- Διαλογισμός - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει κάποια βήματα που χρειάζονται να γίνουν για να κάνει κάποιος διαλογισμό.
Έβαλα τη λέξη διαλογισμός στην αναζήτηση του ESOTERICA αλλά συνεχώς μου βγάζει το μνμ:
Forbidden
so sorry
Please wait ten minutes before trying again
Yes, Scroogle is upset with Google
και λέει και κάποια άλλα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
http://www.youtube.com/watch?v=e0rSmxsVHPE
αλλά επίσης κάπου αλλου που διαβαζα κάποιος έγραψε αυτό:
από ΑΙΟΝ
χεχεχε... "καθιστός" διαλογισμός...χεχεχεχε, άλλο πάλι και αυτό.
Συνήθως κάτι τέτοια "πατατάκια" προέρχονται απο σαλατοποιήσεις του ινδικού διαλογισμού που κάνουν διάφοροι "εκπρόσωποι" του στη χώρα μας.Δεν νομίζω να φταίει η Λίλιθ για αυτό.
Οσο για το διαλογισμό και την εφαρμογή του ....λέει ο Κρίσνα στον Αρζούνα " ο γιόγκα θα σου ανοίξει τον δρόμο ωστε να μη χρειάζεσαι τον γιόγκα"
Πάντως μη γράψει κανείς για "κρίγια 2" εδω πέρα γιατι βλέπω πολλούς στο τρελάδικο. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα γιατι δεν γίνεται "άνευ διδασκάλου"... προσοχή σε αυτό. Δεν γίνεται ανευ διδασκάλου ξαναλέω. Και δεν το λέω επειδή μου την "κάρφωσε"...Το λέω γιατι έτσι το είπαν αυτοί που "δόμησαν" τον διαλογισμό.
Ακόμα και αυτά τα "αντι-στρες" yoga που κάνουν σε κάτι γυμναστήρια είναι επικύνδυνα όταν δεν ακολουθούνται απο συνειδητή επιλογή.
Οχι Λίλιθ δεν έκανες λάθος που άνοιξες το θέμα, δεν λέω αυτό...Το λάθος το έχουν κάνει άλλοι πριν απο εσένα.
Θα ήθελα να ρωτήσω είναι πραγματικά επικύνδινο άνευ διδασκάλου;;
Άν μπορεί κάποιος "δυτικός" να ακολουθήσει "ανατολικά" πρότυπα (σπάνιο χάρισμα να μπορεί πραγματικά χωρίς να κοροιδεύει τόν εαυτό του), ακόμη καλύτερα.
Γιά τόν λόγο αυτό οι Παραδόσεις(Μυστικιστικές, Αποκρυφιστικές, κ.α.) χωρίζονται κατά κύριο λόγο σε "Ανατολική" και "Δυτική" Παράδοση.
Είναι αρκετές μέρες που διαβάζω τις διάφορες δημοσιεύσεις σας και αποφάσισα να απαντήσω στον ‘’nays”
Τον διαλογισμό θα τον κάνεις βρίσκοντας μόνος σου ένα ήσυχο χώρο που να μην σε διακόπτουν κάθε λίγο και λιγάκι, θα βρεις μια στάση καθισμένος την πιο άνετη για εσένα, θα προσπαθήσεις να χαλαρώσεις διώχνοντας τις εντάσεις από τα μέλη σου και από όλους τους μυς του σώματος σου κατά το δυνατόν, διότι όλους δεν μπορείς να τους ελέγξεις είτε είσαι στο αρχικό στάδιο είτε είσαι προχωρημένο, και αυτό που θα προσπαθήσεις να πετύχεις είναι να μπορέσεις να μην σκέπτεσαι τίποτε άλλο παρά τον διαλογισμό που ξεκίνησες και για να μπορέσεις να κρατήσεις το νου σου συγκεντρωμένο στον διαλογισμό που κάνεις, καλό είναι να βρεις κάποια φράση για να την αναλύσεις. Μια φράση από κάποιο κείμενο που σου αρέσει, σου έκανε εντύπωση. Μια εύκολη λύση είναι να πάρεις μια φράση από το ‘’Πάτερ ημών’’
Με αυτό τον τρόπο θα έχεις συγκεντρωμένη την σκέψη σου σε αυτό που κάνεις…. Μην κάνεις διαλογισμό στο ξεκίνημα σου πέραν των δέκα λεπτών και όταν σιγά, σιγά με την πάροδο του χρόνου και με την εξάσκηση θα αυξάνεις τον χρόνο. Αυτό θα το καταλάβεις μόνος σου και όταν θα πάρεις την θέση σου ‘η την στάση σου για διαλογισμό, θα διαπιστώσεις ότι χαλαρώνεις χωρίς να χρειάζεται καμία διαδικασία και ο Νους θα αυτοσυγκεντρώνεται. Υπάρχουν και άλλες πολλές ασκήσεις για αρχάριους αλλά ακόμα είναι νωρίς για εσένα αδελφέ ‘’nays’’
Καλή επιτυχία
Αυτό με τη φρασή που λες odiseas βοηθάει στη συγκεντρωση.
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-υψηλη τεχνη επαφης με τον θεο μεσα μας η απλως μια μεθοδος χαλαρωσης;;;
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΖΕΝ, Η "ΚΑΘΙΣΜΑ"...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Υπάρχει επίσης το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο:
http://www.esoterica.gr/news/january_06/meditation_pos/meditation.htm
Καλή σου συνέχεια![]()

στα 2 πρωτα που αναφέρεις είχα μπει και πήρα πληροφορίες. Πιο πάνω αναφέρω και τον "ΑΙΟΝ" ο οποίος είχε πει το είδος βουδιστικου διαλογισμού που αναφερόνταν η Λίλιθ, θεωρεί ότι είναι επικίνδυνος ανευ διδασκάλου. Γι αυτό και εβαλα τα λογια του και ρωτησα αν είναι επικινδυνο σε προηγουμενο μήνυμά μου.
Αντέγραψα πληροφορίες για τα βήματα που ακολουθείς.
Ευχαριστώ για τα λινκ θα το ψάξω περισσότερο.
quote:ΓΕΙΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΣ..ΕΛΕΙΠΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ Η' ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΜΝΜ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΔΡΙΜΙΤΕΡΗ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΩ ΒΡΕ CHARMED ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ..???? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΘΩΝΟ Κ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..??? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΟΣΟ ΑΧΩΝΕΥΤΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΥΣ..ΛΥΠΑΜΑΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΩ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..Κ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ Η'ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΛΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ Κ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..DR. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ "ΖΩΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.."ΖΩΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ Κ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ Κ ΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΟΙ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Κ ΑΦΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΠΕΦΤΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ..Κ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΤΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΖΩΑ..ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΤΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..
SORY ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ hanter...
ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΙΓΟ ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΠΙΤΙ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ??
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΣΚΙΑ ??ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΡΑ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΕΣΠΑ.....
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ....
ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΕΣΠΑ ...??ΠΑΝΤΩΣ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΝ ....
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ DR...
DEN EXΩ BIΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΚΡΙΜΑ....
ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΤΕΤΑ
ΑΧ ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΟΜΩΣ???MERRY CHRISTMAS
HO! HO!
CHARMED
(''v'') ' v '
quote:
ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΥΦΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΣΤ..
ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ .... ΑΝΑΨΑ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ....
Καθόλου δε γελάω....
Καλά κ γω το χω πάθει αυτό.. αλλά χωρίς τις χαρτοπετσέτες...
Μα καλά ποιος αφήνει ευφλεκτα αντικείμενα κοντά και ακόμα περισσότερο πάνω στο φούρνο? Για μένα αυτό είναι το σφάλμα.
quote:
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ....
2ΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ..
3ΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ?? ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ
ΕΧΩ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ...
Καλά όλες αυτό λέτε για αυτό και βγαίνεται έξω με τα μίνι και όλα τα συναφή προκειμένου να είναι φανερά τα.. ψυχικά σας χαρίσματα και εκ τούτου να προσελκύετε άνδρες.. υψηλής νοημοσύνης.
Καλά εσύ αν δεν βγαίνεις και συχνά δεν νομίζω να φόρεσες τίποτα έξαλλα αλλά για του λόγου το αληθές χτές βγήκα με μια φίλη μου που έχει ύψος κάπου στο 1,80κάτι απο φυσικού της και έχει ωραίο σώμα. Όταν συνατηθήκαμε κ πήγα να τη χαιρετήσω διαπίστωσα οτι με περνούσε μισό κεφάλι καθώς είχε φορέσει κ το αγαπημένο της 10ποντο(ή κάτι τέτοιο).
Αυτή ήταν η πρώτη μου εκπληξη(πρώτη φορά φορούσε τόοοσο ψηλό τακούνι) όταν μετα και με κόπο έστρεψα τη ματιά μου πάλι σε χαμηλά υψόμετρα διαπίστωσα ότι φορούσε ένα 10χ10cm μίνι και όλο το απο πάνω της σώμα καλύμμένο(κάτι που μου έκανε εντύπωση αφενός, αφετλερου δημιουργούσε αντίθεση με τα πόδια της που ήταν τελείως γυμνά).
Ε λοιπόν επειδή πήραμε και το μετρό μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δε πέρασε ένα γέρος, ένας άνδρας με τη κοπέλα του ή ένας γκόμενος γενικά που να μη κοίταξε τα πόδια της.
Αφού έφυγα απο δίπλα της γιατί ένιωθα άβολα! Οπότε.. καλά εσένα σου τύχε και περίπτωση και απο ό,τι κατάλαβα δεν είχατε και καθόλου αγόρια στη παρέα σας πράγμα που είναι χαζό(αν δεν πηγαίνατε για γκομενότσαρκα δηλαδή).
Γιατι αν εγώ έβλεπα εκείνες τις μισες μερίδες για ανθρώπους, ie τους Πακίστανούς, να κάνουν τίποτα σε δικό μου άτομο θα γινόταν χαμός. Και σε περίπτωση που δεν είσαι αθλήτρια στο στίβο(επειδή έχει τύχει και αυτό) να πάρεις τα όρη κ τα βουνά, καλό είναι να έχετε κάνα-δυό αγόρια στη παρέα.
Πάντως μη χαμπαριάζεις. Σου έτυχε μια φορά τι να γίνει τώρα(καλά και εσείς πού πήγατε να βγείτε τόσο απομονωμένα που να σας κάνουν επίθεση?) ήσουν καρακωλόφαρδη κ σου τυχε.
Γενικά θα σου κάνει καλό να βγαίνεις ιδίως αμα βρεις καλή παρέα. Σκέψου τη θετική πλευρά, το ότι έκαναν τον κόπο να σου επιτεθούνε ίσως σημαίνει να χεις επιτυχία στους άνδρες
quote:
ΚΛΑΣΙΚΟΣ....
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΧΕΙΣ..
Έχω σοβαρέψει τώρα
Φίλη hanter
quote:
DR. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ "ΖΩΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
Ακριβώς το αντίθετο λέω. Ότι δηλαδή οι αντιδράσεις δεν έχουν να κάνουν τόσο με το τι αντικειμενικά ΕΙΝΑΙ κάτι αλλά με το τι ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ότι είναι. Θυμήσου το παράδειγμα που είπα με το παιδί που επειδή το δέρνει πατέρας του σε μικρή ηλικία όταν μεγαλώνει αυτό κάνει το ίδιο στα παιδιά του. Δεν υπάρχει τιποτα λογικό σε αυτή την αντίδραση. Το δίνω ως παράδειγμα για το πώς κάποιες καταστάσεις, κάποια ερεθίσματα λειτουργούν μέσα μας χωρίς εμείς να το συνειδητοποιούμε και αποτελούν μια "κρυφή επιρροή" για όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Ένας παρατηρής(ακόμα και εμείς, δεν χρειάζεται να είναι ειδικός) μπορεί να την δεί μέσα απο τα αποτελέσματα της στη ζωή μας και κυρίως μέσα απο τις αντιδράσεις μας σε διάφορα ερεθίσματα.
Για αυτό κάποιες φορές είναι καλό διερωτόμαστε αν η αντίδραση μας σε κάτι που συμβαίνει είναι αντικειμενική ή αν είναι προϊόν καποιου συμβάντως, κάποιας νοοτροπίας-ιδεολογίας-ιδεοληψίας που αναπτυχθηκε στο παρελθόν μας και κυρίως στα παιδικά μας χρόνια
Ο κάθε άνθρωπος έχει τόσες κρυμμένες επιρροές μέσα του που είναι αδύνατον σχεδόν να είναι ποτέ τελείως ελευθερος.
Εγώ πχ υπήρξα εσωστρεφής εξ' αιτίας του χωρισμού των γονιών μου(σε γενικές γραμμές) και γενικά κάθε αντίδραση ενός ανθρώπου αντιστοιχεί συνήθως και σε κάποιο αρχικό ερέθισμα. Κατ'αυτό το τρόπο οι άνθρωποι ακολουθούν ένα μοτίβο ΔΡΑΣΕΩΝ(επιδιώξεις ζωής, επιθυμίες κλπ) και αντιδράσεων ανάλογα με το τι τους έχει επιβληθεί υποσυνείδητα στο παρελθόν.
υγ:το πληκτρολόγιο μου τα χει παίξει, σόρι για τυχόν λάθη.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/12/2009 11:22:10
quote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!! ΒΡΕ gasma ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..????? ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..Κ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ..???? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΣ Κ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕΣ,ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ..Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ..Κ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ Κ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..Α! Κ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ..ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤ...
Ρε παιδιαααα, πειτε για κανα πνευμα και αφήστε την κοινωνιολογία.....αλλο ειναι το θέμα μας!!!! καλά μονο κορίτσια ειναι εδώ?? Είναι καμιά σας απο Αθήνα και εχετε πιάσει τετοιο θέμα τωρα?????
(''v'') ' v '
quote:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...
ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΣ?
CHARMED
'Εστω οτι μιλάμε για τα παλιά χρόνια.
Μα, αφού ο ... σκοτωμένος δεν ξύπνησε ποτέ για να πεί στους δικούς του ότι τον σκότωσε η μόρα. Αυτοί πώς το ήξεραν; Το υπέθεταν;
quote:DR.ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΝΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ Κ ΞΕΛΙΓΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ,ΕΝΑ ΑΥΤΟ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΡΟΥΧΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙ,ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ,ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Κ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΕΤΣΙ..?? ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΜΙΝΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΟΤΕ Η' ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Η' ΦΟΥΣΤΑ-ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΑΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ Η' ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ..ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Κ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ..Κ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ Κ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ..??? ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ,ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ "ΦΑΕΙ" Ο ΑΛΛΟΣ..ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΘΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΙΣ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΑΓΑΜΗΤ...Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..Κ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΟΙΩΣΕΣ ΑΒΟΛΑ ΡΕ ΣΥ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ..ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ..!!!!
CHARMEDquote:
ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΥΦΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΣΤ..
ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ .... ΑΝΑΨΑ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ....
Καθόλου δε γελάω....
Μα καλά ποιος αφήνει ευφλεκτα αντικείμενα κοντά και ακόμα περισσότερο πάνω στο φούρνο? Για μένα αυτό είναι το σφάλμα.
quote:
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ....
2ΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ..
3ΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ?? ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ
ΕΧΩ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ...
Καλά όλες αυτό λέτε για αυτό και βγαίνεται έξω με τα μίνι και όλα τα συναφή προκειμένου να είναι φανερά τα.. ψυχικά σας χαρίσματα και εκ τούτου να προσελκύετε άνδρες.. υψηλής νοημοσύνης.
Καλά εσύ αν δεν βγαίνεις και συχνά δεν νομίζω να φόρεσες τίποτα έξαλλα αλλά για του λόγου το αληθές χτές βγήκα με μια φίλη μου που έχει ύψος κάπου στο 1,80κάτι απο φυσικού της και έχει ωραίο σώμα. Όταν συνατηθήκαμε κ πήγα να τη χαιρετήσω διαπίστωσα οτι με περνούσε μισό κεφάλι καθώς είχε φορέσει κ το αγαπημένο της 10ποντο(ή κάτι τέτοιο).
Αυτή ήταν η πρώτη μου εκπληξη(πρώτη φορά φορούσε τόοοσο ψηλό τακούνι) όταν μετα και με κόπο έστρεψα τη ματιά μου πάλι σε χαμηλά υψόμετρα διαπίστωσα ότι φορούσε ένα 10χ10cm μίνι και όλο το απο πάνω της σώμα καλύμμένο(κάτι που μου έκανε εντύπωση αφενός, αφετλερου δημιουργούσε αντίθεση με τα πόδια της που ήταν τελείως γυμνά).
Ε λοιπόν επειδή πήραμε και το μετρό μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δε πέρασε ένα γέρος, ένας άνδρας με τη κοπέλα του ή ένας γκόμενος γενικά που να μη κοίταξε τα πόδια της.
Αφού έφυγα απο δίπλα της γιατί ένιωθα άβολα! Οπότε.. καλά εσένα σου τύχε και περίπτωση και απο ό,τι κατάλαβα δεν είχατε και καθόλου αγόρια στη παρέα σας πράγμα που είναι χαζό(αν δεν πηγαίνατε για γκομενότσαρκα δηλαδή).
Γιατι αν εγώ έβλεπα εκείνες τις μισες μερίδες για ανθρώπους, ie τους Πακίστανούς, να κάνουν τίποτα σε δικό μου άτομο θα γινόταν χαμός. Και σε περίπτωση που δεν είσαι αθλήτρια στο στίβο(επειδή έχει τύχει και αυτό) να πάρεις τα όρη κ τα βουνά, καλό είναι να έχετε κάνα-δυό αγόρια στη παρέα.
Πάντως μη χαμπαριάζεις. Σου έτυχε μια φορά τι να γίνει τώρα(καλά και εσείς πού πήγατε να βγείτε τόσο απομονωμένα που να σας κάνουν επίθεση?) ήσουν καρακωλόφαρδη κ σου τυχε.
Γενικά θα σου κάνει καλό να βγαίνεις ιδίως αμα βρεις καλή παρέα. Σκέψου τη θετική πλευρά, το ότι έκαναν τον κόπο να σου επιτεθούνε ίσως σημαίνει να χεις επιτυχία στους άνδρες.
quote:
ΚΛΑΣΙΚΟΣ....
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΧΕΙΣ..
Έχω σοβαρέψει τώρα. Όχι βασικά ποτέ δεν έκανα παρέα με τα χαμένα της ηλικίας μου. Αμα σου λέω ήμουν ο μοναδικός σκράπας ανάμεσα σε 5 απουσιολόγους.. καταλαβαίνεις. Απλά εγώ έκανα παρέα είτε με νορμαλ άτομα που να έχουν μια μέση ωριμότητα είτε με άτομα τυπου απουσιολόγων. Αλλά ποτέ δεν ήμουν το άτομο της "κακής παρέας" αν και ήμουν ό,τι κοντινότερο υπήρχε σε αυτό για τους φίλους μου
.
Φίλη hanter
quote:
DR. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ "ΖΩΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
Ακριβώς το αντίθετο λέω. Ότι δηλαδή οι αντιδράσεις δεν έχουν να κάνουν τόσο με το τι αντικειμενικά ΕΙΝΑΙ κάτι αλλά με το τι ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ότι είναι. Θυμήσου το παράδειγμα που είπα με το παιδί που επειδή το δέρνει πατέρας του σε μικρή ηλικία όταν μεγαλώνει αυτό κάνει το ίδιο στα παιδιά του. Δεν υπάρχει τιποτα λογικό σε αυτή την αντίδραση. Το δίνω ως παράδειγμα για το πώς κάποιες καταστάσεις, κάποια ερεθίσματα λειτουργούν μέσα μας χωρίς εμείς να το συνειδητοποιούμε και αποτελούν μια "κρυφή επιρροή" για όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Ένας παρατηρής(ακόμα και εμείς, δεν χρειάζεται να είναι ειδικός) μπορεί να την δεί μέσα απο τα αποτελέσματα της στη ζωή μας και κυρίως μέσα απο τις αντιδράσεις μας σε διάφορα ερεθίσματα.Για αυτό κάποιες φορές είναι καλό διερωτόμαστε αν η αντίδραση μας σε κάτι που συμβαίνει είναι αντικειμενική ή αν είναι προϊόν καποιου συμβάντως, κάποιας νοοτροπίας-ιδεολογίας-ιδεοληψίας που αναπτυχθηκε στο παρελθόν μας και κυρίως στα παιδικά μας χρόνια
Ο κάθε άνθρωπος έχει τόσες κρυμμένες επιρροές μέσα του που είναι αδύνατον σχεδόν να είναι ποτέ τελείως ελευθερος.
Εγώ πχ υπήρξα εσωστρεφής εξ' αιτίας του χωρισμού των γονιών μου(σε γενικές γραμμές) και γενικά κάθε αντίδραση ενός ανθρώπου αντιστοιχεί συνήθως και σε κάποιο αρχικό ερέθισμα. Κατ'αυτό το τρόπο οι άνθρωποι ακολουθούν ένα μοτίβο ΔΡΑΣΕΩΝ(επιδιώξεις ζωής, επιθυμίες κλπ) και αντιδράσεων ανάλογα με το τι τους έχει επιβληθεί υποσυνείδητα στο παρελθόν.υγ:το πληκτρολόγιο μου τα χει παίξει, σόρι για τυχόν λάθη.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/12/2009 11:22:10
(''v'') ' v '
quote:
Καθόλου δε γελάω....
ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ....
quote:
Καλά εσύ αν δεν βγαίνεις και συχνά δεν νομίζω να φόρεσες τίποτα έξαλλα ..
ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΟΡΤΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΖΙΝ
quote:
Οπότε.. καλά εσένα σου τύχε και περίπτωση και απο ό,τι κατάλαβα δεν είχατε και καθόλου αγόρια στη παρέα σας πράγμα που είναι χαζό(αν δεν πηγαίνατε για γκομενότσαρκα δηλαδή).
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ 2 ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΓΥΡΙΖΑ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ) ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ...
ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΗ.... ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ
quote:
Γιατι αν εγώ έβλεπα εκείνες τις μισες μερίδες για ανθρώπους, ie τους Πακίστανούς, να κάνουν τίποτα σε δικό μου άτομο θα γινόταν χαμός.
ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ...![]()
quote:
Και σε περίπτωση που δεν είσαι αθλήτρια στο στίβο(επειδή έχει τύχει και αυτό) να πάρεις τα όρη κ τα βουνά, καλό είναι να έχετε κάνα-δυό αγόρια στη παρέα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...
ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ...
quote:
Σου έτυχε μια φορά τι να γίνει τώρα(καλά και εσείς πού πήγατε να βγείτε τόσο απομονωμένα που να σας κάνουν επίθεση?) ήσουν καρακωλόφαρδη κ σου τυχε.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΥΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ...
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ....
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ...
quote:
Γενικά θα σου κάνει καλό να βγαίνεις ιδίως αμα βρεις καλή παρέα. Σκέψου τη θετική πλευρά, το ότι έκαναν τον κόπο να σου επιτεθούνε ίσως σημαίνει να χεις επιτυχία στους άνδρες
ΜΑΓΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΑΤΥΧΙΑΣ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
CHARMED
quote:
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΘΩΝΟ Κ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..??? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΟΣΟ ΑΧΩΝΕΥΤΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΥΣ..ΛΥΠΑΜΑΙ..
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ
quote:
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΥΩΝ?
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΛΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ Κ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
ΚΑΤΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΧΡΟΝΙΑ??
CHARMED
quote:
Εστω οτι μιλάμε για τα παλιά χρόνια.
Μα, αφού ο ... σκοτωμένος δεν ξύπνησε ποτέ για να πεί στους δικούς του ότι τον σκότωσε η μόρα. Αυτοί πώς το ήξεραν; Το υπέθεταν;
mimosa αν αυτο που λεσ υσχυει ...
ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ
ΟΙ ΒΙΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ...
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ...Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ
ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΙ ΩΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΤΛ..
ΣΤΗ ΜΩΡΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΡΑ ΘΑΝΑΤΟ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....
ΜΕ ΤΗΝ ΜΩΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ??
CHARMED
quote:
Ρε παιδιαααα, πειτε για κανα πνευμα και αφήστε την κοινωνιολογία.....αλλο ειναι το θέμα μας!!!! καλά μονο κορίτσια ειναι εδώ?? Είναι καμιά σας απο Αθήνα και εχετε πιάσει τετοιο θέμα τωρα????
KΑΛΑ Ο DR ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ??
GASMAS ΕΙΣΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΥΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ .... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ..
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΗΣΤΕΥΩ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ...
CHARMED
Να έχει πάθει κανείς ανακοπή απο την τρομάρα του; υπερβολικό. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έστω μια φορά στη ζωή τους έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη μόρα. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό.
Πω πω τα χω πάρει δε δουλεύει τίποτα σε αυτο τπ πισι.. αχεμ συνεχίζουμε
CHARMED
quote:
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΥΩΝ?
Ανάμεσα σε άλλα...
quote:
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ 2 ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΓΥΡΙΖΑ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ) ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ...
ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΗ.... ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ
Και τελικά τι έγινε? Επίσης αυτός πώς ήταν σωματικά και τι εθνικότητας? Και δεν είχε κόσμο γύρω?
quote:Ναι συμβαίνει αυτό. Κοίτα εξαρτάται με το τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Τον μέσο Πακιστανό ο μέσος Έλληνας μπορεί να τον κάνει τόπι.. τον μέσο Αλβανό δύσκολα, τον μέσο μαύρο πιο δύσκολα. Αλλά πάντα εξαρτάται απο την διαφορά όγκου και εμπειρίας, αν δηλαδή έχεις κάνει κάποιο άθλημα σχετικό με μπούφλες ή αν συχνά πιάνεσαι στα χέρια με άλλους τότε κατα πάσα πιθανότητα έναν ερασιτέχνη του αλλάζεις τα φώτα. Τώρα, εγώ είμαι λίγο εύξαπτος με κάποια θέματα και επειδή έχω και κάποιες εμπειρίες "επαγγελματικές" καλύτερα να μην πέσει πάνω μου ο κάθε Πακιστανός. Γενικά όμως είμαι αρκετά ψύχραιμος και καλό είναι να μένεις νηφάλιος σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μου χει τύχει βέβαια ποτέ, το μόνο που μου χει τύχει είναι να περιμένω στη ουρά κάπου και ένας γύφτος να πετάγεται απ το πουθενά να σπρώχνει μια κυρία που ήταν μπροστά για να αγοράσει κάτι και να φεύγει. Είπα να του πώ τίποτα αλλά λέω άστο μη πάρει διαστάσεις και είναι και κεντρικός δίπλα.
ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...
ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ...
quote:
ΜΑΓΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΑΤΥΧΙΑΣ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Τι σε παρακολουθούσαν απ το αμάξι? Ακόμα το κάνουν? Σοβαρά πες μου τώρα αν το κάνουν ακόμη παίρνω μερικούς φίλους μου και πάμε και τους κάνουμε καινούριους. Αλλά αν έχουμε αμάξι πάρε αριθμό και κάνε καταγγελία. Ειδικά τώρα οι δρόμοι είναι γεμάτοι αστυνομία.