- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΜΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ 4,6 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ.
ΛΑΤΡΕΥΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ!!!!
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
quote:
ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΨΙΘΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΤΟΥ,
ΜΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ 4,6 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ.
ΛΑΤΡΕΥΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ!!!!

Ελα πλακα κανω..
..Learn to listen and you will learn to learn...
ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΟΥ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
ποιο ειναι το αγαπημενο σας "ονειρο" που θελετε να πραγματοποιησετε ή
εχετε πραγματοποιησει.Για παραδειγμα εγω απο μικρος ονειρευομουνα
να γινω πιλοτος σε αεροσκαφη,το οποιο δεν μπορεσα να πραγματοποιησω.
χαχαχαχα

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums 
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
~Γρηγόρης~
Γεια σας παιδια.Ενα ονειρο μου ειναι να παω στο Εσωτερικο της Κουφιας Γης.Μαλλον
χλωμο!Αγαπητη Λιλιθ αφου σου αρεσει να πετας δεν ερχεσαι μαζι μου
με το Τζαμπο μου,να κανουμε το γυρο του κοσμου σε 80 ημερες.
Περιμενω και απο αλλους το ονειρα που θελουν ή εχουν πραγματοποιησει.

Communicating at an unknown rate...
quote:
να πετάξω με αλεξίπτωτο από μεγάλο ύψος
γράφεις:
quote:
Αγαπητη Λιλιθ αφου σου αρεσει να πετας δεν ερχεσαι μαζι μου
με το Τζαμπο μου,να κανουμε το γυρο του κοσμου σε 80 ημερες
γράφω:
quote:
έχει αλεξίπτωτο?
γράφεις:
quote:
Αγαπητη Λιλιθ δεν χρειαζεσαι αλεξιπτωτο με ενα πιλοτο σαν και μενα.
τώρα κατάλαβες? ![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ποιο ειναι το αγαπημενο σας "ονειρο"
Δεν είναι όνειρο, είναι φαντασίωση...:
Να έχω ξαπλώσει στην όχθη ενός καταράκτη που περιβάλλεται από χιλιάδες τροπικά, πολύχρωμα φυτά και από ένα απέραντο σκούρο πράσινο χρώμα. Μια γαλάζια άυλη πύλη να αιωρείται πάνω από την μέση της λίμνης. Τα νερά του καταρακτη να τινάζονται πάλι ψηλά και μέσα από τους αφρούς να πετάγονται λευκά άλογα. Τα κυματάκια να με σκεπάζουν όπως ένα σεντόνι λείο και απαλό. Να σηκώνομαι, και περπατώντας πάνω στο νερό, να εμφανίζεται από κάτω μου ένα μονοπάτι που, σιγά-σιγά, να ανεβαίνει και να φτάνει κοντά στην πύλη. Χωρίς να γνωρίζω πότε ακριβώς, αρχίζω να αιωρούμαι ελαφρά και, χωρίς κόπο, να κατευθύνομαι προς την πύλη. Να στέκομαι μπροστά της και όλο μου το σώμα να μετατρέπεται σε δεκάδες πεταλούδες που κάνοντας περιστροφικές κινήσεις, σαν να χορεύουν, να περνάνε την πύλη και αργά να μετατρέπονται σε ένα κύμα φωτεινής, ζωογόνου ενέργειας. Να παύω να υπάρχω υλικά. Να μείνω σε αυτό το μέρος, χαρίζοντας το αίσθημα της Αγάπης σε κάθε ζωντανή ύπαρξη...
Με αγάπη,
Cronos

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
Ο ΝΙΤΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟΥ. ΟΤΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ...
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΩ ΓΝΩΣΗ (ΦΟΒΕΡΟ?
),
...ΑΝΤΕ... ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΣΗ... (ΕΞΙΣΟΥ ΦΟΒΕΡΟ
)
ΓΙΑΤΙ?
ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ... ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΑΓΜΑ ΜΗΠΩΣ??
ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ... "ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ TΑΞΙΔΙΩΤΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΣ?". ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ / ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΩ.
...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ
TRAVELLER
THE DREAMER
'
Traveller,
quote:
ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ... "ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ TΑΞΙΔΙΩΤΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΣ?". ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ / ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΩ.
Αυτό που ψάχνεις είναι Επίγνωση
~Γρηγόρης~
ΚΑΛΗΜΕΡΑ RAPTILE!
ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ QUOTE ΣΟΥ. ΕΠΙΓΝΩΣΗ. ΙΣΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ, ΙΣΩΣ...
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΩ STEP BY STEP, BEFORE THE ALTIMATE TARGET ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ... Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ...
ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΣΟΥ...![]()
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ...

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
Edited by - sunflower1 on 25/09/2003 13:37:17
respect