ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α. Ο ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Α. Ο ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

alati1352 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
alati13Μέλος
23/06/2003, 16:54:46
Γεια σου φίλε Ραμογλου. Έχεις δίκιο ότι κανείς δεν έκανε τίποτα για όλους αυτούς που έχουν μάθει μόνο να χαλάνε. Τους συμφέρει όλους να τους χρησιμοποιούν (προβολή , διαφήμιση, παραπλάνηση, ). Όμως θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα για κάποιο από τα παιδία του εσωτερικά. Από το κείμενο που παραθέτεις δεν λέει πουθενά ότι κάποιος θα σπάσει και θα καταστρέψει. Απλά θα πάρει μέρος στην διαδήλωση. Και φυσικά δεν βάζουμε στην ίδια θέση όλους τους διαδηλωτές. Θα ήταν κρίμα. Ξεκαθαρίζω και πάλι ότι αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που καταστρέφουν χωρίς να δημιουργούν. Δεν αναφέρομαι στους διαδηλωτές και δεν αναφέρομαι στους Αναρχικούς. Μόνο σε αυτούς που δεν σέβονται τον ιδρώτα του αλλού. Είναι άλλο πράγμα η αναρχία και άλλο αυτό που θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι είναι αναρχία. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ υπάρχει διαφορά. Είναι άλλο να σπάσω το κεφάλι ενός μπάτσου η ενός δικαστή για να μην υπάρχει , και άλλο να προσπαθήσω να φτάσω τον εαυτό μου στο επίπεδο που δεν θα έχω ανάγκη την αστυνομία η τους δικαστές ώστε και πάλι να μην έχουν λόγο ύπαρξης.

23/06/2003, 17:04:12
Φίλτατε Αλάτι

Αν φτάσεις στο σημείο να μην έχεις ανάγκη την όποια εξουσία θα ξέρεις πολύ καλά ότι δε χρειάζεται να σπάσεις κανένα κεφάλι για κανένα λόγο .
Θα ξέρεις τι πάει να πει ελευθερία και όχι ασυδοσία .

Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στα τόπικ και να δεις του λόγου μου το αληθές .

Ο Αναζητών
Απόστολος

fainomenoΝέο Μέλος
04/02/2005, 02:45:39
ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Ο ΑΦΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝΕ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΜΟΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ
ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ...ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ

ΣΗΜ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ?

tptΜέλος
04/02/2005, 08:20:12
OTI OI DEALER ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΥΝ ΣΜΟΚΙΝ ΜΗΠΩΣ?
04/02/2005, 12:02:41
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ fainomeno ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΧΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ....

Η ΩΡΑ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ...

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

04/02/2005, 12:29:53
Καταγγελία.

εμένα με γύρισαν σε χωματόδρομο της Πεντέλης δυό γυναίκες σε ένα τζίπ πίσω. Οδηγούσε μια κοπέλα, γύρω στα 20.

Έχει κατολίσθηση μου είπαν.

Μόνο, που σταματώντας με, κόλλησα επιτόπου στη λάσπη. Δε θα μου είχε συμβεί, αν δε σταματούσα.

Το ξεκόλησα μόνος μου, μέσα στη μέση του τίποτα - γιατί απλά, έφυγαν χωρίς να κοιτάξουν πίσω.

Η μία κυρία μου θύμισε άνθρωπο δημόσιας υπηρεσίας. Έφερνε κάπως στην προϊσταμένη της τοπικής μου ... εφορίας !
Δεν μου "ταίριαζε" να κυκλοφορεί σε τέτοιους παράδρομους στην Πεντέλη...

( Λέτε να έχει βγεί το ΣΔΟΕ παγανιά, μπάς και τσακώσουν κανένα συνάδελφο Βρίλ να πηγαινοέρχεται χωρίς να κόψει για τη Ράβδο Βρίλ δελτίο αποστολής "Προς Δειγματισμό και επιστροφή στην Έδρα" ???? )

Κατα καιρούς έχω δεί και στο πλάτωμα της γνωστής σπηλιάς τεράστια τζίπ, με άτομα μέσα με λευκά πουκάμισα και γραβάτες... !

Φυσιολάτρες ???

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

Edited by - Vril on 04/02/2005 12:33:27

Edited by - Vril on 04/02/2005 12:59:12

καύκαλοΝέο Μέλος
04/02/2005, 12:56:16
quote:
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΜΟΚΙΝ

quote:
ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ....

quote:
Κατα καιρούς έχω δεί και στο πλάτωμα της γνωστής σπηλιάς τεράστια τυίπ, με άτομα μέσα με λευκά πουκάμισα και γραβάτες...

συμπερασμα?

ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΠΟΡ ΝΤΥΣΙΜΟ!!!

04/02/2005, 12:58:17
quote:

ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΠΟΡ ΝΤΥΣΙΜΟ!!!

άμα δείς πώς γυρνάω εγώ από το βουνό, θα αλλάξεις γνώμη ... !

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

καύκαλοΝέο Μέλος
04/02/2005, 12:59:43
www.index.hr/forum/ topic.aspx?idForum49idTo..." border=0>
καύκαλοΝέο Μέλος
04/02/2005, 13:02:06
ΧΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ VRIL, ΧΟΥΜΟΡ
04/02/2005, 14:56:11
quote:

ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Ο ΑΦΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝΕ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΜΟΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ
ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ...ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ

ΣΗΜ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

καλως ορισες!

μα γιατι υπακουσαν και εφυγαν?

σμοκιν φορουσε οχι στολη ειδικου φρουρου!

ΥΓ. υπαρχει πιθανοτητα ο φιλος σου να πηγε την περιοδο των ποδηλατικων αγωνων?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

08/02/2005, 18:57:15
quote:
ΥΓ. υπαρχει πιθανοτητα ο φιλος σου να πηγε την περιοδο των ποδηλατικων αγωνων?

...όπου την εποχή αυτή (πριν από 2 μήνες) οι επόπτες των αγώνων φοράνε σμόκιν γιατί είναι Χριστούγεννα...

Συγνώμη johnybegood αλλά δεν κρατήθηκα!

Υ.Γ. Ερώτηση:Aν έβγαινε ντυμένος κάποιος Αη Βασίλης και τους έλεγε το ίδιο τι θα έκαναν?

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
CYBERMASTERΜέλος
08/02/2005, 19:07:17
ΧΜ ΜΕ ΣΜΟΚΙΝ Ε????
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΗΚΑ ΤΣΟΥΠ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΟΠΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????"

ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΔΟΔΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΚΑΛΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΕΣΥ ΤΙ ΓΕΛΑΣ ΔΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ???"

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΟΠ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ........

ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ...!!!!!!!!!!!!
Ε ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ Ε????????

ΤΕΠΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

09/02/2005, 01:34:01
quote:

Συγνώμη johnybegood αλλά δεν κρατήθηκα!

Υ.Γ. Ερώτηση:Aν έβγαινε ντυμένος κάποιος Αη Βασίλης και τους έλεγε το ίδιο τι θα έκαναν?

προσπαθησα να δωσω μια λογικη(?) εξηγηση με την υποθεση πως εκανε λαθος στο πια περιοδο συνεβει, και πως πιθανον να επεσαν πανω σε κανα ιδιωτικο σεκιουριτα καμιας σελεμπριτυ που πηγε για κατουρημα στους θαμνους!

μετα εμαθα οτι οι αντρες με τα μαυρα αλλαξαν στολη και φορανε σμοκιν

09/02/2005, 12:05:33
quote:
πιθανον να επεσαν πανω σε κανα ιδιωτικο σεκιουριτα καμιας σελεμπριτυ που πηγε για κατουρημα στους θαμνους!

Bρε συ κόλλημα με το σμόκιν...

Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι ούτε οι security (κοινώς μπράβοι ή "φουσκωτοί") φοράνε σμόκιν...
εκτός κι αν ...
είναι απλά η συνέχεια μιας βραδιάς στο Μον Παρνές αν δηλαδή συνεχίζεται το παιχνίδι με τα ζάρια ή με το **** σε μια πιο βουκολική φάση...

09/02/2005, 13:20:09

quote:

Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι ούτε οι security (κοινώς μπράβοι ή "φουσκωτοί") φοράνε σμόκιν...

εκτός κι αν ...
είναι απλά η συνέχεια μιας βραδιάς στο Μον Παρνές αν δηλαδή συνεχίζεται το παιχνίδι με τα ζάρια ή με το **** σε μια πιο βουκολική φάση...

μην το λες...

κοιτα πως ντυνω εγω τους δικους μου: Σκωτσεζους!

και μαλιστα ειναι παραδοσιακα ξεβρακωτοι κατω απο το κιλτ, μπας και συναντησουμε τιποτα Μαορι παικτες του ραγκμπι στην Πεντελη!

συμφωνω παντως οτι η θεωρια σου περι βουκολικων φασεων, εχει πολλες πιθανοτητες να ισχυει!!!

χαχαχα

mpatsokΝέο Μέλος
09/02/2005, 19:25:47
Exw na eksomologhthw mia istoria pou den thn exw pei poythena paliotera.
Htan kalokairi tou 2002,zesth polu...Eipa na paw me mia filh mou parnitha.
Loipon,ftasame oraia kai kala...o hlios mas ekaige,ta kormia mas htan idrwmena (oxi de gurizoume tsonta).
Wspou ksafnou....emfanizontai apo to pouthena 3 antres.
O enas forouse mauro koustoumi me gri grabata,mayra gyalia,katholou mallia kai ena ufos kapws periergo,anekfrasto.
O deyteros eixe thn idia emfanish les kai htan o didymos aderfos tou.
O tritos thn idia akribws ma xwris mayra gualia...me ena aplanes blemma pou se pagwne!
Mas plhsiazei o enas...lew apo mesa mou,oraia thn katsame th barka tha einai kapoias uphresias kai tha theloun na fygoume apo to shmeio.
Mou leei o enas : Ti kanete edw?
Apantaw : Pantws tsonta de gyrizoume,apolambanoume to topio.
Apomakrynetai,paei stous allous 2 kai syzhthsan gia kanena 5lepto.
Meta plhsiazoun kai oi 3 kai o typos xwris ta gyalia mas leei na apomakrynthoume apo thn perioxh.
Tou lew,giati?apagoreyete?den exei kapoio apagoreytiko opote tha meinw me th kopela mou kai tha liastw.
Mou leei: de thelw antirrhseis apomakryntheite twra!
Tou lew: oxi kai an exeis kapoio epishmo eggrafo h kapoia taytothta pou na upodhlwnei oti eisai kapoia yphresia h de kserw ti,na mou to deikseis twra giati se antitheth periptwsh tha parw sto kinhto mou thn astynomia kai tha tous pw oti den afhnetai tous polites se eleuthero xwro na metakinountai.
Meta apo ayto... to blemma tou akoma ataraxo dixws na pei kati,shkwthike ki efyge me tous allous 2.
Sas synistw to idio na kanete...

09/02/2005, 22:05:25
Ωραία!
Ολα τα τρελλά εδώ τα ακούμε!
Συγνώμη φίλε μου δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά τόσο καιρό γυρνάω εκεί και καμμιά περίεργη φάση δε μου συνέβει...
Εεεε πως να το κάνουμε...μου τι δίνει...

DreamwindΝέο Μέλος
10/02/2005, 02:33:38
Να πω κ εγω ένα? Πριν απο καμια βδομάδα στην Πεντέλη έριχνε χιονάκι και πήγα με ένα φίλο για χιονοπόλεμο, παγωτό και να κάνουμε καλυτεχνικό πατινάζ με το αυτοκίνητο. Μπροστά πήγαινε ένα περιπολικό, που μάλλον πήγαινε να δει αν είναι κανείς εκεί πάνω, να τον ειδοποιήσει γιατί πύκνωνε το χιόνι και η ομίχλη. Ε, διασταυρωθήκαμε με ένα άλλο περιπολικό, κάτι έιπανε αυτοί μεταξυ τους, και σηκώθηκαν και φύγανε κ εμείς συνεχίσαμε ανενόχλητοι μέσς στο χιόνι και την ομίχλη. Ερώτηση άσχετη, σε άσχετο thred: Αυτά τα πορτοκαλί ματσούκια της ΔΕΠΑ στην άκρη του δρόμου τι κάνουν εκεί? Περνάει αγωγός? Ερώτηση 2.: Έχω ακούσει οτι το λατομείο φρουρείται με όπλα... αληθεύει.? Περιεκτικα αμα γνωρίζει κάποιος ας πει, να μην σπάσει το thred, αν και το ψιλοέκανα εγω...

Όσον αφορα τον κουστουμάτο... δεν έχω δει ο ίδιος, αλλά επειδή μερικά άτομα που γνωρίζω πάνε στα βουνά και κοιμούνται στο αυτοκίνητο για να μην χάσουν τπτ...(για τέτοιο κάλο μιλάμε...), γίνονται εκεί όλες οι μυστικές συναντήσεις και συναλλαγές. Δεν είναι παράξενο να τους πει κάποιος μην πάτε παραπέρα γιατί θα σας φάνε λάχανο...

Υπάρχει Θεός...

analphabetΜέλος
10/02/2005, 13:39:49
Στο λατομείο, ενδεχομένως να έχει βρεθεί χρυσός ή πολύτιμοι λίθοι και γι αυτό να φυλάσεται ρε παιδιά, ας μην οργιάζει η φαντασία μας..

Τώρα η Πάρνηθα θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει άριστη κάλυψη για οποιονδήποτε θέλει να κάνει παράνομές συναλαγές. Οι φουσκωτοί δεν δικαιολογούνται βέβαια μια και υπάρχουν πολλά αθέατα μέρη στο βουνό για συναλαγές , sex , κατούρημα η ότι θέλει να κάνει ο καθένας. Γιατί κανείς απο τους παθόντες δεν καλεί απλά την Αστυνομία, ή δε ζητά να δεί κάποιοα ταυτότητα απο τον ύποπτο άνθρωπο του οποίου όμως τις οδηγίες ακολουθεί κατά γράμμα !?!

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!