- Links Of Philosophical Interest - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Απο την αλλη παλι εαν οντως υπαρχει καπου ενα μυστηριο,ενα παρα πολυ μεγαλο μυστηριο το οποιο κανενα ανθρωπινο μυαλο μεχρι τωρα δεν καταφερε να εξηγησει τοτε τι καθονται ολοι αυτοι και τρωνε τον καιρο της ζωης τους ασχολουμενοι με ανοησιες.Ας κανουν τιποτε αλλο πιο χρησιμο.
Ακομα και το να βαλεις σκοπο να κυριαρχεις επανω σε αφελεις η σε αλλους που τους παριστανουν μπας και βρουνε νεα θυματα ειναι κι αυτο εξαιρετικα βαρετο σε σχεση με αλλα πραγματα που μπορουν να γεμισουν ευχαριστα το χρονο του ανθρωπου.
Τι πανε και κανουνε εκει περα μεσα αυτο ειναι το πραγματικο μυστηριο,αλλα επειδη δεν υπαρχει εξηγηση δεν ειναι και για να πολυασχοληθεις.
Ειμαι ενας πιστος απολυτα πεπεισμενος ως προς την ανυπαρξια μεταφυσικων μυστηριων.Το μοναδικο μυστηριο που υπαρχει ειναι μοναχα κατι ξεχασμενες αραχνοφωλιες μες το ανθρωπινο μυαλο.]"
quote:Και πως βρέθηκαν εκεί;
.........." [Το πραγματικο μυστηριο ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως μυστηριο,παρα μονον κατι ξεχασμενες αραχνοφωλιες μες το ανθρωπινο μυαλο.
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
quote:
Και πως βρέθηκαν εκεί;
Προφανώς από "κατι ξεχασμενες αραχνοφωλιες μες το ανθρωπινο μυαλο."
Edited by - liamn on 18/07/2015 09:06:34
quote:
Θα μπορούσα να μάθω εάν τα μέλη της Νέας Ακρόπολης επιτρέπεται να κάνουν ερωτική σχέση με κάποιον εκτός οργάνωσης?Η πέφτουν σε παράπτωμα?
Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της οργάνωσης, πρόκειται για σοβαρό παράπτωμα, το οποίον επισύρει την ποινή της απόταξης και της διαπομπής του μέλους.Επιτρέπονται οι σχέσεις μεταξύ των μελών και αφού εγκριθούν από τον τοπικό αρχηγό.Απαγορεύονται αυστηρώς τα one night stand.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
άντε καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με τους NA haters
ρε συ pakis2 τι έγινε με εκείνη την marina που φώναζε πέρυσι περί bullying; δεν είχε πει θα μάς ενημερώσει άμεσα με την έκβαση της καταγγελίας;; δεν πιστεύω να'σαι αυτός που την αβάνταρε τότε;;
μα κι εσύ το παίζεις μπούλης τώρα...δε ξέρω, δεν απαντώ...
Κοίτα μεταξύ μας, εάν το γκομενάκι δεν σου έκατσε, σημαίνει απλά ότι δεν γούσταρε...όλα τ'άλλα είναι δικαιολογίες...απλά ξέρεις η γυναίκα τη χυλόπιττα συνήθως την κάνει πιο εύπεπτη, 'δε μ'αφήνουν στο σπίτι, στο κόμμα, στην οργάνωση, θέλω αλλά δε μπορώ'...παπάρια φίλε, η χυλόπιττα είναι πάντα χυλόπιττα...
quote:
ολομεσίς του δρόμου των Πατρών
κι ολημερίς μη σου πω...κι εκείνη η liamn πού χάθηκε; έχω αρχίσει να ανησυχώ![]()
quote:
Εάν μία κοπέλα πάει στην κατασκήνωση στην Αρκαδία αραιά και που...Επίσης κάνει κάτι σαν υπηρεσία σε ένα καφενείο κάθε εβδομάδα...Πόσο <<χωμένη>> βαθιά θεωρείται?
Μόνο μέχρι τα...μπούνια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Και γιατί νομίζεις ότι φταίει η ΝΑ για αυτο;
Δεν είπα οτι φταίει η Ν.Α.Αλλά ο τρόπος που διάλεξε να βάλει τέλος με έβαλε σε υποψίες απλά...
pakis2, στείλε προσωπικό μήνυμα στην marina και την liamn, ήταν και οι δύο στη ΝΑ οπότε πιθανόν να μπορούν να σε διαφωτίσουν αυτές...εμείς εδώ οι υπόλοιποι τις βαριόμαστε αυτές τις ίντριγκες...
quote:
Κάποια σχέση με τις "Εννέα Μούσες" έχουν/είχαν οι δυο αυτές κοπέλες;
Δεν ξέρω...Τι είναι αυτο πάλι?