- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
koukou1- Μην παρακολουθεις το θέμα αν σε κουράζει elo
έχεις αυτό το δικαίωμα και δεν σε ειρωνεύομαι
πραγματικα
Δεν με κουράζει το θέμα koukou, με κουράζει το να προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω το σκεπτικό κάποιον ανθρώπων που δεν έχουν την μαγκιά να πουν καθαρά αυτό που πραγματικά θέλουν με στοιχεία, αλλά εν αντιθέσει το μόνο που κάνουν είναι κατηγορούν με λόγια του αέρα (είσαι και ασκούμενος βοηθός σε δικηγορικό γραφείο όπως λες) προσπαθώντας να ρίξουν δίχτυα και να πιάσουν ότι μπορούν…. ![]()
![]()
![]()

μας καληνύχτισες νομίζω. Ε, άντε καληνύχτα αγοράκι μ' ... άντε καληνύχτα λέμε.
Ανήκω στη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Συλλαμβάνεστε όλοι
Koukou1
πάσο,εχεις μια ακόμη ευκαιρία να μας πείσεις οτι δεν ψεύδεσαι.
Είμαι όλος αυτιά! [μάτια εν προκειμένω].
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
πάλι τον αμφισβητούν
Σε επανάληψη θα σου πω ότι αν θες δέξου, όπως είπε ο elo γίνεται αρκετά κουραστικό από ένα σημείο και μετα, γι αυτό ας το αφήσουμε
από εκεί και πέρα περί εύνομου λόγου, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω
καθώς η εν λόγο εφαρμογή αποτελεί συνέπεια μιας υπερβολικά μακράς διαδικασίας και αύριο δεν έχω ρεπό, οπότε αν θέλετε τα λέμε αύριο μετά της 21.00
αν και δεν πιστεύω ότι θα λείψω και σε κανέναν
quote:
elo[...] με κουράζει το να προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω το σκεπτικό κάποιον ανθρώπων που δεν έχουν την μαγκιά να πουν καθαρά αυτό που πραγματικά θέλουν με στοιχεία, αλλά εν αντιθέσει το μόνο που κάνουν είναι κατηγορούν με λόγια του αέρα (είσαι και ασκούμενος βοηθός σε δικηγορικό γραφείο όπως λες) προσπαθώντας να ρίξουν δίχτυα και να πιάσουν ότι μπορούν….
Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ.
Πάντως εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσες
quote:
koukou1Σε επανάληψη θα σου πω ότι αν θες δέξου, όπως είπε ο elo γίνεται αρκετά κουραστικό από ένα σημείο και μετα, γι αυτό ας το αφήσουμε
'Ντάξει ... όπως νομίζεις.
quote:
Συγνώμη Νικόμαχε δεν το έκανα επίτηδες θα τα πούμε αύριο.
Πάντως εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσες
Ναι εντάξει.
Τι ωραία που τα λές!![]()
Δεν οφείλεις καμμία εξήγηση σε μενα.
Στο φόρουμ οφείλεις.
Εν αναμονή...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.