- Όνειρο ήταν ο Αντι,και πάει,χάθηκε! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Χριστιανέ Ορθόδοξε τί εννοείς να κοιτάξεις την ζωή σου;Δυστυχώς σε αυτή την κατάσταση φθάσαμε επειδή ο καθένας σκέφτεται έτσι. Δηλαδή η Ελλάδα καταστρέφεται, αλλά ο καθένας έχει κάνει σύμβαση να μην αντιδράσει για να μην χάσει την θεσούλα με το μισθούλι του.
Όλοι λέμε για τα δεινά αλλά στην τελική αποφασίζουμε πως "ας καταστραφούν όλα, εμένα τί με νοιάζει" ή "αφού κανείς δεν μιλάει θα μιλήσω εγώ".
Αν δεν αντιδράσει κανείς τώρα, πότε θα αντιδράσει; Αν δεν μιλήσει κανείς τώρα σε 2 δεκαετίες δεν θα υπάρχουν φυσικοί Έλληνες, αλλά μόνο ασιάτες και αφρικανοί στους οποίους θα έχει παραχωρηθεί η ελληνική ιθαγένεια και θα δουλεύουν για ψίχουλα.
Μιλάμε για τον πιο αρρωστημένο ρατσισμό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τέτοια λύσσα εξόντωσης του ελληνικού στοιχείου είναι πρωτοφανής.
Ας έρθει επιτέλους ο Αντίχριστος(αντίχριστος για τους εβραίους) να τους κανονίσει, είτε αυτός θα είναι ο Μιχαλολιάκος είτε ο Πούτιν.
Διονυσιε,
ημουν σχεδον σιγουρος οτι ολα αυτα που γινονται τα τελευταια 6 χρονια στην πατριδα μας,τα μνημονια,οι παρανομοι μεταναστες,η φτωχοποιηση,η εξαθλιοποιηση σε συνδιασμο με τον πολεμο στην Συρια και Ιρακ,ηταν προαπαιτουμενα για την εμφανιση του Αντι!Τους ειχα ονομασει ''οι 2 πυλωνες της Νεας Ταξης Πραγματων'',''παγκοσμια οικονομικη κριση και πολεμοι''.Ολα ηταν ετοιμα για την εμφανιση του Εκλεκτου τους.
quote:quote:
Χριστιανέ Ορθόδοξε τί εννοείς να κοιτάξεις την ζωή σου;Δυστυχώς σε αυτή την κατάσταση φθάσαμε επειδή ο καθένας σκέφτεται έτσι. Δηλαδή η Ελλάδα καταστρέφεται, αλλά ο καθένας έχει κάνει σύμβαση να μην αντιδράσει για να μην χάσει την θεσούλα με το μισθούλι του.
Όλοι λέμε για τα δεινά αλλά στην τελική αποφασίζουμε πως "ας καταστραφούν όλα, εμένα τί με νοιάζει" ή "αφού κανείς δεν μιλάει θα μιλήσω εγώ".
Αν δεν αντιδράσει κανείς τώρα, πότε θα αντιδράσει; Αν δεν μιλήσει κανείς τώρα σε 2 δεκαετίες δεν θα υπάρχουν φυσικοί Έλληνες, αλλά μόνο ασιάτες και αφρικανοί στους οποίους θα έχει παραχωρηθεί η ελληνική ιθαγένεια και θα δουλεύουν για ψίχουλα.
Μιλάμε για τον πιο αρρωστημένο ρατσισμό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τέτοια λύσσα εξόντωσης του ελληνικού στοιχείου είναι πρωτοφανής.
Ας έρθει επιτέλους ο Αντίχριστος(αντίχριστος για τους εβραίους) να τους κανονίσει, είτε αυτός θα είναι ο Μιχαλολιάκος είτε ο Πούτιν.
Διονυσιε,
ημουν σχεδον σιγουρος οτι ολα αυτα που γινονται τα τελευταια 6 χρονια στην πατριδα μας,τα μνημονια,οι παρανομοι μεταναστες,η φτωχοποιηση,η εξαθλιοποιηση σε συνδιασμο με τον πολεμο στην Συρια και Ιρακ,ηταν προαπαιτουμενα για την εμφανιση του Αντι!Τους ειχα ονομασει ''οι 2 πυλωνες της Νεας Ταξης Πραγματων'',''παγκοσμια οικονομικη κριση και πολεμοι''.Ολα ηταν ετοιμα για την εμφανιση του Εκλεκτου τους.
Και είναι η αρχή του τέλους. Τώρα η ακριβής ημερομηνία έχει μεγάλη σημασία;
Εντάξει, καλό το παραμυθάκι δε λεω, άλλοι διασκέδασαν άλλοι το πίστεψαν
αλλά τελείωσε, και το καλύτερο ανέκδοτο να λες κάθε μέρα,
καποια στιγμή δε θα γελάει κανείς...
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Εχει,πως δεν εχει;Αλλο 7 και αλλο 17 χρόνια!Θα ημαστε γεροντακια τοτε!
Μην απελπίζεσαι Γιώργο. Άλλοι είναι πολύ πιο αισιόδοξοι από σένα. Κοίτα εδώ τι γράφει η σημερινή "Ελεύθερη Ώρα". Με την βοήθεια του Χριστού φαίνεται ότι εισακούστηκαν οι προσευχές των γεροντάδων, και όπου να' ναι θα μας πάρη όλους ο διάολος.

*
quote:
Eίναι η εφημεριδα που καθε μερα ξεκιναει πολεμος.Απο ποτε κραταει αυτη η ιστορια;
Περίπου από τότε που άρχισες να γράφεις για τα Αντίδια
κι εσύ φίλε Γιαλαντζή......![]()
![]()
![]()
Μ'άλλα λόγια, στο ίδιο γήπεδο παίζετε μπάλα....
Έτσι είναι αυτά.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Εχει,πως δεν εχει;Αλλο 7 και αλλο 17 χρόνια!Θα ημαστε γεροντακια τοτε!
Σε 17 χρόνια θα είσαι γεροντάκι?
Δηλαδή τώρα τί είσαι, κανας Πενηντάρης και ανησυχείς?
Εγώ σε είχα για πιο νέο πάντως......
Μην αγχώνεσαι, θα γίνουνε πράματα και θάματα, και (σχετικά) σύντομα,
ακριβώς για τους λόγους που λίγο πολύ βλέπουμε όλοι μας, ακόμα κι εσύ και ο γαυγιστής (ασχέτως αν ερμηνεύτε μετά άλλα αντ'άλλων και καταλήγετε σε άλλα συμπεράσματα),
αλλά δεν το βλέπω το πράγμα να τσουλάει τόσο σε βάθος χρόνου.
Εχει "κρασάρει" το σύστημα που λένε,
και το "σημείο Volanis" [a ka θα τα κάνω όλα πουτάνα]
μάλλον δεν απέχει τόσα πολλά έτη....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Edited by - PY8AGORAS on 15/10/2015 19:55:26
Το θέμα είναι ότι ξέρουμε τί ετοιμάζουν. Διάλυση της Ευρώπης που για τον εβραικό νου αλλά και για κάποιους ευαγγελιστές των ΗΠΑ ταυτίζεται με τις αντίχριστες και αντιεβραικές δυνάμεις(οι εχθροί του λαού του Θεού, Γωγ,Μαγώγ,Ρως). Εξαφάνιση των Ελλήνων και δημιουργία Ελλαδιστάν όπου όλοι οι Ασιάτες και Αφρικάνοι θα πάρουν ιθαγένεια και θα δουλεύουν για ψίχουλα.
Όμως εγώ αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να δέχονται ως πανάγαθο έναν θεό που χρησιμοποιεί τέτοια βρώμικα μέσα - ανθρωπάκια γεμάτα μίσος που εξαφανίζουν τους λαούς με ύπουλο σατανικό τρόπο(προπαγάνδες, οικονομικές κρίσεις, πολέμους, αρρώστιες); Αν πράγματι είμαστε του Βεελζεβούλ και οι Εβραίοι είναι οι μόνοι καλοί και εκλεκτοί πάνω στην Γη, γιατί δεν μας καθαρίζει ο Θεός με έναν κατακλυσμό; Γιατί να χρησιμοποιεί αυτούς που κρύβονται στις μασωνικές στοές και να τα σχεδιάζουν όλα από πίσω; Αυτούς που καταστρέφουν τους λαούς προωθώντας τον εγωισμό, την ηδονική ζωή, την πορνεία, την αναισθησία;
Είναι περήφανοι για τον θεό τους;;;
quote:
Χριστιανέ Ορθόδοξε οι μασώνοι δεν δημοσιεύουν ποτέ τα σχέδιά τους. Περιμένεις να βγάλεις από δηλώσεις ακριβές ημερομηνίες για γεγονότα;Το θέμα είναι ότι ξέρουμε τί ετοιμάζουν. Διάλυση της Ευρώπης που για τον εβραικό νου αλλά και για κάποιους ευαγγελιστές των ΗΠΑ ταυτίζεται με τις αντίχριστες και αντιεβραικές δυνάμεις(οι εχθροί του λαού του Θεού, Γωγ,Μαγώγ,Ρως). Εξαφάνιση των Ελλήνων και δημιουργία Ελλαδιστάν όπου όλοι οι Ασιάτες και Αφρικάνοι θα πάρουν ιθαγένεια και θα δουλεύουν για ψίχουλα.
Όμως εγώ αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να δέχονται ως πανάγαθο έναν θεό που χρησιμοποιεί τέτοια βρώμικα μέσα - ανθρωπάκια γεμάτα μίσος που εξαφανίζουν τους λαούς με ύπουλο σατανικό τρόπο(προπαγάνδες, οικονομικές κρίσεις, πολέμους, αρρώστιες); Αν πράγματι είμαστε του Βεελζεβούλ και οι Εβραίοι είναι οι μόνοι καλοί και εκλεκτοί πάνω στην Γη, γιατί δεν μας καθαρίζει ο Θεός με έναν κατακλυσμό; Γιατί να χρησιμοποιεί αυτούς που κρύβονται στις μασωνικές στοές και να τα σχεδιάζουν όλα από πίσω; Αυτούς που καταστρέφουν τους λαούς προωθώντας τον εγωισμό, την ηδονική ζωή, την πορνεία, την αναισθησία;
Είναι περήφανοι για τον θεό τους;;;
Διονυσιε,
ολα ειναι φτιαγμενα για να ισοπεδωθουν ολοι,και βρηκαν ''πειραματοζωο'' την Ελλαδα ως παραδειγμα για ολο τον πλανητη.Δεν υπαρχει χωρα στον κοσμο που να μην ασχοληθηκε εστω και λιγο με την οικονομικη κριση στην Ελλαδα.Γιατι τετοιο ενδιαφερον για τα οικονομικα προβληματα ενος μικρου κρατιδιου στην ακρη της Ευρωπης;
Δεν σου προκαλει εντύπωση;