- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
THEKLATS
που η μοναξια δεν θα γεμιζει την υπαρξη μου ,που η ηρεμια και η γαληνη θα ειναι στην ψυχη μου.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
που η μοναξια δεν θα γεμιζει την υπαρξη μου ,που η ηρεμια και η γαληνη θα ειναι στην ψυχη μου.
Κάνε μας δύο καλέ μας Μάνο.
Αν και με λίγη καλή θέληση,τα όνειρα μετατρέπονται σε στόχους,και τότε όλα είναι εφικτά...
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

που δεν θα με νοιαζει το χθες...
και δεν θα περιμενω τιποτα απο το αυριο...

ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
Να "αγγίξω" όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ.
Να προσφέρω ότι καλύτερο έχω μέσα μου.
Να μην χάσω ποτέ το χιούμορ μου, την υπομονή μου και το συντονισμό μου με τους αγαπημένους μου και την Φύση.
Να μείνω μέχρι το τέλος άνθρωπος.
Να πεθάνω ήρεμα, αγόγγυστα σαν την εκπνοή μας.
... και αν δεν είναι αυτό το τέλος του "ταξιδιού" μου, να ξαναγεννηθώ σε ένα κόσμο καλύτερο.
Όνειρα, μελλοντικά σχέδια η επιθυμίες?
Όνειρα δεν είχα ποτέ.
Σχεδίαζα και σχεδιάζω να γίνω όσο πλούσιος γίνεται (Λογαριασμός: για να ζήσω καλιτερα, και για να ζησουν οι τυχών απογονοι μου.)
Επιθυμώ να καταφέρω το παραπάνω και να έχω και υγεία.
ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-->ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ..
Ε...ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ,Ε?ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟ...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ,Ε?
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ:
"ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.."
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
quote:
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ
και θα συμπληρώσω: και σε όλες τις εποχές.. μα αυτό μάλλον είναι αδύνατον γι' αυτό θα αρκεστώ στο να γυρίσω όλον τον κόσμο και να γνωρίσω όλους τους πολιτισμούς
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Αν και στην αρχή από τον τίτλο του παρόν τόπικ κατάλαβα κάτι διαφορετικό και ήμουνα έτοιμη να καταθέσω το πιο όμορφο όνειρο που έχω δει...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
TO BE OR NOT TO BE

gK

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ