ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mantis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/04/2005, 01:04:09

quote:

Jonnybegood

Με βάζεις σε σκέψεις αδελφε, και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, όπως και την άλλη για το τατού.

Ευχαριστώ

το τατου ειναι σαμανιστικη αντιμετωπιση του προβληματος.

για να το αποδεχεσαι εστω και σαν σκεψη, δειχνει ευρεια αντιληψη.

δεν γνωριζω πως πλησιαζεις το Αγνωστο, αλλα μηπως θαπρεπε να προσπαθησεις σαμανιστικα να βρεις την ριζα?

και εννοω να αντιμετωπισεις ΑΜΕΣΑ αυτο που συμβαινει.

ΥΓ. εχετε ολοι προσπερασει μια λεπτομερεια και ειδικα η μαντις που την αφορα: το ξυραφακι ηταν καρφωμενο ειπες καλη μου πανω στο πακετο των τσιγαρων σου.

αυτο δημιουργει αμεσα την πιθανοτητα κινδυνου και απειλης, εφοσον αν δεν το προσεχες και επιανες το πακετο θα κοβοσουν!

εχει ξανασυμβει σε αλλον κατι αναλογο?

ποσοι κινδυνευσαν (θεωρητικα εστω) απο την εμφανιση των αιχμηρων αντικειμενων?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

b0ukitsaΝέο Μέλος
21/04/2005, 01:12:48
Φίλε/η Χ εκτιμώ που το μοιράστικες με όλους εμάς αυτό που σου συμβαίνει και συγχαίρω και τους φίλους σου που βοηθάνε.

Διάβασα αυτά που γράψατε και το αγόρι μου αναφέρθηκε σε μάγια δεν ξέρω εάν το σκεφτήκατε αυτό το ενδεχόμενο καλό θα ήταν να το κάνετε εάν όχι, οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει δεν έχει εξήγηση μόνο σε πνεύματα πολτεργκειτ (ή όπως γράφεται) κτλ κτλ αλλά και σε κακόβουλους ανθρώπους.

Εαν δεν το αναθεωρήσατε και αυτό έστω για τον κόπο που έκανα να γράψω αυτό το μύνημα εδώ βρες το βιβλιαράκι του Αγ.Κυπριανού ή πήγαινε σε εναν καλό πνευματικό δεν είναι όλοι σάπιοι όπως δείχνουν στην τηλεόραση, εάν θέλεις σου προτείνω εγώ ένα που έχω ακούσει.

μπορεί και το ατυχές συμβάν που δόξα το θεό γλίτωσες να είναι μέρος κάτι τέτοιου, όσο και να μην το πιστεύεις μπορεί να υπάρχει κάποιος που να μην σε χωνεύει δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ με το που έγραψες για τα αντικείμενα αυτά?

σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις με αυτό το θέμα που σε τυραννάει είναι κυριολεκτικά ψυχοφθόρο.

και κάτι προς όλους τους "μεγάλους" ειδικούς του παραφυσικού που είναι "πρόθυμοι" να αναλύσουν να επεξηγήσουν οτιδήποτε, σεβασμός σημαίνει κάτι για εσάς? Εσείς που πιστεύετε σε "προφητικά" όνειρα χωρίς να είστε προφήτες και σε ΟΥΦΟ χωρίς να είστε εσείς ένα, ακούτε για αιχμηρά αντικείμενα, για βρηκόλακες για ανθρώπους με διαίσθηση μέσω φωτογραφιών για ανθρώπους που έχουν να πουνε κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρετε να συζητάτε εδω μέσα και κάνετε λες και είστε ταύροι σε υαλοπολείο.

Ακόμα και να μην πιστεύετε έναν άνθρωπο ότι λέει την αλήθεια μην τον κατακεραυνόνετε με την αρνητικότητα σας, πάντα υπάρχει το μπορεί, αφίστε τον "χώρο" στον κάθε άνθρωπο να μιλήσει, βάλτε τον εαυτό σας στην θέση αυτού του ατόμου που θέλει να πει το δικό του.

Αγνωστε Χ, μαντης και garabriel καλή τύχη εάν καταλήξετε κάπου θα το εκτιμούσα εάν το κάνατε ποστ εδω μέσα έστω για τους λίγους που θα ήθελαν να μάθουν, Ευχαριστώ.

Υ.Γ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

καλό σας βράδυ.

21/04/2005, 02:27:40
quote:
κατάφερες να κάνεις τρία post χωρίς να πεις τίποτα...

Από το να γράφω ευφάνταστα σενάρια προς άγραν πελατών (αυτοπλασαριζόμενος ως "διάμεσο" ή "διαισθητικός") και δημιουργίας εντυπώσεων προτιμώ να μην πω τίποτα.
Μα τόσο πολύ σε πείραξε η κριτική μου πια? Ε τί να κάνω? Ας εμφανιστεί ο ...ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ και θα δω τί θα κάνω. ΄/Ισως πάρω πίσω όσα είπα. Αλλά για να πειράχτηκες τόσο πολύ, σημαίνει πολλά για όσους γνωρίζουν 2-3 πράγματα από ψυχολογία. Και μόνο η φωτογραφία που χρησιμοποιείς για digital signature δείχνει πολλά. Αυτά προς το παρόν.

PS Τα απειλητικά e-mail αλλού. Εκεί που σε παίρνει. Αυτά για την ώρα.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

Αλεξανδρος1983Νέο Μέλος
21/04/2005, 03:53:11
paidia na grapsw tin apopsi mou gia auto to thema kai egw,xwris na to exw psaksei polu to thema me ta paraksena fainomena opws auto pou mas anaferetai kalu wra se etouto to topic.mipws eseis me ta polla minimata opws leei kai o RED STAR pernete kai amoibi apo to esoterica.gr gia na mas lete auta ta pragmata?p.x. galadriel kai i alli (den thimamai to nick ara dialekse ena pio piasariko.giati den mou fenetai kai polu logiko na ginontai toses polles sizitiseis apo atoma ''empeira'' kai ''psagmena'' mesa sto internet anti na ginontai se PRAGMATIKO topo kai apo prosopo se prosopo.re RED STAR pes mas ti katalabes apo tin fwto pou anafereis giati mou fenetai pws edw mesa mpenei o kathenas kai leei tin sofeia tou xwris na dinei kai polles eksigiseis.twra na zitisw signwmi apo ton agnwsto w an auto to peristatiko einai alithino.

afiste tis malakies epanastasi twra

21/04/2005, 08:49:11
Ωπα καλώς τον....

πραγματικά θαυμάζω ερυθρέ αστέρα, την ικανότητα σου διαστρέβλωσης όσων γράφονται...

ποιος μίλησε αγαπητέ για διάμεσα και διαισθητικούς?

και σε ποια άγρα πελατών αναφέρεσαι?

ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε έναν χώρο εσωτερικής αναζήτησης? αν δεν καταθέσουμε εδώ τα ερωτήματα μας (που εμείς θεωρούμε ότι άπτονται της θεματολογίας) που θα το κάνουμε?

μια πρώτη προσέγγιση θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία quote που βρίσκεται διαθέσιμη, ακριβώς πάνω στο παράθυρο επεξεργασίας νέου μηνύματος...

και για πες μας τι ακριβώς, δηλαδή, συμβολίζει σε ψυχολογικό επίπεδο η ψηφιακή υπογραφή (ναι, πράγματι, ο όρος υπάρχει και στα ελληνικά) της καλής φίλης Mantis...

και όταν τελειώσεις μ'αυτήν θα μπορούσες στην ίδια τιμή να αποσυμβολίσεις και την δική μου παρακαλώ?

θα σου πρότεινα, μάλιστα, μια που βλέπω ότι είσαι νέο μέλος, να κάνεις μια προσπάθεια, πριν βγάλεις συμπεράσματα αυτού του τύπου και ύφους να διαβάσεις λίγο περισσότερο τι έχει γράψει ο καθένας εδώ μέσα και θα σου δώσω και μια κοινά αποδεκτή αναλογία σ'αυτό...

όταν κάποιος έχει γράψει 2.200 μηνύματα σημαίνει ότι έχει διαβάσει τουλάχιστον τα διπλά

το αυτό ισχύει αν έχει γράψει 40....

όταν φτάσεις λοιπόν, αντί για 80 μηνύματα να έχεις διαβάσει 4.400 ευχαρίστως να έρθεις να ξανασυζητήσουμε για το τι είναι ο καθένας και το τι επιδιώκει...

εμείς, πάλι, σ'αυτό τον διαδικτυακό χώρο έχουμε υιοθετήσει και μια πολύ πετυχημένη έκφραση για περιπτώσεις σαν την δική σου...

λέγεται troll των φόρουμ...

αν δεν σου κάνει τρομερό κόπο, κάνε μια αναζήτηση (εκεί επάνω δεξιά της σελίδας είναι κάπου το ανάλογο "κουμπάκι") να μάθεις τι εννοούμε...

τώρα, όσο για το τελευταίο περί απειλητικών e-mail κράτα στο μυαλό σου μόνο ένα πράγμα:

τόσο εγώ, όσο και η καλή φίλη Mantis, κρατάμε αρχείο με ΟΛΑ τα mail που δεχόμαστε αλλά και στέλνουμε...

και για να μην έχεις πρόβλημα με τις δήθεν μηνυματοθηρικές μας επιδόσεις (αυτό το λένε και είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό....)

θα σου απαντήσω εδώ σε μία ερώτηση που έκανες με θέμα Ας μου εξηγήσει επιτέλους κάποιος τι είναι η "Θετική Ενέργεια"

χρησιμοποιώντας την λειτουργία quote που σου πρότεινα παραπάνω...

Eρυθρός Αστέρας quote :

quote:
Στη φυσική, αν θυμάμαι καλά, λέγαμε ότι το έργο (το οποίο μετριέται σε joule) είναι θετικό , όταν η κίνηση ενός σώματος προσφέρει ενέργεια, και αρνητικό όταν απαιτεί.

το αυτό λοιπόν ακριβώς, συμβαίνει και σημαίνει σε όλα τα επίπεδα...

και έρχομαι να σε ρωτήσω εδώ κάτι επ'αυτού...

το δικό σου σώμα/φορέας πως κρίνεις ότι κινείται?

προσφέροντας ή απαιτώντας ενέργεια?

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Edited by - galadriel on 21/04/2005 08:53:47

Edited by - galadriel on 21/04/2005 08:56:47

ΕυθύμηςΜέλος
21/04/2005, 11:40:12
Πειράζει που επιμένω ότι τα πράγματα δεν είναι κατ' ανάγκην αρνητικά;

Είτε λόγω της καθοριστικής ψυχοεμπερίας του, είτε λόγω του αιματώματος, είτε και λόγω ενός συνδυασμού των 2, μια εγκεφαλική περιοχή που στους περισσότερους από εμάς είναι απενεργοποιημένη, φαίνεται να αφυπνίστηκε στο φίλο X.

Το "θαύμα" και τα "μάγια" δεν είναι για όσους αγαπούν τη Φύση και αυτόν τον κόσμο. "Ανεξήγητα" για το σήμερα ναι, "αφύσικα" όχι.

Χωρίς να γνωρίζω πολλά από σαμανισμό, η σκοπιά από την οποία κοιτάει ο jonniebegood φαίνεται να ενισχύεται από τα ίχνη του ζώου. Σκοτώθηκε μήπως κάποιο ζώο στο διάβα του αυτοκινήτου μέχρι αυτό να ακινητοποιηθεί εντελώς;

Θα ήθελα να επαναλάβω ότι η πλήρης εικόνα της κατάστασης, και αυτή που θα υποδείξει πώς πρέπει να κινηθεί ο X είναι η αναζήτηση της αιτίας. Ουδέν τυχαίο.

Ένα σχόλιο προς τον φίλο τον Ερυθρό Αστέρα. Φαίνεσαι καλοπροαίρετος, αν και η επιφύλαξή σου για "χειρότερες εκφράσεις" ήταν λίγο άκομψη. Μαθηματικά, όσο λανθασμένος είναι αυτός που ενθουσιάζεται εύκολα, άλλο τόσο είναι και αυτός που απορρίπτει τα πάντα. Ο πρώτος είναι έρμαιο των ανέμων, που η τελική τους συνισταμένη είναι 0, με αποτέλεσμα να βρίσκεται λίγο αριστερά-λίγο δεξιά από το αρχικό σημείο συνεχώς, ο δεύτερος λιώνει στην άπνοια. Κοινό των 2, η στασιμότητα. Μέχρι οι πολλοί να μάθουν για το πυθαγόρειο θεώρημα, ονόμαζαν τους Πυθαγόρειους "μάγους" επειδή υπολόγιζαν το ύψος αντικειμένων δίχως να 'το μετράνε. ΑΜΦέβαλε. Ας μην λοιπόν μετα(κατασ)τρέψουμε αυτή τη συζήτηση σε διαμάχη "σκεπτικιστών-παράξενων".

Edited by - Ευθύμης on 21/04/2005 11:43:31

artaxerxesΜέλος
21/04/2005, 16:44:37
ΜΠΡΑΒΟ BOUKITSA ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ!

wwww

EκήβολοςΜέλος
21/04/2005, 18:03:22
1.
quote:
.. ήταν γεμάτο διάφορα αιχμηρά «αντικείμενα», απλά ξυραφάκια σαν το δικό μου, φαλτσέτες, χειρουργικές λάμες, μαχαίρια διαφόρων ειδών... και έναν μπαλτά...

2.

quote:
... το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τα έχει δει κάποια στιγμή, κάπου και μετά από μερικές ώρες ή μέρες του έρχονταν...

Εκ των 1. και 2. συνάγετε πως ο Χ έχει πρόσβαση σε χειρουργεία, και σε χώρους με ξυραφάκια.
Μπορούμε να υποθέσουμε πως είναι χειρουργός, νοσοκόμος ή εν πάση περιπτώσει συναφών επαγγελμάτων.

Με τα ξυραφάκια τι γίνετε; Που τα βλέπει;

Αν εχω σοβαρή απάντηση θα προχωρήσω σε δεύτερη προσέγγιση.

ΧείρωνΜέλος
21/04/2005, 18:51:23
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

galadriel

quote:

αγαπητέ Χείρων,
με το τελευταίο quote που παρέθεσες, σαν να μου φαίνεται πως με ψιλοταυτίζεις με την καλή φίλη Mantis ή είναι ιδέα μου?

¨Οχι , δεν σε ταύτισα. Έκανα λάθος στο όνομα για το quote.

Mantis

quote:
Τουλάχιστον στο CERN δεν θα με χλέυαζαν, όπως εδώ.

Aν αναφέρεσαι στο post μου, X, δεν είχα καμμία διάθεση χλευασμού. Ακούγεται ίσως κυνικό, αλλά ευθέως προτρεπτικό. Σε προτρέπω λοιπόν: Ψάξε, στείλε τους, πήγαινε. Σου είπα, κάνουν κρα για μια μία και μόνη πειραματική επαλήθευση κάποιων ανεπιβεβαίωτων αλλά πολύ δυνατών θεωριών. («Ενδογενής και υπερενδογενής τάξη», «μορφογεννητικά πεδία» και πολλά-πολλά άλλα, κάπου θα είναι και η δικιά σου περίπτωση μέσα).

Mantis

quote:
Ένα δείγμα αίματος για να αναλυθεί χρειάζεται ποσότητα μεγαλύτερη από μερικές σταγόνες

Πιθανότατα, το μικροβιολογικό της γειτονιάς να μη μπορεί, άλλοι και αλλού ΜΠΟΡΟΥΝ. Αφού λες ότι έχεις τα στοιχεία, τα αφήνεις να χαθούν στα απορρυπαντικά; Δεν σε νοιάζει να μάθεις ακριβώς τι είναι; Σε προτρέπω πάλι., Α-ν-ε-λ-υ-σ-έ το! Και αν θες, μετά, μας λες τα αποτελέσματα.

ΧείρωνΜέλος
21/04/2005, 19:00:38
jonniebegood
quote:
γιατι ελκεις αιχμηρα αντικειμενα μονο, δεν μπορω να απαντησω χωρις να πεσω σε υποκειμενικες υποθεσεις...

Για πες, μια υποκειμενική υπόθεση ρε Jonnie, που να επιβεβαιώσει ότι «παίζει» και ο Χ ;
Εγώ επιμένω και ξανα-λέω: Έστω ότι ο άνθρωπος αυτός επέζησε από ατύχημα (να είναι καλά και γερός). Και έστω ότι ανακαλύπτει εκ των υστέρων μια «περίεργη» δυνατότητα. Όταν την «υλοποιεί», πως γίνεται και την περιορίζει τόοοσσοο πολύ , και μόοονο, σε φαλτσετο-ξυράφια;

Αλήθεια (και δεν ειρωνεύομαι, ούτε χλευάζω ) αν ο Χ , βρεθεί σε μαγαζί που πουλάει εργαλεία, , καρφιά,πριόνια, του κόσμου τελος πάντων τα αιχμηρά πράγματα, τι συμβαίνει;
Του παρουσιάζεται μετά ένα αντικείμενο ή πολλά ταυτόχρονα;
Και η παρουσία αυτού που φαίνεται να είναι αίμα, είναι ανάλογη του του είδους , του μεγέθους, ή του πλήθους των αντικειμένων;

Mantis

quote:
Με βάζεις σε σκέψεις αδελφε, και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, όπως και την άλλη για το τατού.

Επειδή δεν το κατάλαβα , και το πως θα βρεις νέο δρόμο από το παραπάνω για να βγάλεις άκρη, αν θές ,Χ, βάζεις και λίγη περισσότερη λεπτομέρεια για το τι ακριβώς θα κάνεις.

Mantis

quote:
Δεν είναι το συναίσθημα της ζήλειας ή η απληστία που προκαλεί τις εμφανίσεις των αντικειμένων

Τί είναι, δεν είναι κάποιο συνάισθημα ; Διάφορα μέλη , προσπαθούν με διάφορες απόπειρες εκδοχών (εγώ δεν έχω εκδοχή, προτροπές μόνο κάνω, και εκφράζω κόσμια τη δυσπιστία μου).
Εσύ Χ, δεν έχεις σχηματίσει τόσο καιρό μια έστω θολή εικόνα του γιατί –πότε - πως συμβαίνει.; Δεν μπορεί , κάτι θα έχεις πάρει μυρωδιά . Αν θέλεις περιγράφεις και τη δικιά σου εκδοχή, πέραν των περιστατικών.