ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Agnostic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/11/2011, 19:25:02
X

quote:
Κεκτημένη ταχύτητα; Ή υποσυνείδητος κρυπτορατσισμός;

Έγραψα τόσες φορές τη λέξη "έγκλημα" που ξέφυγε και ο "εγκληματισμός".

quote:
Ρατσιστή.

"Ρατσισμός" είναι η ελευθερία να υπερασπίζεις το δικαίωμά σου να διαφέρεις (για να θυμηθούμε λίγο και τον Ανδρέα Δενδρινό).

macedon

ΧΜέλος
15/11/2011, 08:40:16
Σαταναζίσταρε,
quote:
Έγραψα τόσες φορές τη λέξη "έγκλημα" που ξέφυγε και ο "εγκληματισμός".
Άστα αυτά. Προσπαθούσες να περάσεις υποσυνείδητα μηνύματα, σε ξέρω εγώ.
quote:
"Ρατσισμός" είναι η ελευθερία να υπερασπίζεις το δικαίωμά σου να διαφέρεις (για να θυμηθούμε λίγο και τον Ανδρέα Δενδρινό).
Τα ξέρω αυτά ρε διεστραμμένε (και χωρίς να έχω διαβάσει Δενδρινό), είμαι και εγώ ρατσιστής.

Απ' την άλλη είναι καλή μια επανάληψη για τους μη κατέχοντες.

15/11/2011, 14:46:09
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το παρόν μήνυμα στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

15/11/2011

15/11/2011, 16:17:21
quote:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το παρόν μήνυμα στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

15/11/2011

ή η δημοκρατία των αλληλέγγυων

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

16/11/2011, 05:18:35
quote:
αθεος - από το μεταφερθέν στη ΣΑΛΑΤΑ μήνυμα, Απεστάλη: 15/11/2011, 14:46:09

αφιερωμένο στους γλείφτες των λαθρομεταναστών και τους λάτρεις της καταστροφής της κάθε κοινωνίας

αθεος
το ότι εσύ δεν ξέρεις να συζητάς και να βγάλεις ένα στοιχειώδες φιλοσοφικό πόρισμα από μια συζήτηση, παρά μονάχα να παραθέτεις το ένα μετά το άλλο μονομερή στοιχεία, δεν έχει καμία σχέση με το τι πιστεύω για τους μετανάστες εγώ ή κάποιος άλλος από όσους διαχειριζόμαστε τα forums (ή όποιος άλλος σου κάνει κριτική για τον τρόπο με τον οποίο "συζητάς").

Κατάλαβέ το, τα μηνύματά σου δεν αφαιρούνται επειδή δεν συμπαθούμε την άποψή σου, αλλά γιατί ο τρόπος με τον οποίο την "εκθέτεις" δεν συμβαδίζει με τη νοοτροπία του παρόντος χώρου. Ο καταιγισμός μονομερών παραθέσεων που ενισχύουν την εικόνα που θέλεις να προβάλλεις δεν αποτελεί συζήτηση.

Ούτε επίσης αποτελεί συζήτηση και το να αποδίδεις στους άλλους πεποιθήσεις που δεν έχουν υποστηρίξει ή εκφράσει, για να καλύψεις τη δική σου αδυναμία να καταλάβεις και να συζητήσεις σεβόμενος τους κανόνες του διαλόγου.

16/11/2011, 16:27:50
quote:
το ότι εσύ δεν ξέρεις να συζητάς και να βγάλεις ένα στοιχειώδες φιλοσοφικό πόρισμα από μια συζήτηση, παρά μονάχα να παραθέτεις το ένα μετά το άλλο μονομερή στοιχεία, δεν έχει καμία σχέση με το τι πιστεύω για τους μετανάστες εγώ ή κάποιος άλλος από όσους διαχειριζόμαστε τα forums (ή όποιος άλλος σου κάνει κριτική για τον τρόπο με τον οποίο "συζητάς").

το αν ξέρω ή όχι να συζητώ το έχω δείξει 2 χρόνια που είμαι εδώ μέσα η πράξη σου να χαρακτηρίζεις τις ειδήσεις ως μονομερή στοιχεία αυτό είναι κατάπτυστη λασπολογία και η διαγραφή τους από τον χώρο συζήτησης καταφέρνει μόνο να δείξει το τι πραγματικά πρεσβέυεις
κάνεις δεν μου έκανε κριτική για το πως συζητάω αλλά πάντα διαστρέβλωνε τα λεγόμενα μου και ενώ εγώ μιλάω για τους λαθρομετανάστες αυτοί ομιλούν για μετανάστες, δυο διαφορετικά πράγματα και αυτή η "σύγχυση" γίνετε από κάποιον ή λόγο του ότι είναι παντελώς ηλίθιος ή κερδίζει από την έλευση λαθρομεταναστών

quote:
Κατάλαβέ το, τα μηνύματά σου δεν αφαιρούνται επειδή δεν συμπαθούμε την άποψή σου, αλλά γιατί ο τρόπος με τον οποίο την "εκθέτεις" δεν συμβαδίζει με τη νοοτροπία του παρόντος χώρου. Ο καταιγισμός μονομερών παραθέσεων που ενισχύουν την εικόνα που θέλεις να προβάλλεις δεν αποτελεί συζήτηση.

τα μηνύματα μου είναι η καθημερινή αλήθεια οι λαθρομετανάστες μόνο καταστροφή φέρνουν όπου πηγαίνουν και από όποια χώρα και αν προέρχονται
αν εσύ ή κάποιος άλλος έχει στοιχειά που δείχνουν ότι λαθρομετανάστες πήγαν σε κάποια χωρά και αυτή η χώρα είχε κέρδος ας τα φέρει

quote:
Ούτε επίσης αποτελεί συζήτηση και το να αποδίδεις στους άλλους πεποιθήσεις που δεν έχουν υποστηρίξει ή εκφράσει, για να καλύψεις τη δική σου αδυναμία να καταλάβεις και να συζητήσεις σεβόμενος τους κανόνες του διαλόγου.

αυτά πες τα σε όσους με αποκαλούν φασίστα
αλλά έχετε βρει την καραμέλα και όταν κάποιον δεν μπορείτε να τον αντικρούσετε τον αποκαλείτε φασίστα και ρατσιστή η αριστερίστικη* μπουρδολογία έχει χτυπήσει κόκκινο

για πες μου βρε αμαλία η είδηση που έκρυψες άρον άρον που έλεγε για ομάδα λαθρομεταναστών που μπήκε στο τραίνο και με την απειλή μαχαιριών έκλεβε τιμαλφή από τους επιβάτες τι το μονομερές έχει;

είναι ή δεν είναι η αλήθεια;;;;;;;;;;;;;;;

*λέω αριστερίστικη και όχι αριστερή γιατί έχουν μεγάλη διαφορά αυτά τα δυο

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

16/11/2011, 20:31:14
Βρε αθεος τι δεν κατάλαβες απο αυτά που σου είπε η amalia ?
(οχι οτι σου είπε κάτι καινούριο βέβαια)
και πριν μήνες τρωγόμαστε σε αυτό το θέμα για τον ΤΡΟΠΟ που πλασάρεις τις (όποιες) απόψεις σου ...

Μετείχες σε ενα θέμα , δικαίωμα σου
μας κοινοποίησες τις απόψεις σου , ωραια ως εδω .
απο εκεί και πέρα , αφού είδες οτι 3-4 που ασχολήθηκαν με το θέμα
είχαν διαφορετική άποψη απο την δική σου
(η οποία σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούσε κατά πολυ τα άκρα,
μη μπούμε παλι στη διαδικασία "ειπα εκείνο , είπες το άλλο")

άρχισες όπου έβρισκες "είδηση" με πρωταγωνιστές τους κακούς λαθρομετανάστες να μας την ανακοινώνεις σε μια προσπάθεια του τύπου "αφού δεν σας έπεισα με τα λογια μου οτι εχω δίκιο, δείτε και μόνοι σας"
λες κι αν μας ενδιέφερε το αστυνομικό δελτίο της ημέρας
(που αφορά βέβαια ΜΟΝΟ μετανάστες, λαθραίους και μη)
θα περιμέναμε να μας ενημερώσεις ενας ακραίος οπως εσυ !

Τι (εξακολουθείς) να ΜΗΝ καταλαβαίνεις ?

Είπες την άποψη σου , πέταξες ΑΚΡΑΙΑ μαργαριτάρια
σε κράξανε ΟΛΟΙ

(εγω δεν είμαι διαχειριστής 'η συντονιστής και τα λεω ωμά)

Και συνεχίζεις τώρα (11 μήνες κοντα) να μας πιπίλας το μυαλό με link
και κορώνες για να ερεθίσεις κανέναν να ασχοληθεί μαζι σου
για να αρχίσεις παλι το παραμύθι σου περι αριστερίζοντες , αλληλέγγυους και πάει λέγοντας ...

Δεν εχω βέβαια την απαίτηση να καταλάβεις τι λεω ...
και προς Θεου, μην αρχίσεις πάλι τα quote και σχολιασμό σε κάθε μου φράση,
πες οτι εχεις να πεις,
θα τα διαβάσω με προσοχή ,
και τελειώσαμε εδώ,
γιατί ο διάλογος , εχεις αποδείξει πολλάκις οτι δεν ειναι το δυνατό σου χαρτί .

Hellas at War
16/11/2011, 22:04:20

από την στιγμή που ακόμη συγχέεις ή "συγχέεις" τους μετανάστες με τους λαθρομετανάστες δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο
τώρα οι χαρακτηρισμοί ακραίος κλπ πάλι επιβεβαιώνουν τα όσα έλεγα πριν,
δεν περίμενα κάτι καλύτερο από άτομα που ανήκουν σε μια από τις δυο κατηγορίες που είπα, συνέχισε να ζεις στον κόσμο σου μέχρι την στιγμή που θα σε ξυπνήσει η πραγματικότητα

Φρίντριχ φον Σίλλερ

16/11/2011, 23:25:55
quote:
αθεος
εν περίμενα κάτι καλύτερο από άτομα που ανήκουν σε μια από τις δυο κατηγορίες που είπα, συνέχισε να ζεις στον κόσμο σου μέχρι την στιγμή που θα σε ξυπνήσει η πραγματικότητα

Σαν πραγματικότητα

...εννοείς κάποιον λαθρομετανάστη πάνω απο το προσκέφαλό του με ενα μαχαίρι στο λαιμό του?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/11/2011, 00:47:16
quote:

quote:
αθεος:

Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από άτομα που ανήκουν σε μια από τις δυο κατηγορίες που είπα, συνέχισε να ζεις στον κόσμο σου μέχρι την στιγμή που θα σε ξυπνήσει η πραγματικότητα

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:

Σαν πραγματικότητα
...εννοείς κάποιον λαθρομετανάστη πάνω απο το προσκέφαλό του με ενα μαχαίρι στο λαιμό του?

Ναι!
Και θα του λέει:
"Παραδέξου ότι ο αθεος ξέρει να συζητάει γιατί αλλιώς σ' έφαγα!!!"