ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α. Ο ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Α. Ο ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

alati1352 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
alati13Μέλος
29/04/2003, 08:33:25
Α. Ο ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ
Αφού έχουν ανοιχτεί topic για τους τρεις απίστευτους ( ΑΕΚ ΟΛ. ΠΑΝΑΘ) και επειδή πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλες 60 ομάδες, ανοίγω και εγω το δικό μου για την δική μου υπερ ομάδα και ο νοών……
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ, ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ, ΠΥΡΙΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ. ΔΡΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΚΑΙΓΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC.
ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ.

ΡΑΧΟΥΛΑ ΡΑΧΟΥΛΑ
ΒΓΑΛΕΜΟΥTΑ ΟΥΛΑ
ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΡΩ AGAIN ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ

(και μια φροϋδική προσέγγιση για το σύνθημα)
(όπου Σούλα βλέπε παντρεμένη γυναίκα με οπαδό της Α Ρ)
( το δε Αγγλικό «again» προσδίδει το απαραίτητο κύρος της ξένης γλώσσας και παράλληλα παραπέμπει σε γνωστό σεξουαλικό υπονοούμενο.)
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

drumx13Μέλος
29/04/2003, 09:10:17
Επειδη το copyright τvν τοπικ αθλητικου περιεχομενου το εχει το τοπικ παναθηναικος και ολα τα αλλα προερχονται απο αντιδραση σε αυτην την υπεροχη ιδεα ενος χωρου για εκτωνοση μεσα στο εσωτερικα...
παρακαλω τον αδμιν να επαναφερει την ταξη στο φορουμ...
και να κοψει τοπικ αντιγραφα clopyright σαν το ανω ραχουλα και το αεκ..
το ολυμπιακος να παραμενει γιατι αναφερεται σε μειονοτητες και μπορει να πας την πεσει η διεθνης αμνηστια αν κοπει... Να παραμηνει ως γνησιο οπαδικο φορουμ το παναθηναικος και να περασει καποτε στο πολυ μελλον στο πανθεον του μουσειου του φορουμ...
και να το ξερετε ειμαστε πολλοι....
παρακατω μια ανμνηστικη φωτογραφια απο την θυρα που εχει δημηουργησει το εσωτερικα στο γηπεδο

στο πανo δεν γραφει εσωτερικα γιατι μας ζηταγανε χρηματα για την διαφημηση ...
αν κοιταξετε προσεκτικα θα δειτε πολλους καλους φιλους απο το εσωτερικα

love for what is comming and forgivness for the past...

Edited by - drumx13 on 29/04/2003 20:42:07

alati13Μέλος
29/04/2003, 10:58:15
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ. ΠΟΣΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ………ΤΟΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΟΜΑΔΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ

29/04/2003, 16:34:08
Καλησπέρα σας και Χριστός ανέστη.

Ωραίο το ποίημα αλάτι!
Πάντως χωρίς παρεξήγηση - και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο χιουμοριστικό τόπικ - ίσως θέματα με διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες (π.χ. ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, να μην ταιριάζουν στον συγκεκριμένο διαδυκτιακό χώρο.
Μεγάλη η ευγένεια του Admin να επιτρέψει να ανοιχτούν τα συγκεκριμένα θέματα, αλλά για μένα πρόκειται απλά για ευγένεια κι όχι παρότρυνση. Να ξέρουμε λοιπόν, ότι ερχόμαστε και γράφουμε σε έναν τόπο κυρίως για τη μεταφυσική - φιλοσοφία - παράξενο, κι όχι σε ένα reagest digest ποικίλλης ύλης!

Πολύ φιλικά...

αυτή...που τα κατάφερε!

29/04/2003, 16:42:10
ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ...
δηλώνω την πίστη και αφοσίωση μου στην ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ

ΡΑΧΟΥΛΑ

συγχέρω τον συγγραφέα και οπαδό -Αλάτι13, γιά την ιδέα του!

ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΡΑΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ! ΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!:[/green][/size=5]!
[/green][/size=5]
[/green][/size=5]
[/green][/size=5]
!!!

Ραχούλα, ραχούλα
γιατί μου θύμωσες μανούλα,
όταν σε κοίταζα στη ζούλα
που τό κανες πίσω απ τα βούρλα!

στα Καμμένα Βούρλα
γυρνώ τώρα με μούρλα
και έμεινα μόνο με ούλα
και έχω και μιά τρεμούλα!

πήρα λοιπόν και μιά γατούλα
που την ονόμασα "μανούλα"
και πάμε βόλτα στη ραχούλα
και βλέπουμε και ταραντούλα!

η γάτα λέει, άντε πούλα!
και είναι βρε παιδιά καλούλα
και αν της βγάλω την κουκούλα
θα είναι ίδια η Ραχούλα!

το copyright του παραπάνω ποιήματος έχει ήδη κατοχειρωθεί, γιαυτό παίδες... δε θέλω να κάνετε κάποια ανοησία... υπάρχουν κυρώσεις!

keep it together! keep it together, keep it together!
μην έρθουν και μας μαζέψουνε από το φόρουμ "επιθυμία και ηδονή"...
Dottore, Κέλσο, με ακούτε εκεί κάτω?

άιντε! με καταφέρατε πάλι να δίξω την σκοτεινή καφρίλικια μου πλευρά...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

TENPELHSΝέο Μέλος
29/04/2003, 19:51:35
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ

Θα διαφωνήσω μαζι σου amalia.σε δικαιολογώ γιατί ίσος δεν έχεις βρεθεί μέσα σε αρένα εεεε συγνώμη γήπεδο ήθελα να πω.
Δεν υπάρχει φιλοσοφία στα λόγια & στα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι οπαδοί των ομάδων??
Δεν είναι παράξενο που όλοι κατηγορούν όλους & συμφωνούν μεταξύ τους για στημένα παιχνίδιαπαρόλα αυτά φανατίζονται και χτυπιούνται στο όνομα κάθε σωματείου ???
Να μην αναφέρουμε και τις φιλοσοφικές προτάσεις , με τα αρχέγονα νοήματα , που σε κάνουν να νιώθεις ότι όλοι είναι μια οικογένεια !!!

Τστστστστστστστς.. Δεν ξέρεις !
. Δεν ξέρεις!!!!!

ΖΗΤΩ Η ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ

ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜ & ΝΑ ΓΡΑΦ

alati13Μέλος
30/04/2003, 09:42:02
Φίλη Αμαλία έχεις απόλυτο δίκιο και αυτός είναι και ο λόγος του topic. Η αντιμετώπιση είναι λάθος. Η πιο σωστή κατά την γνώμη μου αντιμετώπιση είναι της απίστευτής ΛΙΛΙΘ με το ακόμα πιο απίστευτο και καταπληκτικό ποίημα. Λιλιθ έγραψες. Θα κάνω μια προσπάθεια να πλησιάσω αλλά μάλλον θα μείνω στην προσπάθεια.

Ω γλυκία μου Α.Ο Ραχούλας
Έχεις την μορφή της Σούλας
Σαν το γκολάκι μπαίνει
Η libido μου ανεβαίνει

Μα αν η διαιτησία δεν μας σώσει
Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει
Κάποιο αμάξι θα τσακίσω
Κάποιο κεφάλι θα ανοίξω
Κάποια καρέκλα θα ξηλώσω
Τι με νοιάζει? Εγώ θα τα πληρώσω?

Και για να μην έχουμε και κανένα πρόβλημα βάζουμε και μια μεταφυσική υπόσταση στο θέμα ρωτώντας κάτι του στιλ:
Έχω ακούσει ότι ο Νικοπολίδης ο Καρεμπέ και ο Νικολαίδης και φυσικά όλοι οι παίχτες της ένδοξης ΑΟ ΡΑΧΟΥΛΑΣ κάνουν κάποιο συγκεκριμένο διαλογισμό. Ξέρετε ποιος είναι αυτός & αλήθεια…... Τι γνώμη έχετε για τον διαλογισμό στο ποδόσφαιρο;;; πως θα σας φαινόταν αντί για βρισιές και συνθήματα, οι οπαδοί να φώναζαν το ιερό HOΜ; (ελπίζω να μην απαντήσει κανείς στο τελευταίο).

30/04/2003, 11:05:39
Καλημέρα παιδιά.
Αγαπητέ alati-13, να είσαι σίγουρος ότι κατάλαβα το λόγο που άνοιξες το συγκεκριμένο τόπικ και δεν διαφωνώ στο άνοιγμά του, βρήκα ωστόσο μέσα από αυτό το θέμα την ευκαρία να θέσω το γεγονός ότι πρέπει να κρατήσουμε ένα επίπεδο στη θεματολογία των φόρουμς. Φαντάσου δηλαδή να πας σε μια μηχανή αναζήτησης, να πληκτρολογήσεις "Ολυμπιακός" ή "Βαζέλες" και να σου βγεί η σελίδα του εσωτέρικα!!!

Οσο για την παρατήρησή σου φίλε μου TENPELHS, πρέπει να με δεις σε γήπεδο-αρένα. Η καλύτερή μου! Οπου σφαγή και ταραχή η Βασίλω πρώτη πίστα... Και σαφώς πιστέυω ότι η μεταφυσική και ο εσωτερισμός βρίσκεται παντού, αφού είναι μέρος της ζωής μας! Αλλά σε ένα γήπεδο δεν θα συζητούσα για την μεταφυσική προσέγγιση του Πλάτωνα, γιατί καλά θα μου κάνανε να μου αδειάσουν κανα μίλκο στο κεφάλι, θα ήμουν εκτός κλίματος. Ετσι κι εδώ στα φόρουμς, το να καταλήξουμε να έχουμε θέματα τέτοια (οχι ένα, αλλά πολλά, καλύπτοντας όλες τις μεγάλες ομάδες για να είμαστε και δίκαιοι), αρχίζει να γίνεται δράση εκτός γηπέδου - μεταφυσικής.

αυτή...που τα κατάφερε!

30/04/2003, 11:19:01
Αντε κι ένα ποιηματάκι, εξαιρετικά αφιερωμένο στον αλμυρό φίλο μου:

Στου κατάμεστου γηπέδου τις παρυφές
βρέθηκα να κοιτάζω, κρύβοντας ενοχές
φύλακας μιας καρδιάς που ψυχοραγούσε
και τις παλιές δόξες της νίκης, αναπολούσε.
Μέχρι που ξέφνου το νοητικό μου γίγνεσθαι
σταμάτησε γιατί ενοχλήθηκε:
Κάτι φρικτά βρωμούσε!!!

Μην η φανέλλα ήτανε, του μουστακαλή σιμά μου;
μήπως το μίλκο που έσταζε απ' τα μακριά μαλλιά μου;
Και στου γηπέδου τις ιαχές για την άνω ραχούλα,
με πόνο η ψυχή ευχήθηκε: Αχ, νά χα μια βρυσούλα!

αυτή...που τα κατάφερε!

30/04/2003, 12:49:11
Και η μπάλα στροβιλίζετε με χάρη στον αέρα…
και η Αμαλία φώναξε! Πω Πω μα τι ξενέρα……
να μην τα καταφέρνουμε να πιούμε ένα milko
και αντι για milko πίνουμε, χυμό φρέσκο από σύκο..

(ξέρω ξέρω, βλακεία…….. ε, τι να κάνουμε, δεν είμαι σε φόρμα σήμερα)

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

alati13Μέλος
30/04/2003, 14:06:50
quote:

Αντε κι ένα ποιηματάκι, εξαιρετικά αφιερωμένο στον αλμυρό φίλο μου:

Στου κατάμεστου γηπέδου τις παρυφές
βρέθηκα να κοιτάζω, κρύβοντας ενοχές
φύλακας μιας καρδιάς που ψυχοραγούσε
και τις παλιές δόξες της νίκης, αναπολούσε.
Μέχρι που ξέφνου το νοητικό μου γίγνεσθαι
σταμάτησε γιατί ενοχλήθηκε:
Κάτι φρικτά βρωμούσε!!!

Μην η φανέλλα ήτανε, του μουστακαλή σιμά μου;
μήπως το μίλκο που έσταζε απ' τα μακριά μαλλιά μου;
Και στου γηπέδου τις ιαχές για την άνω ραχούλα,
με πόνο η ψυχή ευχήθηκε: Αχ, νά χα μια βρυσούλα!

αυτή...που τα κατάφερε!

φοβεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

alati13Μέλος
30/04/2003, 17:50:16
Εχέμβροτε είσαι και εσύ fan της ηρωικής Άνω Ραχούλας?????
Γερά παιδιά. Λίγοι ακόμα και θα κατέβουμε για ένα μεταφυσικό φιλικό με την αντίπαλη ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε ήδη αρχίσει να προκαλούμε δέος με την ποσοτική όσο και με την ποιοτική υπεροχή μας. Πάμε γερά.

01/05/2003, 03:29:50
μόνο που εμείς αντί να πετάμε την μπάλα θα πετάμε...
ποιήματα... και κοτσάνες!
(εδώ που τα λέμε, στο ίδιο κλίμα θα είμαστε όλοι...)

σίγουρα θα νικήσουμε
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!

keep it together! keep it together! keep it together!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

01/05/2003, 06:41:42
ΠΩ - ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ?

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΙ!
ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ!

ΚΑΙ

ΣΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΡΟΤΑ??
...
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ!

ΚΑΙ

ΑΠΟΨΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

Edited by - λίλιθ on 01/05/2003 19:28:20

alati13Μέλος
02/05/2003, 14:23:38
Έκθεση.
ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Τις άγιες μέρες του Πάσχα ο μπαμπάς μου και η μαμά μου με πήγαν στα υπέρ σύγχρονα γυμναστήρια της αγαπημένης μας ομάδας, της Άνω Ραχούλας. Εκεί βρήκα την φίλη μου την Λιλιθ και την Αμαλία και μαζί με άλλα εσωτερικά παιδάκια αρχίσαμε να προπονούμαστε στα ολυμπιακά αθλήματα για να είμαστε έτοιμοι για το 2004.
Στην αρχή αρχίσαμε με την σφύρα. Δηλαδή πήραμε ένα σφυρί και αρχίσαμε να σπάμε τα καθίσματα του γηπέδου. Μετά συνεχίσαμε με την δισκοβολία, πετώντας τα καθίσματα όσο ποιο μακριά μπορούσαμε. Μετά ο Εχέμβροτος μου ζήτησε να φορέσω μαύρα ρούχα και να αρχίσω να τρέχω μέσα στο γήπεδο με μια σφυρίχτρα. Με αυτή την ωραία ιδέα και χωρίς να το καταλάβω όλοι άρχισαν να ασχολούνται μαζί μου και να γίνω αυτό που πάντα ήθελα. Το επίκεντρο μια παρέας. Όχι μόνο αυτό αλλά ταυτόχρονα τα παιδιά μπορούσαν να ασχοληθούν και με το άθλημα της σκοποβολής. Ένα εντυπωσιακό άθλημα όσο και επίπονο. Η επιστροφή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα όσο και κερδοφόρα. Οι μπούκ μέηκερς έπαιζαν τους εκδρομείς τις άνω ραχούλας, ένα προς δέκα ότι δεν θα επιστρέψουν. Εμείς όμως πάρα τις δυσοίωνες προβλέψεις ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ.
Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ και βαθιά σε ευχαριστώ….

02/05/2003, 15:08:04
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧ(Ξ)Ι!!

Όσο για σένα άλας 13!
Καλή η έκθεση αλά πονάει ορισμένους λόγο ρεαλιστικού υπόβαθρου…….

Σωστός ο… παίχτης

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

alati13Μέλος
09/05/2003, 14:40:36
ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΑΝΑΤΕΣ (καλό το φανάτες ε!!!) Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!! ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ . ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ , ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΟΣΠΡΙΑ (ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ), ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΚΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Μακάρι να είμαι λάθος και την δευτέρα θα χαρώ δύο φορές. Μια γιατί ίσως κάτι να αλλάξει και μια γιατί η Άνω ραχούλα θα υποστεί ένα γερό χτύπημα….αλλά δεν το βλέπω)

GhostΜέλος
31/05/2003, 14:12:16
ΖΗΤΩ Η ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ........ΕΕΕ...ΟΟΟ...

alati13Μέλος
23/06/2003, 08:06:17
Ποιος???? Ποιος ήταν ???? θέλω να μάθω ποιος από τους οπαδούς της Άνω Ραχούλας ήταν το 3μερο στην Θεσσαλονίκη και τα έσπασε !!!! οποίος ήταν να βγει και να το πει και να ΦΥΓΕΙ από τον σύλλογο της Άνω Ραχούλας. Γιατί αν θες να σπάσεις το Γήπεδο και να πλακωθείς με τον άλλο που έχει έρθει για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ίσως βαθιά …. πολύ βαθιά….. να υπάρχει κάτι έντιμο. Ναι έντιμο. Είσαι κάφρος το λες και το δείχνεις δείχνοντας παράλληλα την μούρη σου. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟ-ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙΧΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝΑ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ , ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…… ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝ ΟΧΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ – ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ – ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ..
Ο ΝΟΩΝ …..

23/06/2003, 09:22:30
quote:
AION
Νέο Μέλος

7 Μηνύματα Posted - 20/06/2003 : 11:43:20
--------------------------------------------------------------------------------
αβαλον... πας να δεις αν έρχομαι λίγο ?
απέκτησες και γνώμη για την αναρχια τώρα ?
Πολύ γνώση αυτά τα παιδιά....με Hemo μεγαλώσανε ?

τεσπα...δεν μπορώ να ασχολούμαι με Μασωνάκια και Ευζωνάκια και Ευνομούμενα μυρμηγκάκια και τις βολεμενες ζωές τους....
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ....σε λίγες ώρες αναχωρώ... και νιώθω μεγάλη ευδαιμονία που έχω επιλέξει το κοκκινο χάπι (αλήθεια γιατι ήταν κόκκινο το χάπι drum x ? )
Οι μελισούλες και τα μυρμηγκάκια γρήγορα στις φωλιές τους και τις ευνομούμενες κυψέλες τους.

Γρήγορα...θα πάρει απουσίες ο Χατζηνικολάου....

quote:
AION
Νέο Μέλος

7 Μηνύματα Posted - 20/06/2003 : 13:18:23
--------------------------------------------------------------------------------
oh o Sakis !!
what a smart boy ...
Κάνει και πολιτική ανάλυση... (απο αυτές που κάνουν αυτοί που περάσαν νέοι απ'όλα και ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (αχ που το διαβασα αυτό...α σε αλλο τοπικ ήταν ...for whom the bell tolls ?) που σημαίνει πως είδαν οτι δεν τα παίρνει για γενναιότητες και είπαν ...ΜΕ ESOTERIST !!! ντοντ νοου αμπαουτ ενιθινγκ ελς , λοβ χαπινες φραπεδια καναπεδιά εντ god helper... Ε λέμε και καμια φιλοσοφία για να κάνουμε και κάτι...

Εγώ όμως αι αμ νοτ α προγκραμ αι αμ α ViRUs ....(ναι υπάρχουν και τέτοιοι αλλά δεν τους δίχνει ο Χατζηνικολάου...)

ουφ!! ένας ευνομούμενος κόσμος γεμάτος Χατζηνικολάουδες....
μπρρρρρ...

σε τρείς ώρες φεύγω... πάω να συναντήσω αυτούς που ζούνε ...γιατι εδώ με τα ζόμπι της ευνομούμενης κοινωνίας μυρισε θανατήλα...

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣ
οι νόμοι για τους ανεκπαίδευτους και τους αμμόρφωτους

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ !

Θα κρατηθώ και δε θα μιλήσω , δε θα σχολιάσω , θα αφήσω ΟΛΟΥΣ εσάς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα .
Αν σχολιάσω αν απαντήσω εγώ ίσως μετά να πρέπει να διαγράψω τον εαυτό μου από το esoterica για προσβολή της δημοσίας αιδούς .

Απλά θα κάνω ένα ερώτημα .

Πότε η οργανωμένη κοινωνία αντέδρασε απέναντι σε αυτά τα άτομα , που σπάνε , καίνε , λεηλατούν και διαλύουν ότι βρουν μπροστά τους ;
Μόνο ευχολόγια , τηλεοπτικές εκπομπές , μετάθεση ευθυνών και τίποτα παραπάνω .

Αν το μαγαζί , το αμάξι κλπ είναι δικό μας τότε φωνάζουμε που η αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της σωστά .
Αν όμως η αστυνομία σαπίσει στο ξύλο το κωλόπαιδο την παραδίδουμε στην πυρά που καταπάτησε τα ανθρώπινα δικαιώματα του .

Σόρρυ αλλά εγώ απλά βαρέθηκα να ασχολούμαι .

Καλή εβδομάδα να έχετε .

Ο Αναζητών
Απόστολος