ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ηλεκτρισμός στον εγκέφαλο μας κάνει πιο έξυπνους - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Ο ηλεκτρισμός στον εγκέφαλο μας κάνει πιο έξυπνους - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

thoth11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
demoΜέλος
02/11/2004, 04:39:04
Προφανώς θα κατόρθωσαν να μεταβιβάσουν τον Ηλεκτρισμό στο Κέντρο Ομιλίας! Εγώ το πίστευα ανέκαθεν χωρίς να έχω καμία σχέση με την Ιατρική Επιστήμη οτι το Ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του Εγκεφάλου είτε Θετικά είτε Αρνητικά! Άλλωστε όλες οι Σκέψεις & τα Συναισθήματα που πηγάζουν απο τον Εγκέφαλο έχουν μορφή Ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων!

ZanderΜέλος
17/11/2004, 17:26:40
μπρρρ...
δεν ξερω τι λενε οι αμερικανοι 'docs' αλλα εγω δεν θα θελα να κυκλοφορω με μια μπαταρια στο κεφαλι μου για να εχω αποδοτικοτερες ικανοητες στην ομιλια. θα προτιμουσα να ΄'φορτιζομαι' το βραδυ. ;p

elpidaΜέλος
18/11/2004, 10:25:40
Στο βωμό της εξυπνάδας θα θυσιαστώ ... πάλι θα βάλω τα χέρια στη μπρίζα και θα βγω με το μαλλί περμαναντ... έτσι για καλύτερα αποτελέσματα

"Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κατακτιούνται"

junk95Μέλος
18/11/2004, 14:40:40
quote:

Το ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να αυξήσει τις δυνάμεις του εγκεφάλου.

Φαντάζομαι εννοούν σε λογικές ποσότητες...

ΦάνηςΜέλος
18/11/2004, 14:47:05
"ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ...του μέλλοντος

"Γεια σας,
Από σήμερα και μέχρι το τέλος του χρόνου
σας παρέχουμε σε προσιτές τιμές
μια νέα επαναστατική μέθοδο.
ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ της αρεσκείας σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ
Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!!!

Μια μεγάλη προσφορά για όσους
δεν έχουν ούτε ...μαλλιά, ούτε μυαλά!!!!"

Φιλικά
Φάνης!

ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ

ΤΑΟΜέλος
18/11/2004, 15:49:45
Στην οικία μου υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα...γείωσης,έτσι καθημερινά εδώ και χρόνια με χτυπά (αλύπητα) το ρεύμα.
Γι'αυτό "βλέπω" ,"ακούω" και "λέω" τόσα πράγματα?Ουάου!!!!!!

spiritΜέλος
18/11/2004, 16:44:17
quote:

Στην οικία μου υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα...γείωσης,έτσι καθημερινά εδώ και χρόνια με χτυπά (αλύπητα) το ρεύμα.
Γι'αυτό "βλέπω" ,"ακούω" και "λέω" τόσα πράγματα?Ουάου!!!!!!

quote:

Καλη μου ΤΑΟ καλυτερα να σε χτυπα σε μικρες δοσεις καθημερινα το ρευμα,παρα να σε παρασυρει το ρευμα.
Μια μικρη δοση ηλεκτροσοκ ποτε δεν βλαπτει.

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»

ΤΑΟΜέλος
19/11/2004, 09:31:11
Ωραία spirit,τώρα ησυχάζω αφού ουδέποτε με παρέσυρε το ρεύμα μα ..και το ρέμα!

HalogenΝέο Μέλος
28/11/2004, 03:32:34
Μήπως είναι προπαγάνδα του επιτελείου του Μπους γιά να επανέλθει η...ηλεκτρική καρέκλα;

Απλά, οι Αμερικανοί κατάλαβαν πως με όλα τα χάπια και τις "βιταμίνες" που τους ταϊζουν καθημερινά δεν βελτιώνεται ο Μ.Ο ευφυίας τους, και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πιό αποδοτικές μεθόδους. Αργότερα, στην άκρη των πόλων της μπαταρίας θα συνδέσουν τον επεξεργαστή που "ανακάλυψαν", μετά τον σκληρό δίσκο κ.ό.κ.

ΠάνοςΜέλος
28/11/2004, 04:13:46
quote:
Ο ηλεκτρισμός στον εγκέφαλο μας κάνει πιο έξυπνους

Τι είναι ο ηλεκτρισμός;

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ