- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Φυσικά και διαφέρει απο οργανισμό σε οργανισμό. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι να μην μένει κάποιος άπραγος οποιος προσπαθεί κάτι θα κερδίσει, φτάνει να μην πέφτει θύμα άχρηστων ουσιών που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Οτι απορίες έχεις σχετικά με την ενέργεια κλπ..
--------------------------------------------------------------------
Ε δηλαδη ποσιμο ? Δεν ειναι τοπικα για το κεφαλι ? Πραγματικα ειμαι περιεργος κ δεν εχω να χασω κατι αλλωστε καποια στιγμη τη φινα θελω για ενα διαστημα να την σταματησω κ αν μπορεσω εντελως .Επισης μου ειπες Θα παρει τρεις μηνες να ειναι ετοιμο ?
Αllzaro δε μου απαντησες για το απο πανω ?
----------------------------------------------------------------
Πες κ κατι Αllzaro για το θεμα της τονωσης ενεργειας κ ψυχολογιας
διοτι οταν ειχα αρχισει το γυμναστηριο καθε μερα πρωτεινη-bcaa-cla-Ω3,6,9 - καλη πολυβιταμινη .
Απλα λογω που τα εχω σταματησει αυτα νιωθω λιγο πεσμενος λογικο ειναι αλλα δεν εχω ορεξη να παω αλλα πρεπει ...ουυφφφ..
Edited by - akishellas on 27/10/2010 13:45:38
quote:
Φίλε μου akishellas εγώ χρησιμοποιώ και λαδάκια αλλά την άνοιξη.
Φυσικά και διαφέρει απο οργανισμό σε οργανισμό. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι να μην μένει κάποιος άπραγος οποιος προσπαθεί κάτι θα κερδίσει, φτάνει να μην πέφτει θύμα άχρηστων ουσιών που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Οτι απορίες έχεις σχετικά με την ενέργεια κλπ..
quote:
Αυτα που σου αναφερω τα εχω δοκιμασει κ εχω δει διαφορα το θεμα ειναι πως μπορουμε να παρατινουμε τα αποτελεσματα με τα χρονια διοτι οταν ο οργανισμος μας αρχιζει κ τρα συνηθιζει τοτε αρχιζουμε σταδιακα κ χανουμε οτι κερδισαμε .
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνεται μια ήπια χρήση και μια διακοπή τους μήνες που το πρόβλημα δεν είναι σε έξαρση.
Και με τη φιναστερίδη το ίδιο συμβαίνει μετά απο ενα ορισμένο χρονικό διάστημα παύει να δρά, δεν παύουν ομως οι παρενέργειες.
Πρόκειται για χένα σε μορφή τζέλ και είναι πολύ μα πάρα πολύ διακριτική.
Θα την βρεί κανείς στα καταστήματα Hondos στοιχίζει μόνον 8 ευρώ και περνά πολλούς μήνες. Κυκλοφορεί σε 12 χρώματα απο άχρωμο εως πολύ κλειστά χρώματα. Μπορεί κάποιος να πετύχει εναν πολύ αδρό χρωματισμό των γκρίζων τριχών ακόμα και εναν πλήρη χρωματισμό των άσπρων τριχών.
Δεν αλλάζει χρώμα στα μαλλιά απλά τονίζει τις άσπρες τρίχες.
Το καλό με το προιόν αυτό είναι οτι προστατεύει τα μαλλιά απο το κρύο τον ήλιο και τα κάνει και πιο ογκώδη.
quote:
Αllzaro δε μου απαντησες για το απο πανω ?
Το βραδάκι..![]()
Ωρα για σιέστα..![]()
Θα μπορούσα να πως πως δεν έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα, απλά τα βλέπω να είναι λίγο πιο αραιά σε σχέση π.χ. με πέρυσι και χάνω σταδιακά στους κρόταφους.
Θα ήθελα να προστατέψω αυτά που έχω, να το τραβήξω όσο το δυνατόν πιο πίσω γίνεται (τώρα είμαι 42), και ότι μπορέσω να κερδίσω θα είναι φίνα! ![]()

quote:
Πες κ κατι Αllzaro για το θεμα της τονωσης ενεργειας κ ψυχολογιας διοτι οταν ειχα αρχισει το γυμναστηριο καθε μερα πρωτεινη-bcaa-cla-Ω3,6,9 - καλη πολυβιταμινη .
Απλα λογω που τα εχω σταματησει αυτα νιωθω λιγο πεσμενος λογικο ειναι αλλα δεν εχω ορεξη να παω αλλα πρεπει ...ουυφφφ..
Καλό θα είναι να μην ξεσυνηθίζει κανείς.
Σε οτι αφορά το θέμα της ψυχολογίας, εαν κάποιος δεν βλέπει αποτελέσματα φυσικό θα είναι να απογοητεύεται και να μην έχει διάθεση.
Βέβαια το fitness δεν είναι αποκλειστικά γυμναστήριο.
Υπάρχει και το ποδήλατο, το κολύμπι, το τρέξιμο και τόσα αλλα αθλήματα.
Αllzaro αποτελεσματα εχω δει κ υπαρχουν ακομα μετα 4 μηνες περιπου απλα το θεμα ειναι ποιος σηκωνεται να παει κ στην ηλικια των 33 αν το αφησεις σε αφηνει πιο γρηγορα ..
Ποδηλατο θα ηταν καλη φαση αλλα ...ειναι λιγο δυσκολο . Μια δυο φορες το μηνα πηγαινω για μπαλα αλλωστε μεχρι τα 24 μου επαιζα συστηματικα σε ομαδα κ ακομα το εχω
Το ποδηλατο για το σπιτι κανει δουλεια ?
Εαν το δείς σαν αγγαρεία φίλε μου, τότε καλύτερα να μην το κάνεις.
Το fitness είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη φυσική μας υπόσταση και η επαφή του με τη φύση επιδρά ευεργετικά στην ψυχολογία μας.
Στην ηλικία των 33 ετών (τι να πούμε και εμείς
) επέτρεψε μου να πώ, οτι είσαι ακόμα παιδί.
Εχω φίλους 80 ετών που τρέχουν μαραθώνιο, περπατούν στο σχοινί, κολυμπούν, αναρριχούνται, οδηγούν μηχανές και τόσα άλλα και μπορώ να σου πώ οτι έχουν και καταπληκτικές επιδόσεις.
Το ποδήλατο θα έλεγα οτι είναι απο τα πιο εύκολα αθλήματα καθώς ο καθένας μας μπορεί να ανέβει και να κάνει πετάλι.
Είναι κάτι.. σαν την κιθάρα. Ολοι μπορούν να χτυπήσουν μία χορδή και να βγάλει ήχο. Αλλο λοιπόν το να κρούσεις μια χορδή και αλλο να βγάλεις μία μελωδία.
Το αυτό και το ποδήλατο. Οσο ο δρόμος είναι κατηφορικός πάει σφαίρα.
Εάν ομως ο δρόμος ανηφορίσει..
παίρνεις τους μηριαίους σου παραμάσχαλα. Οταν έχεις και τον αέρα κόντρα![]()
Οπως όλα τα αθλήματα έτσι και το ποδήλατο θέλει την τέχνη του.
Το ποδήλατο είναι ενα άθλημα και παράλληλα ενα μεταφορικό μέσον.
Γυμνάζει μόνο τα κάτω άκρα και κάποιους συγκεκριμένους μύς.
Αναμβισβήτητα ή άσκηση αυτή είναι ευεργετική σε οτι αφορά το καρδιοαναπνευστικό ομως θα πρέπει να αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων ενός που ασχολείται με το fitness.
Εκτός αυτού το ποδήλατο απαιτεί τεράστιες ποσότητες ενέργειας και αν ο ποδηλάτης δεν είναι ενημερωμένος και δεν έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό θα σπαταλά τζάμπα ενέργεια και το μόνο που θα πετύχει θα είναι η διαμόρφωση της ψυχολογίας του.
Eγώ θα σου πρότεινα κάτι πιο απλό και πιο αποδοτικό οπως ενα τρεξιματάκι , ενα κολύμπι όποτε είναι εφικτό και ασκήσεις αναπνοής.
Ποδήλατο φυσικά και μπορείς να κάνεις χωρίς ακρότητες.
quote:
Μια δυο φορες το μηνα πηγαινω για μπαλα αλλωστε μεχρι τα 24 μου επαιζα συστηματικα σε ομαδα κ ακομα το εχω .
Το ποδόσφαιρο φίλε μου είναι να απο τα αθλήματα που απεχθάνομαι και αυτό λόγω του φανατισμού.Θλίβομαι ιδιαίτερα οταν αντικρύζω τους οπαδούς των ακριβοπληρωμένων παικτών με τα κασκόλ στα τρένα και οργίζομαι οταν τους ακούω να ξεστομίζουν συνθήματα με ύβρεις, με χυδαίες ύβρεις προς τους αντίπαλους οπαδούς.
Απέχω μακράν της ιδεολογίας αυτής η οποία προσβάλλει οχι μόνο την ιδεολογία του αθλητισμού αλλά και τη νοημοσύνη μας.
Edited by - allzzaro on 28/10/2010 14:25:37