ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διάλογοι και αντίλογοι περί χριστιανισμού, μυθολογίας και κάθε είδους θρησκείας . - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Διάλογοι και αντίλογοι περί χριστιανισμού, μυθολογίας και κάθε είδους θρησκείας . - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios284 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
elfeyeΜέλος
03/08/2005, 12:00:11
ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΟ...COVER THE MIRRORS,FRAGILE HAS DIED,LIVING BUT A STARLESS RUIN BEHIND...ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!ΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ <<TRUE>>?ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΧΩΡΟΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ...ΑΠΟΤΕΛΗΤΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!...ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ?

IA!IA!

elfeyeΜέλος
03/08/2005, 12:08:45
ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΚΕΤΗ ΤΟΥ PARANOID ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...

IA!IA!

03/08/2005, 12:11:26
Δε νομίζω να μην είναι αληθινή.
Αν ήθελε απλά να πουλήσει χωρίς να την εκφράζει ή να ενδιαφέρεται για την εν λόγω μουσική, θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάποιο άλλο μουσικό χώρο που έχει μεγαλύτερη απήχηση (pop,rock κτλ).
Εγώ πιστεύω πως εκφράζεται απ' αυτό που κάνει και το γουστάρει.
Ειδικά στον χώρο της gothic μουσικής είναι αρκετά "αγαπητό" ως συγκρότημα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

elfeyeΜέλος
03/08/2005, 12:23:15
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ TRUE ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ...ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΗΚΙΑ?ΑΣΧΕΤΟ,DYING INCUBUS,ΠΩΣ ΠΜΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ?

IA!IA!

Brie BoyΜέλος
03/08/2005, 13:17:14
Εντάξει, ούτε εγώ είπα πως είναι ψεύτικη, άλλωστε δεν χρειάζεται να γίνεις και σαν την Varney για να πουλήσεις, αλλά δεν υπάρχει ούτε απόλυτο μαύρο, ούτε απόλυτο άσπρο. Από την στιγμή που βγάζει την μουσική της προς τα έξω, την πουλάει στον κόσμο και αποκομίζει λεφτά από αυτό, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι είναι μαρκετινγκ...Πχ, οι ισχυρισμοί ότι οι Ensemble of Shadows είναι πνεύματα, τι είναι, δεν είναι μαρκετινγκ, και μάλιστα χαζό?

Ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί εδώ στην Ελλάδα, οι οπαδοί του συγκεκριμένου ρεύματος να είναι λίγοι, (γι' αυτό άλλωστε και πληρώνουμε το κάθε CD 25 ευρώ ), αλλά στην Γερμανία υπάρχει πολύ ψωμί για τα συγκροτήματα αυτά... Για ποιούς, για μας νομίζετε πως βγάζουν οι Apoptygma τρία χιτάκια το μισάωρο?

elfeyeΜέλος
03/08/2005, 13:25:02
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ GOTHIC ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ GOTHIC ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΣΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?!?

IA!IA!

03/08/2005, 13:49:06
Ναί, στη Γερμανία είναι αρκετά διαδεδομένο. Κάθε χρόνο, εδώ και 14 χρόνια, γίνεται το gothic φεστιβάλ στη Λειψία της Γερμανίας όπου μαζεύονται goths από όλο τον κόσμο. Κοσμοσυρροή!
Θα ήθελα να πάω...
Και στην Αγγλία πάντως είναι αρκετά διαδεδομένο το gothic.
elfeye, πρέπει να βρείς ένα site που να έχει εικόνες σε μορφή jpg.
Αν θές, κοίτα το προφίλ μου και δές το ur; εκεί που είναι η ψηφιακή υπογραφή μου.
Μπές στο site, βρές μία εικόνα που σου αρέσει και στείλε μου το url.
πχ. http://www.imagesite.com/dragon.jpg
To site είναι υποθετικό, απλά στο παρέθεσα για να δείς τι μορφή πρέπει να έχει η διεύθυνση που θα μου πείς.

Brie BoyΜέλος
03/08/2005, 14:16:08
Έτσι ακριβώς είναι elfeye. Στο Wave Gotik της Λειψίας δεν πέφτει καρφίτσα κάθε Μάιο... και δω κάνουμε αμάν να γεμίσουμε το Gagarin... Και επειδή ακριβώς είναι τόσο δημοφιλή στη Γερμανία, βλέπεις ότι ακόμη και μη Γερμανόφωνα συγκροτήματα γράφουν και τραγουδούν στίχους στα Γερμανικά, αντί για Αγγλικά -όσο και αν πιστεύουμε το αντίθετο, οι Άγγλοι είναι λίγο πίσω σε αυτή τη μουσική (αν εξαιρέσουμε βέβαια τον Tibet)...

Εδώ στην Ελλάδα πάλι γίνεται το εξής περίεργο. Σαν να επιλέγουμε όλοι μαζί ένα συγκρότημα και το κάνουμε κορυφή, ενώ στην Γερμανία δεν το ξέρει ούτε η μάνα του. Για παράδειγμα οι VNV Nation και οι Diary of Dreams έγιναν πρώτα εδώ γνωστοί και πολύ αργότερα στην Γερμανία (πράγμα το οποίο βέβαια γνώριζαν και γι'αυτό έρχονταν και για τόσες αρπαχτές).

Πέραν της dark σκηνής, τον κόσμο που έχουν δει εδώ οι Puressence και οι Placebo, ούτε στα όνειρα τους σε άλλες χώρες. Anyway.

Την βρήκα την συνέντευξη, αλλά τώρα είμαι στην δουλειά, και άμα δουν τι διαβάζω θα με απολύσουν, οπότε θα μπω αργότερα από το σπίτι και θα σου πω αν λέει τίποτα ενδιαφέρον.

elfeyeΜέλος
03/08/2005, 15:45:17
ΛΟΙΠΟΝ...ΤΟ URL EINAI http//angeldust.canablog.com/elf.jpg ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

http://angeldust.canalblog.com/Elf.jpg

03/08/2005, 16:56:41
Πανέμορφη εικόνα!
Μου αρέσουν πολύ τέτοια θέματα...
Για να κάνω τα μαγικά μου λοιπόν! Χεχε!
Λοιπόν, θα κάνεις copy paste ακριβώς ό,τι σου γράψω και θα το βάλεις στο προφίλ σου, εκεί που λέει "Η υπογραφή μου" ή κάπως έτσι (δεν 8υμάμαι ακριβώς τον χαρακτηρισμό, πάντως εκεί που λέει Υπογραφή).

Αυτό ακριβώς θα κάνεις copy paste εκεί που σου είπα στο προφίλ σου!
Καλή επιτυχία!!!

03/08/2005, 17:01:46
Γαμώτο!
Μου το πήρε ως εικόνα...
Θα γράψεις εκεί που σου είπα στο προφίλ σου το εξής:
[img] θα βάλεις μετά το url που μου έδωσες και μετά [img].
Δεν χρειάζεται να βάλεις κενό ανάμεσα τους.
Εσωκλείεις δηλαδή το url σου σε αυτό που σου είπα ακριβώς.
Δε μπορώ να στο γράψω κανονικά γιατί μου το παίρνει ως εικόνα.
Παρόλα αυτά, αν έχεις πρόβλημα πές μου να στο στείλω σε e-mail.
Ελπίζω να βοήθησα...

elfeyeΜέλος
03/08/2005, 17:15:14
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ(ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΕ E-MAIL...

[img]http://angeldust.canalblog.com/Elf.jpg[img]

03/08/2005, 17:18:16
Γειά σας.

Κατανοώ βέβαια το ενδιαφέρον σας για το θέμα αυτό, καθώς και την επιθυμία σας να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εντυπώσεις σας, αλλά δε νομίζετε πως ξεφεύγουμε αρκετά από τη θεματολογία και της κατηγορίας .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-., αλλά και του forum του ESOTERICA γενικότερα;

Υπάρχει στην κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" ένα θέμα, στο οποίο μπορεί να συνεχιστεί η παρούσα συζήτηση:

HEAVY METAL (και άλλα...)

To θέμα αυτό απενεργοποιείται και μεταφέρεται στην κατηγορία:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

07/12/2013, 00:42:33
Ειναι ενα ζητημα που δικαιως βρισκεται στις πρωτες γραμμες ερευνας ,ανθρωπων που αναζητουν να βρουν κατι ,που θα βοηθηση στην διαλευκανση του μυστηριου της ζως τους

Εδω θα προσπαθησω να δωσω την δικια μου θεση και προσεγγιση οσο αφορα το συγκεκριμενο θεμα με σκοπο να βαλω και εγω το λιθαρακι μου στην κατανοηση αυτου του ζητηματος

Μετα απο πολλα χρονια ''ερευνων'' πανω στην φιλοσοφια ,ψυχολογια ,εσωτερισμο ,και ενω ολα αυτα τα ζητηματα θα ελεγα οτι εχω γεννηθει για να ασχολουμε με αυτα ......

Ανακαλυπτω οτι το μεγαλυτερο μερος αυτων, ηταν, να βρισκομαι στην θεση του μαθητευομενου ακροβατη ,και το μεγαλυτερο μερος της ενασχολησης αυτης αφορουσε ανουσιες συζητησεις και νοητικα ''κλοθογυρισματα'' του νου που απλα ασχολουνταν με το τριπλο πηδημα του θανατου που εκτελουσε καθε φορα ο δασκαλος γκουρου

Οσο και αν φαινεται περιεργο αυτο που λεω ,ειναι η πραγματικοτητα για παρα πολυ κοσμο που ασχολειται με τα του ανθρωπου αλλα και οχι μονο

Η αιτια βρισκεται στην λανθασμενη εκπεδευση που το'' συστημα της αποκλισης''που λεει και το κολληταρι μου η ΜΥΘΗΡΑ μας εχει αναλαβει υπο την'' προστασια'' του

Δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να δεχθω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να ερευνησουν

Ειναι στην φυση του ανθρωπου και μαλιστα του Ελληνα

Το ασχημο ομως ειναι οτι πολυ λιγο εως καθολου μας εχει δοθει να καταλαβουμε οτι υπαρχει τετοια δυνατοτητα ,για να μην πω οτι εχουν γινει και φιλοτιμες προσπαθειες ,τετοιες δυνατοτητες να συρικνωθουν και τελειως μεσω της μη χρησιμοποιησεως αυτων

Θα ηθελα επισης να διευκρινισω οτι ολες οι ερευνες μου τουλαχιστον μεχρι τωρα αφορουν τα τελειως καθημερινα , ανθρωπινα ,και προσιτα στον καθενα

07/12/2013, 01:35:28
Ειχα λοιπον υποψιαστει εδω και πολυ καιρο οτι κατι δεν πηγαινε καλα

Υπηρχε δηλαδη μια εντονη αμφιβολια για το ποσο ακολουθω το σωστο δρομο

Απο την αλλη μερια στις διδασκαλιες των περισσοτερων αξιολογων δασκαλων αναφερονται τα βηματα και η περιγραφη του δρομου ,ομως ποιος μπορει να ξεχωρισει τα συγκεκριμενα σημεια οταν δεν τα εχει δει με τα ιδια του τα ''ματια ''

Οταν δεν τα εχει βιωσει αποτελεσμα της δικιας του προσωπικης αναρωτησης

Για πραγματα καθημερινα ,προσωπικα που συμβαινουν καθε ωρα και στιγμη

Πραγματα που να ειναι κοντα μας και προσιτα ωστε να μπορεσουμε να παρουμε τις απαντησεις

Ολα αποτελεσμα της ελειπους εκπεδευσης που ολοι μας εχουμε υποστει

Μου πηρε πολυ καιρο να αφαιρεσω τα περισσοτερα [ετσι τουλαχιστον πιστευω]της ελειπους και λανθασμενης εκπεδευσης που υπεστην στο κομματι του να ειμαι το δυνατο περισσοτερο ο εαυτος μου

Εναι η αιτια ολου του κακου και ολων των δεινων μας

Επι τη ευκαιρια εδω και καμποσο καιρο ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ γιατι αραγε η τηλεοραση ειναι τοσο επιζημια οσο καποιοι την περιγραφουν

Βρισκω λοιπον οτι ''ανακατευουν'' την ''πληροφορια'' με το''συναισθημα ''και με αυτον τον τροπο μπορουν να περασουν οτι θελουν

ΣΥΝΕΧΙΖΩ

07/12/2013, 23:06:50
Βεβαια τωρα καποιος θα μου πει τι σχεση μπορει να εχει η επιγνωση με αυτα που λεω περι ερευνας

Επιγνωση λοιπον κατα την δικια μου αποψη ειναι η ικανοτητα [που στο μεγαλυτερο της μερος ειναι επικτητη ]να αντιλαμβανομαστε τα κομματια που συντελουν στο να ειμαστε αυτο που ειμαστε

Τα κομματια αυτα δηλαδη που μας απαρτιζουν και που επισης βρισκονται σε μια συνεχη αλλαγη και επισης μας καθοριζουν σε απολυτο βαθμο

Ουσιαστικα θα μοπορουσα να ταυτισω την επιγνωση με καποιο ειδος αναλυσης οχι ομως διανοητικης αλλα μιας αναλυσης που βρισκεται στο τωρα στην στιγμη των εξελιξεων

Την επιγνωση δεν την αποκτα καποιος απο την μια στιγμη στην αλλη

Ειναι ενα μεγαλο παζλ κατανοησης που αποτελειται απο πολλες μικρες κατανοησεις

Κατανοησεις που απο την μια αφορουν καθε μια απο τις ξεχωριστες μηχανικοτητες [σωματοποιημενων καταστασεων δηλαδη] αλλα επισης και κατανοησεις που γενικα διεπουν την λειτουργια μας

Μια παρομοια και ισως η βασικοτερη αρχη περιγραφει την ανθρωπινη ροπη κατα την οποια εχουμε την ταση την καθε στιγμη που κατι μηχανοποιηται [περνα δηλ στην σωματικη διασταση να ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ και επειδη σχεδον ποτε δεν εχουμε υπαρξει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ αυτων των μηχανικοτητων να ταυτιζομαστε με αυτες δηλαδη....... ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩς ΜΑΣ

08/12/2013, 00:23:12
Αμεση συνεπεια του γεγονοτος αυτου. ειναι οτι δρουμε συμφωνα με αυτες τις μηχανικοτητες ............

Μια αλλη συνεπεια ,που και αυτο το εχω καταχωρησει σαν αρχη λειτουργιας,των ανθρωπων, ειναι οτι..... οταν ταυτιζεται η προσοχη μας με κατι εχουμε ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το τι γινεται συνεπεια αυτων των δυο αρχων[σιγουρα υπαρχουν και αλλες] ... μπορουμε να το δουμε αν κοιταξουμε γυρω μας

Θα φερω ενα παραδειγμα απο την καθε αρχη για να γινω περισσοτερο κατανοητος

Οσο αφορα την πρωτη αρχη ,την ταυτοποιηση δηλ της αισθησεως με αυτο που ειμαστε !!!!

Χθες λοιπον μαθαινα ρακετες με τον πιτσιρικο μου

Οι οδηγιες που του ειχα δωσει ηταν ''κανουμε οτιδηποτε χρειαζεται για να εκτελουμε ανετα πολλες μπαλιες ''

Αυτο περιλαμβανει την μεταξυ αποσταση ,βαρος ρακετας ,παχος χεριου ,βαρος και ποιοτητα μπαλακιου ,και πανω απο ολα μεγαλη προσοχη

Κατ αυτον τον τροπο αποκτουμε την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑσ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ με συνεπεια να μπορουμε να διορθωνουμε το πιασιμο και γενικοτερα να υπαρχει μεγαλυτερη'' προοδος''

Ο μικρος λοιπον καποια στιγμη που ειδε οτι τα καταφερνει ενθουσιαστηκε με το παιχνιδι και καποια στιγμη αρχισε να βαραει καρφια

Αυτη του ομως η νεα ταση ΣΩΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ

Χαθηκε η αντιληπτικοτητα επειδη πλεον κυνηγουσαμε την μπαλα

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΓΚΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ επειδη απλα ημασταν τελειως ταυτισμενοι με το παιχνιδι και σε τελικη αναλυση με αυτα που συμβαιναν στο σωμα μας

Απλα εγω καποια στιγμη το καταλαβα επειδη ειχε χαθει η ποιοτητα

Και βεβαια και το παιχνιδι ανισοροπησε τελειως με αποτελεσμα να σταματησουμε να προοδευουμε και απλα να κυνηγουσαμε την μπαλα

Αυτη ειναι και η κυρια αιτια [υπαρχουν και αλλες] και ο λογος για τον οποιο πολλοι παιζουν χρονια χωρις να μπορουν να προοδευσουν

Εδω θα πρεπει επισης να πω οτι οι ανακαλυψεις αυτες που αφορουν την ρακετα δεν μου ειπωθηκαν απο καποιον

Ειναι αποτελεσμα αναρωτησεων που γεννηθηκαν σχετικα με το πως και το γιατι των πραγματων που διαδραματιζονται κατα την διαρκεια του παιχνιδιου !!!!

Μαλιστα ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα καθε φορα που δειλα αρχιζα μια ερευνα ηταν η αισθηση οτι ειχα πολυ λιγες πιθανοτητες να καταληξω καπου ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Και επισης κατι παρομοιο αισθανθηκα οταν προσπαθησα να κατασκευασω για πρωτη φορα ρακετα χωρις προηγουμενως να εχω δει κατι παρομοιο !!!!

Με αυτα εκτος απο την προθεση μου να εξαρω τις ικανοτητες μου [ο μπαγασας] θελω κυριως να καταδειξω τι σχεση μπορει να εχει ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΑ με το κομματι που λεγεται επιγνωση

Θελω επισης να δειξω την διαφορα δυναμικου που υπαρχει οταν μια ερευνα ειναι συνδεδεμενη με τα ενδιαφεροντα μας σε συκγριση με μια παρομοια κατασταση στην οποια απλα εκτελουμε κατι που μας εχει ειπωθει

08/12/2013, 19:01:11
Οι πληροφοριες που λαμβανουμε απο εξωτερικες πηγες για το πως θα ζουμε εναν βιο που θα ειναι συμβατος με το ''μανουαλ ''του ανθρωπινου οργανισμου , και της συναισθηματικης ισοροπιας ειναι χρησιμες για καποιον που δεν εχει μπει στο δρομο της επιγνωσης!!

Η αναγκαιοτητα αυτων μειωνεται σε πολυ μεγαλο βαθμο και μεχρι και που καθιστανται αχρηστες και μη συμβατες για εναν ανθρωπο που εχει εντρυφησει στην επιγνωση

Παρομοιες πληροφοριες πολλες φορες αναλογα με την πηγη τους μπορει να ειναι λανθασμενες

Ειναι κατι που επανειλημενα εχουμε δει !!!

Μεχρι που εχουμε δει οτι ο αυνανισμος ειναι καλος και απαραιτητος μην....... χαι..

Ο μονος αληθινος ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ

Και αν δεν μπορουμε να εχουμε επιγνωση ωστε να γνωριζουμε σε μια συνεχη βαση τοτε ας αρχισουμε να αναρωτιομαστε και να ερευνουμε

Ας το κανουμε με την μεθοδο της παρακολουθησεως των αποροιων των συνηθειων μας ,σε συνδυασμο με την αφαιρετικη μεθοδο !!!

Αυτο απαιτει να εχουμε το δυνατον, ενα καθαρο σωματικο και ψυχολογικο περιβαλον μεσω πειθαρχιων στις σωστες κατευθυνσεις

Μην ξεχναμε οτι αν ριξουμε μια πετρα σε μια φουρτουνιασμενη θαλλασα κανεις δεν προκειται να το αντιληφθει

Και ....δεν θα συμβει το ιδιο βεβαια αν η πετρα πεσει σε μια ηρεμη και γαληνια λιμνη

Ακομα ομως και αν ειναι σωστες καποιες εξωτερικες πληροφοριες δεν ειναι τιποτα αλλο απο απλες πληροφοριες

Μην ξεχναμε οτι δρουμε ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ

Αυτο σημαινει οτι ακομα και αν εχουμε δει οτι πρεπει να αποφυγουμε κατι η να κανουμε κατι που συνηθως δεν κανουμε ...οταν ερθει η κρισιμη στιγμη το κυριο λογο θα τον εχει το ερεθισμα

Εδω η μονη δυναμη που ειναι ικανη να αλλαξει την πορεια μας ειναι η επιγνωση απο στιγμη σε στιγμη

Αν θα μπορεσουμε να γινουμε αντικειμενικοι παρατηρητες του εαυτου μας και να μην ταυτιστουμε με τις αισθησεις του σωματος ,εχοντας παραληλα επιγνωση της φυσεως της μηχανικοτητας τοτε θα εχουμε ελπιδα να ξεφυγουμε απο την συνηθη διαδρομη

09/12/2013, 22:32:55
quote:
Αυτο σημαινει οτι ακομα και αν εχουμε δει οτι πρεπει να αποφυγουμε κατι η να κανουμε κατι που συνηθως δεν κανουμε ...οταν ερθει η κρισιμη στιγμη το κυριο λογο θα τον εχει το ερεθισμα
Μμμ... μπορούμε να πούμε οτι ένα ερέθισμα απο μόνο του είναι καλό ή κακό;
10/12/2013, 01:08:02
quote:
Μμμ... μπορούμε να πούμε οτι ένα ερέθισμα απο μόνο του είναι καλό ή κακό;

Δεν ωφελει σε τιποτα να αναπτυξεις συναισθηματα επειδη εχεις καταταξει σε καλο και κακκο

Ουσιαστικα η αναφορα γινεται για τις αισθησεις ,και αυτες δεν ειναι ουτε καλες ουτε και κακκες

Πρωτα ομως απο ολα πρεπει να δουμε οτι ερεθισμα και αισθηση ειναι το ιδιο πραγμα

Με αυτο θελω να πω οτι το καθε ερεθισμα καταληγει σε μια αισθηση

Ακομα και οι ιδιες οι αισθησεις ειναι ερεθισμα

Αν πχ μπορουσαμε να ειμαστε ανοικτοι για να αντιληφθουμε, σε τι βαθμο επηρεαζομαστε ,και μονο που εχουμε ανοικτα τα ματια ,θα εκπλησομασταν

Οι αισθησεις μπορει να προερχονται απο λανθασμενες η σωστες συνηθεις διατροφης σεξουαλικοτητος κλπ

Οι αισθησεις μπορει να προερχονται ,απο ενα μη συμβατο σκεψης για εναν στοχο [την ψυχικη γαληνη πχ] η οχι

Υπαρχουν πολλοι τροποι να χρησιμοποιησει κανεις την γνωση που θα παρει απο τις αισθησεις για ολο το φασμα της υπαρξης

Ο πρωτος και ο πιο εμφανης ειναι οταν θα βαλουμε το χερι στην ''φωτια'' ,στην χειροτερη των περιπτωσεων θα γνωριζουμε οτι η φωτια καιει !!

Φωτια μπορει να ειναι η καθε κακκια συνηθεια που μας υποβαθμιζει την ζωη

Στοχος μας στην περιπτωση ενος παθους πχ θα ειναι πλεον η αποφυγη του

Ενας αλλος τροπος χρησης των αισθησεων ειναι οτι, αν θα καταλαβουμε οτι την καθε αισθηση ακολουθει μια αντιδραση, [εμφανη στα απειρα ματια μας η οχι], και την καθε αντιδραση μια αλλη αισθηση [ενας φαυλος κυκλος δηλαδη]θα μπορουμε γνωριζοντας αυτην την διαδικασια πως εξελισεται ειτε να την κοβουμε ειτε να την αποφευγουμε

Γνωριζοντας ομως παντα τι κανουμε απο στιγμη σε στιγμη !!!

Και αυτο το λεω γιατι ενω γνωριζουμε οτι η χαλαρωση πχ κανει καλο ,δεν αφιερωνομαστε σε αυτην διοτι δεν εχουμε γνωση του τι κανουμε στο τωρα

Υπαρχουν βεβαια και αλλες χρησεις ,οπως το οταν καποιος εξασκει την επιγνωση των αισθησεων τοτε ΥΠΟΘΕΤΩ λογω αυξημενης γνωσης και επιγνωσης του τι γινεται απο στιγμη σε στιγμη επερχεται συρικνωση του ''εγω'' επειδη η ''διαδικασια του '' γινεται βαρτετη απο ενα'' εξασκημενο ματι ''

Μεσω του πρωτου παραδειγματος ,εγω ασπουμε, συνυπαρχω με μια χρονια ασθενεια χωρις ομως να με ενοχλει καθολου

θα ελεγα μαλιστα οτι ισως ειναι απο τα ΄΄καλυτερα ''που μου εχουν συμβει !!

Γιατι;

Οπως ανεφερα και προηγουμενα, διατηρω ενα το δυνατο καθαρο περιβαλον ,[κατι που επιβαλεται ετσι και αλλιως ολοι να κανουν] συνηθειων , και εχοντας μαθει την γλωσσα του σωματος ,[πως αντιδρα δηλ το σωμα με καθε λαθος, η σωστο μικροπροθεσμα και λιγο πιο μακροπροθεσμα μπορω και εντοπιζω αμεσα το γιατι του καθε συμπτωματος

Μαθαινει κανεις αρχικα θεωρητικα και κατοπιν βλεποντας το στην πραξη

Ανακατευωντας λοιπον γνωση θεωρητικη, γνωση πρακτικη και επιγνωση του τι γινεται στο καθε τωρα, μπορει κανεις να δει αποτελεσματα, που ειναι αδιανοητα για τη''ιατρικη επιστημη ''

Ειμαι σιγουρος οτι τιποτα αλλο [εκτος απο αυτο το γεγονος] δεν θα μπορουσε να με κανει να μαθω γιατι απλα ο δρομος που περιεγραψα ειναι ενας μονοδρομος