ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α. Ο ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Α. Ο ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

alati1352 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
10/02/2005, 14:48:09
quote:

Γιατί κανείς απο τους παθόντες δεν καλεί απλά την Αστυνομία, ή δε ζητά να δεί κάποιοα ταυτότητα απο τον ύποπτο άνθρωπο του οποίου όμως τις οδηγίες ακολουθεί κατά γράμμα !?!

Στην δεύτερη ερώτηση νομίζω ότι μπορώ να σου απαντήσω... σε μία τέτοια απρόοπτη, περίεργη συνάντηση κομπλάρεις και έχεις την εντύπωση ότι πας να μπλέξεις σε κάτι που ξεπερνά τις δυνάμεις σου. Γι αυτό και δεν αντιδράς πιό δυναμικά. Πιό απλά, η όλη εμφάνιση και η συμπεριφορά του τύπου/των τύπων, σε "ψαρώνει" και αδυνατείς να αντιδράσεις.
Τώρα, δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο για να σου πω πώς θα αντιδρούσα αλλά πιθανόν να έφευγα και εγώ τρέχοντας ως πρώτη αντίδραση... ίσως και να ξαναγυρνούσα σε λίγο να δω τι απόγιναν...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

10/02/2005, 16:07:52
Και έλεγα που είχε χαθεί η όστρια?
Νατην !ξαναγύρισε!

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

10/02/2005, 16:09:59
Φύσηξε φρέσκο αεράκι ξανά.

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

10/02/2005, 20:21:16
quote:

Και έλεγα που είχε χαθεί η όστρια?
Νατην !ξαναγύρισε!

Εδώ, εδώ!
τυχερούλη μου καλή μας χρονιά βρε!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

analphabetΜέλος
11/02/2005, 13:38:58
Ok δεν έχεις καθόλου άδικο, δε νομίζω πως θα είμουν κ εγώ αρκετά γεναία για να προβάλω σθεναρές αντιδράσεις.

Και ειδικότερα μόνη μου, πάνω στο βουνό..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

11/02/2005, 20:39:37
quote:

Ok δεν έχεις καθόλου άδικο, δε νομίζω πως θα είμουν κ εγώ αρκετά γεναία για να προβάλω σθεναρές αντιδράσεις.

Και ειδικότερα μόνη μου, πάνω στο βουνό..

Μόνη μου πάνω στο βουνό;! Δεν το συζητώ καν! lol

Πάντως πρωτο-ανοίγοντας αυτό το θέμα περίμενα να διαβάσω κάποια πραγματικά περίεργη συνάντηση... ξέρετε, με ένα φτερωτό ον με λαμπερά κόκκινα μάτια που πέταξε πάνω από τα παιδιά και εξαφανίστηκε μέσα στην ομίχλη..!

-Arthur C. Clarke-

mpatsokΝέο Μέλος
15/02/2005, 20:49:52
egw pantws antedrasa me logikh....kai den me psarwsan...
mporei na htan kai tipota kakopoia stoixeia,de kserw,sas eipa ti eida kai ti egine....ayta.
16/02/2005, 11:38:13
Και εγώ θα χαιρόμουν αν το έγραφες στα ελληνικά

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

adrouΝέο Μέλος
04/03/2005, 00:54:58
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑ=ΤΑΠΙ) ΕΙΔΑ 30 ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ:
soldierΝέο Μέλος
12/03/2005, 02:10:04
Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό πάλι..
Πηγαίνω συχνά τόσο Πάρνηθα όσο και Πεντέλη, αλλά κάτι ανάλογο δε μου έχει τύχει..

Ο τύπος με το σμόκιν, πολύ πιθανό να ήταν κάποιος του καζίνο.. Μήπως ο αδερφός σου πήγε στις εγκαταστάσεις του καζίνο?

Οι τρεις τύποι τώρα, μάλλον κάτι σε παρανομία μοιάζει (ναρκωτικά, θάψιμο πτώματος κλπ)
Κατά τη γνώμη μου καλύτερα σε κάτι ανάλογο να μην προβάλετε τόσο σθεναρές αντιδράσεις, ρωτήστε τους γιατί κ.λ.π και φύγετε προς τα κάτω.. Αν κάτσετε στην περίπτωση το οτι δε θα σας πυροβολήσουν θα είναι επειδή βαριούνται να θάψουν κι αλλους.. Πηγαίνετε κανα χιλιόμετρο πιο κάτω, αράξτε πουθενα που έχει θέα, και πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία αναφέροντας το περιστατικό και ότι ακριβώς σας είπαν/ε...

Πηγαίνω και βράδυ συχνά , 2-3 τα χαράματα, και πετυχαίνω συχνά παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε άσχετα σημεία, χωρίς θέα ή οτιδήποτε άλλο αξιοσημείωτο (πχ, στο εκκλησάκι του αγιου γεωργίου). Μπορεί να ναι από βόλτα και σεξ, μέχρι ότι τραβάει η ορεξή μας, γι αυτό καλύτερα προσοχή... Αν θέλετε να βγειτε τέτοιες ώρες από το αυτοκίνητο σας για βόλτα, μην ανέβετε προς μόλα, μνήματα κλπ, καλύτερα μείνετε πριν τη διασταύρωση του καζίνο...

Μια φορά βέβαια, ανέβαινα στην Πάρνηθα το χωματόδρομο που περνάει πίσω από το ξενοδοχείο, ο οποίος καταλήγει πάνω σε κάτι γκρεμισμένα, εγκαταλελειμένα τελείως φυλάκια (δωμάτια), που νε μεν λέει (πάνω στην ανοιχτή πόρτα) απαγορεύεται η είσοδος, αλλά έτσι που το βλέπεις το μέρος υποθέτεις ότι τώρα πια, μάλλον επιτρέπεται... Τεσπα, ανέβηκα εκεί,΄έβαλα και τ'αμάξι μέσα και άκουγα καποιον να φωνάζει από πιο πάνω... Βγήκα έξω, και ήταν πάνω ένας σεκιουριτάς που μου έλεγε να φύγω και ότι απαγορεύεται να κάτσω εκει.. Κι απ ό,τι κατάλαβα πρέπει να υπήρχε κι αλλος πιο μέσα... Μου έκανε εντύπωση να φρουρούν αυτά τα "βομβαρδισμένα" (μέχρι και βρύα είχαν πιάσει) και μάλιστα σεκιουριτάδες και όχι "έστω" φαντάροι ή αστυνομικοί (οπότε θα σήμαινε ότι κάτι χρησιμοποιειται, αν και αδύνατο).. Ήταν ιδιωτικοί σεκιουριτάδες.. τι να πω;

Τεσπα, γενικά προσοχή με τα άλλα και ..."φύλαγε τα ρούχα σου"

Καλές εξερευνήσεις και βόλτες..

Keep the flame burning...

iosifakos15Νέο Μέλος
19/08/2006, 16:30:13
Καλα μην μου πειτε οτι δεν σας εχουν πει ποτε οτι στην παρνηθα τα βραδια μαζευονται σατανιστες και κανουν διαφορα?Ενας γνωστος μου τους ειχε κλεψει ενα βραδι μεχρι και χρυσα μαχαιρια!!!Που ζειτε μωρε?(no offence).
ΓιώργοςΜέλος
01/12/2003, 02:15:34

Μια αρκετά ενημερωμένη ιστοσελίδα που αφορά τους
Πρώτους «πατέρες» τις χριστιανικής εκκλησίας και το έργο τους..

http://www.ccel.org/fathers2/

Τα κείμενα είναι στα αγγλικά...

Γιώργος
..έχοντας εισέλθει ως Γιώργης