ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mariha291261 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
12/08/2003, 21:59:43
quote:
KAΠΟΥ ΔΙΑΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ .

Μέγα Βασιλιά εννοείς..? Ντεν νομίζω...

Αν γνωρίζεις καλά Αγγλικά και έχεις όρεξη για διάβασμα ρίξε μία ματία και εδώ ...

http://wn.elib.com/Steiner/Lectures/EgyptMyth/EgyMyt_index.html

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

12/08/2003, 23:34:14
Οι Ατλάντιοι φαίνεται να ήταν πολύ προοδευμένη τεχνολογία. Είναι γνωστά σε ολους τους μελετητές της Ατλαντίδας. Λέγεται οτι είχαν κατακτήσει πολλές χώρες της Μεσογείου. Οταν καταποντίστηκε η Ατλαντίδα βρισκόταν σε πόλεμο με τους Ελληνες.
Μιλάμε για το 10.000 ΠΧ. Την εποχή εκείνη δεν ειχε ακόμα ανακαλυφθεί ο χαλκός. Οι ανθρωποι βρίσκονταν ακόμα στη νεολιθική εποχή. Με τί πήγαν εκεί οι Ελληνες και με τι οπλα τους νίκησαν?

12/08/2003, 23:48:03
Κάτι αλλο παράξενο είναι οι κατακλυσμοί που σχετίζονται με την καταπόντιση της Ατλαντίδας.
Εχουμε πολλές αφηγήσεις κατακλυσμών.
Των ιερέων της Αιγύπτου προς τον Σόλωνα, του Νώε , του Βαβυλώνιου Ουταναπίστι, του Δευκαλίωνα καθώς και ενός Μάγια.

Ολοι αυτοί εζησαν σε διαφορετικές εποχές. Σε σχετική μου απάντηση προς τον χρήστη ``ΑΘΑΝΑΤΟ`` εκφράζω κάποιες απόψεις σχετικά με την αθανασία οπότε οι χρονολογίες συμπίπτουν ωστε ο κατακλυσμός να ήταν ένας.. (Δεν γνωρίζω πως να σας παραπέμψω εκεί).
Αν ομως δεν είναι ετσι πόσους κατακλυσμούς είχαμε?

nitro912grΜέλος
13/08/2003, 14:56:15
simfona me prosfates geologikes meletes

geologoi oi opoioi meletisan diafora stromata tou floiou tis gis diapistosan(den 8imame leptomeries se kapoio periodiko to eixa diabasei) oti i gi exei ontos perasei apo mia katastasi plimiras, xronologika simpiptei me ola ta proanafer8enta, diladi einai epistimonika apodedigmeno oti enas megalos katastrofikos kataklismos tou parel8ontos einai gegonos

ta simperasmata dika sas

I Stand Alone

Darkangel_78Μέλος
14/08/2003, 01:31:24
Καλησπέρα και εδώ!
Φίλε μου nitro912gr,ίσως αναφέρεσαι σε ντοκυματέρ κρατικής τηλεόρασης που προβλήθηκε πρόσφατα.Μιλούσε μεταξύ άλλων για την καταστροφή στο Σόδομα και τα Γόμορρα,μάλιστα αρκετοί διακεκριμένοι επιστήμονες συγκέντρωσαν στοιχεία που τεκμηριώνουν τη θεωρία αυτή.
Αυτό που εισέπραξα από το ντοκυμαντέρ αυτό,πέρα από τις αντικειμενικές πληροφορίες,είναι η άποψη που ήταν διάχυτη ανάμεσα και στους εκεί επιστήμονες:
Ότι αυτό που εμείς σήμερα ονομάζουμε μυθολογία δεν είναι 100% φαντασία ή παραμύθι,αλλά μια ιστορική αλήθεια κωδικοποιημένη και παραποιημένη από τη φθορά του χρόνου.
Αν δεν είδες αυτό το ντοκυμαντέρ τελικά ελπίζω να μην έβγαλα εκτός θέματος τη συζήτηση!
Περιμένω τις απόψεις σας!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

14/08/2003, 02:06:24
Την καλησππέρα μου σε ΟΛΟΥΣ...
Βλέπω πώς θα μπορέσω να παραθέσω στο παρόν θέμα, μια απάντηση απο ένα "άλλο"...
Σχετικά πάντα με το ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ ή ΟΧΙ μιας "ιστορίας", ενός "μύθου" ή μιάς "αλληγορίας"...

quote:
Υπάρχουνε κατά την γνώμη μου (είναι η γνώμη του νέου μας μέλους Schwabe) τρία διαφορετικά ιδεολογικά ρεύματα σχετικά με την μελέτη του "χριστιανισμού". α) το μεταφυσικό β) το ιστορικό γ) το μυθικό.

Πάνω σε αυτή τη βάση και κάνοντας τις προσωπικές μου παρατηρήσεις θέλω να τονίσω πώς:
Δεν είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ αυτά που αναφέρεις...
Είναι η ΜΕΘΟΔΟΣ που μπορεί κάποιος και χρησιμοποιώντας τα ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΓΝΩΣΕΙΣ που έχει για να κάνει τη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ...

Βλέπω να μένουμε στη 2η & 3η ΜΕΘΟΔΟ δηλαδή να ερευνούμε περί του "τάδε" ή "δείνα" γεγονοτος, σε ΙΣΤΟΡΙΚΗ και ΜΥΘΙΚΗ βάση...
Πράξε το...
Είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ να το πράξεις.
ΑΛΛΑ με τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ (ελλιπή) ΣΤΟΙΧΕΙΑ και τις ακόμα πιό ομιχλώδης ΜΥΘΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ στα "διάφορα γεγονότα", είναι ΑΔΙΚΟ και ΛΑΘΟΣ να βγάζουμε ΠΟΡΙΣΜΑ για την ΠΡΩΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΡΕΥΝΑΣ, αυτή της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ (Εσωτεριστικής θέλω να την αποκαλώ) ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ περί των "γεγονότων" που ερευνούμε (στο παρόν θέμα είναι η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ και ο ΚΑΤΑΚΛΙΣΜΟΣ που τη καταβύθισε)...

Περί των Ιστορικών στοιχείων, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, διατηρώ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ για το ΑΝ ή ΟΧΙ ήταν έτσι ΟΝΤΩΣ...

Τι πράττω;;;
Μελετάω τα κείμενα που ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ και τέτοιοι ήταν οι συγγραφείς που αναφέρονται στην Ατλαντίδα όπως ο Πλάτωνας ο Σόλωνας) και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ αυτοί...
Το κάνω γιατί εκεί μέσα με την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ, κρύβονται τα ΜΥΣΤΙΚΑ που οι ΑΜΥΗΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ...

Ελπίζω να έδωσα το στίγμα μου και το ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, με αφήνουν αδιάφορο...
Με ενδιαφέρει η ΟΥΣΙΑ και ο ΛΟΓΟΣ για όλα αυτά, και ΟΧΙ το ΑΝ ήταν ένα πραγματικό ή όχι γεγονός η καταβύθιση της Ατλαντίδας...
Και το κάνω αυτό ΓΙΑΤΙ στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ πρός την ΕΝΩΣΗ με την Πρώτη του Παντός Πηγή, αυτά τα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ καθόλου...
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ θα έλεγα...

Αυτά τα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (που λανθασμένα θεωρούνται ΙΣΤΟΡΙΚΑ), απλά δίνουν λόγο και τροφή στο ΜΥΑΛΟ του Ανθρώπου, για να τον ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ από το ΦΩΣ...
Το Απολλώνιο Φώς...
Το Ανέσπερο Φώς...
Το ΦΩΣ του Ηλίου που δίδαξε ο Πρώτος ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗΣ, ο ΑΚΕΝΑΤΟΝ...

Νομίζω πώς τα αποσπάσματα που παρέθεσα απο ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ένα ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, μπορούν να δώσουν το ΣΤΙΓΜΑ για τη πορεία μέσα σε αυτό που λέγεται ΜΥΘΟΣ...
Ελπίζω να ΜΗ σας μπέρδεψα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

14/08/2003, 13:50:23
Αγαπητέ Κέλσο

Φυσικά και μας μπέρδεψες, αρκετά θα μπορούσα να πώ.

Εδώ δεν μπορούμε να καταλάβουμε απλα πράγματα. Δηλαδή προσπαθούμε να καταλάβουμε αν εγιναν κατακλυσμοί που εγιναν οπως και αναφέρει ο nitro912 gr.
Eδω ομως εσύ χρησιμοποιείς μια διάλεκτο ..

(``Και το κάνω αυτό ΓΙΑΤΙ στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ πρός την ΕΝΩΣΗ με την Πρώτη του Παντός Πηγή``)..΄(ποια ειναι η εσωτερική διαδρομή προς την ένωση)

Ουσιαστικά οι πηγές που εχουμε ειναι ιστορικές περισσότερο και λιγότερο μυθικές.
Μύθος και ιστορία ειναι αλληλένδετα. Και η αρχαία Τροία κάτι μυθικό ήταν...
Ισως τα πράγματα να ήταν τόσο απλά ωστε να μην υπάρχει κάτι το μεταφυσικό.

Δηλαδή να υπήρχε η Ατλαντίδα. 10.000 ΠΧ . Νεολιθικός πολιτισμός ο οποίος καταποντίστηκε απο παλλιροιακά κύματα που προήλθαν απο μετακίνηση του άξονα της γής. Aυτό ξέρουμε δηλαδή ιστορικά.
Οσο αφορά τον Πλάτωνα και τον Σόλωνα .. Τι μυημένοι, έτυχε να ακούσουν κάτι και να το μεταφέρουν.

Τώρα οσον αφορά τα λεγόμενα της darkangel νομίζω οτι πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερα σημασία σε οτι χειροπιαστό εχουμε δηλαδή ιστορικές γραφές ή μυθολογία. Απο εκεί βγάζουμε κάποια ακρη.

Για τα Σόδομα και Γόμορα darkangel πληροφορούμεθα οτι αγγελοι ειχαν συνάψει σχέσεις με ανθρώπους (κάπου στην Αγία Γραφή αναφέρεται) και γι αυτό καταστράφηκαν.

Προσπαθήστε να δείτε αυτό που γράφω για τους κατακλυσμούς.
Εχει πολλύ μεγάλη σημασία. Πόσοι εγιναν?

Συγνώμη Κέλσο που διαφωνώ. Αναγνωρίζω οτι είσαι φοβερά ενημερωμένος αλλα μέχρι στιγμής χειροπιαστά κάτι το μεταφυσικό δεν εχουμε. Ενώ ιστορικά το εχουμε.

nitro912grΜέλος
14/08/2003, 21:44:01
fili darkangel den anaferome sto documanter , distixos den etixe na to do , kai prepei na itan endiaferon,

anyway

basika tin istoria den mporoume na tin epali8eusoume me kanenan tropo (akoma kai an girizame ston xrono piso)

omos 8a mporousame na upo8esoume oti i katapontisi tis atlantidas einai to idio pragma me ton kataklismo tou noe(oxi to idio 8elo na po oti to idio fenomeno ofilete kai gia ta 2 peristatika)

mporoume na upo8esoume oti auti i plimira egine apo to liosimo ton pagetonon

bebea auto to telefteo to leo me epifilaktikotita mias kai den exoume mpei se leptomeries gia imerominies akoma.

basika tora eimai se diakopes kai den exo eukkoli prosbasi se pc opote 8a epanel8o sintoma sto 8ema otan giriso spiti mou

(kelso signomi pou grafo me latinika alla den eimai ston upologisti mou kai eiparxei problima me tis gramatosires)

I Stand Alone

15/08/2003, 03:44:17
Την καλημέρα μου...
Αγαπητέ Αllzzaro...
Συγγνώμη που σε μπέρδεψα...
Δεν είχα τέτοιο σκοπό...

Να σε βοηθήσω λοιπόν...
Οι ΚΑΤΑΚΛΙΣΜΟΙ, πράγματι ΕΓΙΝΑΝ...
Με ρωτάς:

quote:
(ποια ειναι η εσωτερική διαδρομή προς την ένωση)

Είναι η ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ διαδρομή (πρόσεξε, ΟΧΙ η εσωτερική αναζήτηση) που με μέσο τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ και τα εργαλεία που διαθέτει (ένα απο αυτά ειναι και η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ θεώρηση), μας παρέχει το ΚΛΕΙΔΙ για να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ τους Αρχαϊκούς Πολιστισμούς, ΟΧΙ υπό το πρίσμα της ΣΤΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ και ΥΛΟΦΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ όπως γίνεται ΣΗΜΕΡΑ, αλλά προσφερόμνος στον ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ την ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ως ΚΛΕΙΔΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ & των ΣΥΜΒΟΛΩΝ.
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ λοιπόν, μας ανοίγει ευρείς ορίζοντες (σε "εμάς") που ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ να κατανοήσουμε τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ που περικλείουν μέσα τους (οι μύθοι)...

Αυτά, τα ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, αποκαλύπτονται ΜΟΝΟ στους "κατάληλους" που ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ την γλώσσα της ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΣ & ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. Τότε, ανοίγεται ένας ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ εννοιών που μας οδηγεί στο να ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ και να ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ τις Σοφές και Ιερές διαδασκαλίες των Αρχαίων Μυστηρίων...

Αυτή η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, μας φέρνει πιό κοντά στη Πηγή απο την οποία προήλθαν τα ΠΑΝΤΑ, τον Θεό και η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, είναι ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ...

Ελπίζω να σε... κατατόπισα...

Και μιάς και είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ στοιχεία, απλά σε ρωτάω ΠΟΣΗ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ υπάρχει ΓΥΡΟ απο "κάποιο" ιστορικό γεγονός;;;
Ενα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...

Για τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, δε μπορώ να σου πώ, γιατί ΚΑΙ ΠΑΙ δε θα με καταλάβεις...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

15/08/2003, 15:29:39
Φίλε Κέλσο.

Για να καταλάβω τι λές αναγκάζομαι να διαβάζω 2 και τρείς φορές αργά την κάθε παράγραφο.

Εγώ μέχρι τώρα χρησιμοποιώ απλά την ιστορία και την μυθολογία ερμηνευόντας ή παρερμηνεύοντας αυτά που διαβάζω.
Παραδέχομαι οτι παραμένω στάσιμος δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα.

Εσύ κατάλαβα οτι χρησιμοποιείς τη μεταφυσική και κάποιο ειδικό τρόπο εσωτεριστική διαδρομή (και οχι την εξωτερική) η οποία διαθέτει ειδικά εργαλεία ,ωστε να κατανοήσεις τη μυθολογία οπου κρύβονται μυστήρια και η κατανόησή τους θα μας φέρει κοντά στην πηγή απο οπου προήλθαν τα πάντα.
Αυτό που με παραξενεύει ειναι οτι απευθύνεται στους ``κατάλληλους`` και οχι σε ολους.

Οσοι ακολουθούν την εξωτερική διαδρομή παραπλανούνται ωστε να κρατηθούν μακριά απο την αλήθεια.

Βέβαια απο την ορολογία που χρησιμοποιείς στα κείμενα σου οχι μόνο εσύ αλλα και αρκετοί αλλοι καταλαβαίνω οτι είναι πολύ διαφορετική η φιλοσοφία σας.
Μου δίνεις καταλάβω οτι για να ασχοληθείς με τη μεταφυσική πρέπει να είσαι μυημένος. Και κατά πάσα πιθανότητα εσύ κάποια σχέση πρέπει να εχεις με αυτό. Γιατί λοιπόν οι μυημένοι δεν μας δίνουν να καταλάβουμε τι ακριβώς εχουν ανακαλύψει χρησιμοποιώντας τη μεταφυσική και την εσωτερική διαδρομή. Και ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να μας κρατήσουν μακρυά απο αυτά που δίδαξε ο Ακενατον.

katiaΜέλος
06/12/2003, 11:03:06
ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΡΑΟΥΛΕΥ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ.ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΟΣ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ <ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ>.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?
ΗΤΑΝ ΜΑΓΟΣ `Η ΤΡΕΛΟΣ?
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ.ΕΨΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Astral_Μέλος
06/12/2003, 11:53:56
Το θέμα είναι ότι όπως και να αποκαλούσε τον εαυτό του
γεννήθηκε-έζησε-πέθανε!!! Όπως και όλοι οι άλλοι.

YHVHΜέλος
06/12/2003, 15:45:44
Καλησπέρα, Κάτια!
Πρώτον, λεγόταν Κρόουλι, Άλιστερ Κρόουλι(Aleister Crowley).
Δεύτερον, υπάρχει ήδη θέμα γι'αυτόν.

Πάντως τρελός δεν ήταν. Οι γνώσεις του, άπειρες. Αλλά ας μιλήσει κάποιος που είναι πιο εξοικιωμένος με το έργο του...

ΥΓ: Είναι και δικιά μου απορία το γιατί όσοι τον γνώριζαν καλά συνήθως τρελαινόντουσαν ή αυτοκτονούσαν (εκτός από τους μεγάλους μύστες της Golden Dawn φυσικά), διότι είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός...

Solve et Coagula
LoucasΜέλος
06/12/2003, 18:44:47
ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

http://www.supernatural.gr/files/man_crowley_a.htm

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

katiaΜέλος
07/12/2003, 18:44:29
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΦΙΛΕ LOUKAS ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ.ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

08/12/2003, 20:32:24
Mr. Crowley

Mr. Crowley, what went on in your head
Mr. Crowley, did you talk with the dead
Your life style to me seemed so tragic
With the thrill of it all
You fooled all the people with magic
You waited on Satan's call
Mr. Charming, did you think you were pure
Mr. Alarming, in nocturnal rapport
Uncovering things that were sacred manifest on this Earth
Conceived in the eye of a secret
And they scattered the afterbirth

Mr. Crowley, won't you ride my white horse
Mr. Crowley, it's symbolic of course
Approaching a time that is classic
I hear maidens call
Approaching a time that is drastic
Standing with their backs to the wall
I wanna know what you meant

το ωραιότερο τραγούδι του Ozzy
οι στοίχοι σίγουρα σχετικοί με το θέμα
:-)

""βάλε στόχους μικρούς αν θες να ευτυχίσεις , βάλε στόχους μεγάλους για να παραμείνεις νέος""

katiaΜέλος
08/12/2003, 21:06:36
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΩΝΙΔΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ.

katiaΜέλος
08/12/2003, 21:08:39
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΩΝΙΔΑ.ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ.

endoramaΜέλος
09/12/2003, 17:42:26
για τρελος δεν ξερω να σας πω σιγουρα δεν καναμε και παρεα με τον ανθρωπο παντως μια διαταραχη την ειχε στα σιγουρα

ποιος λογικος ανθρωπος θα εκανε τα κακακια του πανω σε χαλια γιατι τα θεωρει ιερα?

μαλλον την ειχε δει ΕΓΩ και εσεις

και φυσικα ποιος λογικος ανθρωπος θεωρει τον εαυτο του αντιχριστο?

αντιχριστοι υπαρχουν πολλοι αυτος ομως θεωρουσε τον εαυτο του τον εναν και μοναδικο

ισως να τον εφαγε και η κρεπαλη

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

katiaΜέλος
11/12/2003, 23:12:40
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ?