ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mantis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/04/2005, 01:14:35

Χρόνια μελετώ τα αφύσικα φαινόμενα και τελικά κατάφερα να γίνω και εγώ ένα, αν δεν είναι αυτό το όνειρο κάθε αναζητητή, τότε ποιό είναι;

Μην με παρεξηγείτε, αν δεν αυτοσαρκαστείς κινδυνεύεις να τρελαθεις.

Είμαι πλέον σίγουρος ότι δεν πρόκειτε για φαινόμενο πολτεργκαϊστ, ούτε για το χάρισμα της τηλεπάθειας, ειδικά όταν το ακολουθούν οι κιλήδες του αίματος και τα αχνάρια, όπως είπε πριν και η Οstria.

Το πρώτο αντικείμενο που εμφανίστηκε ήταν ο μπαλτάς. Είχα πάει στο χασάπη μαζί με την πρώην μου, για να ψωνίσουμε για ένα τσιμπουσάκι που θα κάναμε. Μου έκανε εντύπωση ένα σκάλισμα που είχε πάνω στη λάμα του. Το επόμενο βράδυ ξύπνησα από ένα θόρυβο, έψαξα όλο το σπίτι και στο πάτωμα της κουζίνας ήταν ο μπαλτάς. Τώρα είναι φυσικό να μου πείτε και που ξέρεις ρε φίλε ότι ήταν ο ίδιος; Πιστέψτε ήταν ο ίδιος, δεν υπάρχουν πολλοί με αυτό το σκάλισμα.

Με εκτίμηση
Άγνωστος Χ

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
20/04/2005, 01:36:46

quote:

Ελπίζω να σε καλύψαμε, Jonny...

και με προβληματισατε φυσικα...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

20/04/2005, 01:43:51

quote:

[font=Century Gothic]
Χρόνια μελετώ τα αφύσικα φαινόμενα και τελικά κατάφερα να γίνω και εγώ ένα, αν δεν είναι αυτό το όνειρο κάθε αναζητητή, τότε ποιό είναι;

Μην με παρεξηγείτε, αν δεν αυτοσαρκαστείς κινδυνεύεις να τρελαθεις.

εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λενε...

ωστοσο πιστευω πως τα ελκεις, τα τραβας, τα επιθυμεις...

αυτο συμπεραινω απο το οτι τα επιστρεφεις και ξαναρχονται.

ταπεινη μου γνωμη, αλλα δεν υπαρχει φαινομενο χωρις τον παρατηρητη του που το προκαλει και το επηρεαζει.

και ο γενικος τιτλος "φαινομενο πολτεργκαϊστ" συναδει με την φυση της ικανοτητας να τα ελκεις.

γιατι ελκεις αιχμηρα αντικειμενα μονο, δεν μπορω να απαντησω χωρις να πεσω σε υποκειμενικες υποθεσεις...

εσυ πρεπει να το ψαξεις νομιζω αδελφε...

Brie BoyΜέλος
20/04/2005, 01:52:56
Μισό λεπτό γιατί μπερδέυτηκα...

Αναφέρει η Mantis :

quote:
Κατά τη παραμονή του στο νοσοκομείο έκανε συνεδρίες με ψυχολόγο, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν αναζήτησε τα ψυχολογικά τραυματικά κατάλοιπα που μια τέτοια εμπειρία αφήνει.

Ok, αλλά να τα βάλουμε σε μια σειρά τα στοιχεία που δίνετε:

Επισκέφτηκε ψυχολόγο όσο ήταν στο νοσοκομείο?

Και όχι όταν άρχισαν να συμβαίνουν τα φαινόμενα με τα αιχμηρά αντικείμενα?
Πότε έγιναν οι συνεδρίες?
Sorry που επιμένω, δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πως η ψυχολογία είναι πανάκεια, αλλά νομίζω είναι σημαντική η διευκρίνηση...

20/04/2005, 01:55:15
Ο ένας γράφει για βρυκόλακες
Ο άλλος γράφει γι αυτά που γράφει εδώ μέσα

Τελικά το πιό ωραίο που διάβασα κάπου είναι ότι κάποιοι προσπαθούνε ν αυξήσουν τον αριθμό των μηνυμάτων τους.

Όλα αυτά που λέτε ομολογώ ότι έχουν ένα λογοτεχνικό terror ενδιαφέρον αλλά κατα τ άλλα δεν πιστεύω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Τουλάχιστον στείλτε τα στον Σπήλμπεργκ να τα κάνει ταινία.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

20/04/2005, 01:57:01
Θα μπορούσα να εκφραστώ και πολύ χειρότερα αλλά να δω πού θα το πάτε.

ΧείρωνΜέλος
20/04/2005, 02:01:48
Mε την ειλικρινέστερη διάθεση που μπορώ να διαθέσω και σε συνδυασμό με το βασικό μου πρόβλημα ότι δεν πείθομαι εύκολα, θα ήθελα να συμμετάσχω στη συζήτηση και να σχολιάσω τις απαντήσεις κάποιων μελών.
Πρίν φτάσουμε να κουβεντιάσουμε ότι αν πλάι στον κύριο Χ, παίζει και ένας κύριος Υ,
Grigorianos
quote:
ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε εάν αυτό είναι αντιληπτό από τον ίδιο τον Κύριο Χ. Δεν ανέφερε κάτι τέτοιο ούτε η Mantis , ούτε η galadriel, που δημοσιέυουν την ιστορία.
Θα περιμενα να το δω γραμμένο από τον κύριο Χ , αν και θα αρκεστώ σε αυτά που θα μεταφέρςι η Mantis, που υιοθέτησε τον ρόλο proxy για το server.

Μέχρι τότε όμως έχουμε μια εξίσωση με έναν άγνωστο.

Και πρίν φτάσουμε να μιλήσουμε για πεδία και άλλα θαυμαστά πράγματα όπως το πάει κατευθείαν ο Ευθύμης και τα κάνουμε κουβάρι όλα, να το πάρουμε με απλή λογική , που καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε.

ΧείρωνΜέλος
20/04/2005, 02:11:41
Mantis
quote:

...μέχρι που ανακάλυψε την μεγαλύτερη αλλαγή που του είχε συμβεί, χωρίς να την επιθυμεί και χωρίς να μπορεί να την «επιστρέψει»... εμφανίζονταν στο σπίτι του διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και σε διάφορα σημεία... το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τα έχει δει κάποια στιγμή, κάπου και μετά από μερικές ώρες ή μέρες του έρχονταν... αν τα επέστρεφε στους ιδιοκτήτες τους, αυτά έβρισκαν πάλι το δρόμο τους πίσω στο σπίτι του... ξανά και ξανά...

και
Galadriel

quote:

όσο για το φαινόμενο της τηλεκίνησης που αναφέρεις, θα έπρεπε όμως για να ισχύει, να βρίσκονται στο χώρο του ήδη τα αντικείμενα που περιγράψαμε...

Δηλαδή αν με πετύχει εμένα ο κύριος Χ με ένα ορειβατικό σουγιαδάκι που έχω , και του «γυαλίσει» , μπορεί να το αποκτήσει.

Ρωτάω , άραγε, γιατί επιλέγει τέοιου είδους αντικείμενα; Και γιατί αφού φαίνεται να έχει αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα με τη μορφή μή αντιστρέψιμης «αλλαγής» , ταυτόχρονα όταν πραγματώνεται σε ικανότητα γίνεται τόσο περιοριστκή και επιλεκτική στα συκγεκριμένα αντικείμενα;

Ρωτάω, την ίδια στιγμή , του απλώνεται μια απεριόριστη δυνατότητα που Θα έφτανε επί της ουσίας να αποκτά ότι βλέπει ;

Έχω επίσης ένα ωραίο τηλέφωνο. Αν διευρύνει τη δυνατότητά του μπορεί να του γίναι ικανότητα , να πάρει και το τηλέφωνο (κ.ο.κ., π.χ. διευρυνση σε ανθρώπους, αν είναι άντρας και του «γυαλίσει» η τάδε γυναίκα μπορέι να την «έχει»)

Τότε, αντί να κάθεται να ψάχνει την απάντηση σε ένα δημόσιο forum χρηστών Internet, ας πάει μια βόλτα από το CERN. Μπορεί να έχει ραντεβού με τους καλύτερους σύγχρονους φυσικούς με ασύληπτες θεωρίες που ψάχνοuν σαν τρελλοί για μία και μόνη περίπτωση πειραματικής επιβεβαίωσης. Έχουμε και έτος Einstein

ΧείρωνΜέλος
20/04/2005, 02:15:02
Galadriel
quote:

ο άγνωστος Χ λοιπόν, πολλές φορές μας διηγήθηκε πως της εμφάνισης αυτών των "αντικειμένων" προηγούνταν κάποιες φορές, μικροί λεκέδες από αίμα...

Φαντάζομαι ότι δεν του είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η διαδικασία του καθαρίσματος, γιατί αποκλείεται να το αφήνει το σπίτι του, τα έπιπλά του με τις σταγόνες του αίματος. Αφού μπάινει που μπάνει σε αυτή τη διαδικασία , ας πάρει ένα δειγματάκι με μια μικρή σύριγγα, αν το πάει σε ένα μικροβιολόγο, μπορέι να ανακαλύψει διάφορα και να είναι πιο σαφή η κατάσταση
Ρωτάω , πως ξέρουμε ότι είναι αίμα; Και αν είναι ,είναι ανθρώπινο ή ζωικό;

Galadriel

quote:
μια σταγόνα εδώ, κάτι σαν πατημασιά στο δάπεδο παραπέρα...

Αν είναι πατημασιά, έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ρωτάω, είναι πατημασιά επειδή μοιάζει με πατημασιά, μήπως είναι ένας μεγαλύτερος λεκές από αυτό που δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι αίμα;
20/04/2005, 02:17:01
quote:
Τότε, αντί να κάθεται να ψάχνει την απάντηση σε ένα δημόσιο forum χρηστών Internet, ας πάει μια βόλτα από το CERN. Μπορεί να έχει ραντεβού με τους καλύτερους σύγχρονους φυσικούς με ασύληπτες θεωρίες που ψάχνοuν σαν τρελλοί για μία και μόνη περίπτωση πειραματικής επιβεβαίωσης. Έχουμε και έτος Einstein

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. ΠΕΣΤΑ.

ΧείρωνΜέλος
20/04/2005, 02:18:19
Οστρια
quote:

Εγώ θα έλεγα απλώς (αν είναι αληθινή η ιστορία) να προσέχετε με ποιούς έρχεστε σε επαφή.

Galadriel

quote:
ελπίζω πως δεν υπονοοείς κάτι αγαπητή ostria

Ostria μην φοβάσαι. Η Mantis είναι σίγουρη για την επαφή της.

quote:
Το μέλος για το οποίο γίνεται αυτή η συζήτηση, είναι ένα παλιό και σοβαρό μέλος του χώρου...

Επίσης , Ostria , Αν πραγματικά όντως θέλεις να συμμετάσχεις για να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος, σε τετοιου είδους «φαινόμενα» πρέπει να μη φοβάσαι. Αλλιώς δεν βγαίνει άκρη. Φαντάζομαι ότι δεν θα σου άρεσε να μείνεις μέσα στη θολούρα της αμφιβολίας, ούτε στην ανασφάλεια του φόβου, ούτε ίσως και στην άλλη πλευρά μιας πιθανής απάτης .

20/04/2005, 08:10:44
Καλημέρα,

θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...

τουλάχιστον όσον αφορά την συμμετοχή μου στο παρόν θέμα, δεν έχω την πρόθεση να επιβάλλω την οποιαδήποτε άποψη του οποιουδήποτε... σε οποιονδήποτε....

ψάχνω απαντήσεις όπως και οι υπόλοιποι, μεταφέρω τις δικές μου κυρίως εμπειρίες και γι'αυτό δεν εννοώ τα υπονοούμενα περί φαντασίας...

θα έχετε παρατηρήσει πως συνήθως δεν συμμετέχω σε ανάλογες συζητήσεις στην κατηγορία του Παράξενου και όποτε το έχω κάνει συνήθως αμφισβητώ τις συνομωσιολογικές ή άλλες προεκτάσεις τους...

θα προέτρεπα λοιπόν τα μέλη που έχουν πρόβλημα μ'αυτή την συζήτηση, να αναζητήσουν πρώτα σημάδια φαντασιοπληξίας ή απάτης στα υπόλοιπα θέματα της παρούσας κατηγορίας (δόξα τω θεώ, καθε μέρα ξεφυτρώνουν καινούρια)...

φανταστείτε πως μου φάνηκε για παράδειγμα, να διαβάζω διάφορες απίστευτες θεωρίες γύρω από το πως κόπηκε το συρματόσχοινο στη γέφυρα του Ρίο, όταν λόγω της θέσης του σπιτιού μου και ειδικότερα του γραφείου που έχω τον υπολογιστή ήμουν αυτόπτης μάρτυρας του συγκεκριμένου γεγονότος...

ούτε εξωγήινοι με λέιζερ πέρασαν ούτε τίποτα...

αφού λοιπόν, όσοι έχουν πρόβλημα μ'αυτό ξεκαθαρίσουν με θέματα που αφορούν καπάκια υπονόμων, κορίτσια με γυάλινα μάτια, κορδέλες στα μπαλκόνια, τα φώτα στο Κουκάκι και άλλα... ευχαρίστως να έρθουν κι εδώ να συζητήσουμε τα υπόλοιπα...

επίσης,
αγαπητή ostria δεν υπάρχει θέμα,
καταλαβαίνω το πνεύμα με το οποίο κατέθεσες τις απόψεις σου και περιμένουμε περαιτέρω συμμετοχή σου με περισσότερες απαντήσεις ελπίζω από ερωτήσεις

τέλος,
αγαπητέ Χείρων,
με το τελευταίο quote που παρέθεσες, σαν να μου φαίνεται πως με ψιλοταυτίζεις με την καλή φίλη Mantis ή είναι ιδέα μου?

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

20/04/2005, 12:42:47
quote:

ψάχνω απαντήσεις όπως και οι υπόλοιποι, μεταφέρω τις δικές μου κυρίως εμπειρίες και γι'αυτό δεν εννοώ τα υπονοούμενα περί φαντασίας...

θα έχετε παρατηρήσει πως συνήθως δεν συμμετέχω σε ανάλογες συζητήσεις στην κατηγορία του Παράξενου και όποτε το έχω κάνει συνήθως αμφισβητώ τις συνομωσιολογικές ή άλλες προεκτάσεις τους...

τοτε καλη μου πρεπει να σου φανηκαν λογικες οι αποριες του Χειρωνα.

μια αναλυση στο αιμα θα ηταν το πρωτο που θα εκανα.

οπως και ενα γραμμα στο ΜΙΤ.

quote:

αφού λοιπόν, όσοι έχουν πρόβλημα μ'αυτό ξεκαθαρίσουν με θέματα που αφορούν καπάκια υπονόμων, κορίτσια με γυάλινα μάτια, κορδέλες στα μπαλκόνια, τα φώτα στο Κουκάκι και άλλα... ευχαρίστως να έρθουν κι εδώ να συζητήσουμε τα υπόλοιπα...

εφοσον ποτε δεν συμμετειχα στα τοπικ που αναφερεις, μπορω πιστευω να συμμετασχω σε αυτο.

και εχω την εντυπωση πως στους περισσοτερους κινησε το ενδιαφερον το θεμα, αλλα εφοσον τεθηκε προς συζητηση θα πρεπει να απαντηθουν και τα ερωτηματα των συμμετεχοντων σοβαρα στην συζητηση.

20/04/2005, 14:14:48
Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι λοιπόν εδώ,

πριν "αρπαχτούμε" χωρίς λόγο...

δεν αναφερόμουν στο προηγούμενο ποστ μου ούτε σε σένα jonniebegood ούτε στον Χείρωνα, τα γραφόμενα δε και των δυό σας τα βρίσκω πολύ λογικά...

το τι θα κάνει το ίδιο το άτομο που έχει αυτές τις εμπειρίες, είναι δικό του θέμα...

εγώ μεταφέρω τις δικές μου και μιλάω ως προς αυτές..

φιλικά
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

20/04/2005, 22:26:34
Όπως υποσχέθηκα εχθές το βράδυ θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας...

Zadok

quote:
Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν οπουδήποτε

Τα φαινόμενα, αγαπητή Zadok τον ακολουθούν, δεν είναι ο χώρος που τα προκαλεί, αλλά ο άνθρωπος...

Vril

quote:
Διαβάζω και ένα "επέζησα".
Έχει σχέση με την ιστορία ?

Όχι Vril, ο Άγνωστος Χ και εγώ δεν είμαστε το ίδιο άτομο... το «επέζησα» στην υπογραφή μου δεν έχει σχέση με το πρόβλημα του Χ... είναι άλλες οι δικές μου εμπειρίες και επαφές με το θάνατο και δεν αποτελούν, ούτε θα αποτελέσουν θέμα προς συζήτηση στο Παράξενο...

Open mind /Brei Boy

quote:
ΠΡΙΝ ΨΑΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.
ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ .

Για να καταλήξουμε στην δημιουργία αυτής της συζήτησης, σημαίνει ότι καλύψαμε όλες τις λογικές ερωτήσεις...

Και πες ότι όλα τα άλλα τα βάζει μόνος του... το ξυραφάκι πάνω στο πακέτο μου πως έφτασε? Δεν έλειψα ούτε δευτερόλεπτο από το δωμάτιο πότε το έκανε?

Πλάκα?... πόσες πλάκες γνωρίζετε που μπορούν να κρατήσουν χρόνια?

quote:
Αλήθεια, εφόσον ο φίλος σου δεν θέλει να συμμετέχει στην συζήτηση (και δεν τον αδικώ) σας έχει αναφέρει τι εξήγηση προσπαθεί να δώσει ο ίδιος στο φαινόμενο? Είχε ποτέ παρατηρήσει ο,τιδήποτε περίεργο πριν το ατύχημα? Είναι άτομο επιρρεπές σε μεταφυσικά φαινόμενα? Ο ίδιος συνέδεσε τα αιχμηρά αντικείμενα με το ατύχημα ή ήταν δικό σας συμπέρασμα?

Αν μποπούσε να δώσει κάποια εξήγηση στο φαινόμενο, δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα και ούτε θα το γνωρίζατε...

Όχι, πρίν το ατύχημα όλα ήταν μέσα στα ευρύτερα πλαίσια του φυσιολογικού...

Είναι ένα άτομο που μελετά μεταφυσικά φαινόμενα...

Από τη στιγμή που μου είπε ότι η εμφάνιση των αντικειμένων άρχισε μετά το ατύχημα, το θεωρήσαμε αυτονόητο ότι υπήρχε κάποια σύνδεση, τόσο αυτός, όσο η Galadriel και εγώ...

quote:
Επισκέφτηκε ψυχολόγο όσο ήταν στο νοσοκομείο?
Και όχι όταν άρχισαν να συμβαίνουν τα φαινόμενα με τα αιχμηρά αντικείμενα?
Πότε έγιναν οι συνεδρίες?

Ο ψυχολόγος τον επισκεπτόταν στο νοσοκομείο... οι συνεδρίες έγιναν για να αντιμετωπήσει το μετατραυματικό σόκ... ας μην ξεχνάμε ότι ο Χ γλύτωσε από του «χάρου τα δόντια»...

Τι θα μπορούσε να του πει ένας ψυχολόγος για αυτό το φαινόμενο?... το πολύ πολύ να του έγραφε κανένα κουτί Προζακ...

.
.
.
The She Mantis...

20/04/2005, 22:31:05
Echosan

quote:
Παρόλα αυτά φίλη Mantis,λες πως πραγματοποιήθηκε το φαινόμενο και με εσένα παρούσα;
Έννιωσες κάτι άλλο;
Διαφορετική την ατμόσφαιρα; Τον χρόνο;

Ναι πραγματοποιήθηκε μπροστά στα μάτια μου... γενικά είμαι δεκτική σε διάφορα ενεργειακά φαινόμενα και ο Χ νιώθω ότι είναι περισσότερο από άλλους ανθρώπους φορτισμένος, αλλά πέρα από αυτό δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι άλλο...

Grigorianos

quote:
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

Περίπου ένα χρόνο νωρίτερα είχε πεθάνει ένας μακρυνός συγγενής του από έμφραγμα, αλλά δεν έιχαν σχέσεις και είχαν να μιλήσουν μια δεκαετία... όσο για το νοσοκομείο το διάστημα που ήταν στην εντατική πέθανε ένας παππούς από πνευμονικό οίδημα...

Ostria

quote:
Εγώ θα έλεγα απλώς (αν είναι αληθινή η ιστορία) να προσέχετε με ποιούς έρχεστε σε επαφή.

Τα αιχμηρά αντικείμενα και τα αίματα μπορεί να υπονοούν κάτι πιό επικίνδυνο από ένα απλό φανταστικό σενάριο...

Θα αφήσω ασχολίαστη την αμφιβολία σου για την γνησιότητα της ιστορία Ostria, όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ακριβως εννοείς με τα υπόλοιπα και θα ήθελα να μας εξηγήσεις...

Praying fairy

quote:
Είναι σίγουρο ότι ο άνθρωπος επέζησε ??

Λες στο νοσοκομείο να μην το πήραν χαμπάρι ότι είναι νεκρός ή έστω νεκροζώντανος?

.
.
.
The She Mantis...

Edited by - Mantis on 20/04/2005 23:19:27

20/04/2005, 22:35:46
Ευθύμη

quote:

Πχ, ένας καλός τρόπος θα ήταν να κρατάς ημερολόγιο. Θα σε βοηθούσε στη συνδυαστική σκέψη αν αυτό περιείχε ερωτήσεις ώστε και εσύ να δίνεις πιό σαφείς απαντήσεις. Από τις πιό πιθανές, μέχρι τις πιό απίθανες. Πού, πότε, υπό ποιές συνθήκες παρουσιάστηκε, τι σκεφτόσουν, τι έφαγες εκείνη τη μέρα μέχρι και το προς τα πού είναι στραμμένο σε κοντινό πεδίο ή και στον ορίζοντα, τι καθρεπτίζει και πώς σχετίζεται με την ηλιακή δραστηριότητα; Μη γελάς..πριν λίγο καιρό ο ηλιακός άνεμος εκτοξευόμενος από τις ηλιακές κοιλίδες βύθισε εν σκότει τη μισή Αμερική και Καναδά λόγω των δυσλειτουργιών των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων από τις μαγνητικές καταιγίδες, όπως αποδείχθηκε. Πρόσφατα, οι επιστήμονες έκαναν μύγες να πετούν και να κινούνται φορτίζοντας τα νεύρα τους - πού να το δοκιμάσουν σε ακρίδες.. - ανιμιστές, σας πιάσαμε!

Δεν γελάω, κάθε άλλο μάλιστα. Στην αρχή και για αρκετούς μήνες διατηρούσα ένα λεπτομερέστατο ημερολόγιο, όμως είδα ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Τώρα απλά καταγράφω τί, πότε και πού εμφανίζεται κάτι.

Jonnybegood

quote:
ωστοσο πιστευω πως τα ελκεις, τα τραβας, τα επιθυμεις...
αυτο συμπεραινω απο το οτι τα επιστρεφεις και ξαναρχονται.

ταπεινη μου γνωμη, αλλα δεν υπαρχει φαινομενο χωρις τον παρατηρητη του που το προκαλει και το επηρεαζει.
και ο γενικος τιτλος "φαινομενο πολτεργκαϊστ" συναδει με την φυση της ικανοτητας να τα ελκεις.

γιατι ελκεις αιχμηρα αντικειμενα μονο, δεν μπορω να απαντησω χωρις να πεσω σε υποκειμενικες υποθεσεις...
εσυ πρεπει να το ψαξεις νομιζω αδελφε...

Με βάζεις σε σκέψεις αδελφε, και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, όπως και την άλλη για το τατού.

Ευχαριστώ

Χείρων

quote:
Δηλαδή αν με πετύχει εμένα ο κύριος Χ με ένα ορειβατικό σουγιαδάκι που έχω , και του «γυαλίσει» , μπορεί να το αποκτήσει.

Ρωτάω , άραγε, γιατί επιλέγει τέοιου είδους αντικείμενα; Και γιατί αφού φαίνεται να έχει αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα με τη μορφή μή αντιστρέψιμης «αλλαγής» , ταυτόχρονα όταν πραγματώνεται σε ικανότητα γίνεται τόσο περιοριστκή και επιλεκτική στα συκγεκριμένα αντικείμενα;

Ρωτάω, την ίδια στιγμή , του απλώνεται μια απεριόριστη δυνατότητα που Θα έφτανε επί της ουσίας να αποκτά ότι βλέπει ;

Έχω επίσης ένα ωραίο τηλέφωνο. Αν διευρύνει τη δυνατότητά του μπορεί να του γίναι ικανότητα , να πάρει και το τηλέφωνο (κ.ο.κ., π.χ. διευρυνση σε ανθρώπους, αν είναι άντρας και του «γυαλίσει» η τάδε γυναίκα μπορέι να την «έχει»)

Δεν είναι το συναίσθημα της ζήλειας ή η απληστία που προκαλεί τις εμφανίσεις των αντικειμένων. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα θέλω το τάδε αντικείμενο ή τον δείνα άνθρωπο.

Αν ήταν έτσι τα πράγματα θα είχα κρατήσει και την κοπέλα μου.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, δεν έχω ανάγκη να «βουτάω» αντικείμενα από άλλους, η εργασία μου έχει υπέρ του δέοντως ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές.

Δεν τα θέλω αυτά τα αντικείμενα, αλλά και δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ και γενικά αυτή η φάση σε προσωπικό επίπεδο έχει καταντήσει βραχνάς.

quote:

Τουλάχιστον στο CERN δεν θα με χλέυαζαν, όπως εδώ.

quote:
Ρωτάω , πως ξέρουμε ότι είναι αίμα; Και αν είναι ,είναι ανθρώπινο ή ζωικό;

Πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρήσεις το αίμα, από κάτι που μοιάζει με αίμα; Δεν ξέρω αν είναι ανθρώπινο ή ζωικό, αλλά είναι σίγουρα αίμα.

quote:
Αν είναι πατημασιά, έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ρωτάω, είναι πατημασιά επειδή μοιάζει με πατημασιά, μήπως είναι ένας μεγαλύτερος λεκές από αυτό που δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι αίμα;

Είναι πατημασιές από ζώο και όχι απλοί λεκέδες. Οι πατημασιες παρουσιαζονται κυρίως βραδυ σε αντίθεση με τις σταγόνες που τις έχω συναντήσει διαφορες ώρες της ημέρας και της νύχτας

Με εκτίμηση

Ο Άγνωστος Χ

Edited by - Mantis on 20/04/2005 22:43:46

20/04/2005, 22:47:43

Jonnybegood

quote:
μια αναλυση στο αιμα θα ηταν το πρωτο που θα εκανα.
οπως και ενα γραμμα στο ΜΙΤ.

Ένα δείγμα αίματος για να αναλυθεί χρειάζεται ποσότητα μεγαλύτερη από μερικές σταγόνες... το δείγμα θα πρέπει να είναι λίγες ώρες έξω από το ζώο ή το άτομο για να μπορέι να χρησιμοποιήθει για αναλύσεις ή να φυλαχτεί σε ψυγείο...

ΜΙΤ... νομίζω τον Ε.Τ. τον έχουμε δεί όλοι...

Χείρων

quote:

quote:
quote:
Επίσης , Ostria , Αν πραγματικά όντως θέλεις να συμμετάσχεις για να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος, σε τετοιου είδους «φαινόμενα» πρέπει να μη φοβάσαι. Αλλιώς δεν βγαίνει άκρη. Φαντάζομαι ότι δεν θα σου άρεσε να μείνεις μέσα στη θολούρα της αμφιβολίας, ούτε στην ανασφάλεια του φόβου, ούτε ίσως και στην άλλη πλευρά μιας πιθανής απάτης .

Δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου... μήπως να γίνεις λίγο περισσότερο σαφής?

...θα φταίνε οι ξανθές μου ρίζες...

.
.
.
The She Mantis...

20/04/2005, 22:51:00

Eρυθρός Αστέρας

quote:
Τελικά το πιό ωραίο που διάβασα κάπου είναι ότι κάποιοι προσπαθούνε ν αυξήσουν τον αριθμό των μηνυμάτων τους.

Όλα αυτά που λέτε ομολογώ ότι έχουν ένα λογοτεχνικό terror ενδιαφέρον αλλά κατα τ άλλα δεν πιστεύω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Τουλάχιστον στείλτε τα στον Σπήλμπεργκ να τα κάνει ταινία.

Θα μπορούσα να εκφραστώ και πολύ χειρότερα αλλά να δω πού θα το πάτε.

Ναι τελικά έχεις δίκιο Ερυθρέ Αστέρα και βλέπω ότι «ξεσήκωσες» αρκετές ιδέες από το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι... κατάφερες να κάνεις τρία post χωρίς να πεις τίποτα...

Θα περιμένω, όμως, να εκφράσεις και τα «χειρότερα»...

.
.
.
The She Mantis...

spiritΜέλος
20/04/2005, 22:54:39
Ριξτε μια ματια στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΤΗΣ DION FORTUNE,εκδοσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ,ΙΣΩΣ σας βοηθησει αφου περιγραφει αναλογα περιστατικα.