- Ο ΝΑΟΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μια χαρα δουλευει το imageshack....

εβαλες 2 κωδικες... και τον (url) (/url) και τον (img) (/img)

να ξερεις, παντα υπαρχει τροπος. αυτη η αλλαγη εγινε (μαλλον...) για να σε αναγκασουν να γινεις μελος στο imageshack

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
την δυνατότητα, του να ζει χωρίς νερό και φαγητό όλη του την ζωή, την απέκτησε με τον διαλογισμό
Οπως ο Χριστος που με προσευχη εζησε το ιδιο ασκητικα 40 μερες στην ερημο....!
quote:quote:
την δυνατότητα, του να ζει χωρίς νερό και φαγητό όλη του την ζωή, την απέκτησε με τον διαλογισμόΟπως ο Χριστος που με προσευχη εζησε το ιδιο ασκητικα 40 μερες στην ερημο....!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ Ε.Τ. . . . . . . . .. .. . . . .. . . .. .
quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ Ε.Τ. . . . . . . . .. .. . . . .. . . .. .
Μηπως εννοεις οι "Ε"...?!![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
alithia tou sikwnete tou indou?
opoios kserei as apantisei parakalw
quote:
Φίλοι μου, δεν ξέρω αν έχει σχέση, όμως θα ήθελα ν’ αναφέρω ότι κατά την Χριστιανική θρησκεία, οι πεθαμένοι που δεν λιώνουν είναι ας πούμε.... «ιδιαίτερα» (ας μου επιτραπεί η λέξη) αμαρτωλοί / κολασμένοι!
Εχει δει κανενας το dracula 2000...?!
Το σεναριο θελει τον Ιουδα να ειναι ο Δρακουλας.
Ο θεος δεν μπορεσε να τον δεχτει, ακομα κι οταν κρεμαστηκε, το σχοινι εσπασε και καταδικαστηκε να μεινει αθανατος...
Φοβερο, ε....?!
Οniric, και τα σωματα των Αγιων...?!
Ανεξάρτητα πάντως, αυτό που αναφέρω το άκουσα όταν ξέθαψαν κάποιον στα 3 χρόνια και επειδή δεν είχε «λιώσει» εντελώς, κάποιοι από το νεκροταφείο το έλεγαν μεταξύ τους.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Διαφορετικοι οι λογοι που δεν λιωνουν τα σωματα ορισμενων αγιων, και διαφορετικοι αυτοι που εξεταζουμε τωρα!
Ομως, τι το τοοοοόσο φοβερο μπορει να εχει κανει καποιος...?!
Το πως το πετυχαίνει αυτό , ε , μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Ο κύριος υποστηρίζει ότι είναι ταγμένος στο διαλογισμό , άρα μάλλον έχει δημιουργήσει τα κατάλληλα πρότυπα στο σώμα του ώστε να επιζεί χωρίς τα βασικά.
Μπορείτε όλοι σας να το ελέγξετε στο περιοδικό που σας είπα αν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή κάνω γκρίζα διαφήμιση.
quote:
κάποια στιγμή συγκέντρωσε ούρα στα νεφρά του αλλά μετά αυτά κατά κάποιο τρόπο απορροφήθηκαν από τον ίδιο του τον οργανισμό.
Μπλιαχχχ...........!
Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
Δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο λόγο για να τα κάνει όλα αυτά, ούτε θα του πρόσφεραν κάτι, ούτε θα ήταν κάτι τέτοιο αποδεκτό από τους υπόλοιπους εξωγήινους.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"