- ΑΧΤΑΡΜΑΣ (φωτόνια, γνώση, γλώσσα κλπ) ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΦΙΛΕ OANNHSEA ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΨΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ !!!!!
ΔΕ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ KAI ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ 090 ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως θα προβλεψεις τον θανατο καποιου αν σε καθε στιγμη της ζωης μας εχουμε δυο επιλογες?
Υποστηριζεις την αποψη οτι υπαρχει πεπρωμενο και οχι ελευθερη
βουληση?
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
MERCURY, sorry.
Μπορείς να μου δώσεις και τον τρόπο που πεθαναν τα άτομα αυτά. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι ο αλγόριθμός θα μπορεί (αν τον βρω) να βρει και το είδος του θανάτου του κάθε ατόμου...
Aγαπητέ OANNHSEA θα έχεις τα στοιχεία στο ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας.Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου και δεν μπορω να σου δωσω τίποτα.
Έχω πάρα πολλά ακριβέστατα δεδομένα γεννήσεων και θανάτων ατόμων που έχασαν τη ζωή τους συνήθως με βίαιο τρόπο (ατυχήματα και εγκληματικές ενέργειες),μια συγκεκριμένη και καταγεγραμμένη με απολυτη ακρίβεια χρονική στιγμή.Τα περισσότερα στοιχεία προέρχονται απο τις Ηνωμένες Πολιτείες (τα αμερικάνικα νοσοκομεία καταγράφουν τις γεννήσεις με ακρίβεια λεπτου).Εχω πολλα στοιχεία απο θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου πχ Υπάρχουν επίσης ειδικά βιβλία με πάρα πολλά τέτοια στοιχεία (βασικά εκδόσεις αποκλειστικά για ερευνητές αστρολογίας) που θα μπορούσα να σου συστήσω αν θές να κάνεις κάποια έρευνα σε ακόμα μεγαλύτερο δείγμα.
Θα σου συνιστούσα πάντως να μην είσαι ποτέ κατα "99% σίγουρος".Κράτα και "μια πισινή" που λεμε γιατί οι μεγάλες προσδοκίες φέρνουν συνήθως και μεγάλες απογοητευσεις. Ειλικρινά πάντως θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρεις να αποδείξεις έστω και την ύπαρξη κάποιου ελάχιστου συσχετισμού. Λίγη υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα λοιπον.

It is the source of all true art and all science.
quote:quote:
Αν ήταν όμως έτσι και ίσχυε η ολογραφική θεωρία, τότε γιατί σε όλα τα άλλα φαινόμενα πλην της διεμπλοκής των φωτονίων απαιτείται κάποιος χρόνος για την επικοινωνία και δεν υπάρχει και εκεί ακαριαία ή σχεδόν ακαριαία επικοινωνία;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ;
Που ακριβώς είναι ψευδαίσθηση; Στην επικοινωνία των φωτονίων ή και στο μακρόκοσμο;
Η δεύτερη θεωρία για την ολογραφική απεικόνιση του εγκεφάλου, πάλι ξεκινάει από μια λανθασμένη μάλλον βάση. Υποθέτει ότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος στον εγκέφαλο για την αποθήκευση των πληροφοριών στους νευρώνες και ότι με την ολογραφική μέθοδο μπορούν οι πληροφορίες ενδεχομένως να αποθηκεύονται στις συνάψεις μάλλον και στη συνέχεια ανάλογα με την σχηματογραφία των συνάψεων αποδίδονται οι πληροφορίες.
ΤΑ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ , ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ , ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΨΕΙΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΙΑΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞ ΙΣΟΥ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ .Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ PRIBRAM ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ Η ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΧΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΥΡΙΚΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΣΧΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ LASER ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ PRIBRAM ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 8 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΙΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ.
Ας είμαστε προσεκτικότεροι στην ανάγνωση θεωριών. Ένα από τα βασικότερα επιχειρήματα στην ολογραφική θεωρία του εγλεφάλου είναι ότι οι νευρώνες δεν διαθέτουν την αποθηκευτική χωρητικότητα που απαιτείται. Άλλωστε κι εσύ το λες: "ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ PRIBRAM ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.".
Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις...
Στο ουσιώδες ερώτημα, αν πράγματι είναι έτσι, παρότι δηλαδή δεν υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση, αν πράγματι ισχύει το ολογραφικό μοντέλο αυτό όσο αφορά την πραγματικότητα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά είναι δύσκολο και να αποδειχτεί.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΡΙΔΑ, Η ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ALAIN ASPECT, ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
Όσο για το πείρμα του Aspect είναι αυτό που είπαμε παραπάνω με τα φωτόνια και το χρόνο και το αναλύσαμε... Μην το επαναλαμβάνουμε.
Όσο για την γαρίδα, ας είμαστε σοβαρότεροι.. Θέλω να το ελπίζω τουλάχιστον.
ΥΓ. Μιας και μιλάμε για σοβαρότητα, ελπίζω η συζήτηση να μην παρεκτραπεί/αναλωθεί σε φαιδρότητες περί αστρολογικών προβλέψεων..
ath.
[/quote]
Edited by - ellovos on 03/10/2006 16:12:26
quote:Που ακριβώς είναι ψευδαίσθηση; Στην επικοινωνία των φωτονίων ή και στο μακρόκοσμο;
ΠΑΝΤΟΥ.
quote:Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις...
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
quote:Όσο για την γαρίδα, ας είμαστε σοβαρότεροι.. Θέλω να το ελπίζω τουλάχιστον.
ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
quote:
ΥΓ. Μιας και μιλάμε για σοβαρότητα, ελπίζω η συζήτηση να μην παρεκτραπεί/αναλωθεί σε φαιδρότητες περί αστρολογικών προβλέψεων..ath.
Aγαπητέ isnoGood αφού σε καλωσορίσω στο φόρουμ θα σου ζητήσω καταρχήν να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις προσωπικές σου απόψεις για το τι είναι φαιδρό και τι σοβαρό, και ακόμα περισσότερο θα σου ζητήσω να μην μας κάνεις υποδείξεις για το τι θα πρέπει να συζητάμε και τι όχι.
Υποδείξεις κάνουν οι διαχειριστές και συντονιστές αγαπητέ, και αυτό το σάιτ που θα σου υπενθυμίσω ότι είναι σαιτ εσωτερισμού και αποκρυφισμού και όχι φυσικομαθηματικών,διαθέτει αρκετούς.

It is the source of all true art and all science.
Σας το ξαναγράφω: η θεωρία λέει ότι κινούμαστε πάνω σε γραμμές αριθμών και μόνο όταν συγκρουστούμε με τους αριθμούς των άλλων λογαρίθμων που τρέχουν πεθαίνουμε. Ξέρωντας όμως από πριν το πως εξελίσεται η εξίσωση του κάθε ανθρώπου - κοινωνίας - πλανήτη, μπορούμε και να προβλέψουμε το μέλλον. Όμως καθώς τρέχουν οι εξισώσεις φανερώνουν ότι το μέλλον είναι προυπολογισμένο. Το ξέρω, ούτε και σε μένα μου αρέσει η ιδέα αλλά... Ξέρεις τι λένε οι αριθμοί; Ότι το 2012 περίπου θα συμβεί ένα βαρβάτο γεγονός. Είναι 6 χρόνια ακόμα το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά για να συνεχίσω να πιστεύω ή όχι στην θεωρία...
quote:OANNHSEA
Σας το ξαναγράφω: η θεωρία λέει ότι κινούμαστε πάνω σε γραμμές αριθμών και μόνο όταν συγκρουστούμε με τους αριθμούς των άλλων λογαρίθμων που τρέχουν πεθαίνουμε.
οι γραμμες των αριθμων που συγκρουονται μου θυμιζουν την συγχρονικοτητα που εγω "βλεπω", και την παροιμια "οποιου του μελλει να πνιγει, ποτε του δεν πεθαινει"
αν μπορεις να την αναλυεις σε αριθμους, ειναι αξιοθαυμαστο φιλε μου
quote:Ξέρωντας όμως από πριν το πως εξελίσεται η εξίσωση του κάθε ανθρώπου - κοινωνίας - πλανήτη, μπορούμε και να προβλέψουμε το μέλλον.
θα σου πω γιατι δεν θελω να προβλεπω το μελλον μου: για να ζω το Τωρα μου χωρις αγχος
quote:Όμως καθώς τρέχουν οι εξισώσεις φανερώνουν ότι το μέλλον είναι προυπολογισμένο.
δεν το δεχομαι, οχι γιατι δεν μ αρεσει η ιδεα, αλλά γιατι η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη που αντιλαμβανομαστε, με οιονδηποτε τροπο
με ελκει η απροσδιοριστια του Χαϊζενμπεργκ
quote:Ξέρεις τι λένε οι αριθμοί; Ότι το 2012 περίπου θα συμβεί ένα βαρβάτο γεγονός. Είναι 6 χρόνια ακόμα το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά για να συνεχίσω να πιστεύω ή όχι στην θεωρία...
να πω τι περιμενουμε στα σιγουρα?
το περασμα ενος αστεροειδη (διαμετρου αρκετης για να εξαφανισει το 90% της ζωης στον πλανητη), πολυ κοντα μας
θα ειναι η τελευταια μας ευκαιρια να κινηθουμε γρηγορα ωστε να συλλεξουμε στοιχεια ωστα να προσδιορισουμε με ακριβεια την τροχια του, γιατι στο επομενο περασμα του, μπορει να μας κουτουλησει
αν μεινουμε με αμφιβολιες, τοτε θα μιλαμε στ αληθεια για ενα πιθανο τελος του κοσμου, οπως τον γνωριζουμε
προσωπικα ειμαι αισιοδοξος

Έχεις κανένα καλό link για το θέμα;
Dare To Dream