ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γερμανοί οι εξυπνότεροι στην Ευρώπη - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Γερμανοί οι εξυπνότεροι στην Ευρώπη - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Agnostic36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/05/2006, 18:58:13
Ανήκω στη μεσαία βαθμίδα απόάποψη εφυίας!! Πάλι καλά να λες. Εχω το δικαιολογητικό ότι έκανα το τεστ μετά από 9 ώρες συνεχόμενης δουλειάς και κούρασης των οφθαλμών μου και του εγκεφάλου μου. Παραθέτω τα αποτελέσματα.
http://www.mensa.org.gr/results.asp

"Το αποτέλεσμά σας σε χρόνο 0:21:00 είναι 14

Το αποτέλεσμα σας κατατάσει περίπου στο μέσο όρο από άποψη ευφυίας
Επισημαίνεται ότι το τεστ αυτό είναι προπαρασκευαστικό και δεν αντικατοπτρίζει επίσημα αποτελέσματα ενός τεστ ευφυίας της ΜΕΝΣΑ"

Νομίζω έχω τα προσόντα να γίνω Αϊνστάιν

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

BhagavadGitaΝέο Μέλος
22/05/2006, 20:54:40
Γεια σας παιδια,
Λοιπόν,όλοι ξέρουμε πως υπάρχει μια ιεραρχία στην Φύση.Παντού.Έτσι,ως κομμάτι αυτού του σύμπαντος(μιλάω για εμάς τους ανθρώπους),λογικά υπάρχει και σε εμάς.Έτσι,το ανθρώπινο βασίλειο χωρίζεται σε φυλές και αυτές σε υποφυλές και έπειτα σε κλάδους πολιτισμών και αυτοί σε πολιτισμούς.Λοιπόν,σήμερα έχει ενσαρκωθεί η 5η φυλή και απ'αυτήν η 5η υποφυλή.Η Κέλτικη.(Το όνομα είναι απλώς συμβατικό)Ο τελευταίος, 7ος κλάδος πολιτισμού είναι ο Αμερικάνικος και πιο πριν ο 6ος, Ρώσικος,γεγονός που εξηγεί και την κυριαρχία της Αμερικής σήμερα αλλά και τον Ψυχρό Πόλεμο που αναπτύχθηκε μεταξύ τον δυο αντιπάλων χωρών.Ο 5ος κλάδος είναι ο Γερμανικός και πιο πρίν απαυτόν βρίσκεται ο Βρετανικός,ο Γαλλικός,ο Ελληνικός και άλλος ένας.Θα πρέπει βέβαια να εξηγήσω ότι συατήν την ιεραρχία υπάρχει ο μαγικός αριθμός,το 7,ο οποίος είναι και το ανώτατο σκαλί τελειότητας που μπορεί ναι φτάσει κανείς,εσωτερικά,και ο οποίος συνδέεται με το 7ομο και ανώτερο σώμα του ανρώπου, το Άτμα,ο θειικό σπινθήρας.Γιαυτό και δεν μου φαίνεται παράξενο το ότι οι Γερμανοί είναι οι εξυπνότεροι στην Ευρώπη.Και οχι μόνο.Έχουν απίστευτη οργάνωση και είχαν τον καλύτερο στρατό,δεν ξέρω για σήμερα,την Wermacht.

There are no facts,just and only interpretations.

KoshΝέο Μέλος
01/06/2006, 18:54:24
Λοιπόν υπάρχει ένα απλό τεστάκι για να δούμε την ευφυία ενός λαού:

Έστω ένα φορτηγό που κουβαλάει τελάρα με ταπεινά μαρουλάκια.
Μέγεθος καρότσας 2μ φάρδος Χ 4μ βάθος Χ 2μ ύψος. Να δοθεί ανάλυση
για το εργαλείο που θα βοηθάει στην μετακίνηση των τελευταίων
τελάρων (πίσω-πίσω) ώστε να είναι γρήγορη η διαδικασία ξεφορτώματος.

Απάντηση Γερμανών: Κατασκευάζουμε ρομποτικό βραχίονα στηριγμένο
σε βάση 3Χ3 με ικανότητα ανύψωσης φορτίου x*ψ και ταυτόχρονη κίνηση
στον τρισδιάστατο χώρο.....(επειδή βαριέμαι να γράφω βάλτε εδώ καμιά
50 σελ. Α4 με τεχνικά χαρακτηριστικά, σχέδια, πατέντες κλπ)

Απάντηση Ελληναράδων: Σωλήνας 4μετρος με εμπροσθιο γάντζο για αρπαγή των τελάρων...

Και πριν γελάσει κανείς αυτό ήταν έκθεση μηχανολογική σε αγγλικό πανεπιστήμιο...Μην σας πω τι απάντησαν κάτι Ιάπωνες, Βέλγοι και άλλες φυλές καλύτερα.

02/06/2006, 04:06:34
quote:
...Μην σας πω τι απάντησαν κάτι Ιάπωνες, Βέλγοι και άλλες φυλές καλύτερα.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ!!!

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

kondorasΜέλος
04/06/2006, 02:34:01
Ωραία. Το τεστ μου έβγαλε 21 και ότι ανήκω στα "υψηλότερα στρώματα ευφυίας". Δηλαδή τα μυαλά μου είναι πάνω από το κεφάλι μου ή αλλιώς παίρνουν αέρα. Ήθελα νά'ξερα όμως, αν έκανε το τεστ η γιαγιά μου που δεν έβγαλε δημοτικό, τί θα απαντούσε στις ερωτήσεις γλωσσολογικού περιεχομένου; Μούφα το συγκεκριμένο τεστ λοιπόν.

Όσο για τον "επιστήμονα", ας μας πει πρώτα ποιό τεστ ευφυίας διάλεξε, πόσο μεγάλο ήταν το δείγμα του, αν αυτό ήταν πραγματικά τυχαίο (το τί σημαίνει τυχαίο στην στατιστική είναι άλλη ιστορία) και φυσικά πώς έκανε τον εθνικό διαχωρισμό. Με ταυτότητες; Με γενεαλογικά δέντρα; Με τί;

Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;

30/05/2003, 14:59:49
Μύρισε πάλι το καλοκαιράκι και αρχίζουμε να ετοιμάζουμε κάποιοι από μας ήδη τις βαλίτσες μας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές(κάποιοι προνομιούχοι)...Δύσκολοι καιροί για ... πρίγκηπες... τα ταμεία είναι...μείον... οι τσέπες άδειες... υποχρεώσεις... αλλά φαντασία να'χουμε και δε πειράζει.

Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας (τσάμπα είναι) και ταξιδέψτε εκεί που θα θέλατε να πάτε καλοκαιρινές διακοπές.

Ποιό είναι αυτό το μέρος? Και έπειτα ...προσγειωθείτε και πείτε μου που θα πάτε στη πραγματικότητα (Ε! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ!)

Εγώ θα ήθελα να πάω κάπου εδώ

και να αράξω να ξεκουραστώ και να διαβάσω βιβλία... ούτε ίντερνετ, ούτε κινητό ούτε βόλτες σε μουσεία και εξερευνήσεις (αν και μ'αρέσουν είναι ακατάλληλα φέτος για τις διακοπές που χρειάζομαι)

Kαι τελικά θα καταλήξω λίγες μέρες σ'ένα φίλο στη Ρόδο, λίγες μέρες Κύθηρα γιατί τα λατρεύω παρόλο που ξαναπήγα πέρσυ και ίσως λίγες μέρες Λευκάδα (ήταν ομαλή η "προσγείωση"?) και βέβαια θα επισκεφθώ όλα τα μουσεία και θα πάρω κινητό και θα μπω στο ίντερνετ...

"Τάδε έφη Avallon"
SecondbornΜέλος
31/05/2003, 02:51:21
Εγώ θα ήθελα να πήγαινα για ένα μήνα σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Βλέπεις ούτε σε αεροπλάνο δεν έχω μπει ακόμα στη ζωή μου.

Και η ανώμαλη προσγείωση................................................................................................ακόμα πέφτω...........................................................καλά δεν έχει πάτο;............ΜΠΟΥΜ!!!!!!!

Θα μείνω Αθήνα και θα διαβάζω όλο το καλοκαίρι!!!!!

Καλές διακοπές σε όλους!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
GhostΜέλος
31/05/2003, 13:52:47
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ... ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ...! ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ....
Κ Α Λ Ο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι!!!!!!!!!!!!!!

wiccaΜέλος
01/06/2003, 19:27:44
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

DanaiΜέλος
01/06/2003, 22:38:21
Εγω θα ήθελα πολύ να πάω σε μια
απομακρυσμενη περιοχη σε ένα όμορφο
ξύλινο σπιτακι μεσα σε ενα δασος
με μια μικρη λιμνουλα παρεα με
τα βιβλια μου...
ή διαφορετικα σε μια ερημη παραλια
με πεντακαθαρα νερα με θεα την
ομορφια του ωκεανου σε ενα
πανεμορφο ξενοδοχειο!

Αντι αυτων
Θα παω για αρχη μετα το τελος του σχολειου και των
εξετασεων σε μια κατασκηνωση της χαλκιδικης
στην συνεχεια θα γυρισω για μια δυο εβδομαδες
πισω στην Θεσσαλονικη,λιγο αργοτερα θα περάσω 1 εβδομάδα
στον Σταυρο παρέα με μια φίλη μου και τους γονεις της...
Και τελος κατα τον Αυγουστο το πρωτο 10ημερο στην Σαρτη
παλι στην Χαλκιδικη και μετα απο 5 μερες αφου θα εχω γυρισει παλι πισω στην Θεσσαλονικη αλλες 7 μερες στο βουνό της Καστοριας.
Άλλα δεν θα σας χασω και θα μπαινω στο internet οταν βρω την
ευκαιρια!

Καλο σας καλοκαιρι λοιπον και καλη διασκεδαση
Δαναη

"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)

wiccaΜέλος
01/06/2003, 23:04:48
quote:
Εγω θα ήθελα πολύ να πάω σε μια
απομακρυσμενη περιοχη σε ένα όμορφο
ξύλινο σπιτακι μεσα σε ενα δασος
με μια μικρη λιμνουλα παρεα με
τα βιβλια μου...

ΣΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑ!!!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

01/06/2003, 23:06:51
Εγώ θα ήθελα να πάω στην Κίνα αλλά όχι σαν τουρίστας. Να μείνω κανά 2μηνο για να γνωρίσω τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της. Πρωτίστως όμως, στη Σονόρα, στο Μεξικό, να περάσω απο εκεί απο όπου έχει αναφερθεί στα βιβλία του ο Carlos Castaneda! Αυτό είναι όνειρο ζωής!

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

02/06/2003, 02:09:40
quote:
Πρωτίστως όμως, στη Σονόρα, στο Μεξικό, να περάσω απο εκεί απο όπου έχει αναφερθεί στα βιβλία του ο Carlos Castaneda! Αυτό είναι όνειρο ζωής!

χμμμ... φίλε μου Έρπετε, και γω το ίδιο όνειρο είχα πρίν από 8 χρόνια και όταν το πραγματοποίησα βρέθηκα να κοιτάζω τον ουρανό ζαλισμένη από ληγμένα πεγιότ στη μέση μιάς τεράστιας πλατείας -"plaza de la constitution"-, και γύρω μου ζαπατίστας και ινδιάνοι να στείνουνε επαναστάσεις και χορό!
Ja Basta!
Πάντως, με ή χωρίς Δον Χουάν, ήταν συγκλονιστική εμπειρία το Μεξικό και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Εγώ φέτος λέω να πάω να δω φίλους μου, λίγο από Βέλγιο, Ιρλανδία, Αγγλία, Κρήτη, Κέρκυρα, Θάσσο, Σύμη, Σαμοθράκη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, και άντε και λίγο Μύκονο... φυσικά με επιδόρπιο ΣΚΥΡΟΣ!

τώρα, το τι απ όλ αυτά θα καταφέρω τελικά, εεε, είναι άλλο θέμα, ας μην το συζητήσουμε περεταίρω καλύτερα!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

03/06/2003, 00:00:38
Φέτος θα πάω διακοπές στο Τζιμπουτί και στην Τανγκανίκα. Θα είμαι παρέα με δύο νεαρές σκουρόδερμες αισθησιακές καλλονές και θα πλέκουμε πουλόβερ για τον χειμώνα.
Εκεί θα συναντήσουμε τον Thoth με το κοσμοσκάφος του, τον Πλάτωνα με το χαρέμι του, την Αμαλία με την virago, που θα προσπαθεί ακόμα να την πουλήσει, την Λίλιθ με τον φοίνικα, την darkangel με μπικίνι και βρεγμένα τα φτερά, τον wicca ακόμα να αναρωτιέται, την Μάρα να τρώει μπριζόλες, την Avallon να εισχωρεί σε λαγούμια, τον Alati13 να μπλέκει με τοπικές συμμορίες ως μεγάλος αλήτης και κάθαρμα, τον Davelis666 να προσηλυτίζει προς τους κόλπους του σατανά αθώα θύματα, τον Κέλσο να προσπαθεί να εξηγήσει σε πλίθος ιθαγενών, ότι η καρύδα που έπεσε από τον φοίνικα είναι μια αυταπάτη, τον Παλιοτίγρη να παλεύει με έναν λουκουμά, τον Ράμογλου να τρομοκρατεί τους λουόμενους της πισίνας με το τηλεχειριζόμενο σκαφάκι του….. η συνέχεια έρχεται…

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

03/06/2003, 02:23:08
quote:
χμμμ... φίλε μου Έρπετε, και γω το ίδιο όνειρο είχα πρίν από 8 χρόνια και όταν το πραγματοποίησα βρέθηκα να κοιτάζω τον ουρανό ζαλισμένη από ληγμένα πεγιότ στη μέση μιάς τεράστιας πλατείας

Σοβαρά δοκίμασες "πεγιότ"? Τι ένοιωσες? Εγω λεω να ψάξω τη "ντατούρα", γιατί αν δουν οι ντόπιοι οτι ενδιαφέρομαι, όλο και θα με συστήσουν σε κάποιο παππούλη που ίσως συνήθιζε να συναρμολογείται σε άλλο επίπεδο συνειδητότητας μαζί με τον Δον Χουάν και μετά θα πραγματοποιήσω το μακρινό όνειρο να γίνω ένας πολεμιστής του φωτός. Θα απαρνηθώ τη "ντατούρα" και θα ξεκινήσω την "πίπα"

...Εχέμβροτε... βλέπω ευτυχώς γλυτωσα απο το φακέλωμα
(λύθηκα στο γέλιο, πολύ παραστατικά τα απέδωσες)

~Γρηγόρης~

03/06/2003, 06:45:05
Η συνέχεια……

Ο reptilesalonica θα μελετά ένα σπάνιο είδος βατράχου με το όνομα ‘ vatrachus spanius taganicus’ και που και που θα ρίχνει και καμιά βουτιά. Ο Avatargr θα μαθαίνει στον ‘Ηρακλή’ (τον σκυλάκο του) να βάζει μόνος του αντηλιακό, η Φωτεινή θα μαζεύει της καρύδες από το σεμινάριο του Κέλσου προς τους ιθαγενείς και θα της κάνει εισαγωγή στην Ελλάδα. Η Ελπίδα θα παρατηρεί τον reptilesalonica που θα μελετά τον σπάνιο βάτραχο, και θα πίνει redbull παραπονούμενη ότι κάνει αφόρητη ζέστη. Ο EoN θα θερμαίνει το κλήμα περισσότερο πετώντας μολότοφ σε ιθαγενείς εθνικιστές, προσπαθώντας να τους πείσει ότι το παρεό της Άτμας είναι σαφώς καλύτερο από αυτά που πουλούσε ο Εχέμβροτος στο Κιάτο το περασμένο καλοκαίρι. Ο drumx13 ακόμα θα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την ήτα από τον Ολυμπιακό, ακούγοντας Καζαντζίδη και τρώγοντας μεγάλες ποσότητες γύρου με τζατζίκι, παρατηρώντας νεαρές υπάρξεις στην πλαζ. Η Άτμα αγκαλιά με τον γάτο της θα ατενίζει το πέλαγος πίνοντας δροσιστικά σφινάκια και που και που θα ρίχνει κλεφτές ματιές να δει τι κάνουν οι υπόλοιποι. Η Sofia7 θα ανακαλύψει μια πίστα αγώνων αυτοκινήτου και θα παραμείνει εκεί μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα καυσίμων ολόκληρης της περιοχής. Ο Lucas θα καταπίνει το βράδυ φλόγες στην παραλία, εξοικονομώντας έτσι τα απαραίτητα για μια ευχάριστη και εποικοδομητική διαμονή. Επίσης θα είναι και dj στο μπαράκι το παραλιακό (της νύχτες που δεν θα είναι απασχολημένος με της φλόγες). Ο indigo boy θα κάνει jet ski μέχρι να πάθει κράμπα στο αριστερό πόδι (αριστερά όπως βλέπουμε). Ο Ανανάς δεν θα είναι εκεί. Θα τον έχουμε φάει στον δρόμο.

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 03/06/2003 06:46:56

sofia7Μέλος
03/06/2003, 14:11:50

Εκπληκτικό φίλε μου Εχεμβροτιήλ,

ακόμα γελάω

Μετά από αυτό έχω να κάνω δύο προτάσεις:

1. Εχεις ένα καταπληκτικό θέμα και προτείνω να το κάνεις αφίσα
για το πάρτυ της Λίλιθ

2. Ακόμα καλύτερα λέω να το κάνουμε ...πραγματικότητα

Το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ πάει ...διακοπές λοιπόν και όσοι πιστοί προσέλθετε

drumx13Μέλος
03/06/2003, 20:51:07
τι ενοεις εχεμβροτε να
quote:
Ο drumx13 ακόμα θα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την ήτα από τον Ολυμπιακό, ακούγοντας Καζαντζίδη και τρώγοντας μεγάλες ποσότητες γύρου με τζατζίκι, παρατηρώντας νεαρές υπάρξεις στην πλαζ.

πια ηττα απο ποιον
this... last year.
Καζαντζιδης μπλιαχ χα χατ.
Παντως θα ερθω

αν με θελετε...
και δεν θα παρατηρω θα με παρατηρουν.

με αδικει βεβαια λιγο η καμερα αλλα τι να κανουμε...
Το αληθινο μου προσωπο ειναι ετσι

Παντως αν μπορεσω φετος θα αποσυρθω λιγες μερες στον αγιοκαμπο λαρισας (ρακοποταμος) στην δικη μου ερημια παρεα με κατι ξεχασμενα χιπια και φρικια κολυμενα στα 80ς.....
εκει σε μια σκηνη θα αχοληθω με το ψαρεμα και την συνταξη αρθρων γι αυτο...

love for what is comming and forgivness for the past...

04/06/2003, 00:34:18
quote:
κατι ξεχασμενα χιπια και φρικια κολυμενα στα 80ς.....
εκει σε μια σκηνη θα αχοληθω με το ψαρεμα και την συνταξη αρθρων γι αυτο...

Ωραίο σε βρίσκω! Κι εγω είμαι πρώιν χιπάκι με μαλλιά μέχρι τη μέση, τσοπερ και πηρουνα 2 μέτρα. Ζούσαμε τελείως λιτά και χωρίς "σύγχρονες" ανέσεις με φρούτα, και ήταν τα καλύτερά μου χρόνια!

~Γρηγόρης~

04/06/2003, 01:37:48
τι μου θύμησες τώρα ερπετούλι!
στο χωρίς ανέσεις με φρούτα...

πριν από κάτι χρόνια, είχαμε ξεμείνει λόγω κακοκαιρίας σε ένα ερημονήσι στη νότια Κρήτη, γνωστό και ως "γαιδουρονήσι", τρεις κοπελιές, μιά σκηνή, ένα μισοτελειωμένο καλάθι τρόφιμα και άφθονη, μα άφθονη ρακίτσα.

όταν μετά από 4-5 μέρες και το τέλος της κακοκαιρίας γυρίσαμε στην Ιεράπετρα, (δεν είχα δει καθρέφτη μέχρι τότε), μπήκα σε ένα σουβλατζίδικο ν αγοράσω ένα σουβλάκι. δεν με σέρβιραν και με κοίταγαν κάπως περίεργα. όταν γύρισα πίσω μου και είδα στον καθρέφτη, έμεινα άγαλμα... ήμουν έγω αυτό το πράγμα?

πάντως, ήταν από τις καλύτερες διακοπές που έχω περάσει.

Υ.Γ. ήταν και κάποιοι ντόπιοι ψαράδες που επιμένανε να μας δίξουνε το "δέντρο που κλαίει", μα τη βγάλαμε τελικά καθαρή!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^