ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/03/2010, 21:11:13
Και αυτός ο σύνδεσμος είναι αποκαλυπτικός .

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10202891

12/03/2010, 21:20:00
quote:

Εχω την εντύπωση οτι εσύ δεν κατάλαβες φίλε μου.

Να το βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο και θα δούμε .
Ποια είναι η αιτία που η κοινωνία η ελληνική ( γιατί αυτήν βιώνουμε καθημερινά ) είναι έτσι όπως είναι ?

έχουμε όλοι κοινή άποψη ;

12/03/2010, 21:29:13
quote:
Ποια είναι η αιτία που η κοινωνία η ελληνική ( γιατί αυτήν βιώνουμε καθημερινά ) είναι έτσι όπως είναι ?

Δύσκολο να απαντηθεί.
Δεν νομίζω να είναι μόνο μία η αιτία.
Πάντως μία απο τις αιτίες είναι η ``Αρβανίτικη νοοτροπία``..

12/03/2010, 22:10:54
Εδώ φίλε μου allzzaro, θα ήθελα να επισημάνω, ότι όταν εννοώ πρεζάκια,είναι αυτό που έγραψες εσύ, να σου ζητάνε ένα ευρώ, γιατι ένα ευρώ θέλουν για τη δόση τους, είτε ηρωίνη είναι αυτό είτε αλκόολ,είτε ότι άλλο...
Είναι συγκεκριμένη συμπεριφορά που έζησα σαν νέος, όχι προσωπικά ,αλλά στους χώρους που κινούμουνα,ζούσα ώρες, έβλεπα διάφορα άτομα, ήξερα διάφορα άτομα....Αυτή, λοιπόν, η συμπεριφορά,είναι πολύ ειδική, γιατί έχει να κάνει με ένα άτομο, που τα δίνει όλα, τα κάνει όλα,μόνο για τη δόση του, επαναλαμβάνω, όποια κι αν είναι αυτή...
Θέλει προσοχή,γιατί γίνεται μόδα....
Αυτή τη στιγμή, το πρεζάκι της Ευρώπης,είναι η Ελλάδα...Ζητάει ένα ευρώ...
12/03/2010, 22:48:21
Και βέβαια, φιλε μου alfa-omega, να πω ότι συμφωνώ, με όσα λές, πιστεύω ότι υπάρχουν σενάρια που εφαρμόζονται, κατά γράμμα για να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα....
Κι αυτη η αποδυνάμωση της Ελλάδας, γίνεται, μόνο και μόνο για να της πάρουν έναντι πινακίου φακής, τους πλούτους που έχει και δεν την αφήνουν να εκμεταλευθεί η ίδια...
Θα δούμε πολά φιλοι μου, πιστεύω και αυτό θα είναι τουλάχιστον επιμορφωτικο....
13/03/2010, 08:59:45
quote:

quote:

Δύσκολο να απαντηθεί.
Δεν νομίζω να είναι μόνο μία η αιτία.
Πάντως μία απο τις αιτίες είναι η ``Αρβανίτικη νοοτροπία``..

Ναι συμβάλλει και αυτό .
Η κεντρική αιτία πρέπει να είναι το εγώ του έλληνα .
Διαθέτει & είναι προικισμένος με το ποιο ατίθασο ,αυθόρμητο , εγωκεντρικότατο ,επαναστατικό , εγώ στο DNA του .
Παρατηρώντας την ιστορία του έλληνα βλέπεις τα στοιχεία αυτά διαχρονικά να δεσπόζουνε .
Είναι ο έλληνας ικανός για να αναλάβει την ηγεσία του πλανήτη , να δημιουργήσει έργο τέχνης ανεπανάληπτο ,αλλά και να ρημάξει τον ίδιο του τον εαυτό και τους συνανθρώπους του .
Η προίκα του έλληνα από τον θεό ,η αν θες από την φύση , είναι το πλουσιότερο ,το ποιο απίθανο DNA ,που δόθηκε σε ανθρώπινη φυλή.
Είναι του ύψους η του απόλυτου βάθους , ενδιάμεση κατάσταση δεν δέχεται το εγώ του .

Προσπάθησαν να τον τιθασεύσουμε μεγάλα θηρία ,όπως το ρωμαϊκό καθεστώς ,η ρωμαϊκή αυτοκρατορία .
Αντί να τον ηρεμήσουνε ,η να τον καθυποτάξουνε , τους έλεγχε αυτός .
Τους έμαθε τι θα πει τέχνη, πολιτική, διοίκηση , νόμος & πολιτεία .
Όλα αυτά τα στοιχεία ,με λίγα λόγια το πανίσχυρο εγώ του , το ποιο ισχυρό στον πλανήτη μας ,το έχει ακόμη ο έλληνας .
Πρέπει όμως να του δοθεί η ευκαιρία ,για να ξανά αναδυθεί εκεί πάνω στο ύψος που του πρέπει .
Αυτό το γνωρίζουνε οι φίλοι μας & οι οχτροί .
Ξέρουνε για το τι είναι ικανός ο ΕΛΛΗΝ .
Αυτός είναι ο λόγος που του κλέψανε την αφορμή .
Που δεν τον άφησαν να μάθει την ιστορία του την πραγματική.
Και ούτε ποτέ θα την μάθει σε ομαδικό επίπεδο , διότι αν συμβεί , θα ξυπνήσει μέσα του η δύναμη που είναι ικανή να τον κάνει και πάλι ηγέτη του πλανήτη γη.

13/03/2010, 10:18:56
Το θέμα όμως για μένα φιλε alfa-omega,είναι αν το καλλιεργούν και συντηρούν αυτό το πνεύμα,στην εποχή μας, τεχνιέντως, ώστε να μην μπορέσει να φτάσει ο άνθρωπος εκεί που προορίστηκε και είναι να πάει....
Γιατί,ότι κι αν γίνεται,φαντάζομαι καταλαβαινετε ότι κανείς δεν μπορεί να αλλάξει, ότι έχει γραφτεί να γίνει θα γίνει...
Και ποιός θέλει να τα βάλει με την αλήθεια,με το αύριο;
13/03/2010, 20:06:07
Σε οτι αφορά αυτά που λές παραπάνω φίλε alfa omega πιστεύω οτι έφθασε ο καιρός να το αποδείξουμε.
Θα μπορέσουμε άραγε?
15/03/2010, 18:44:46
Εδώ,φίλε μου allzzaro,συγνώμη που απαντάω αντί του φίλου alfa-omega,
αλλά, θα ήθελα, να σου κάνω μια ερώτηση, νομίζω σχετική, με ότι ρωτάς:
Πιστεύεις στον άνθρωπο;Πιστεύεις,ότυι έγινε για να φτάσει σε κάποιο επιπεδο,πιο ανώτερο απ τώρα, ότι έχει τυχερό αστέρι, που λέμε κι ότι θα βγει κερδισμένος, απο ότι γινεται;
Ή έχεις πειστει, ότι εάλω η Πόλις και δεν υπάρχει ελπίς;
Πιστεύεις, ότι υπάρχουν άνθρωποι, ότι ο άνθρωπος,σαν έννοια εξελίσσεται και θα ξεφύγει, απ όσα σχέδια κι αν γίνονται, εναντίον του,γιατί, έχει γραφτεί η μοίρα του,ως θεός;
Θέλω να το σκεφτείς...Να δεις, πόσο μας έχουν επηρεάσει εσωτερικά, ώστε να μην πιστεύουμε,στον άνθρωπο....
Αν δεν πιστεύουμε εμείς, ποιός θα πιστέψει;
15/03/2010, 20:00:54
Φίλε μου τρεχαγύρευε.
Γνωρίζεις τη γνώμη περί ανθρώπινης κοινωνίας.