- Ανθρωποειδές (πιθανόν εξωγήινος) χαραγμένο σε πέτρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
petra + (highlight απο κάτω)

petra xara + highlight

petra xara3 + highlight

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
Εσείς τι λέτε?
Application Terminated Blue Screen Enabled,Thank you for purchasing our product.
quote:
Εσείς τι λέτε?
Εγώ τι να πω;
Φαίνεται πως η φαντασία μου δεν φτάνει μέχρι εκεί...
Να σε ρωτήσω κάτι όμως.
Αυτή η παρουσίαση αφορά κάποια πέτρα που έχει βρεθεί από ιδιώτη(π.χ. κάποιον γνωστό σου) και ο οποίος αναγνώρισε στα χαράγματά της την πιθανότητα που μας αναφέρεις, ή είναι κάποια πέτρα που ερευνήθηκε από επιστήμονες και αποτελεί ένα από τα πολλά αινίγματα του παρελθόντος;
Δεν θέλω ασφαλώς να αμφισβητήσω την αξιοπιστία του ντοκουμένου αυτού, απλά πιστεύω πως η φύση χαράζει στις πέτρες (και αλλού) συχνά πολύ περίεργα σχήματα, χωρίς να σημαίνει αυτό πως κάποιοι παλιά προσπάθησαν να αποτυπώσουν (ελλείψει φωτογραφικής μηχανής) μία εξωγήϊνη επίσκεψη.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φίλε Truth ,δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πιστεύω πως η διάβρωση της επιφάνειας των πετρών έγινε απο φυσική αιτία. Ίσως απο το νερό. Στο ποτάμι του χωριού μου έχω δει παρόμοιες πέτρες.
Ακόμη κι αν δημιουργήθηκαν απο χέρι ανθρώπου τα σχήματα αυτά, θα μπορούσαν να απεικονίζουν οτιδήποτε.

I 'm Big in Japan!!
Edited by - Loco on 15/01/2005 05:13:00
Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση η τελευταία πέτρα!!!
Η φαντασία μου μπορεί να τις κάνει να φαίνονται σε ότι θέλω εγώ!!!
π.χ.: Τα σύννεφα στον ουρανό πολλές φορές μοιάζουν με άνθρωπο ή κάποιο ζώο, εμείς όμως το κάνουμε να μοιάζει με κάτι τέτοιο με την φανατασία μας.
Φιλικά eliathor (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
Φαίνονται όντως διαμορφωμένα Ανθρώπινα σχήματα αλλά το να πείς οτι πρόκειται για διαστημικά οχήματα ή Εξωγήινους πρόκειται μάλλον για προχωρημένη φαντασία
Εγώ δέν μπορώ να διακρίνω ειδικά σε αυτές τις πέτρες τέτοιο πράγμα, ίσως παριστάνει κάποιο αντικείμενο χρήσης της εποχής το υποφαινόμενο σάν όχημα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Application Terminated Blue Screen Enabled,Thank you for purchasing our product.
Αν εισαι ολυμπιακος παρτην και πεταξε την στους πανιωνιους
αν εισαι πανιωνιος παρτην και πεταξε την στους ολυμπιακους
ετσι θα τιμωρηθουν οι εξωγηινοι.....
το χιουμορ δεν απευθυνεται προσωπικα σε κανεναν και ειδικα στον truth
Φιλικα Ζηνων
zinon
το χιουμορ δεν απευθυνεται προσωπικα σε κανεναν και ειδικα στον truth
........ΝΑΙ αλλα εγω θυμωσα με αυτο που ειπες μετα λεμε οχι βια στα γηπεδα ακου να τημωρηθουν οι εξωγηινοι εμεις τι ειμαστε .?..?.....
...?...........? ![]()
![]()
![]()
gh
θα την βγαλω φωτο συντομα και θα την περασω:)
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Αυτές οι πέτρες είναι παντού.
Τις αφήνουν σε επιλεγμένα σημεία κάτι μυστήρια όντα με χθόνιους σκοπούς.
Είναι κομμάτι από ένα μυστηριώδες πετρο-πάζλ.
Αμα βρεθούν όλες θα λυθεί το μυστήριο.
Θα μας πάρουν με τις πέτρες σε λίγο.
Συμφωνώ με junk.
Μάλλιστα, είναι προφανές οτι κάποιος σκότωσε με την πέτρα την κατσαρίδα την ώρα που απολάμβανε τη φραπεδιά της κι έτσι έμεινε η στάμπα της.
που επίσης μιλάει για πέτρες,
πολλές - πολλές πέτρες (χιλιάδες) με σχέδια επάνω τους που πραγματικά δεν μοιάζουν απλώς, αλλά στην πραγματικότητα δεν έγιναν τυχαία.
Από ποιούς, πότε, γιατί;...
Αυτό ίσως κάποτε το βρούμε.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Edited by - Υπερίων on 14/03/2003 16:14:19
Σεβαστές οι απόψεις σου. Είμαι από τους τελευταίους που θα υπεράσπιζαν τις χριστιανικές εκκλησίες σε αυτό το θέμα.
Αναρωτιέμαι όμως, η δουλεία, δεν υπήρχε και σε άλλους πολιτισμούς και εκεί οι θρησκείες το ίδιο δεν την ανέχτηκαν;
Επίσης μήπως δίνουμε υπερβολικά θεολογική σημασία στα λόγια του Παύλου, μέσα από επιστολές οργανωτικού χαρακτήρα που έστελνε στις κοινότητες των χριστιανών; Δηλαδή τι περιμέναμε να πει; Κάτω οι αφέντες; Δεν νομίζω ότι θα ήταν συνετό για την εξάπλωση του χριστιανισμού και ο Παύλος απλά αυτό ήθελε, ενεργώντας περισσότερο πολιτικά παρά θεολογικά.
Η δουλεία καταργήθηκε πριν λίγους αιώνες και αυτό λόγω της προόδου της επιστήμης και λόγω των νέων αντιλήψεων του διαφωτισμού. Δεν νομίζω ότι ήταν αποτέλεσμα θρησκειών αλλά της πρόοδου του ανθρωπίνου πνεύματος που είναι πάνω από θρησκείες και φυλές. Η δουλεία ήταν πάντα θέμα οικονομικής φύσης και ο χριστιανισμός φέρθηκε έξυπνα ή πονηρά αν θέλετε. Δεν άλλαξε το καθεστώς γιατί ήξερε ότι αυτό θα του έφερνε περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις.
Μία ερώτηση Υπερίωνα. Δεν βλέπεις τίποτε θετικό στον χριστιανισμό; Η θρησκευτική τέχνη, η μουσική, η γλυπτική, η ζωγραφική, η φιλανθρωπία, ο Ερυθρός Σταυρός; Η εποχή της Αναγέννησης όπου είναι η κοιτίδα του διαφωτισμού και η προσπάθεια της νεοπλατωνικής Ακαδημίας της Φλωρεντίας να συγκεράσει τον χριστιανισμό και την ελληνική σκέψη είναι ανάξια λόγου;
Ο σκοταδισμός των χριστιανικών εκκλησιών κάποια στιγμή θα συντριβεί και το ανθρώπινο πνεύμα θα ξαναλάμψει. Είμαι βέβαιος για αυτό. Όταν γίνει αυτό, δεν θα έχουμε τίποτε να θυμηθούμε ως θετικό από αυτήν την θρησκεία;
Διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύματά σου νομίζω (αλλά και ελπίζω) ότι το επίπεδο διαλόγου δεν θα πέσει στα "βαρβαρικά" επίπεδα που είναι φρέσκα ακόμη στην μνήμη μου. Αυτή είναι μία ελπίδα μου αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να συνδιαλλεχθώ μαζί σου και να εκφράσω τις απόψεις μου.
Φιλικά

quote:
Επίσης μήπως δίνουμε υπερβολικά θεολογική σημασία στα λόγια του Παύλου, μέσα από επιστολές οργανωτικού χαρακτήρα που έστελνε στις κοινότητες των χριστιανών;
ΦΙΛΤΑΤΕ ΤΗΟΤΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ "ΛΥΝΟΥΝ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ "ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΘΕΟΥ" ΔΙ' ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΕΩΣ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ...
ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ...
ΜΑΤΘΑΙΟΣ 19.12:
"ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ"...
Edited by - ATLAS on 03/12/2002 19:47:10
Και μπαίνω στην πολεμική, όπως προστάζει ο παππούς Ηράκλειτος!
quote:
Δεν βλέπεις τίποτε θετικό στον χριστιανισμό; Η θρησκευτική τέχνη, η μουσική, η γλυπτική, η ζωγραφική, η φιλανθρωπία, ο Ερυθρός Σταυρός; Η εποχή της Αναγέννησης όπου είναι η κοιτίδα του διαφωτισμού και η προσπάθεια της νεοπλατωνικής Ακαδημίας της Φλωρεντίας να συγκεράσει τον χριστιανισμό και την ελληνική σκέψη είναι ανάξια λόγου;
Αγαπητέ Θωθ,
Τα παραπάνω "θετικά" που αναγνωρίζεις στο χριστιανισμό, εκτός από τη φιλανθρωπία, έχουν ένα κοινό: Εμφανίζονται πολλούς αιώνες μετά την επικράτηση του χριστιανισμού. Αν βάλουμε ως μέσο όρο επικράτησης του χριστιανισμού τον 10ο αι. (που είναι πολύ νωρίτερα στην Ιταλία), η Αναγέννηση ξεκινά τον 15ο αιώνα, και μαζί η άνθιση των τεχνών. Ακόμα και στη μουσική, οι πειραματισμοί του Leonin και του Perotin δεν ξεκινούν πιο νωρίς από το 12ο-13ο αι.
Αν η αναγέννηση λοιπόν ήταν συνέπεια του χριστιανισμού, θα είχε ξεκινήσει σχεδόν ταυτόχρονα. Αλλά δε συνέβη. Άρα η Αναγέννηση ήταν συνέπεια κάποιας άλλης εξέλιξης.
Για να αναγνωρίσουμε κάτι θετικό στο χριστιανισμό (σε διαβεβαιώ πως έχω όλη την καλή διάθεση) θα πρέπει να μου αποδειχθούν δύο πράγματα:
1) Πως έφερε κάτι καινούργιο και όχι κάτι που υπήρχε από πριν
2) Πως αυτό το καινούργιο το έφερε ο χριστιανισμός και μόνο ο χριστιανισμός.
Για τη φιλανθρωπία, θα γράψω αργότερα μια και βιάζομαι τώρα...
Αντιφών ερωτηθείς τί εστι μαντική απεκρίθη: ανθρώπου φρονίμου εικασμός.
Ξέρεις κάτι που να γεννιέται με παρθενογένεση; Δεν περιμένω βέβαια να μου πεις ο... Χριστός
. Εννοώ, στον πολιτισμό.
Αυτοί οι όροι που θέτεις για να δεις αν ο χριστιανισμός έχει δώσει κάτι θετικό είναι πολύ έξυπνοι. Μου θυμίζει μία γελοιογραφία με δύο μποξέρ. Στην άκρη ενός ρινγκ του μποξ υπήρχε πινακίδα που έλεγε "απαγορεύονται τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη". Ο ένας από τους δύο μποξέρ, λοιπόν, ως πιο ξύπνιος, είχε ένα παντελονάκι λίγο...μεγάλο, όπου η ζώνη ξεκινούσε από το σαγώνι του
Κάπως έτσι είναι οι όροι σου.
Δεν υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις. Υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις.
Νομίζω ότι υπάρχει μία διαφορά μεταξύ μας. Εγώ κάνω απλώς μία ερώτηση και θέτω έναν προβληματισμό και "δεν μου καίγεται και πολύ καρφί" αν αποδειχτεί ότι δεν μπορώ να αποδείξω τα λεγόμενά μου ή να αποδειχτεί ότι έχω και άδικο.
Έτσι δεν ψάχνω για όρους και προϋποθέσεις επειδή φοβάμαι να μη χάσω κάτι. Απλώς προβληματίζομαι, συζητάω σε ένα forum. Forum σημαίνει ΑΓΟΡΑ όχι στρατόπεδο. Στην αγορά, όπως στην αρχαία Αθήνα υπάρχει καλή διάθεση, επικοινωνία, διάφορες στοές με φιλοσόφους από διάφορες σχολές να αντι(συν)διαλέγονται με θέρμη, με εξυπνάδα και με χιούμορ. Και το βραδάκι πάνε όλοι μαζί και σε κάποιο συμπόσιο για να πιουν ένα κρασάκι, να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Αυτή είναι η ειλικρινής μου πρόθεση και διάθεση. Δεν βλέπω το forum σαν... Σχέδιο του ΑΝΑΝ για την Κύπρο, ούτε αναζητώ χαρακώματα για να ρίξω καμιά απρόσμενη ντουφεκιά στο ψαχνό.
Κι αφού είπα το παράπονό μου, συνεχίζω...
Τι είναι το φαινόμενο της Αναγέννησης; Σε τι βαθμό και με ποιο τρόπο συναντούμε τον Χριστιανισμό εκεί; Περαστικός ήταν από εκεί ο χριστιανισμός και είπε να πει ένα γεια; ![]()
Ο Λουλ, ο Μαρσίλιο Φιτσίνο, ο Πίκο ντελα Μιράντολα, ο Ρόιχλιν, ο Παράκελσος, ο Δάντης, ο Ραφαήλ, ο Μποτιτσέλι, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Νικόλαος Κουζάνος, ο Μπέμε, ο Έκχαρτ, πάνω σε ποια θέματα βασίστηκαν για να δώσει ο καθένας στον τομέα του κάτι κλασικό και ξεχωριστό; Δεν βασίστηκαν σε χριστιανική θεματολογία παντρεύοντας το απαράμιλλο αρχαιοελληνικό πνεύμα και στυλ με τον χριστιανικό μυστικισμό; Το ότι η Αναγέννηση ήταν δυστυχώς μία Εποχή παρεξηγημένη επειδή δεν ικανοποιούσε ούτε τους χριστιανούς, ούτε τους διανοούμενους, ούτε τους Ελληνιστές είναι γνωστό.
Δυστυχώς το πείραμα να παντρευτούν οι διάφορες παραδόσεις δεν πέτυχε, αλλά είναι μία απόδειξη ότι κάποια στιγμή eιχειρήθηκε. Ο χριστιανισμός και ειδικότερα ο εσωτερικός μυστικισμός του και όχι το εξωτερικό του δόγμα μπολιάστηκε από τον ελληνικό εσωτερισμό αλλά...
Δεν θα πω περισσότερα. θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα topic για αυτό το θέμα για να μην αποπροσανατολίσω αυτό το topic.
Περιμένω την συνέχεια στην συζήτηση, με ψηλά τα χέρια και άοπλος.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ...
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ:
ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΠΡΩΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ" ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ YUNAN, ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ "ΛΟΓΙΚΟ" ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΛΕΧΘΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ, ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ...
ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ...
ΕΤΣΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ"(!!!), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΙΣ... "...ΤΑΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΑΣ ΙΔΕΑΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΕΣ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ..."
ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΖΩΡΟΑΣΤΡΗ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΟΜΗΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο "ΟΜΕΡ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ...
ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ" ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ...ΕΞ' ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΦΩΣ...
Ο ΟΡΦΕΥΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΘΕ'Ι'ΣΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Θ-Ε-Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟ...
Ο ΠΛΑΤΩΝ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ" ΣΤΟΝ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ...
ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΛΑΤΑΒΣΚΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...![]()
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ...
ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΩΝ...
ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΘΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ), ΟΥΤΕ ΞΥΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ...
----------------------------------------------------------
Edited by - ATLAS on 03/12/2002 20:51:27
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟ"...
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ...
ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ...
ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ "CAPPELLA SISTINA" ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΘΕΟΥ", ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΥ...
ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΜΗ, ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΘΕΟΥ"...
Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο "ΝΕΟΣ" ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ:
ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ