ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΝΑΟΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο ΝΑΟΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mihalisgk53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
scabΝέο Μέλος
15/03/2011, 12:46:10
ευχαριστω για τη βοηθεια grhgoriane

15/03/2011, 13:15:04
φιλε Grigoriane,

μια χαρα δουλευει το imageshack....

εβαλες 2 κωδικες... και τον (url) (/url) και τον (img) (/img)

15/03/2011, 13:41:24
για να το δοκιμασεις, παρε το url της φωτογραφιας (απο την πρωτη σειρα) και βαλε την στο χωρο που κανεις αναζητηση σελιδων στο ιντερνετ. θα σου ανοιξει κανονικα τη φωτογραφια μετα, οπου μετα μπορεις να κανεις αυτο που εκανες παλια (δεξι κλικ, παιρνεις το url, κτλ κτλ...)

να ξερεις, παντα υπαρχει τροπος. αυτη η αλλαγη εγινε (μαλλον...) για να σε αναγκασουν να γινεις μελος στο imageshack

iasonasΜέλος
10/01/2004, 14:17:51
Όσο αφορά τους ανθρώπους που μπορούν να ζήσουν όλη τους την ζωή χωρίς νερό και φαγητό παρά μόνο με τον ήλιο, μου φαίνεται λίγο έως πολύ παράλογο.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

iasonasΜέλος
10/01/2004, 14:20:40
Το ίδιο παράλογη μου φαίνεται και η υπόθεση με τον Ινδό που έχω αναφέρει. Αυτό όμως που με έκανε να την προσέξω λίγο περισσότερο ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ινδός στην συνέντευξη του είπε ότι αυτήν την δυνατότητα, του να ζει χωρίς νερό και φαγητό όλη του την ζωή, την απέκτησε με τον διαλογισμό. Πριν ένα χρόνο περίπου είχα παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο ερευνούσε μια υπόθεση ενός λάμα, ο οποίος μπόρεσε κάνοντας διαλογισμό όταν πέθανε να διατηρήσει το σώμα του και να μην εμφανιστεί σε αυτό κανένα σημάδι σήψης. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τον θάνατο του και το μόνο που δεν υπάρχει στο σώμα του είναι τα μάτια, ακόμα και τα όργανά του, υπάρχουν κανονικά στο σώμα του, με την διαφορά ότι έχουν συρρικνωθεί αλλά δεν έχουν λιώσει.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

scullyΜέλος
13/01/2004, 10:08:21
Τι μπορω να πω για ολα αυτα, απλα δε εξηγουνται με τη λογικη !

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

scullyΜέλος
15/01/2004, 11:07:22
quote:
την δυνατότητα, του να ζει χωρίς νερό και φαγητό όλη του την ζωή, την απέκτησε με τον διαλογισμό

Οπως ο Χριστος που με προσευχη εζησε το ιδιο ασκητικα 40 μερες στην ερημο....!

UFOΜέλος
17/01/2004, 19:30:07
quote:

quote:
την δυνατότητα, του να ζει χωρίς νερό και φαγητό όλη του την ζωή, την απέκτησε με τον διαλογισμό

Οπως ο Χριστος που με προσευχη εζησε το ιδιο ασκητικα 40 μερες στην ερημο....!

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ Ε.Τ. . . . . . . . .. .. . . . .. . . .. .

scullyΜέλος
20/01/2004, 10:14:01
quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ Ε.Τ. . . . . . . . .. .. . . . .. . . .. .

Μηπως εννοεις οι "Ε"...?!

oneiric1Μέλος
20/01/2004, 14:42:50
Φίλοι μου, δεν ξέρω αν έχει σχέση, όμως θα ήθελα ν’ αναφέρω ότι κατά την Χριστιανική θρησκεία, οι πεθαμένοι που δεν λιώνουν είναι ας πούμε.... «ιδιαίτερα» (ας μου επιτραπεί η λέξη) αμαρτωλοί / κολασμένοι!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

TRiBaL®Νέο Μέλος
20/01/2004, 21:15:56
Egw oneiric1 kserw oti isxuei to anapodo. Eksou kai kapoioi arxiepiskopoi, agioi ktl twn opoiwn ta swmata diathrountai athikta mexri shmera.

savelΜέλος
21/01/2004, 02:16:58

alithia tou sikwnete tou indou?
opoios kserei as apantisei parakalw

scullyΜέλος
21/01/2004, 10:15:30
quote:
Φίλοι μου, δεν ξέρω αν έχει σχέση, όμως θα ήθελα ν’ αναφέρω ότι κατά την Χριστιανική θρησκεία, οι πεθαμένοι που δεν λιώνουν είναι ας πούμε.... «ιδιαίτερα» (ας μου επιτραπεί η λέξη) αμαρτωλοί / κολασμένοι!

Εχει δει κανενας το dracula 2000...?!
Το σεναριο θελει τον Ιουδα να ειναι ο Δρακουλας.
Ο θεος δεν μπορεσε να τον δεχτει, ακομα κι οταν κρεμαστηκε, το σχοινι εσπασε και καταδικαστηκε να μεινει αθανατος...
Φοβερο, ε....?!

Οniric, και τα σωματα των Αγιων...?!

oneiric1Μέλος
21/01/2004, 15:46:02
Έχετε μάλλον δίκιο φίλοι μου. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.

Ανεξάρτητα πάντως, αυτό που αναφέρω το άκουσα όταν ξέθαψαν κάποιον στα 3 χρόνια και επειδή δεν είχε «λιώσει» εντελώς, κάποιοι από το νεκροταφείο το έλεγαν μεταξύ τους.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

scullyΜέλος
22/01/2004, 11:15:20
Εχεις δικιο, αυτο ακουγεται...το εχω ακουσει και εγω!

Διαφορετικοι οι λογοι που δεν λιωνουν τα σωματα ορισμενων αγιων, και διαφορετικοι αυτοι που εξεταζουμε τωρα!

Ομως, τι το τοοοοόσο φοβερο μπορει να εχει κανει καποιος...?!

alexeyev1970Μέλος
22/01/2004, 12:26:09
Πάντως στο τελευταίο τεύχος του ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ , μήνας Ιανουάριος , τον Ινδό τον έχει σε τρεις φωτογραφίες. Στη μια μάλιστα είναι στο κρεβάτι ξαπλωμένος , με τρεις γιατρούς από πάνω του. Ο ίδιος λέει ότι αυτό συνέβη από τη στιγμή που έλαβε τη χάρη μιας θεότητας(αρχίζει από Μ) και έκτοτε δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του. Δε θυμάμαι να αναφέρει ότι έχει αποκλείσει και το νερό. Επίσης οι επιστήμονες τον εξέτασαν για 11 ημέρες , υπό συνεχή παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι κάποια στιγμή συγκέντρωσε ούρα στα νεφρά του αλλά μετά αυτά κατά κάποιο τρόπο απορροφήθηκαν από τον ίδιο του τον οργανισμό.
Το πως το πετυχαίνει αυτό , ε , μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Ο κύριος υποστηρίζει ότι είναι ταγμένος στο διαλογισμό , άρα μάλλον έχει δημιουργήσει τα κατάλληλα πρότυπα στο σώμα του ώστε να επιζεί χωρίς τα βασικά.
Μπορείτε όλοι σας να το ελέγξετε στο περιοδικό που σας είπα αν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή κάνω γκρίζα διαφήμιση.

alexeyev1970Μέλος
22/01/2004, 12:29:23
Κάτι που ξέχασα για την oneiric. Ισχύει το αντίθετο από αυτό που είπες για τα σώματα που δε λιώνουν. Θεωρούνται άγιοι και το γεγονός ότι δεν αποσυντίθενται , θαύμα. Στις κατακόμβες του Βατικανού υπάρχουν πολλά τέτοια "αθάνατα" σώματα , κλειδωμένα σε θαλάμους που μοιάζουν με ψυγεία.

scullyΜέλος
22/01/2004, 12:50:28
quote:
κάποια στιγμή συγκέντρωσε ούρα στα νεφρά του αλλά μετά αυτά κατά κάποιο τρόπο απορροφήθηκαν από τον ίδιο του τον οργανισμό.

Μπλιαχχχ...........!

scullyΜέλος
22/01/2004, 12:58:01
Φαντασου να χειρουργειθει για κατι...!

Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

iasonasΜέλος
22/01/2004, 14:50:49
Να πω για αρχή ότι δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο έχει να κάνει με ΑΤΙΑ, αν είχε σχέση με αυτά πιστεύω ότι δεν θα έβγαινε να δώσει συνεντεύξεις, ούτε θα εμφανιζόταν στην τηλεόραση να μιλάει για αυτήν του την ιδιαιτερότητα-ικανότητα, επίσης δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε να τον εξετάσουν γιατροί.
Δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο λόγο για να τα κάνει όλα αυτά, ούτε θα του πρόσφεραν κάτι, ούτε θα ήταν κάτι τέτοιο αποδεκτό από τους υπόλοιπους εξωγήινους.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"