καρδια γιατι αυτοι θα δουν το προσωπο Του Θεου.
Μακαριοι οσοι φερνουν την ειρηνη στους ανθρωπους γιατι αυτοι θα ονομαστουν παιδια Του Θεου.
Μακαριοι ΟΣΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Μακαριοι ειστε οταν σας χλευασουν και σας καταδιωξουν και σας κακολογησουν με καθε ψευτικη κατηγορια εξαιτιας Μου.
Να αισθανεστε χαρα και αγαλλιαση, γιατι θ΄ανταμειφθειτε με το παραπανω.
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ:"
Η γλωσσα ειναι δικοπο μαχαιρι αυτο μονον σου λεω, και αν ευλογει εκει που φθονει ταυτοχρονα, τοτε υπαρχει προβλημα.
Αν μου ελαγεs προσεχε φιλε γιατι αυτα γνωριζω και με εποδειξειs, εγω οχι μονον θα το σεβωμουν αλλα θα σε ειχα και σε ξεχωριστη εκτιμηση.
Αλλα εσυ προτιμησεs να σηκωσειs το δακτυλο με υπερηφανεια και να με δειξειs λεs και τωρα ανακαλυψεs τον κοσμο.
Και ενταξει σε μενα, αλλα στον ανθρωπο που ονομαζεται Νουλα και στο Ανοιχτο Βιβλιο το επραξεs με αποδειξειs και τα εβαλεs ολα σε ενα καζανι με το siet που εδωσεs; Το εχειs διαβασει και γνωριζειs οτι προκειται περι αυτου η εστω παρακλαδι του και νεαs εποχηs;
Αν ναι, απεδειξε το καθαρα και θα εισαι αθωοs και εγω ο ενοχοs, αν οχι γιατι δεν προσεχειs τα λογια σου, η μηπωs δεν γνωριζειs τι ζημια μπορειs να εχειs προκαλεσει στουs αλλουs, σε μενα μα και σε εσενα τον ιδιο;
Αν σε απασχολει στο αν πιστευω σε U.F.O. η αγνωστηs ταυτοτηταs ιπταμενα αντικειμενα σε πληροφορω πωs οχι.
Πιστευω στην πνευματικη ζωη καθωs και στιs νεφελεs,και αυτα που διαβασεs ηταν παρμενα μεσα απο Τον Λογο Του Θεου. Το τριγωνο για τον θρησκευτικο κοσμο στην Ορθοδοξη Εκκλησια οπως και στην Καθολικη συμβολιζει το Ματι Του Θεου. Απο οτι βλεπω εισαι γνωστηs εικωνων οποτε εξετασε το οπωs εσυ θελειs.
Τωρα στο να μην με αποκαλειs ελπιδοφορο ειναι δικαιωμα σου και το σεβομαι και ουτε με ενοχλει καν, αλλωστε δεν με βαπτισεs εσυ ουραγο αλλα εγω προεβλεψα οτι μαλλον αυτο μου αξιζει και το εβαλα στην υπογρφη μου. Ετσι και αλλιωs μου παει καλυτερα γιατι μου θυμιζει πολλα απο το παρελθον αλλα και το παρον. Σε αυτο εχειs απολυτο δικαιο!
Λεs οτι κοβω και ραβω οταν εσυ λαβαινειs οσα θελειs και οτι θελειs για να κατηγορησειs αλλουs. Προτιμησεs να λαβειs το εδαφιο περι τηs νουθεσιαs Του Κυριου προs τουs μαθητεs Του, και μερικα χαρισματα Του Αγιου Πνευματοs καθωs και στο πωs πρεπει να πραττουν, και ενω συναμα αυτο το εδαφιο εχει αλλη σημασια εσυ μιλαs για προσoχη στα θαυματα.
Και ενω εθεσα αλλα εδαφια περι του θεματοs, δεν εκανεs τον κοπο να τα δειs.
Οσον για το siet που εδωσεs θα σου κανω μια ερωτηση και μονον, αν και θα μπορουσα να σε αποστομωσω εντελωs δειχνωνταs την θεση μου εδω και καιρο, αλλα εγω δεν ζητω δικαιωση απο κανεναν σαs.
Η ερωτησιs μου ειναι οτι ολα στο siet που εδωσεs ηταν πριν χρονια και στα Ελληνικα, εδω και μερικα χρονια ομωs δεν ειναι αν και υπαρχει. Εκανα μια παρομοιωση και τιποτα αλλο, εσυ ομωs γνωριζειs τον λογο και αν γιατι; Και πωs εσυ το Ανοιχτο Βιβλιο το βαζειs σε πανθρησκεια και σε παρομοια τριγωνα, και πωs εισαι σιγουροs οτι ειναι παρομοιο αν δεν γνωριζειs τι διδακει. Αλλα να ξερειs οτι για το Ανοιχτο Βιβλιο η Εκκλησια γνωριζει εδω και πολυ καιρο. Αυτο στο υπογραφω σε οτι θελειs, γιατι μονον τα σκοτεινα εργα δεν φανερωνονται φιλε μου, τα αγαθα ομωs ειναι στο Φωs.
Επειδη ομωs οποιοs δεν θεριζει σκορπιζει, οσοι ειναι δικαιοι θα καταλαβουν.
Αποχωρω πολυ συντομα μετα τα οσα σηναιβησαν,τωρα πλεον γνωριζετε, οποτε απο εσαs πλεον εξαρτατε απο τωρα και στο εξηs.
Σαs ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην χωριζεστε και να ειστε αγαπημενοι μεταξυ σαs, και παντα να στηριζεται ο εναs τον αλλον προs δωξα Τριαδικου Θεου.
Ευχομαι ο Θεοs να σε ευλογει και η αγαπη σου να προοδευει με ολουs.
Παντα να ειστε υπο την σκεπη Του Τριαδικου μαs Θεου.
Zei Kurios o Qeos mou!
quote:
Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι στην αρίθμηση: Τα έτη του Χριστού..και εξηγούμαι.
Διάβασα κάπου ότι σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, έχουν χαθεί περί τα 3 χρόνια από λάθος υπολογισμό του έτους γέννησης του Κυρίου. Αυτό το ξανα-διάβασα στο "ο καιρός γαρ εγγύς 1".
Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ.
Το απέριψα όμως ως ιδέα γιατί η Εκκλησία δέχεται το 5508 (το δικό μας το Πατριαρχείο), και "μπαμ" το '92 κατέρευσε η ΕΣΣΔ, οπότε μάλλον αυτό το 7500 πρέπει να είναι φοβερά διαβολική σύμπτωση.
Τέλος πάντων, θα δείξει.
quote:
Σε ό,τι αφορά το bible code εγώ προσωπικά, κρατάω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο η δημιουργία ή ερμηνεία του κώδικα είναι Θεόπνευστη ή εμπνευσμένη από αλλού.
Η γραφή της Παλαιάς Διαθήκης έχει επηρρεαστεί με τα χρόνια από τις ιερατικές αντιλήψεις και εξουσίες των Εβραίων και κατ' επέκταση των Σιωνιστών. Με τον ίδιο τρόπο, που οι "Αιώνες" του Νοστράδαμου δεν είναι Θεόπνευστες αλλά δαιμονικές, θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε συμπεράσματα που δεν προέρχονται από την Ορθόδοξη Πίστη.Άλλωστε, νομίζω πως ο βαθύτερος σκοπός δεν είναι η ακριβής χρονολογική προσέγγιση κάποιων γεγονότων, αλλά η ερμηνεία των προφητειών για πνευματικούς λόγους.
Μέσα από αυτή την διαδικασία, τα σημεία των καιρών, ασφαλώς και μας επιτρέπουν να προσεγγίσουμε κάποιες ημερομηνίες.
Βασικά και εγώ το Bible Code δεν το εμπιστεύομαι, γιατί χρησιμοποιούν ένα σωρό τεχνάσματα για να βρουν μητρώα μέσα στο κείμενο.
Απλώς το θεώρησα πάρα πολύ περίεργο το ότι το 2006 μας προτείνει παγκόσμιο.
---
Μια παράκληση: Παρακαλώ πολύ με επιμέρους οράματα και προφητείες ανθρώπων οι οποίοι δεν είναι άγιοι ή τουλάχιστον πολύ κοντά στον Θεό (μοναχοί, ιερείς) να μην ασχολούμαστε. Εκτός από αυτή την Νούλα, υπάρχει και μια άλλη Βασούλα Ryden πως την λένε που έχει ιστοσελίδα παρόμοια.
Ένας Θεός μόνο ξέρει πόσα από αυτά τα οράματα είναι διαβολικά και πόσα από τον Θεό. Εδώ το ίδιο ισχύει και για πολλές από τις προφητείες που εξετάσαμε ως τώρα, πόσο μάλλον για άτομα τα οποία υποστηρίζουν ότι τους έστειλε ο Θεός όραμα ή προφητεία.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Ο Κυριακόπουλος δεν είναι κακο-προαίρετος Ελπ.Ουραγέ..μπορεί να έχει τις εμμονές του καμιά φορά (και το λέω εγώ που έχω αρπαχτεί κάποτε μαζί του) αλλά δεν μπορεί να του αφαιρέσει κανείς το δικαίωμα της καχυποψίας σε κάθε τι που μπορεί να είναι εκτός της Ορθόδοξης Πίστης.
Οπότε, κι επειδή είναι και δική μου απορία, διότι καλά τα ωραία λόγια και οι παραπομπές στην Αγία Γραφή, αλλά όλοι ξέρουμε πως ακόμα και οι αιρετικοί αλλά και οι πολέμιοι του Θεού χρησιμοποιούν εδάφια για εντυπωσιασμό και για να περάσουν τις απόψεις τους.
Οπότε τι μένει?
Το μόνο σίγουρο: η ομολογία πίστεως.
Και σε ρωτώ εγώ και σου ζητώ μια απάντηση ορθά-κοφτά: αδελφέ, είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός? Συμμετέχεις δηλαδή, στα μυστήρια και στην Πίστη της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ως πιστός?
(πάντως, αυτό με τις νεφέλες, ξανα-ψάξτο...δεν είναι και πολύ ορθόδοξο).
Και κάτι τελευταίο...το σύμβολο του τριγώνου δεν είναι ΜΟΝΟ της Ορθόδοξης Εκκλησίας...είναι μέχρι από των μαρτύρων του Ιεχωβά μέχρι των Βουδιστών και των Μασόνων, φίλε μου, έτσι δεν είναι? Άρα δεν αποτελεί τεκμήριο πίστης.
Περιμένω μια ορθή, κοφτή απάντηση λοιπόν!
===
Συγγνώμη αλλά σε όποιον και να κάνεις αυτή την ερώτηση και σου πει "ναι", πάει να πει ότι λέει και αλήθεια; Και ας μην το παρεξηγήσει αυτό ο ελπιδοφόρος, γενικά το λέω.
Και έπειτα εμείς εδώ είμαστε Ορθόδοξοι, πού όμως; Στα έργα ή μόνο στα λόγια;
αλήθεια θα πει!
Μόνο οι άθεοι δεν έχουν πρόβλημα να δηλώνουν το οτιδήποτε. Ακόμα και οι αιρετικοί, έχουν φόβο στην πίστη τους (από την στιγμή που ΕΚΕΙΝΟΙ την θεωρούν αληθινή) ώστε να την αποκηρύξουν.
Τόσο εύκολο το έχεις εσύ αν σε ρωτήσουν αν είσαι μουσουλμάνος, π.χ., να πεις "ναι"?
Λοιπόν, ελπιδοφόρε ουραγέ, περιμένω.
Για μένα λοιπόν όλα δείχνουν το φετινό φθινόπωρο,και όπως λέει και η προφητεία<<..θα φυτευθούν λάχανα και θα φάνε πολλοί από αυτά...>>,δλδ μάλλον Νοέμβριο ή το νωρίτερο Οκτώβριο,δλδ σε μερικές εβδομάδες.Αλήθεια ,παρατηρήσατε πως πάει το θέμα με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και τις αρνήσεις της Κύπρου να δεχτεί την έναρξη του διαλόγου λόγω της μη αναγνώριση της; Κάτι ακούστηκε για βέτο,οπότε θα φτάσουν τα πράγματα σε αδιέξοδο,και τότε ο μόνος δρόμος θα είναι ο πόλεμος.
quote:
,ακόμα έχουμε τον Παίσιο που μας είπε ότι θα γίνει ο πόλεμος όταν θα κυβερνούν την Τουρκία οι νέοι πολιτικοί
είναι βέβαιο ότι όντως ο Παίσιος είχε πει για πόλεμο με την Τουρκία σύντομα;