ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Θανάσης74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
silence fmΝέο Μέλος
05/06/2005, 00:14:26
το θεμα ειναι τι πιστευεις εσυ οτι ηταν!!!εχω ζησει και εγω παρομοιες καταστασεις (οχι να κουνιεται το κρεβατι μου αλλα,αλλα επιπλα)και προσπαθησα να το συνδιασω με αλλα φυσικα φαινομαινα για να μην παθω νευρικο κλωνισμο...Δοκιμασε το..ισως πιασει
ΘανάσηςΝέο Μέλος
05/06/2005, 00:39:14
quote:

το θεμα ειναι τι πιστευεις εσυ οτι ηταν!!!...προσπαθησα να το συνδιασω με αλλα φυσικα φαινομαινα για να μην παθω νευρικο κλωνισμο...Δοκιμασε το..ισως πιασει

Κανένα φυσικό φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγήσει τον κούνημα του κρεβατιού(το μόνο ίσως τοπικός σεισμός αλλα ρε παιδια έλεος κέντρο μένω δεν θα είχε βουήξει ο τόπος; Εκτος και αν η εστία ήταν κάτω απο το κρεβάτι μου!!)
quote:

να κοιμάμαι σε λευκά σεντόνια.
Το άμεσο αποτέλεσμα είναι μεταξύ άλλων ότι νιώθεις τυλιγμένος
σε λευκό φως και δε φοβάσαι.

Κοιμάμαι με σβηστά τα φώτα οπότε μάταιο..πάντως χθές κοιμήθηκα με φώς...βασικά ξεράθηκα στον ύπνο...δεν μου ξανάτυχε να κουνηθεί γιατι μετα θα πήγαινα ή διακοπές να χαλαρώσω ή θα φώναζα παπά...και στην χειρότερη περίπτωση να μου βάζαν τα χεράκια μπρωστά με ενα ωραίο άσπρο φορεματάκι...
Μηλώντας λίγο πιο σοβαρά έμαθα οτι αυτό δεν είναι κατι σπάνιο, συμβαίνει σε ανθρώπους που είναι ή πολύ κουρασμένοι ή πολύ στρεσαρησμένοι.Αυτά...
goreΝέο Μέλος
06/06/2005, 11:15:04
Πρόσφατα είχα διαβάσει μια μαρτυρία όπου μια κοπέλα είχε ξεκινήσει τις ασκήσεις για αστρική προβολή.Ξαφνικά μετα απο δυο περίπου εβδομάδες χωρίς αποτέλεσμα, εκεί που ξάπλωσε πολυ κουρασμένη απο τη μέρα της, ένιωσε ένα τράνταγμα στο κρεβάτι της. Ήταν τόσο κουρασμένη που παρότι σκέφτηκε οτι μάλλον καποιος μικροσεισμός θα ήταν, δεν άνοιξε τα μάτια της.Ξαφνικά την αμέσως επόμενη στιγμή ,λέει, βρέθηκε στη γωνία του κρεβατιού της και ψηλά κοιτάζοντας το σώμα της στο κρεβάτι ξαπλωμένο. Τέλος πάντων για να μην φλυαρώ, σκέφτηκα ότι αν δεν πανικοβαλόσουν ίσως πραγματικά να κατάφερνες να κάνεις την αστρικη σου προβολή. Λένε ότι όταν βγαίνει η ψυχή απο το σώμα μας οτι οι μύες μας τραντάζονται.
Morfeass11Νέο Μέλος
06/06/2005, 11:59:02
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΡΩΣΠΑΘΗΣΩ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ..ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?

THANKS. .

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.11.

goreΝέο Μέλος
06/06/2005, 12:14:01
Στο συγγεκριμένο άρθρο που διάβαζα δεν έλεγε τις ασκησεις του έκανε.Απο αυτά που έχω ακούσει όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν την αστρική προβολή.Λένε ότι πρέπει να συγκεντρωθείς στο σώμα σου στο πως χαλαρώνουν οι μυες σου το πως νιώθείς να χάνεσαι σιγα σιγα.Πρέπει να επικεντρώνεσαι σε όλα τα στάδια πρίν την τελική φάση που θα σε πάρει ο ύπνος...Αυτά εχω ακούσει.Λιγο αόριστα ε;Αν καταφέρω να βρω κατι θα σου πω
Morfeass11Νέο Μέλος
06/06/2005, 12:24:41
THANKS GORE...
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.11.

06/06/2005, 13:21:56
Morfeass11

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4045

Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2213

αστρική προβολή (μέρος πρώτο)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=131

αυτά είναι 3 θέματα σχετικά με την αστρική προβολή που
έχουν ανοιχθεί στο φόρουμ "Η ΨΥΧΗ".

μπορείς να τα διαβάσεις, είναι ενδιαφέροντα.
Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις ασκήσεις, καλύτερα να το ξανασκεφτείς,
είναι ρίσκο για την ψυχολογία σου η γνωριμία με έναν κόσμο
για τον οποίο δε γνωρίζεις σχεδόν τίποτε!

06/06/2005, 15:48:45
Κάποιος εμφανίζεται και λέει οτι λίγο πρίν κοιμηθεί ήθελε να κάνει "αστρική προβολή" - οτιδήποτε και να'ναι αυτό.
(Σημείωση. Αν ξέρει κάποιος πως γίνεται η αστρική προβολή, να μου το πεί, να την κάνω και εγώ και να μη στέκομαι ουρά στην εφορία ή στο ΙΚΑ. Προτιμώ να στέλνω την αστρική προβολή μου.

Συνεχίζουμε και πάμε παρακάτω.
Ξυπνάει γιατί κουνιέται το κρεβάτι. Πάει από δώ και πάει από κεί. Κάνει το ένα και λέει το άλλο, σταματάει να κουνιέται το κρεβάτι και ευτυχώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ και ευτυχώς υπάρχει και το αυτό το φόρο και το ανάλογο κοινό που διψάει να μάθει γι αυτήν την ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ.

Βρέ μην είν αυτό, μην είν το άλλο...
Κάνε εκείνο, κάνε το άλλο...

Ας περιγράψουμε την ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ με δύο λόγια.
Κοιμόταν και ένοιωσε οτι κουνάει το κρεβάτι. Άνοιξε τα μάτια και συνέχιζε να κουνιέται και μετά από λίγο σταμάτησε.

- Γιατί είναι ανεξήγητη εμπειρεία ?
- Μα επειδή ο άνθρωπος ένοιωσε οτι κουνιόταν το κρεβάτι του.

Εντάξει. Είναι πράγματι μια ανεξήγητη εμειρεία.
Δεδομένου οτι οι ανθρώπινες αντιλήψεις λειτουργούν με 100% αξιοπιστία και χωρίς δυνατότητα λάθους,
ότι νομίζουμε οτι κουνιέται πράγματι κουνιέται...

Ή μήπως δεν είναι έτσι ?
(προσοχή, διαβάστε το καλά πριν το απαντήσετε)

ΘανάσηςΝέο Μέλος
06/06/2005, 16:15:45
Παίδες δεν ξερω αλλα θα ήλπιζα να ήταν αστρική προβολή...Θα το ξαναπροσπαθήσω και αν κουνηθεί πάλι το κρεβάτι έχει καλώς....η απορία μου είναι αφού πετύχω πάλι να κουνηθεί το κρεβάτι πώς θα βγώ απο το σώμα μου γιατι και καλό το κούνημα δεν λέω αλλα πώς πάμε παρακάτω...?
06/06/2005, 16:22:41
quote:

Παίδες δεν ξερω αλλα θα ήλπιζα να ήταν αστρική προβολή...Θα το ξαναπροσπαθήσω και αν κουνηθεί πάλι το κρεβάτι έχει καλώς....η απορία μου είναι αφού πετύχω πάλι να κουνηθεί το κρεβάτι πώς θα βγώ απο το σώμα μου γιατι και καλό το κούνημα δεν λέω αλλα πώς πάμε παρακάτω...?

Αυτό είναι μια πολύ καλή και πολύ σωστά τοποθετημένη ερώτηση από έναν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

ΘανάσηςΝέο Μέλος
06/06/2005, 17:08:28
Η επιστήμη δέν πιστεύει στην ύπαρξη ψυχής και στην ύπαρξη παράλληλων κόσμων...εξ'άλλου οι επιστήμονες γενιούνται...δεν γίνονται...αυτή είναι απάντηση επιστήμονα...
ConquerorΜέλος
27/04/2005, 15:55:18
Εγω πιστευω ειναι το ενστικτο καθε ανθρωπου, επιδη στο σκοταδι δεν βλεπουμε καλα και δεν προσανατολιζομαστε καλα και ετσι νιοθουμε καπια Ανασφαλεια.. Ειναι ομος και συμβολικο για τα πραματα με τα οπια δεν θελουμε να ασχολιθουμε η τα οπια αποριπτουμε..
Διοτι μεσα μας ΠΑΝΤΑ ζει το.... "μηπως"!

..Learn to listen and you will learn to learn...

silverwhisperΜέλος
29/04/2005, 17:21:29
κατα την αποψη μου, ειναι σημαντικη η ατμοσφαιρα και το περιβαλλον μεσα στο οποιο μεγαλωνει κανεις, οχι μονο για τις φοβιες του μελλοντος, αλλα και για την πορεια του.
εγω για παραδειγμα μπορω να πω οτι,αν και μικρη ακομα, δεν φοβομουν τιποτα.ουτε το σκοταδι.αυτο το φοβομουν μεχρι την ηλικια των 3 ετων,αντε,ας το πουμε ετσι. αυτο προφανως οφειλεται στον ορθολογιστικο τροπο με τον οποιο μεγαλωσα/μεγαλωνω.στην οικογενεια μου,διατηρειτε αυτος ο θεσμος της οικογενειας,αλλα δυστυχως δεν ειχα ποτε το συναισθημα της ελλειψης,το οποιο μπορει να σε κανει να κατανοησεις ποσο εχεις την αναγκη καποιων πραγματων και οτι χωρις αυτα δεν θα μπορουσες να ζησεις.επισης πιστευω οτι στο γεγονος οτι η οικογενεια μου απεχει απο την εκκλησια,παρολο που ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι,ποτε δεν ηταν θρησκοληπτοι, οφειλονται οι αποψεις μου περι θρησκειας.
καμια φορα στεναχωριεμαι για το γεγονος οτι ολοι με θεωρουν ακαρδη,αναισθητη...επιδη μονο και μονο δεν δειχνω τα συναισθηματα μου και δεν εκδηλωνομαι συχνα.δεν ειναι μονο ο φοβος δηλαδη για το σκοταδι που οφειλεται σε οικογενειακες αντιληψεις που πλαθονται στο οικοσιτο περιβαλλον,αλλα και ολες οι αλλες πεποιθησεις-αντιληψεις του ατομου.

liviaΜέλος
03/05/2005, 12:48:16
Το σκοτάδι δεν υπάρχει.
Είναι μόνο η απουσία του φωτός.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

undeafetedΜέλος
20/05/2005, 21:16:10
δεν φοβαμαι τιποτα.κανενα σκοταδι δεν θα με κρατησει για πολυ μακρια απο τον δρομο μου.ακομα και αν βρεθω στο απολυτο σκοταδι μονος θα επιβιωσω.το σκοταδι ειναι απλως κατι που δεν μπορουμε να καταλαβουμε.ακομα και αν καποιος φοβηθει και δεν βρισκει καμια διεξοδο πρεπει να επιβιωσει και να μην χασει ποτε την πιστη στον ευατο του.ακουστε το the eye of the tiger εμενα μου δινει πολυ δυναμη αυτο το τραγουδι

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

loforΝέο Μέλος
29/05/2005, 23:24:19
Ποτέ δεν είχα αναρωτηθεί για κατι τέτοιο παρ'όλο που πάντα φοβόμουν το σκοτάδι.Πράγματι τα θρίλερ και οι ιστορίες τρόμου παίζουν σημαντικό ρόλο στο γεγονός αλλά δε νομίζω να υπάρχουν πολλά νήπια που να βλέπουν ταινίες τρόμου.Ίσως το κάθε παιδί να συνδέει το σκοτάδι με ένα προσωπικό του φόβο π.χ.να φοβάται μην εμφανιστεί ο λυκός που η μητέρα του είπε ότι θα τον έτρωγε αν δεν έτρωγε όλο το φαγητό του.
AphrodityΜέλος
30/05/2005, 16:25:16
Εγώ φοβόμουν οτι οταν σβήσουν τα φώτα θα βγεί ο Βρυκόλακας από την ντουλάπα. μόνο που ούτε η μαμα μου ούτε θυμάμαι να μου εχει αναφέρει κανεις κάτι για τέτοιου είδους πλάσματα. Περίεργο αλλα μάλλον απο κάπου θα το μαζεψα και δεν το θυμάμαι
30/05/2005, 21:28:16
ΚΑΠΟΤΕ ΦΟΒΟΜΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΧΙ.
ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ.
ΧΑΝΕΣΑΙ ΒΥΘΙΖΕΣΑΙ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ.
ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
Η ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ.
ΜΑΥΡΟ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

sofi-kΝέο Μέλος
08/06/2005, 17:14:08
Εγω το σκοταδι το φοβομουν και το φοβαμαι.
Δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω αν δεν υπαρχει ενα μικρο φως.
Πιστευω οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι απλα θελω να ελεγχω το περιβαλλον μου, να ξερω τι υπαρχει γυρω μου...Ισως ομως αυτός ο φοβος να εχει να κανει και με τις ταινεις τρομου που εχω δει απειρες, και θες δεν θες σε επηρεαζουν παρα πολυ...

Endless climb
I am blind
why can`t i leave?
color blind
speaking a phrase
instantly grown
i am blind
waiting in line

08/06/2005, 17:42:22
αρκετές φορές οι φωτοσκιάσεις δημιουργούν την πεποίθηση πως κυκλοφορούν οντότητες δίπλα μας.....

ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο....στο τρεμόπαιγμα του φωτός....?

φύλακες άγγελοι...πού αλλάζουν βάρδια....εκείνες τις στιγμές....΄?

κάτω απο το βαθύ σκοτάδι...ζούν οι σκιές με λευκά φτερά...που η αίσθηση του φωτός της έλκει....?

αν το φοβάμαιτο σκοτάδι...?

όχι,τον σκοτεινό εαυτό μου φοβάμαι....που με ρίχνει σε κατάθλιψη.....

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS