- ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
διάβασε λοιπόν κρατικοδίαιτε και μάθε ότι η κλυταιμνήστρα δεν συγχώρεσε τον αγαμέμνων γιατί η κόρη τους δεν γύρισε πίσω άλλα είχε απαχθεί από την θεά και ήταν στην ταυρίδα, από εκεί την έφερε μετά από χρόνια ο ορέστης ο αδερφός της, μαζί έφερε και το ξόανο της θεάς που λέγετε ότι χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες στην ενηλικίωση των νεαρών
με λίγα λόγια αν είχες διαβάσει τους μύθους της χωράς που κατοικείς και όχι τους μύθους του ισραήλ θα ήξερες την ιστορία, ακόμη υπάρχουν και ανάλογα έργα
ιφιγένεια εν αυλίδι και ιφιγένεια εν ταύροις
με λίγα λόγια όσο άφορα την μπουρδολογία είσαι πρώτος να ανάβεις κάθε μέρα μια λαμπάδα σε οποίον σε έβαλε στο δημόσιο γιατί σε άλλη περίπτωση με το μυαλό που έχεις θα πέθαινες της πείνας κακομοίρηόσο άφορα το γιατί επενέβησα ήταν καθαρά γιατί έλεγες μπούρδες το ίδιο θα έκανα αν κάποιος έλεγε ότι ο αβραάμ θυσίασε τον ισαάκ
Δεν πείθεις άθεε, γελοιοποιήθηκες για άλλη μια φορά!....αλήθεια τις έχεις εκατοστήσει?....έχω χάσει το μέτρημα τόσα χρόνια!
Η Ιφιγένεια δολοφονήθηκε στεγνά! το ότι στο τέλος των έργων εμφανίζεται ο αγγελιοφόρος κ.λ.π. δεν είναι παρά μια προσπάθεια αλλά ταινίας Hollywood, να δικαιολογήσει ο ποιητής τα αδικαιολόγητα!
Όλα τα έργα βασίζονταν σε αληθινά γεγονότα.... η Ιφιγένεια, ο Αγαμέμνωνας, ο Αχιλέας κ.λ.π. να ήσαν φανταστικά πρόσωπα?
Ο Τρωικός ο πόλεμος ήταν πραγματικός. Πραγματική ήταν και η θυσία της Ιφιγένειας, αλλιώς δε θα είχε υπάρξει καν το έργο!
Είναι σαν να γυρίσουμε εμείς ένα έργο για τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του Αν. Παπανδρέου και μητέρας του Γιωργάκη από τον Ανδρέα Παπανδρέου.....λες να γυριστεί ποτέ κάποια τέτοια ταινία?
Ασφαλώς όχι!
Η θυσία λοιπόν έγινε, ή αν θέλεις είχε όλες τις δυνατότητες για να γίνει.
Το τι δυνατότητες για να εμφανιστεί η Άρτεμις και να βάλει στη θέση της μια αρκούδα ή ένα ελάφι και να στείλει την Ιφιγένεια στη βαρβαρική χώρα των Ταύρων δεν ξέρω.....αν υπάρχουν!
Τι λες?..... μήπως υπάρχουν?

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
Edited by - europaios2 on 01/11/2011 00:56:42
quote:
με λίγα λόγια όσο άφορα την μπουρδολογία είσαι πρώτος να ανάβεις κάθε μέρα μια λαμπάδα σε οποίον σε έβαλε στο δημόσιο γιατί σε άλλη περίπτωση με το μυαλό που έχεις θα πέθαινες της πείνας κακομοίρη
Στο Δημόσιο μπήκα με την αξία μου με γραπτό διαγωνισμό και μάλιστα μέσα στους πρώτους 250 εν συνόλο 7.800 περίπου υποψηφίων....καραγκιοζάκο. ![]()

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
Γράφεις:
(Απεστάλη: 30/10/2011, 10:13:38)
quote:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ,ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ "Micropeos" ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ.
(Απεστάλη: 30/10/2011, 10:36:42 )
quote:ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ "Micropeos" ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ Σ'ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΘΑΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
(Απεστάλη: 30/10/2011, 17:24:49)
quote:ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΜΕΛΕΤΗΡΟΤΑΤΕ "Micropeos".
Δεν μπορεις να φαντασθεις ποσο πολυ με διασκεδαζουν αυτες οι μακακιες που αραδιαζεις.
(Απεστάλη: 31/10/2011, 18:43:52)
quote:ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ,ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Δ.& Κ.Δ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥΣ.
Λυπάμαι που το λέω αλλά οι απαράδεκτες "τροποποιήσεις" στο nickname ενός συνομιλητή σου καθώς και η ατυχής φράση-προτροπή (ακόμα κι αν γίνεται στα πλαίσια κάποιου "αστείου") για κάψιμο βιβλίων θρησκειών και ανθρώπων βρίσκονται εντελώς έξω από τα πλαίσια του σοβαρού και πολιτισμένου διαλόγου, δυναμιτίζοντας δίχως λόγο τις συζητήσεις. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να αποφεύγεις ανάλογα ατοπήματα. Η άσκηση κριτικής στην Παλαιά Διαθήκη και σ' οποιοδήποτε θρησκευτικό βιβλίο μπορεί να γίνεται χωρίς τέτοιου είδους ξεσπάσματα όπως και η ανταλλαγή επιχειρημάτων πάνω σ' αυτή.
.
.
.
.
.
.
.
Συνιστώ ψυχραιμία και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.![]()

quote:
Στο Δημόσιο μπήκα με την αξία μου με γραπτό διαγωνισμό και μάλιστα μέσα στους πρώτους 250 εν συνόλο 7.800 περίπου υποψηφίων....καραγκιοζάκο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ας πάμε τώρα στα περί μύθων, λοιπόν έχουμε και λέμε
quote:
η Ιφιγένεια, ο Αγαμέμνωνας, ο Αχιλέας κ.λ.π. να ήσαν φανταστικά πρόσωπα?
σύμφωνα λοιπόν τα όσα λες αφού όλοι αυτοί ήταν υπαρκτά πρόσωπα άρα και οι γονείς τους ήταν, άρα έχουμε την μητέρα του Αχιλλεα που ήταν μια θεά η θέτις
μετά έχουμε και την εμπλοκή των θεών στον τρωικό πόλεμο άρα και αυτοί υπάρχουν συμφωνά με την χλαπάτσα που έχεις για εγκέφαλο
πρέπει να καταλάβεις ότι διάφορα γεγονότα ανήκουν στην μυθολογική μεριά πχ όντως έγινε πόλεμος στην τροία αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι ο αχιλλέας ήταν γιος θεάς, ούτε ότι υπήρχαν θεοί που λάμβαναν μέρος στις μάχες εκτός και αν θες να μας πεις ότι και ο ποταμός σκάμανδρος είναι ένας θεός που πολέμησε με τον αχιλλέα γιατί είχε σκοτώσει τόσους πολλούς που λέρωναν με το αίμα τους τον ίδιο
γενικά μικρέ ανεγκέφαλε κρατικοδίαιτε πρέπει να καταλάβεις ότι αυτά είναι απλοί μύθοι όπως και οι ιστορίες που διαβάζεις στην αγία γραφή
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Aγαπητοί φίλοι, αν θέλετε να αρχίσουμε από το «Εν αρχή εποίησεν ο Θεός τον ουρανό και τη γη,» όλα καλά..
Διότι όλοι ας εννοούν και όλοι ας μανθάνουν..
Όμως τι εξήλθετε στην έρημον να ίδητε?ρώτα και σήμερα ο Χριστός?
Και με τι να ομοιώσω την γενεάν ταύτην?είναι όμοια με παιδάρια καθήμενα εν ταίς αγοραίς, και φωνάζοντα προς τους συντρόφους αυτών, και λέγοντα,
Αυλόν σας επαίξαμεν,και δεν εχορεύσατε, σας εθρηνωδήσαμε και δεν εκλαύσατε..Ματθ.ια’
«Γίνεσθε φρόνιμοι ως οι όφεις και απλοί ως αι περιστεραί».Ματθ.ι’16.
anahs
quote:
Τι έχεις πάθε Εαρινέ? γιατί κάνεις έτσι?.....δε βρίσκεται λίγο ξύδι εκεί γύρω να ηρεμήσεις λίγο?....για κοίτα και την πίεση που και που...Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
Το ήπια ήδη όλο και πρέπει να πάω να ξανα-πάρω....μάλλον μηλό-ξυδο αυτή τη φορά , διότι το απλό δεν βλέπω να κάνει και πολλά πράματα...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:Εγώ όμως δε σε έβρισα....επειδή σε λυπάμαι....είσαι όπως είσαι...να σε βρίσω κι από πάνω....δε μου πάει!
Όσο για το γιατί πάει κατά διαόλου ο τόπος.....ρώτα τους ΠΑΣΟΚτζήες και τους ΝΔτες...ίσως να ξέρουν να σου πουν.
Να μ'αγαπάς θέλω και όχι να με λυπάσαι και πως είμαι παρακαλώ???
Λεβεντόπαιδο είμαι Ευρωπαίε...![]()
Ακούς εκεί...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Πρώτον μάθε να φτιάχνεις τα quote, δεν είναι και επιστήμη.
quote:Διότι υπερασπίζεσαι με απόλυτη θρησκοληψία την εβραϊκή παραμυθολογία.
Από που κι ως που Εβραιολάγνος?
quote:Εγώ αντιπαθώ τους απατεώνες φίλτατε, είτε η θρησκεία τους είναι ο Χριστιανισμός, είτε ο Ολυμπιακός, είτε το Ολοκαύτωμα.
οι Εβραίοι αντιπαθούν ιδιαίτερα τους χριστιανούς όπως κι εσύ
quote:Πώς δεν έχει σχέση; Δεν έχετε το ίδιο ιερό βιβλίο; Δεν έχει γράψει ολόκληρη διατριβή ο Σωτηρόπουλος;
Δεν έχει καμία σχέση ο Θεός τους με τον δικό μας.
"Αποδεικνύεται, δηλαδή, ότι μέσα στην αγία Γραφή ο Χριστός ονομάζεται - και μάλιστα πολλές φορές - με το όνομα Γιαχβέ, το αποκλειστικώς προσωπικό όνομα του αληθινού Θεού στην εβραϊκή γλώσσα."
Μήπως δεν λέει τα ίδια η ΟΟΔΕ;
quote:Αυτά τα γνωρίζω εβραιολάγνε, μόνο που σου διαφεύγει (τάχα) οτι αυτά δεν αποτελούσαν τον καθημερινό βίο των Ελλήνων, ούτε επαινούνται από κάποιον, εν αντιθέσει με τα κατορθώματα των Εβραίων προπατόρων σου, κατ' εντολήν ή έγκριση του Γιαχβέ.
Όσο για τα λοιπά άστοχα που είπες ας ενημερωθείς εδώ:
Άντε λοιπόν να πουλήσεις αλλού παραμύθια, διότι όπως σου είπα το δημοτικό το τελειώσαμε πριν από καιρό.
quote:Επίσης ένας αληθινός θεός ούτε ζηλεύει, ούτε οργίζεται, ούτε προστάζει γενοκτονίες, ούτε ανακηρύσσει περιούσιους λαούς (στους οποίους θα υποδουλωθούν τα υπόλοιπα έθνη αλλοιώς θα αφανιστούν), ούτε δίνει συμβουλές για τοκογλυφίες, ούτε έχει σχέση με όλα τα υπόλοιπα σχιζοφρενικά και γελοία που διαβάζουμε στις "θεόπνευστες" εβραϊκές γραφές.
Ένας αληθινός Θεός ούτε πηδάει την αδελφή του, ούτε σκοτώνει τον πατέρα του, ούτε ζητάει ανθρωποθυσίες...
quote:Ποιός το βεβαιώνει αυτό γελοίε εβραιολάγνε;
Η Ιφιγένεια δολοφονήθηκε στεγνά!
quote:Αχά, τότε και το κάρφωμα του Προμηθέα στον Καύκασο ήταν πραγματικό αλλοιώς δεν θα είχε υπάρξει ο Προμηθέας Δεσμώτης.
Πραγματική ήταν και η θυσία της Ιφιγένειας, αλλιώς δε θα είχε υπάρξει καν το έργο!

Edited by - Χ on 01/11/2011 09:46:24
quote:
Ευρωπαίος 2
Ο "γνήσιος"....
Καμία αμφιβολία. Αφού άφησε και την υπογραφή του:
"Η Ιφιγένεια δολοφονήθηκε στεγνά!"
Είναι το λεγόμενο "στεγνό καθάρισμα".
Έτσι, υπάρχουν οι λεγόμενοι "στεγνοί δολοφόνοι" (αυτοί δηλαδή που δεν ιδρώνουν όταν σκοτώνουν) και οι "βρεγμένοι δολοφόνοι" (αυτοί δηλαδή που είτε ιδρώνουν πολύ όταν σκοτώνουν, είτε φοβούνται και είναι σαν βρεγμένες γάτες...)
Μπορούμε να πούμε λοιπόν πως ο Αγαμέμνoνας ήταν ένας στεγνός δολοφόνος.

macedon
quote:
Κρίμα που δε σε άκουσε ο Αγαμέμνονας και θυσίασε την κόρη του για να φυσήξει ο άνεμος!
Αν είχες διαβάσει όμως την Καινή Διαθήκη δε θα είχες αυτή την απορία.
Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Σωστά κάνεις τον παραλληλισμό και την εξίσωση του χαρακτήρα ....."τέλειου , πάνσοφου , πανάγαθου" Γιαχβέ με έναν θνητό με πάθη και ελαττώματα . Γλώσσα λανθάνουσα........
Ωστόσο το ερώτημα παραμένει : Εσύ τι θα έκανες αν σου ζητούσε κάτι τέτοιο ο θεός σου ; Θα σκότωνες το παιδί σου ;
ΟΣΟΙ ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.........
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΫΠΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ... ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΠΩΣ;
ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ "666", ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ... Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ... ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΨΕΥΤΙΚΟ" ΘΕΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ... ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΝΟΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ...!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??????
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΛΕΞΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ZoZe3hp
ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ![]()
Edited by - ZoZe3hp on 25/06/2004 17:49:06
Edited by - ZoZe3hp on 27/06/2004 12:27:06

gK
(αληθεια, ποιος ειναι αυτος ο κυριος(?) γιατι δεν τον εχω δει σε κανενα "παραθυρο" της tv)
και θα πουλαει φυστικια και μαντολατα εξω απο το ολυμπιακο σταδιο....
Διαψευστε με λοιπον...
αν ειναι να πιστεψετε στην "πυροβολημενη" καλογρια γιατι να μην πιστεψετε κι εμενα?![]()
και 8938472737 να γραφανε οι ταυτοτητες και τα χρηματα παλι "σατανικα" ειναι....
παντως δεν α ειχα προβλημα να εχω 1.000.000 σατανοευροπουλα...
μαλλον της χρειαζετε ενα "εξουσιοδοτημενο service" της καλογριας μπας και "συνελθει"...
-προτιμώ να διαβασω την espresso παρα το "αντιχριστος 666"
Φιλικα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?????????
ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ότι είναι να συμβεί, το προκαλεί ο άνθρωπος. Τόσα χρόνια, η τυφλή πίστη σε προφητείες είναι η ρίζα του κακού. Εάν σε πείσουν πως τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις από τα μελλούμενα, σαφώς και δεν πρόκειται να δράσεις ώστε να ανατρέψεις την μοίρα που κάποιοι φρόντισαν ύπουλα και σκοτεινά να σου προ – φυτέψουν στο μυαλό, σκοπίμως.
Κατακλυσμοί, καταποντισμοί, σεισμοί, νέα τάξη, παγκοσμιοποίηση….κλπ κλπ κλπ.
Πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ο διεστραμμένος και ο απομακρυσμένος από την φύση του ανθρώπινος νους.
Εάν αποσυμβολίσουμε τον Αντίχριστο, ως την κατάντια του ανθρωπίνου γένους, ναι, συμφωνώ πως βρισκόμαστε ενόψει άσχημων εποχών.
Θα το αποκαλέσω ‘’Νέμεσης’’. (και λαϊκιστή, ότι σπέρνεις – θερίζεις) Ε! ναι! λοιπόν, η στιγμή του θερισμού πλησιάζει….(η μάλλον, έφτασε)
Εάν θέλουν ορισμένοι να πιστεύουν σε Σατανάδες με ουρές που κάνουν κακό στην ανθρωπότητα ως μια δικαιολογία για να βγάλουν την δική τους ουρά απ’έξω, δικαίωμά τους. Αλλά έτσι δεν συμβάλουν σε τίποτα το θετικό. Απλά κλαψ*μ***ιαζουν.
Δεν είμαι Χριστιανός. Είμαι άθρησκος. Όχι όμως άθεος. Είμαι όμως αθεόφοβος. Δεν τον φοβάμαι τον ‘’Θεό’’, τον σέβομαι και τον αγαπώ.
Πίστευε και μη , ερεύνα !!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΩΖΕΦ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ AVATARGR ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΩΖΕΦ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ???
Αυτο που λες το οτι "οποιος δεν τολμα να δει την αληθεια την θεωρει ψεμα" το πιστευεις και το λες; Οντως προσεξα πως για να επικρινετε εναν ανθρωπο, μοναχη κιολας με τετοιον τροπο, μαλλον φοβαστε ολοι σας τον σατανα και την συντελεια του κοσμου. Εδω επιβεβαιωνεται αυτο που λες: [red]ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΑ[red]
Το πιστευω απολυτα αυτο που λες zoze. Και θα εισαι απο τους λιγους που οταν θα ερθουν αυτες οι μερες θα μεινεις πιστος...
Φιλικα Bodark!!!!
![]()
quote:
ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.