- !!ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ? ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Ας στείλω τωρα ένα mail στον Τούρκο φίλο μου τον Ιμπραήμ να που πει τα νέα του για την δουλειά του, τις δραστηριότητές του, να μιλήσουμε για μουσική και για γυναικο-ιστορίες και ερωτικές κατακτήσεις και πιπίνια
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Θαυμάστε τον GIORGOS επί το προδοτικό του έργο:

Φανταστείτε τώρα το απίστευτο της αναλογίας: τον Σαρόν να προσκυνά σε κάποιο άγαλμα του Χίτλερ!!!!!
Ακόμα και διπλωματικά να το δει κανείς μιλάμε για απίστευτη διαστροφή. ![]()

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com
Edited by - skeptic on 12/02/2006 00:59:45
Είμαι σίγουρος ότι και με την παραμικρή υποψία μπαμ θα είσαι από τους πρώτους που θα τρέχει απεγνωσμένα να βρει πτήση εξόδου από τη χώρα...
Εκτός των άλλων βλέπω ότι φοβάσαι τον διάλογο και αποχωρείς...
Λυπάμαι...
ΥΓ: Εχω και εγώ επαφές με (Τ)ούρκους φιλαράκι αλλά αυτό δεν θα με κάνει να αγνοήσω την ιστορία μου ούτε να εμπιστευτώ τα καθίκια που κυβερνούν αυτή την αιμοσταγή χώρα.

Ξέρεις ότι σε εκτιμώ, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι σε κάποια πράγματα και ότι έχουμε κάνει κατά καιρούς δυνατές συζητήσεις πάνω σε δύσκολα θέματα! Επέτρεψέ μου λοιπόν κάποιες παρατηρήσεις στα λεγόμενά σου, με κάθε καλή διάθεση φυσικά...
Μια γενικότερη παρατήρηση : Δεν μπορώ προσωπικά να δεχτώ ότι υπάρχει Έλληνας που να μην αγαπάει και να μην ενδιαφέρεται για την πατρίδα του! (Αφήνω τους ανθρώπους της εξουσίας στην άκρη προς το παρόν, γιατί εκεί έχουμε να κάνουμε με "άλλες ιστορίες"!). Ακούω, ξέρεις, καμιά φορά τους γνωστούς "εθνοπατέρες" στις τηλεοράσεις να ωρύονται : "ΕΜΕΙΣ, που αγαπάμε την Ελλάδα" και "ΕΜΕΙΣ που λατρεύουμε τον Ελληνισμό" κλπ κλπ και πραγματικά μου 'ρχεται ν' αρχίσω τα "μπινελίκια"...Διότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα και καπηλεύεται το εθνικό φρόνημα αυτού του λαού ούτε να μονοπωλεί την αγάπη προς την πατρίδα...Ο ελληνικός λαός την αγάπη του αυτή την έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και θα το ξανακάνει και στο μέλλον αν χρειαστεί! Και γι' αυτό είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ!
Επί του θέματος της "Τουρκιάς" τώρα...
...Καλά όλα αυτά που λες και σαφώς και θα ήταν μέγα λάθος να λησμονήσουμε την ιστορία μας και να σβήσουμε από τη μνήμη μας τις συμφορές που μας έχουν βρει ως έθνος. Τα πράγματα όμως, όταν αφορούν στη διεθνή πολιτική σκηνή, θα πρέπει να τα βλέπουμε με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα και να μην αφήνουμε το συναισθηματισμό μας να μας παρασύρει σε ακρότητες. Η ιστορία δίνει πολλά μαθήματα άλλωστε, ένα από τα οποία είναι φυσικά να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος! Θα πρέπει λοιπόν, κατά την άποψή μου, να καταλάβουμε τα εξής :
α) Το να λέμε ότι "οι Τούρκοι είναι ένας αιμοδιψής λαός που θέλει να μας σφάξει" κλπ κλπ, είναι μια αντιμετώπιση που δεν μπορεί να μας οδηγήσει πουθενά, καθώς είναι γεμάτη συναίσθημα, ακόμη και απωθημένα.
β) Το να αναγνωρίζουμε όμως ότι αυτή τη στιγμή η Τουρκία διοικείται από ένα στρατοκρατικό, φασιστικό καθεστώς που πρέπει πάση θυσία να εκδημοκρατιστεί, όπως και όλη η κοινωνία της, είναι μια σαφώς ρεαλιστική στάση που μπορεί να οδηγήσει σε γόνιμα συμπεράσματα.
Το ότι η Τουρκία ασκεί μια πανέξυπνη εξωτερική πολιτική, προβάλλοντας αξιώσεις και υποστηρίζοντας τα συμφέροντά της, αυτό είναι γνωστό σε όλους. Εμείς από την πλευρά μας τί κάνουμε; Βρίζουμε τους Τούρκους που έχουν ικανούς πολιτικούς; Βρίζουμε τον τουρκικό λαό που δε μας φταίει σε τίποτα; Ή προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους δικούς μας; Τον κάθε Giorgos εντός των συνόρων;

quote:
Βλέπεις εσύ δεν κατοικείς σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας που ζουν με τον καθημερινό φόβο της απειλής της εκδίωξης από τις πατρογονικές εστίες, του βιασμού και της δολοφονίας των οικογενειών τους και του καθημερινού αλωνίσματος του αέρα τους από τα Τουρκικά F-16.
και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι και οι Τούρκοι πολίτες δεν φοβούνται τα ίδια πράγματα από τους Ελληνες. Και πως εισαι τόσο βέβαιος ότι μόνο τα τουρκικά F-16 αλωνίζουν στα σύνορα και οτι και τα ελληνικά δεν κάνουν το ιδιο πράγμα? Επειδή τα ελληνικά media αναφέρουν μόνο για τουρκικές παραβιάσεις το καταπίνεις αμάσητο? Μα γιατί φίλε skeptic? Εσύ δεν μου έλεγες στο θεμα με τους δίδιμους πύργους στις ΗΠΑ και των τρομοκρατών να μην αγοράζω φτηνα ότι μου πουλάει η κυβέρνηση? Ακριβώς αυτό κανεις κι εσυ τώρα.
quote:
Ευτυχώς όμως που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είναι σαν του λόγου σου...
Μακάρι να ήταν σαν του λόγου μου και σαν ορισμένους ομοϊδεάτες μου.. όχι μονο η πλειοψηφεία των Ελλήνων αλλά και άλλες πλειοψηφείες ολων των λαών, διότι τότε θα ζουσαμε σε πολύ καλύτερο κόσμο μακριά απο στειρες προγονοπληξίες, πατριδοπληξίες και μισσαλοδοξίες που μας πανε πίσω και μας κάνουν να μην διαφέρουμε και πολύ από τα ζωα στη φύση που αλληλοσπαράσονται. Αυτό το πράγμα που βρισκεται ενα μέτρο πάνω από τον κώλο μας και λέγεται μυαλό πρεπει να το αξιοποιουμε προς βελτίωση της ζωής μας και των σχέσεων μας και όχι προς καταστάσεις ανωφελου μισους και αντιπαραθέσεων που απορρέουν απο κοκορομαχίες προγόνων..... αλλιώς σε τι διαφέρουμε απο τα άβουλα αγρίμια??
quote:
Πως όμως μπορούμε να πάμε μπροστά σαν έθνος όταν βλέπουμε κορυφαίους έλληνες(?????) πολιτικούς να προσκυνούν τoν βρωμιάρη μισέλληνα σφαγέα των Eλλήνων ντολμε Κεμάλ ατα(τ)ουρκ...
εγώ θεωρώ πως ειναι σημαντικότερο να κατακρίνουμε τους πολιτικούς για τα εσωτερικά προβλήματα που αδιαφορούν να λύσουν (φτώχεια, ακρίβεια, κοινωνικός ρατσισμός- ανισότητες, νοσοκομεία με ελλίψεις κ.τ.λ.) και όχι επειδή προσκύνησαν το μνημείο ενός ιστορικού προσώπου όπως ο Κεμάλ. Δηλαδή αν δεν προσκύναγε το μνημείο του Κεμάλ θα ήταν αυτό προϋπόθεση για να πάμε μπροστά ως έθνος?? Με ποια λογική?? Μπροστά οι λαοί πάνε όταν χτίζουν σχέσεις φιλικές και συνεργασίας, όχι όταν διατηρούν στειρες προγονόπλξηκετες αντιπαραθέσεις. Οποιο μνημείο γουστάρει θα προσκυνήσει ο καθένας στα ταξίδια του και αυτό δεν αφορά τους υπόλοιπους...γιατί δηλαδή να πρέπει να ειναι υπόλογος σε σένα ή στον κάθε έλληνα πατριδόπληκτο? Δεν το κατάλαβα παρακαλώ. Και κλασικά βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα. Για σένα ο Ατατούρκ ειναι σφαγέας των Ελλήνων. Για τους τούρκους ειναι εθνικός ήρωας διοτι απέκρουσε τα ελληνικά στρατεύματα που είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι την Αγκυρα και τα πέταξε στη θάλασσα του αιγαίου. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι και οι Ελληνες στρατιώτες δεν συμπριφέρθηκαν βάρβαρα σε Τούρκους πολίτες? Πως ειμαστε τόσο βέβαιοι γι'αυτό...Επειδή δεν μας το γράφουν τα ελληνικά ιστορικά βιβλία ή δεν μας το λένε στο σχολείο?? Οσες ιστοσελίδες και να δώσεις για σφαγές των Τούρκων εναντι των Ελλήνων δεν έχει κανένα νόημα. Διότι ομοίως και ένας Τούρκος θα μπορούσε να σου παραθέσει ιστοσελίδες και πηγές που να αναφέρονται σε σφαγές Ελλήνων επί των Τούρκων στις ιστορικές συγκρούσεις των δύο λαών. Βλέπεις λοιπόν γιατι φωνάζω ότι αυτές οι τακτικές δεν οδηγούν πουθενά περα απο την δημιουργία μιας ανουσιας αντιπαράθεσης που καταλήγει σε αδιέξοδο??
quote:
Αgnostic είσαι παράδειγμα ενός ανθρώπου που δεν δίνει δεκάρα για την πατρίδα του και το έθνος του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του καλοπέραση και το τομάρι του.
ειλικρινά ρε φίλε...απο όσα έχω γράψει αυτό κατάλαβες για μένα? Ξαναδιάβασε τα μακροσκελή ποστ μου και αυτο για τους σεισμούς λίγο παραπάνω και ελπίζω να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για μένα...αλλιώς αισθάνομαι σα να μιλάω σε τοίχο..
quote:
Είμαι σίγουρος ότι και με την παραμικρή υποψία μπαμ θα είσαι από τους πρώτους που θα τρέχει απεγνωσμένα να βρει πτήση εξόδου από τη χώρα...
κοιτα παντως μέχρι τώρα σε όσα μπαμ γίνανε με Οτσαλάν, Σολωμού, Ιμια κ.τ.λ. εδώ έμεινα, διότι αυτά τα μπαμ και οι κινδυνολογίες ειναι ένας τρόπος να πουλάνε οι εφημερίδες φύλα, τα κανάλια να εξασφαλίζουν υψηλές ακροαματικότητες, οι στρατιωτικοί να μας λένε ότι και αυτοί ειναι σε κάτι χρήσιμοι στις κοινωνίες, οι πολιτικοί να περνάνε αντι-λαϊκά μέτρα με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια...παραμυθάκια δηλαδή...τώρα,αν εννοείς ελληνοτουρκική πολεμική σύγκρουση...πολύ απλά δεν θα συμετείχα στο αιματηρό θέατρο του παραλόγου που εξυπηρετεί συμφέροντα μεγαλεμπόρων όπλων και των σχετικών δυναστων. Βαρέθηκα φίλε skeptic τους "εθνικούς ήρωες" να αλληλοσφάζονται στις πολεμικές αρένες για την αυθεντιά των ηγετών τους και για μεγάλες "εθνικές ιδέες" σημαίες και πανιά με σύμβολα...για αέρα κοπανιστό δηλαδή. Και θα ήθελα να δω τις σκέψεις όλω όσων θα βρίσκονται στο πεδίο της μάχης και θα ένιωθαν τις σφαίρες να σφυρίζουν δίπλα απο το αυτί τους βλέποντας ταυτοχρονα και τα ξεκοιλιασμένα πτώματα δίπλα τους...ολοι αυτοί θα σκέφτονταν εκείνη τη στιγμή "ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ"
Αρνούμαι λοιπόν να συμμετέχω σε ζωόδεις αλληλοσπαραγμούς με οποινδήποτε γείτονα. Η κυρά Μαρίκα που φοβάται τον Σκοπιανό, ο κυρ Βαγγέλης που φοβάται τον Τουρκο και τον Αλβανό ας παέι αυτός να πολεμήσει για εθνικες ιδέες και μεγαλεία του κώλου. Η ζωή μας δεν ανήκει ούτε στον Κυρ Βαγγέλη ούτε στην κυρα Μαρίκα, ούτε στους πολιτκούς ηγέτες(my ass) ούτε στους οπλοέμπορους, ούτε στον κάθε πατριδόπληκτο καραβανά που δεκάρα δεν δίνει για το αν ειμαστε καλά ή όχι. Ανήκει σε εμάς και ΜΟΝΟ.
quote:
ΥΓ: Εχω και εγώ επαφές με (Τ)ούρκους φιλαράκι αλλά αυτό δεν θα με κάνει να αγνοήσω την ιστορία μου ούτε να εμπιστευτώ τα καθίκια που κυβερνούν αυτή την αιμοσταγή χώρα.
και πολύ καλά κάνεις αλλά δε νομίζω να άρεσε στα φιλαράκια σου αυτό που είπες για βάρβαρους μογγόλους εξ'ανατολάς. Θα σου άρεσε να λέγανε και τα φιλαράκια σου για βιαιους κατακτητές έλληνες που μόνο με σπαθί και δόρυ ξερουν να διδάσκουν τον Πλάτωνα στους ανατολικούς λαούς?? Δε νομίζω..
quote:
Εκτός των άλλων βλέπω ότι φοβάσαι τον διάλογο και αποχωρείς...
Λυπάμαι...
δηλαδή εσύ αυτό καταλαβαίνεις? Η μήπως νομίζεις ότι βλέπω την οποια συζήτηση εδώ σαν ανταγωνισμό ποιος θα "την βγει" στον άλλον όπως γίνεται π.χ. και στα τοπικ του ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ? Καλό ειναι να γίνεται μια κουβέντα αλλά έχουμε και δουλειές και άλλες δραστηριότητες φίλε μου. Δεν αποχωρώ απο πουθενά, τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά θεωρώ πως ήδη έχω γράψει πολλές σηματνικες πεποιθήσεις μου. Εστω και ένας να προβληματιστεί απο αυτές και να δει λιγο τα πράγματα διαφορετικά με λιγότερο "εθνικό" φανατισμό για μένα θα ειναι χρησιμο και επιτυχία της συζήτησεις αυτή. Δεν με ενδιαφέρει να την πω σε σενα ή στον οποιονδήποτε ούτε να φέρω το τοπικ σε επιπεδο αντιπαράθεσης με άλλα άτομα.Απλά καταθέτω τις απόψεις μου και αν προβληματιστεί κάποιος έχει καλώς. Αν όχι ελπίζω να προβληματστεί κάποια στιγμή απο κάποια άλλη αφορμή.
Τα ξαναλέμε όποτε τα ξαναπούμε...γιατι έχουμε και δουλειες και προσωπική ζωη...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Από αυτά που έγραψες μέχρι στιγμής έχω καταλάβει την ιδεολογία σου η οποία μια παραλλαγή διεθνιστικής αριστερίστικης ουτοπίας όπως ήταν και ο κομουνισμός στην γνήσια αρχική του διατύπωση.
Πιστεύεις σε μια ουτοπία φίλε! Ξύπνα! Δε ζούμε σε τέτοιο κόσμο.
Δεν έχεις πατρίδα, δεν τιμάς την μνήμη των προγόνων σου που θυσιάστηκαν για να ζείς τώρα ελεύθερος και να λες αυτά που λες, δεν τιμάς το έθνος σου...δεν τιμάς την ιστορία σου. Γενικά δεν έχεις ιερό και όσιο!
Aς απαντήσω όμως ένα ένα ξεχωριστά:
quote:
και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι και οι Τούρκοι πολίτες δεν φοβούνται τα ίδια πράγματα από τους Ελληνες. Και πως εισαι τόσο βέβαιος ότι μόνο τα τουρκικά F-16 αλωνίζουν στα σύνορα και οτι και τα ελληνικά δεν κάνουν το ιδιο πράγμα? Επειδή τα ελληνικά media αναφέρουν μόνο για τουρκικές παραβιάσεις το καταπίνεις αμάσητο?
Πλάκα πρέπει να μου κάνεις εδώ δεν εξηγείται αλλιώς!
Οι Ελλάδα έχει επίσημα επεκτατικές βλέψεις έναντι της Τουρκίας και δεν το έμαθα
Αντίθετα η Τουρκία από την άλλη έχει επισήμως επεκτατικές βλέψεις έναντι της Ελλάδας και του ελληνικού έθνους και δεν χάνει την ευκαιρία να το εκδηλώσει αυτό καθημερινά(βλέπε θέμα υφαλοκρηπίδας, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και διεκδικήσεις χιλιάδων βραχονησίδων, Ίμια, μαζικές παραβιάσεις του FIR κλπ, πρόσφατη ιστορία, Κυπριακό, γεγονότα Κωνσταντινούπολης κοκ)
Τώρα για τις παραβιάσεις που λες αυτές γίνονται αποκλειστικά εις βάρος της Ελλάδος και πρόκειται ουσιαστικά για προπαρασκευή πολέμου από πλευράς της Τουρκικής Αεροπορίας. Τεστάρουν την ελληνική αεράμυνα στα όρια της, φωτογραφίζουν τις βάσεις μας στα νησιά κλπ. Το τουρκικό μιλιταριστικό κεμαλικό καθεστώς λειτουργεί ύπουλα και δρα μακροχρόνια αποσκοπώντας στο άρπαγμα της κατάλληλης ιστορικής ευκαιρίας και συγκυρίας(βλέπε προδοσία-μειοδοσία από πλευράς Ελλήνων(?) πολιτικών) ώστε να προβούν σε μία ακόμα σφαγιαστική-γενοκτονική δράση κατά του Ελληνισμού όπως άλλωστε έπραξαν πιστά κατά το παρελθόν. Ο τελικός τους σκοπός είναι μας σφαγιάσουν και να μας αφανίσουν οριστικά ως έθνος και πολιτισμό από προσώπου Γης. Άλλωστε αυτό 8α το είχαν καταφέρει από τις αρχές του 19ου αιώνα αν μια χούφτα φωτισμένων επαναστατών δεν είχαν διαφορετική γνώμη...
Η Ελλάδα ποτέ δεν κάνει συστηματικές μαζικές παραβιάσεις στο Τουρκικό FIR. Αν το έκανε η Τουρκική αεράμυνα θα κατέρριπτε τα ελληνικά αεροσκάφη(Αυτοί βλέπεις δεν αστειεύονται με την προστασία του ζωτικού τους χώρου) και επίσης θα το γνωρίζαμε από τα ΜΜΕ τους καθώς θα είχαμε σοβαρή κρίση. Όμως καμία είδηση δεν υπάρχει στα ΜΜΕ τους για ελληνικές παραβιάσεις(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ), συνεπώς αυτές οι δήθεν "παραβιάσεις" ΔΕΝ υφίστανται και ας σταματήσει εδώ αυτή η ανθελληνική προπαγάνδα επιτέλους!
Οι παραβιάσεις και η διεκδικητική προκλητικότητα είναι αποκλειστικό προνόμιο της Τουρκικής πλευράς.
Επίσης σκοτίστηκα για τους όποιους φόβους των Τούρκων. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωταρχικά και κατά αποκλειστική προτεραιότητα είναι οι φόβοι και τα συμφέροντα των Ελλήνων και του έθνους μας.
quote:
Μακάρι να ήταν σαν του λόγου μου και σαν ορισμένους ομοϊδεάτες μου.. όχι μονο η πλειοψηφεία των Ελλήνων αλλά και άλλες πλειοψηφείες ολων των λαών, διότι τότε θα ζουσαμε σε πολύ καλύτερο κόσμο μακριά απο στειρες προγονοπληξίες, πατριδοπληξίες και μισσαλοδοξίες που μας πανε πίσω και μας κάνουν να μην διαφέρουμε και πολύ από τα ζωα στη φύση που αλληλοσπαράσονται. Αυτό το πράγμα που βρισκεται ενα μέτρο πάνω από τον κώλο μας και λέγεται μυαλό πρεπει να το αξιοποιουμε προς βελτίωση της ζωής μας και των σχέσεων μας και όχι προς καταστάσεις ανωφελου μισους και αντιπαραθέσεων που απορρέουν απο κοκορομαχίες προγόνων..... αλλιώς σε τι διαφέρουμε απο τα άβουλα αγρίμια??
Τι να πω ρε άνθρωπε μου για σένα; Κρίμα που τα λες αυτά, τα πιστεύεις κιόλας;
Δηλαδή θες να μας πεις ότι οι επαναστάτες προγονοί μας και οι Έλληνες που αγωνήστικαν και έχυσαν το αίμα τους για αυτή την έρμη την πατρίδα για να μιλάς εσύ τώρα ελεύθερος δεν είχαν μυαλό και ήταν άβουλα ζώα;;; ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
Εμείς όμως πρέπει να γίνουμε άξιοι μιμητές τους και όχι απάτριδα και ανόητα άβουλα όντα που πρώτα θα σφαγιαστούν ως ανίκανα να επιβιώσουν σ' αυτό τον αμείλικτο και ανταγωνιστικό κόσμο.
Η ιστορία πρέπει να είναι ο οδηγός μας, το έθνος η οικογένεια μας και αυτοί το πρότυπο μας.
quote:
Μπροστά οι λαοί πάνε όταν χτίζουν σχέσεις φιλικές και συνεργασίας, όχι όταν διατηρούν στειρες προγονόπλξηκετες αντιπαραθέσεις. Οποιο μνημείο γουστάρει θα προσκυνήσει ο καθένας στα ταξίδια του και αυτό δεν αφορά τους υπόλοιπους...
Δεν θα σε στα καλά σου!!! Δηλαδή θα επικροτήσω τον βιαστή και σφαγέα μου;;; Στο τέλος θα μας πουν ότι μας αρέσει κιόλας και θέλουμε κι'άλλο!
Όσον αφορά για το τι γουστάρει ο κάθε προδότης πολιτικός και αν αφορά τους υπόλοιπους, άλλο τόσο και εμείς γουστάρουμε να τον δυσφημήσουμε και να τον μαυρίσουμε στις εκλογές τον παλιοπού*τη. Για να μη πω και τίποτα χειρότερο…
quote:
Για τους τούρκους ειναι εθνικός ήρωας διοτι απέκρουσε τα ελληνικά στρατεύματα που είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι την Αγκυρα και τα πέταξε στη θάλασσα του αιγαίου.
Και εσύ χαίρεσαι ότι τους πέταξε στη θάλασσα σωστά; Έλα πες το μην ντρέπεσαι, ανθέλληνα!
Καλά είπα πιο πριν ότι είμαστε άξιοι της τύχης μας...
quote:
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι και οι Ελληνες στρατιώτες δεν συμπριφέρθηκαν βάρβαρα σε Τούρκους πολίτες? Πως ειμαστε τόσο βέβαιοι γι'αυτό...
Tι ακούω πάλι σήμερα από αυτόν τον ανθέλληνα θεέ μου!!
Τελοσπάντων ας το καταπιώ. Έχεις καμία σοβαρή απόδειξη ότι οι Έλληνες διέπραξαν ποτέ συστηματική γενοκτονία εναντίον του Τουρκικού πληθυσμού; (και μιλάω για γενοκτονία και όχι μεμονωμένες ακρότητες σε περίοδο πολέμου) Αν ναι θα κατακτήσεις ρεκόρ πρωτοτυπίας.
Αντίθετα όμως απ' ΟΛΕΣ τις ανεξάρτητες ιστορικές πηγές προκύπτουν πληθώρα στοιχείων για σειρά συστηματικών σφαγών και γενοκτονιών από τις αιμοδιψείς (Τ)ουρκικές μογγολικές βάρβαρες ορδές από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα καθώς αυτές προχώρησαν σταδιακά στην περιοχή μας (Ιωνία, Μικρά Ασία) γενοκτονώντας και εκτουρκίζοντας παράλληλα και με σύστημα τους γηγενείς ελληνικούς πληθυσμούς αλλά και άλλα φύλα όπως οι Αρμένιοι. Μάθε λίγη εθνολογική ιστορία. Δεν δαγκώνει...
Ακριβώς αυτή την τακτική ακολουθούσαν πάντα και ακολουθούν και σήμερα οι Τούρκοι μόνο που δρουν ύπουλα και μακροπρόθεσμα και συνεπώς πολλοί ανιστόρητοι, βλάκες ή προδότες δικοί μας Έλληνες(???) δεν μπορούν να το αντιληφθούν εγκαίρως και άρα πρώτοι θα είναι που θα ξαναγενοκτονηθούν και θα ξανασφαγιαστούν ως απάτριδα άβουλα όντα.
Για τα άλλα που λες δεν θα τα σχολιάσω αναλυτικά καθώς σε αυτοπροσδιορίζουν και επιβεβαιώνουν αυτά που είπα και πιο πάνω για σένα.
extra tip: ΔΕΝ είδα ποτέ κάποιο (Τ)ούρκο επίσημο να "προσκυνά" το μνημείο του Κολοκοτρώνη ή του Καραισκάκη... (αντίθετα όταν ένας τέτοιος είχε επισκεφτεί τη χώρα μας και είδε την εικόνα του Καραισκάση σε ένα μέρος που είχε πάει ζήτησε προκληκτικά να κατεβεί και να κρυφτεί!!!!)

Edited by - skeptic on 12/02/2006 03:57:07
Δυο επισημάνσεις μόνο σε αυτά που είπες.
-Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ανθέλληνες και μισέλληνες εντός των ελληνικών συνόρων. Αλλά γενικά δεν ανησυχώ για δηλωμένους αδιάφορους απάτριδες ανθέλληνες όπως ο agnostic και αυτούς που καίνε τη σημαία αφού αυτοί είναι μια μειοψηφία και εύκολα διακριτή. Η ανησυχία μου βρίσκεται στους εχθρούς εντός των πυλών που συχνά είναι καμουφλαρισμένοι παμπόνηρα κάτω από ένα εθνικιστικό πέπλο και καπηλεύονται όπως είπες το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων έχοντας όμως σε ετοιμότητα την προδοσία και τη μειοδοσία. Συχνά καταλαμβάνουν μεγάλους θώκους εξουσίας εκμεταλευόμενοι ακριβώς αυτό... (Oύτε και για τον GIORGO ουσιαστικά ανησυχώ γιατί και αυτός αργά η γρήγορα θα πάρει το μάθημα ιστορίας που του αξίζει.)
-Για τους Τούρκους πιστεύω ότι αν μελετήσεις προσεχτικά την εθνολογική ιστορία θα καταλλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα με εμένα. Ότι όντως πρόκειται για ένα βάρβαρο λαό που επιδιώκει να επιβληθεί στην περιοχή δια της βίας, της αφομοίωσης και της γενοκτονίας των γηγενών πληθυσμών. Αυτό δεν πρέπει με τίποτα να το παραγνωρίζουμε ως κίνδυνο έναντι του έθνους μας άσχετο αν αυτός έχει καλυφθεί κάτω από ένα ψευδοπολιτισμικό πέπλο. (βλέπε αξίωση των Τούρκων να μπουν στην ΕΕ)
Αλλά θα πρέπει να γίνουν «Άνθρωποι» πρώτα, με Α κεφαλαίο….(πράγμα που το βλέπω αρκετά χλωμό..)
Για τα υπόλοιπα που λες γενικά συμφωνούμε….

quote:
Δεν έχεις πατρίδα, δεν τιμάς την μνήμη των προγόνων σου που θυσιάστηκαν για να ζείς τώρα ελεύθερος και να λες αυτά που λες, δεν τιμάς το έθνος σου...δεν τιμάς την ιστορία σου. Γενικά δεν έχεις ιερό και όσιο!
quote:
Tι ακούω πάλι σήμερα από αυτόν τον ανθέλληνα θεέ μου!!
quote:
Δηλαδή θες να μας πεις ότι οι επαναστάτες προγονοί μας και οι Έλληνες που αγωνήστικαν και έχυσαν το αίμα τους για αυτή την έρμη την πατρίδα για να μιλάς εσύ τώρα ελεύθερος δεν είχαν μυαλό και ήταν άβουλα ζώα;;; ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
Εμείς όμως πρέπει να γίνουμε άξιοι μιμητές τους και όχι απάτριδα και ανόητα άβουλα όντα που πρώτα θα σφαγιαστούν ως ανίκανα να επιβιώσουν σ' αυτό τον αμείλικτο και ανταγωνιστικό κόσμο.
Η ιστορία πρέπει να είναι ο οδηγός μας, το έθνος η οικογένεια μας και αυτοί το πρότυπο μας.
γυρνάω πρωινιάτικα σπιτι μετα απο έξοδο και βλέπω ένα σωρό παραλογισμούς...
άκου φίλε skeptic... προφανώς έχεις ένα στερεότυπο στο μυαλό σου(και όχι μόνο εσύ) που χαρακτηρίζει το ποιος ειναι Ελληνας και ποιος όχι. Για σένα για να ειναι κάποιος Ελληνας πρέπει να έχει βάλει την σκέψη,νοοτροπία και ιδεολογία του σε συγκεκριμένα εθνικά καλούπια. Οχι αγαπητέ δεν ειναι έτσι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσει ελεύθερα την προσωπικότητά του όπως επιθυμεί χωρίς να είναι υπόλογος στον κάθε φανατικό Ελληνάρα που επιθυμει τη διαιώνηση αντιπαραθέσεων με "ιστορικούς εχθρούς". Δεν έχω ανάγκη απο πιστοποιητικά "Ελληνικότητας" απο σένα ούτε από οποιονδήποτε. Με κάνεις να επαναλαμβάνομαι. Ας πω λοιπόν ακομα μια φορά ότι κάθε αγώνας ειτε των προγόνων μας ειτε άλλων λαών ενάντια σε μια καταπίεση, από όπου κι αν προέρχεται αυτή είναι άξια τιμής, θαυμασμού και σεβασμού. Εχω επίσης δικαίωμα να επικρίνω κάποια σημεία της ιστορίας μας για τον χ, ψ λόγο. Πως να το κάνουμε...ΔΕΝ γουστάρω την Μεγάλη Ελλάδα των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών ΕΦΟΣΟΝ αυτή θα προέλθει από σφαγές Τούρκων και πόλεμο!! Δεν γουστάρω προέλαση μέχρι την άγκυρα και "ελληνορθόδοξη βυζαντινή αποκατάσταση" αφού για τέτοιες διαστροφικές ιδέες θα πρέπει να χυθεί αίμα ακόμα μια φορά. Τοσο δύσκολο ειναι να γινει αυτό αντιληπτό?
Τωρα για την έννοια της πατρίδας έχω δώσει τον ορισμό μου. Βλέπε τα παραπάνω ποστ μου. Προσφέρω σε αυτήν την εργασία μου και ειναι αρκετό. Απο που κι ως που θα πρέπει να έχω και προκαθορισμένη ρομποτική συμπεριφορά για να χαρκτηριστώ Ελληνας που αγαπάει τον τόπο του, δεν το κατάλαβα?? επειδή το λες εσύ και μερικοι άλλοι?? Και δεν χαρακτήρισα τους επανανστάτες του 21 άβουλα ζώα όπως εσφαλμένα καταλαβαίνεις(ή κάνεις ότι καταλαβαίνεις). Αυτόν τον χαρακτηρισμό τον αποδίδω γενικά στους επεκτατικούς/κατακτητικούς πολέμους διοτι ο πόλεμος ειναι σαν το ντόμινο. Κατακτάς εδάφη και ο αντίπαλος καραδοκεί για να σου πάρει ρεβάνσ με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε εναν ατελείωτο κύκλο αίματος. Αυτό θες??
quote:
Δεν θα σε στα καλά σου!!! Δηλαδή θα επικροτήσω τον βιαστή και σφαγέα μου;;; Στο τέλος θα μας πουν ότι μας αρέσει κιόλας και θέλουμε κι'άλλο!
Όσον αφορά για το τι γουστάρει ο κάθε προδότης πολιτικός και αν αφορά τους υπόλοιπους, άλλο τόσο και εμείς γουστάρουμε να τον δυσφημήσουμε και να τον μαυρίσουμε στις εκλογές τον παλιοπού*τη. Για να μη πω και τίποτα χειρότερο…
Μην φτάνεις στο άλλο ακρο!Ποιος ειπε μωρέ να επικροτήσεις τον Κεμάλ?? Οσο για τον Γιωργάκη κατά το ήμισυ συμφωνούμε..διότι κι εγώ θα του ρίξω μαύρο όπως και στους ανταγωνιστές του...όχι όμως επειδή προσκύνησε το μνημείο του Κεμάλ. Αυτο μου έιναι αδιάφορο. Αλλά επειδή ολοι αυτοί που είναι στην εξουσία τόσα χρόνια αδυνατούν να λύσουν ουσιώδη θέματα της ελληνικής κοινωνιας στο εσωτερικό της.
quote:
ώστε να προβούν σε μία ακόμα σφαγιαστική-γενοκτονική δράση κατά του Ελληνισμού όπως άλλωστε έπραξαν πιστά κατά το παρελθόν. Ο τελικός τους σκοπός είναι μας σφαγιάσουν και να μας αφανίσουν οριστικά ως έθνος και πολιτισμό από προσώπου Γης. Άλλωστε αυτό 8α το είχαν καταφέρει από τις αρχές του 19ου αιώνα αν μια χούφτα φωτισμένων επαναστατών δεν είχαν διαφορετική γνώμη...
quote:
Η ανησυχία μου βρίσκεται στους εχθρούς εντός των πυλών που συχνά είναι καμουφλαρισμένοι παμπόνηρα κάτω από ένα εθνικιστικό πέπλο και καπηλεύονται όπως είπες το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων έχοντας όμως σε ετοιμότητα την προδοσία και τη μειοδοσία. Συχνά καταλαμβάνουν μεγάλους θώκους εξουσίας εκμεταλευόμενοι ακριβώς αυτό...
Αντε πάλι με τις θεωρίες συνομωσίας και τους αστήρικτους παραλογισμούς!! Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι οι Τούρκοι, και μιλάω για το σύνολο του Τουρκικού πληθησμού, έχουν σαν απώτερο σκοπό να μας αφανίσουν σαν έθνος και σαν πολιτισμό απο προσώπου γης? Και κατηγορεις εμενα οτι ζω σε ουτοπία!! Και γιατί να μην μας αφανίσουν στα 400 χρόνια που ειχαν το πανω χερι?? Τωρα θα το κάνουν που υπάρχουν Διεθνεις Οργανισμοί και Συνθήκες και ειμαστε και σύμμαχοι? Και μια ερωτηση: Τα ελληνοτουρκικά ζευγάρια που ακούμε συχνα πυκνα να παντρεύονται θα αλληλοεξοντωθούν και αυτά? Παραλογίζεσαι...
Οσο για τους "προδοτες" πολιτικούς που έχουν στρογγυλοκαθίσει σε διάφορα πόστα και εοιμάζουν προδοσία το θεωρώ εντελώς γελοίο σχόλιο. Απλά καταλαβαίνουν ότι με Ιδεες για Μεγάλη Ελλάδα και ελληνορθόδοξη αποκατάσταση και αλύτρωτες πατρίδες δεν κάνεις πολιτική έτσι ώστε να σε παίρνουν στα σοβαρά. Καλά κάνουν και επιδιώκουν ειρήνη με τους γείτονες και δεν εμμένουν σε εθνικά κόμπλεξ. Ειπαμε οι όποιες ευθύνες τους ειναι αλλες και αφορούν τα εσωτερικά μας προβλήματα για τα οποία εχουν αδιαφορήσει...
quote:
Και εσύ χαίρεσαι ότι τους πέταξε στη θάλασσα σωστά; Έλα πες το μην ντρέπεσαι, ανθέλληνα!
Παρότι εχω ξαναπει ότι ΔΕΝ χαιρομαι και απεχθάνομαι τους επεκτατικούς πολέμους απο όπου κι αν προέρχονται εσυ συνεχίζεις το παραλλήρημά σου. Τα ιδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...
quote:
Αντίθετα η Τουρκία από την άλλη έχει επισήμως επεκτατικές βλέψεις έναντι της Ελλάδας και του ελληνικού έθνους και δεν χάνει την ευκαιρία να το εκδηλώσει αυτό καθημερινά(βλέπε θέμα υφαλοκρηπίδας, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και διεκδικήσεις χιλιάδων βραχονησίδων, Ίμια, μαζικές παραβιάσεις του FIR κλπ, πρόσφατη ιστορία, Κυπριακό, γεγονότα Κωνσταντινούπολης κοκ)
quote:
Η Ελλάδα ποτέ δεν κάνει συστηματικές μαζικές παραβιάσεις στο Τουρκικό FIR. Αν το έκανε η Τουρκική αεράμυνα θα κατέρριπτε τα ελληνικά αεροσκάφη(Αυτοί βλέπεις δεν αστειεύονται με την προστασία του ζωτικού τους χώρου) και επίσης θα το γνωρίζαμε από τα ΜΜΕ τους καθώς θα είχαμε σοβαρή κρίση. Όμως καμία είδηση δεν υπάρχει στα ΜΜΕ τους για ελληνικές παραβιάσεις(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ), συνεπώς αυτές οι δήθεν "παραβιάσεις" ΔΕΝ υφίστανται και ας σταματήσει εδώ αυτή η ανθελληνική προπαγάνδα επιτέλους!
Οι παραβιάσεις και η διεκδικητική προκλητικότητα είναι αποκλειστικό προνόμιο της Τουρκικής πλευράς.
Οι παραβιάσεις από ελληνικής πλευράς που ανέφερα πηγάζουν από μαρτυρίες Ελλήνων στρατιωτών σε στρατόπεδο της Σαμου που μου ειχαν πει οτι ΚΑΙ τα ελληνικά αεροπλάνα εκαναν παραβιάσεις στον τουρκικο εναέριο χώρο και γενικά μου ανέφεραν για κοκορομαχίες στην ευρύτερη περιοχη μεταξύ Ελληνικών και Τουρκικων αεροπλάνων σαν κάτι καθημερινο, σαν θεμα ρουτίνας δηλαδή. Επίσης δεν ξέρουμε τι γίνεται κάθε στιγμή που μιλάμε σε όλο το φασμα των θαλάσσιων και εναέριων συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας οπότε ας μην ειμαστε και τοσο σίγουροι ότι μονο η μια πλευρά προκαλει και η άλλη ειναι αθώα. Δεχομαι ότι οι Τούρκοι μπορεί να ειναι πιο "άτακτοι" στο θεμα των παραβιάσεων, όμως αυτό δεν ειναι κάτι που θα πρέπει να μας προκαλεί πανικό. Τωρα για την Κύπρο που λες...τα παράπονα σου στη Χούντα των Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών που έδωσε και αφορμή για να γίνει η Τουρκική εισβολή. Δεν εγκρινω καμια εισβολή αλλά...αυτά παθαίνεις όταν σε κυβερνάνε στρατιωτικοί...
Τωρα για τις σχέσεις μας με την Τουρκία γενικότερα..θα πω ότι σίγουρα υπάρχουν και προβλήματα όπως ανέφερες (Γκριζες ζώνες υφαλοκρυπιδα) αλλά αυτά θα λυθούν με ειρηνικές διαδικασίες, διάλογο και ανοιχτό μυαλό. Σημερα υπάρχει Διεθνές Δίκαιο, Οργανισμοί και Ενώσεις για να ασχοληθούμε ψύχραιμα και ώριμα με τις διαφορές που μας απασχολούν. Δεν γίνεται απο τη μια στιγμή στην άλλη να υποχωρήσει η μια πλευρά σε μια διαμάχη και να λυθεί ένα πρόβλημα έτσι γρηγορα και απλά. Εχουμε χρέος ομως απέναντι στην ανθωπότητα γενικά να τα αντιμετωπίζουμε με συζητήσεις ώριμα και λογικά. Αλλιώς τι διάολο ιδρύουμε τέτοιους διεθνεις οργανισμούς και θεσπίζουμε διεθνείς συνθηκες? Για να ονειρευόμαστε ντου στην Πόλη η μια εθνικιστική πλευρά και νεα οθωμανική αυτοκρατορία ή άλλη εθνικιστική πλευρά?
Εχουμε χρέος να πετάξουμε τις εθνικιστικές ομάδες των Τουρκων και Ελλήνων εθνικιστών εκεί που τους αρμόζει:ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ!
Επιπλέον, πάλι για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις σήμερα ειναι θετικοτατο βήμα που έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες συνεργασίες σε τομείς όπως ο τουρισμός, το εμπόριο, η προστασία του περιβάλλοντος, η αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α. Αν μη τι άλλο ειναι ενα πολύ καλό πρωτο βημα για να προχωρήσουμε και σε περαιτέρω σημαντικές συνεργασίες.
quote:
Αντίθετα όμως απ' ΟΛΕΣ τις ανεξάρτητες ιστορικές πηγές προκύπτουν πληθώρα στοιχείων για σειρά συστηματικών σφαγών και γενοκτονιών από τις αιμοδιψείς (Τ)ουρκικές μογγολικές βάρβαρες ορδές από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα καθώς αυτές προχώρησαν σταδιακά στην περιοχή μας (Ιωνία, Μικρά Ασία) γενοκτονώντας και εκτουρκίζοντας παράλληλα και με σύστημα τους γηγενείς ελληνικούς πληθυσμούς αλλά και άλλα φύλα όπως οι Αρμένιοι. Μάθε λίγη εθνολογική ιστορία. Δεν δαγκώνει...
Τα παμε....τέτοιες πολεμοχαρείς ενέργειες ειναι κατακριταίες και αηδιαστικές απο όπου κι αν προέρχονται. Αλλά αυτές δεν αφορούν κανένα υγειώς σκεπτόμενο Τούρκο πολίτη της σημερινής εποχής που καθε άλλο παρα τέτοια αιμοδιψή ενδιαφέροντα έχει. Ας μην φορτώνουμε στους σημερινούς Τούρκους πολίτες τα λάθη κάποιων προγόνων τους.ειναι α΄δικο και παράλογο. Σιγουρα ο ελληνικός στρατός ποτε δεν έκανε γενοκτονία εις βάρον των Τούρκων...ομως ίσως γιατί δεν μπορούσε να το κάνει. Πάντως εκανε προέλαση σχεδόν μέχρι την Αγκυρα... Για σκέψου όμως φίλε skeptic να ειχαν έρθει έτσι τα πράγματα που η Ελλάδα να ειχε εξελιχθεί στην υπερδύναμη τουπλανήτη κάτι σαν τις σημερινες ΗΠΑ και η Τουρκία να ειχε μεινει οπως ειναι σημερα. Φαντάσου τι θα ειχε κάνει σε προαιώνιους εχθρούς μια υπερδύναμη Ελλάδα αν ειχε πολιτκούς ηγέτες με τα πιστεύω σου και γενικά με ιδέες εθνικιστικές. Μπορεί να μην εκανε γενοκτονίες αλλά ορισμένες βομβούλες θα ειχε ρίξει στους προαιώνιους εχθρούς της με προσχημα...την τρομοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ας μην ειμαστε λοιπόν σιγουροι για το τι μπορει να έκανε τοτε ο ελληνικός στρατός αν ηταν πολύ ισχυρός....Δεν πιστεύω οτι θα εκανε γενοκτονια αλλά ας κρατάμε και μια πισινή γιατι οι Μεγάλες Ιδεες για αποκατάσταση βυζαντινών αυτοκρατοριών απαιτούν ολοκληρωτική επικράτηση επι του αντιπάλου με οτι και αν συνεπάγεται αυτό.
quote:
Αλλά θα πρέπει να γίνουν «Άνθρωποι» πρώτα, με Α κεφαλαίο….(πράγμα που το βλέπω αρκετά χλωμό..)
Σιγουρα χρειάζεται δουλειά ακόμα στην Τουρκία για κάποια θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα σχετικά αλλά νομίζω οτι σε σχέση με το παρελθόν η Τουρκία έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ειναι θετικο που εχει αποτηνάξει την ισλαμική μαντίλα και παρότι Μουσουλμάνοι δεν βρίσκονται στα τραγικά επίπεδα θεοκρατίας και φανατισμού όπως άλλα ισλαμικά κράτη.
Και πιστεύω ότι από τη στιγμή που κύριο μέλημά τους ειναι να μπουν στην ΕυρωπαΪκή Ενωση μάλλον θα προσπαθούν να βελτιωθούν σαν κοινωνία και κάποια στιγμή (και θα χαρώ πολύ γι'αυτό) θα το καταφέρουν.
quote:
Αλλά γενικά δεν ανησυχώ για δηλωμένους αδιάφορους απάτριδες ανθέλληνες όπως ο agnostic και αυτούς που καίνε τη σημαία
ναι αλλη δουλειά δεν είχα απο το να καίω σημαίες. Μπορεί να μου ειναι αδιάφορες ολες οι σημαίες αφού αυτό που έχει σημασία ειναι οι ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές, αλλά δεν θα κάτσω να φανατιστώ όπως τρελένεσαι εσύ για τους κακούς Τουρκαλάδες. Βεβαια μια μολότοφ στα γραφεία εθνικιστών θα ήταν ότι πρέπει νομίζω...![]()
quote:
αφού αυτοί είναι μια μειοψηφία και εύκολα διακριτή.
νομίζεις.....
quote:
Πιστεύεις σε μια ουτοπία φίλε! Ξύπνα! Δε ζούμε σε τέτοιο κόσμο.
προτιμώ να ζω στην ουτοπία μου και στον κόσμο μου παρά στον δικό σου κόσμο της κινδυνολογίας, των ακραίων εθνικιστικών παραλληρημάτων και του ψυχολογικού εκφοβισμού...ο κόσμος διαμορφώνεται έτσι όπως τον χτίζουμε....δεν έχουμε να χωρίσουμε τιποτα οι απλοί λαοί κατάλαβετε το επιτέλους...
quote:
Βεβαια μια μολότοφ στα γραφεία εθνικιστών θα ήταν ότι πρέπει νομίζω...
Το ήξερα ότι ήσουν τελικά ένα άθλιο απάτριδο και βάνδαλο αναρχοκομμούνι...
Μην ανυσηχείς όμως θα την τακτοποιήσουμε καλά την φάρα σου...

Ομολογώ οτι η συμπεριφορά σου με εκπλήσσει σε μεγάλο βαθμό, αναλογιζόμενος την όλη συμπεριφορά σου μέχρι πρότινος.
Το να εμμένουμε σε καταστάσεις παρελθοντικές και να μιλάμε υποτιμητικά για λαούς το θεωρώ μέγα σφάλμα.
Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν θα σε παρακαλούσα για δεύτερη φορά να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου τόσο για κάποιες χώρες και κάποιους λαούς όσο και πρός κάποιους συνομιλητές σου.
Πιστεύω πως έχεις τα προσόντα να συμμετάσχεις σε ένα διάλογο έχοντας μια σωστή συμπεριφορά...

In anticipation of my resurrection...