ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απόκρυψη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Απόκρυψη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

GreekLover33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GreekLoverΝέο Μέλος
21/06/2004, 12:55:49
Λοιπόν επειδή με απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό το θέμα αυτό αποφάσισα να ανοίξω αυτό το topic..........
Μπαίνω στο ψητό.....
Όταν κάποιος σε καλεί με απόκρυψη υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθεις τον αριθμό του τηλεφώνου του;;;;;;;;;;;;;;
Όποιος γνωρίζει ας δώσει φως

21/06/2004, 13:30:56
Απο-χαύνωση με τα κινητά...
Νομίζεις ότι είναι το κατάλληλο φόρουμ για αυτές τις συζητήσεις?
Εγώ πάντως την απάντηση δεν την έχω... απλά νομίζω πως ΟΧΙ.

"Τάδε έφη Avallon"
21/06/2004, 16:15:38
Θα συμφωνήσω με την Avallon.

... τα Forums του ESOTERICA δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες Συζητήσεις. Νομίζω ότι το παρόν θέμα δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να ενταχθεί σε κάποιο από τα Forums Συζητήσεών μας, Ειδικό ή Γενικό.

Ως εκ τούτου, απενεργοποιείται.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

12/09/2017, 10:03:55
quote:

http://www.flox.gr/category/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7/

Δηλαδή οι "υπομονετικοί φιλόσοφοι του εσωτερικα" θα "εξαγουν αληθειες απο φιλοσοφικη ερευνα και διαλογο" με κάποιον που λέει ότι οι ασυναρτησίες που έγραψε κάποιος άλλος που "εγένετο εν πνεύματι" (ποίος ξέρει τι ήπιε), είναι αριστούργημα;;;
...και το ότι υποστηρίζει ότι είναι "επεξεργασία της ιστορικής σύνθεσης" <--(τι να είναι αυτό πάλι...), δεικνύει ότι και ο συντάκτης "εγένετο εν πνεύματι".
Χαααχαχα!

...έχουμε κι εδώ τέτοιους!

Edited by - Αίολος on 12/09/2017 10:30:39

12/09/2017, 10:46:28
quote:

http://www.flox.gr/category/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7/

Κοιτάξτε τι λέει στο "φιλοσοφικό" αυτό σαιτ στην φιλοσοφία: "Η γνώση δεν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά τα άσχημα όνειρα του ανθρώπου.".

Τα τονισμένα δικά τους.

ήθελα νά 'ξερα, αυτός ο παπάρας, όταν αρρωστήσει πηγαίνει στα "άσχημα όνειρα του ανθρώπου", ή πάει και προσκυνάει την "αγάπη";

Edited by - Αίολος on 12/09/2017 10:53:43

12/09/2017, 11:05:08
Από τον... φιλόσοφο συντάκτη: "Δεν υπάρχει λέξη που να αρχίζει από Φ η να περιέχει το φ και να μη

δηλώνει Άμεσα η Έμμεσα ΚΑΤΙ φωτισμένο."

φλούδα, φαβορίτα, φελλός, φυτό, φαγάδικο, φαφλατάς κλπ, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι άμεσα ή έμμεσα φωτισμένα!!!

ειδικά το "φαφλατάς" που έχει δύο "φ"...

Edited by - Αίολος on 12/09/2017 11:07:18

12/09/2017, 11:20:07
...κι αφού αυτά μας προτείνει ο φίλος μας ο Asiret_ose 1, πόσο φιλόσοφος λέτε ότι είναι;
Είναι φιλόσοφος;
Είναι κάτι άλλο;

Αντε να βγάλεις άκρη τώρα...

15/09/2017, 14:44:35
Αγαπητέ Αιθεροβάμων, σε προηγούμενο σχόλιό σου, μου απευθύνεις εμμέσως πλην σαφώς την κατηγορία ότι είμαι τρολ. Μιάς και επαναλαμβάνεται αυτή η κατηγορία, θα σου επαναλάβω, ότι τρολ θα ήμουν, αν υποστήριζα τις ασυναρτησίες της «επιστήμης» (τις οποίες υποστηρίζεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου), έναντι ΟΛΩΝ των θεμάτων της κοσμογονίας: http://www.acrobase.gr/showpost.php?s=03fa2a2366c77d18fec68dc1dc1d09dc&p=815781&postcount=2

Στο παρελθόν είχες αποδοκιμάσει ως μη έγκυρη τη βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σχετικά με την ηλικία του σύμπαντος: 7.525 χρόνια.

Για να αποδοκιμάσεις ως μη έγκυρη την πάνω χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σημαίνει ότι εσύ γνωρίζεις την έγκυρη χρονολογική ηλικία του σύμπαντος. Σε παρακαλώ λοιπόν, εμφάνισε την έγκυρη χρονολογική ηλικία του σύμπαντος.

16/09/2017, 08:51:33
quote:
Για να αποδοκιμάσεις ως μη έγκυρη την πάνω χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σημαίνει ότι εσύ γνωρίζεις την έγκυρη χρονολογική ηλικία του σύμπαντος. Σε παρακαλώ λοιπόν, εμφάνισε την έγκυρη χρονολογική ηλικία του σύμπαντος.

18.234 έτη. και είναι έγκυρη.

Συμφωνείς Αιθεροβάμων;
...ότι η ηλικία του συμπαντος είναι 19925 έτη;

Edited by - Αίολος on 16/09/2017 09:15:20

16/09/2017, 10:47:45
Εγω πριν λιγο βρηκα κατι υπολογισμους του παππου μου σ ενα συρταρι ξεχαμενους. Εχει βρει την ηλικια των 25.465 ετων. Σιγουρα πραγματα, ηταν κι ανθρωπος του Θεου. Αρα αυτη ειναι η ηλικια...

ζζζζζντοοοοοινγκ!!!

16/09/2017, 10:59:16
Χμμμ... Αυξάνεις κι εσύ την ηλικία του σύμπαντος.
...και μας εξηγείς τον λόγο.

Edited by - Αίολος on 16/09/2017 11:01:03

16/09/2017, 11:05:16
...και θα εξηγήσω κι εγώ με την σειρά μου, γιατί το σύμπαν είναι 40.165 ετών. Απ' ότι παρατήρησες, αύξησα κι άλλο την ηλικία.
Τούτο συμβαίνει, διότι κάθε φορά που σκέπτομαι τον Βασιλάκη, λέω ότι είναι αδύνατον να εξελίχθηκε τόσο γρήγορα ετούτος...

16/09/2017, 13:15:11
Και μιας, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αδύνατος ο διάλογος με τον Βασιλάκη, θα παραθέσω μια φανταστική απόπειρα διαλόγου με λογική βάση και συνέχεια, όπου Α--> Αίολος και Β--> Βασιλάκης.
Θα διαπιστώσετε ότι είναι αδύνατος ο διάλογος, ακόμη κι αν ξεκινήσουμε σε λογική βάση.

Θα συνεχίσουμε απ' εδώ:
Α: - Η ηλικία του σύμπαντος είναι 18.234 έτη. και είναι έγκυρη.
Β: - Γιατί το λές αυτό; Ποίος το λέει; (Λογική ερώτηση διότι αμφότεροι αδυνατούμε να προσδιορίσουμε από μόνοι μας την ηλικία. Αλλοι το κάνουν και μας το λένε)
Α: - Εχει σημασία ποίος το λέει;
Β: - Ναι, έχει σημασία, γι' αυτό κι εγώ σου είπα ποίος το λέει. (εδώ αρχίζει να παίρνει φόρα για τα 100.000 έτη εξέλιξης)
Α: - Δηλαδή αν δεν ξέρεις ποίος το λέει, δεν είσαι σίγουρος αν είναι σωστό. Ναι;
Β: - Εεεε... ναι... (εδώ μόλις πιάσαμε τα 100.000 έτη εξέλιξης...)
Α: - Επομένως τα 18.234 έτη θα μπορούσαν να είναι και σωστά, μιας και δεν γνωρίζεις ποίος το λέει. Ναι;
Β: - Χμμμ... γκλούπ... κλπ, υποθέτω... (αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι τα 100.000 είναι λίγα)
Α: - Τότε πως γίνεται να είναι σωστά τα 7.525 χρόνια και ταυτόχρονα να δέχεσαι ότι θα μπορούσαν να είναι λάθος, αν είναι σωστά τα 18.234;;;
Β; - Για να αποδοκιμάσεις ως μη έγκυρη την πάνω χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σημαίνει ότι εσύ γνωρίζεις την έγκυρη χρονολογική ηλικία του σύμπαντος. Σε παρακαλώ λοιπόν, εμφάνισε την έγκυρη χρονολογική ηλικία του σύμπαντος.

...κι εδώ διαγνώθουμε <--(σωστό;), ότι η εξέλιξή του ξεκινάει από το μπίγκ μπάγκ και σταματάμε εκέι, διότι πιο πρίν θα βρούμε τον θεό.
Εκεί που βρίσκεται ακόμα ο Β!!!

...κι εκεί είναι ασυναγώνιστος!

Edited by - Αίολος on 16/09/2017 13:50:25

16/09/2017, 13:58:39
Πολύ edit ρε παιδιά!
...γελούσα και πατούσα ότι νά 'ναι.

16/09/2017, 14:07:02
quote:

Και μιας, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αδύνατος ο διάλογος

Και ξέρεις φίλε Αίολε γιατί αδυνατείς εσύ και η παρέα σου να διεξάγετε διάλογο;
Απλό είναι:
Το «πανεπιστήμιο» http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=12364
μαζί με όλα τα παράγωγά του που σας πατρονάρουν, λόγω της παντελούς αγνωσίας τους, σας έχουν στερημένους από επιχειρήματα, με φυσική συνέπεια να αδυνατείτε να διεξάγετε διάλογο.

Αλλά το περίεργο με εσένα και τους ομοϊδεάτες σου είναι το εξής:
Ποιους πάτε να υποστηρίξετε; το «πανεπιστήμιο» και όλα τα παράγωγά του, που είναι στην επικαιρότητα; Μα αυτά, επίσημα και οφθαλμοφανώς έχουν αναλάβει το ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα.

Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, ήλθε και το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων:

Για σήμερα Σάββατο και για πάντα προβλέπεται παγκοσμίως να έχουμε ισχυρές καρπαζοβροχοπτώσεις.
Παρακαλούνται οι ευπαθείς ομάδες, δηλαδή το «πανεπιστήμιο» και όλα τα παράγωγά του, να μείνουν εκτεθειμένα άφοβα στις ισχυρές καρπαζοβροχοπτώσεις, θα ωφεληθούν και θα ωφεληθούμε όλοι μας τα μέγιστα.

Ας δούμε το δελτίο αναλυτικά:

quote:

http://www.iefimerida.gr/news/194591/telika-pos-dimioyrgithike-sympan-nea-theoria-aporriptei-big-bang

quote:
…το σύμπαν έχει άπειρη ηλικία…

Συνεχίζουμε:

http://www.sciencenews.gr/index.php/%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/15-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/645-%CE%97-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82

quote:
Σε προηγούμενες εκτιμήσεις, η ηλικία του Σύμπαντος υπολογιζόταν… Το 1997… στα 15 δισεκατομμύρια χρόνια.
Αυτή η εκτίμηση περιπλέχθηκε τα τελευταία χρόνια όταν οι αστρονόμοι… υπολόγισαν την ηλικία του Σύμπαντος, περίπου στα 13 με 14 δισεκατομμύρια χρόνια

Δηλαδή σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, η χρονολόγηση του 1997 = 15 δισεκατομμύρια χρόνια, υπέστη έκπτωση στη μεγαλύτερη τιμή της 2 δισεκατομμύρια χρόνια!!!!!!!!!!!!!
Αλλά άξιο παρατηρήσεως είναι, ότι τα νούμερα όσο περνάει ο καιρός, αντί να αυξάνουν, παίρνουν την κατηφόρα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα μετά την παρέλευση 96 ετών, τα 13 δισεκατομμύρια χρόνια, μπορεί να μειωθούν στο 1 δισεκατομμύριο χρόνια, και έπεται η συνεχής καθοδική πορεία

Αλλά ας κοιτάξουμε και εδώ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

[quote] Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.

Λοιπόν, όταν η «επιστήμη» θέλει να χρονολογήσει ένα θέμα, και αραδιάζει με άπειρη διαφορά ορισμένους χρονολογικούς αριθμούς, σημαίνει, όχι μόνο ότι ΔΕΝ έχει χρονολογική θέση για αυτό το θέμα, αλλά και ότι ΓΕΝΙΚΑ δεν ξέρει να χρονολογεί, με συνέπεια να μη μπορεί να κλονίσει την επιστημονικά τεκμηριωμένη χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Και μη ξεχνιόμαστε! Μετά τις πάνω καρπαζοβροχοπτώσεις, παρακαλούνται οι ευπαθείς ομάδες, δηλαδή το «πανεπιστήμιο» και όλα τα παράγωγά του, να μείνουν για πάντα, εκτεθειμένα άφοβα, στις ισχυρές καρπαζοβροχοπτώσεις αυτές, θα ωφεληθούν και θα ωφεληθούμε όλοι μας τα μέγιστα.

16/09/2017, 14:11:40
Πόσο δίκιο έχω ο ποus-tis...

16/09/2017, 14:38:10
Αντε να κάνουμε ζωντανά τον διάλογο: Η ηλικία του σύμπαντος είναι 18.234 έτη. και είναι έγκυρη.

Τι λες;

17/09/2017, 11:41:16
Αν και το'χουμε ξαναπεί πολλάκις,
δε βαριέσαι ρίχ'το κι άλλη μία
(εδώ ο άλλος κοπιάρει για εκατοστή πέμπτη φορά ανερυθρίαστα τις ίδιες παπαριές):

Το να ξέρουμε ότι ένα 'δεδομένο' ή μια Χ απάντηση είναι λάθος,
δεν σημαίνει απαραίτητα ούτε συνεπάγεται ότι αυτόματα γνωρίζουμε και τη σωστή.

Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, μπορεί και με ακρίβεια, μπορεί και με προσέγγιση.
Αυτό δεν μας εμποδίζει όμως να δούμε αν μια άλλη συγκεκριμένη απάντηση στο ίδιο ερώτημα είναι τελείως κοτσάνα ή κινείται στα πλαίσια μιας καλής και αξιοπρεπούς προσέγγισης/υπόθεσης.

Αλλά αυτό το 'ατράνταχτο' επιχείρημα όπου επάνω του έχει στήσει ολόκληρη την επιχειρηματολογία του (γκκκ,
) ο γνωστός μάπας υπάρχει μόνο στη "λογική" του.

Όμως αυτό είναι το λιγότερο....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

17/09/2017, 11:44:02
quote:
Αγαπητέ Αιθεροβάμων, σε προηγούμενο σχόλιό σου, μου απευθύνεις εμμέσως πλην σαφώς την κατηγορία ότι είμαι τρολ. Μιάς και επαναλαμβάνεται αυτή η κατηγορία, θα σου επαναλάβω, ότι τρολ θα ήμουν, αν υποστήριζα τις ασυναρτησίες της «επιστήμης» (τις οποίες υποστηρίζεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου), έναντι ΟΛΩΝ των θεμάτων της κοσμογονίας: http://www.acrobase.gr/showpost.php?s=03fa2a2366c77d18fec68dc1dc1d09dc&p=815781&postcount=2
Στο παρελθόν είχες αποδοκιμάσει ως μη έγκυρη τη βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σχετικά με την ηλικία του σύμπαντος: 7.525 χρόνια.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "