ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Vasiliscm32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
kostas_tolisΝέο Μέλος
08/05/2006, 01:25:18
Και μιας και αργείς να απαντήσεις ας προσθέσω και κάτι που ξέχασα στην ερώτησή μου,

Εγώ βλέπεις σου απάντησα πολύ ευγενικά στις δικές σου ερωτήσεις,

παρόλο που η ...διαίσθησή... μου, μου έφερε πολύ αρνητικά, ζηλόφθονα και ακόμα θα έλεγα και εχθρικά vibrations (δονήσεις), που δεν αρμόζουν σε άνθρωπο που ασχολείται με τα πνευματικά ζητήματα. Έχεις κάτι να χωρίσεις μαζί μου;

Ή μήπως θέλεις να κρίνω πώς συμπεριφέρεστε μερικοί στο Βασίλη, σε έναν άνθρωπο σαν πολλούς άλλους, υποψιασμένους, που έχουν κάθε λόγο να αμφισβητούν την "αστρολογία" μαζικής κλίμακας που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια...

άντε τώρα η σειρά σου...

είναι αστρολογία αυτό;

---------------------
www.astrolisto.com

08/05/2006, 07:51:58
Αγαπητέ Vasiliscm, θα σε παρακαλούσα ξανά να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις εκφράσεις σου κι ειδικά στους χαρακτηρισμούς που αποδίδεις σε κάποιους εκ των συνομιλητών σου.
Είναι η δεύτερη επισήμανση που σου κάνω σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο...

Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συμμετέχοντες να προσπαθήσουν να παραμείνουν περισσότερο ψύχραιμοι στην παράθεση των επιχειρημάτων τους.
Νομίζω πως σε έναν ήρεμο διάλογο είναι πιθανότερο ο συνομιλητής μας να είναι δεκτικός στα ερεθίσματα που του δίνουμε μέσω του διαλόγου μας παρά όταν βρίσκεται σε έναν διάλογο πιο τεταμένο.

In anticipation of my resurrection...

kostas_tolisΝέο Μέλος
08/05/2006, 09:39:50
Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ Συντονιστή, γιατί δεν μπορεί ο κάθε ένας να πετάει τη λάσπη του εκ του ασφαλούς, σε ανθρώπους που απουσιάζουν, ή και όταν είναι παρών, αλλά δεν βρίσκει επιχειρήματα να υποστηρίξει τη λάσπη του, να προτρέπει τους υπόλοιπους σε αρνητικούς συνειρμούς κι όταν εμφανίζονται ή ζητούν εξηγήσεις, οι λασπολόγοι να αλλάζουν πεζοδρόμιο...

---------------------
www.astrolisto.com

kostas_tolisΝέο Μέλος
08/05/2006, 10:55:49
Σχετικά με την Μετάπτωση των Ισημεριών

Οι Ινδοί τη χρησιμοποιούν - κατά Λίο λεξικό αστρολογίας -, αλλά δεν δίνουν τόση μεγάλη σημασία στα ζώδια - αν κατάλαβα καλά - αλλά περισσότερη στα 28 οικήματα της Σελήνης, τα οποία με τη σειρά τους - με τη βοήθεια της Μετάπτωσης - σημαδεύουν σε κάποιους μακρινούς γνωστούς αστερισμούς, απλανείς αστέρες πες το αν θέλεις. Κι έτσι τους ενδιαφέρει περισσότερο η σχέση των πλανητών με αυτούς τους απλανείς παρά με τα ζώδια. Έχει κι άλλες ιδιομορφίες αλλά δεν είναι το παρόντος.

Όπως και να 'χει γι αυτό μελετούμε αστρολογία, για να οξύνουμε και να διευρύνουμε το μυαλό μας περισσότερο, παρά για να δούμε τι θα φάμε αύριο ;-) Υπ' αυτήν την έννοια και όπως θα 'λεγε κι ο Λίο "κάποια πράγματα θα αποκαλυφθούν από μια πιο εξελιγμένη ανθρωπότητα", μια συμπληρωματική - χωρίς προκαταλήψεις - ματιά δε βλάπτει.

---------------------
www.astrolisto.com

MercuryΜέλος
08/05/2006, 17:45:15
quote:

Για να δουμε... Ποιος απο τους αστρολογους μας εδω μπορει να επειδειξει αυτο που
ο αστροψυχη ισχυριστηκε οτι ειναι δυνατο μεσω της αστρολογιας.

Φυσικα, ολοι οι μη-αστρολογοι ειναι ευπροσδεκτοι να δοκιμασουν. Στο τελος θα δουμε αν ο Βρυλ με την κολοφαρδια του τα πηγε το ιδιο καλα οσο και οι αλλοι με την αστρολογια τους.

Αγγελος,

όποιος παρακολουθεί το θρεντ ίσως πρόσεξε ότι απέφυγα επιμελώς να εμπλακώ στο συγκεκριμένο πείραμα μιας και θεωρώ απίθανο ότι θα έχει θετική έκβαση.Είπα και σε προηγούμενο μήνυμα μου ότι σε πειράματα τα οποία βασίζονται στην καλή ή κακή μνήμη κάποιων μαμάδων,σε καλές ή κακές φωτογραφίες και σε καλές ή κακές προθέσεις εγώ δεν συμμετέχω.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πείραμα μπορεί να έχει θετική για την αστρολογία έκβαση μόνο κάτω από κάποιες πολύ αυστηρά καθορισμένες
προυποθέσεις.Ποιές είναι αυτές?

1- Τα δεδομένα γεννήσεων πρέπει να είναι ακριβέστατα

2- Οι φωτογραφίες να είναι όχι μόνο καθαρές αλλά και πολλές έτσι ώστε να αποδίδουν με πιστότητα τοσο το προσωπικό στυλ όσο και μεγάλο αριθμό προσωπικών εκφράσεων και κάτω από διαφορετικές περιστάσεις.Ποιά είναι η έκφραση κάποιου όταν είναι χαρούμενος,λυπημένος,θυμωμένος κλπ.

3- Ο εκτελών το πείραμα θα πρέπει όχι μόνο να γνωρίζει τέλεια αστρολογία,όχι μόνο να παίρνει άριστα στη φυσιογνωμική, αλλά και να είναι τέρας παρατηρητικότητας.

Δεν θα δηλώσω συμμετοχή λοιπόν σε αυτό το πείραμα όχι μόνο γιατί νιώθω ότι δεν καλύπτει τις δύο πρώτες προυποθέσεις αλλά και γιατί προσωπικά ούτε φυσιογνωμιστής είμαι ούτε ιδιαίτερα παρατηρητικός.

Ευχομαι λοιπόν καλή τύχη στον φίλο Αστροψυχή στον οποίο θα βγάλω το καπέλο αν τα καταφέρει...

Εδω θα επαναλάβω το πείραμα το οποίο έχω προτείνει και στο οποίο πιστευω ότι εγώ προσωπικά είμαι ικανός να τα καταφέρω:

1- 5 πρόσωπα μεταξύ 45-55 (για να έχουν πλούσιο βιογραφικό)

2- ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως με αναγραφή ώρας γεννήσεως
για κάθε ένα από αυτά

3- όλοι γεννημένοι στην Αθήνα για να μειωθούν οι πιθανότητες
λάθους στην αναγραφή της ώρας (συνηθισμένο στα επαρχιακά
νοσκοκομεία)

4- πλήρες βιογραφικό του καθενός από αυτά τα άτομα, το οποίο
θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει 5 τουλάχιστον ακριβής
ημερομηνίες (προαιρετικά οι ώρες εδώ) κατά τις οποίες
σημαντικά γεγονότα (γάμος,γέννηση παιδιού,θάνατος γονέα,
σοβαρό ατύχημα,σοβαρή ασθένεια,αλλαγή εργασίας κλπ) έλαβαν
χώρα στις ζωές του κάθε ενός από αυτά τα άτομα.

5- φάκελος για κάθε ένα από αυτά τα πρόσωπα ο οποίος θα περιέχει
τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως και τα αποδεικτικά ότι τα 5
γεγονότα που ζητάω έλαβαν χώρα στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
(δίνονται επίσημα χαρτιά για όλα τα προαναφερόμενα γεγονότα)

6- ορισμός 2 ατόμων κοινής αποδοχής τα οποία θα παρακολουθούν τη
διαδικασία και στα οποία θα παραδοθούν αντίγραφα των φακέλλων.
Τα άτομα αυτά θα είναι μέλη του esoterica.Θα μου στείλεις μια
λίστα με 10 άτομα για την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία
είσαι σίγουρος και θα διαλέξω το ένα εγώ και το άλλο εσείς.

7- α) αποστολή στο e-mail μου των 5 βιογραφικών με τις ημερομηνίες.

β) αποστολή στο e-mail μου 5 διαφορετικών set δεδομένων
γεννήσεων. Το κάθε set θα περιλαμβάνει τα πραγματικά δεδομένα
γεννήσεως για το κάθε ένα από αυτά τα άτομα και τέσσερα
κατασκευασμένα.

8- Δικιά μου αποστολή να ταιριάξω το κάθε βιογραφικό με την πραγμα
τική ώρα γεννήσεως ξεχωρίζοντας την από τις κατασκευασμένες.

9- Θα χρειαστώ 2 γεμάτες μέρες για κάθε ένα από τα 5 set,συνολικά
δηλαδή 10 μέρες.

10- Το πείραμα θα διεξαχθεί μεταξύ 20 Ιουλίου και 5 Αυγούστου την
περίοδο των διακοπών μου.Μέχρι τις 23 Ιουλίου θα πρέπει να
έχω τα στοιχεία στα χέρια μου και σε κάθε περίπτωση το πειραμα
θα πρέπει να εχει ολοκληρωθεί ως τις 4 Αυγούστου.

Αυτό το πείραμα δεν "μπάζει" απο πουθενά και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σε κανένα απο τα "αντίπαλα στρατόπεδα".

Αν θέλεις μπορούμε να αυξήσουμε και τον αριθμό του δείγματος έτσι ώστε και ο βαθμός δυσκολίας (ο οποίος αν κάνεις τους υπολογισμούς σου θα δεις ότι είναι ήδη πολύ μεγάλος) να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.Δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Να επαναλάβω και πάλι ότι το πρόσωπο που θα παρακολουθει το πείραμα εκ μέρους μου θα το επιλέξω απο μια λίστα που θα συντάξετε εσείς οι ίδιοι.

Αναγνωρίζω βέβαια ότι η διεξαγωγή και εκτέλεση του πειράματος έχει κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες και ότι απαιτεί κάποιο "τρέξιμο".Όπως άλλωστε όλα τα σοβαρά επιστημονικά πειράματα.

Έχετε όμως πολύ χρόνο διαθέσιμο μπροστά σας και εγώ είμαι και θα παραμείνω εδώ...

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

Edited by - Mercury on 08/05/2006 17:47:11

kostas_tolisΝέο Μέλος
08/05/2006, 22:48:23
Ας παίξω κι εγώ λιγάκι...

Σχετικά με τις φωτογραφίες που παρέθεσε ο Άγγελος παραπάνω και υπάρχουν σήμερα στο σάιτ του 8/5/2006

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic1.jpg
Αιγόκερως Ήλιος ή Ωροσκόπος

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic2.jpg
Ιχθείς Ήλιος ή Ωροσκόπος

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic3.jpg
Τοξότης Ήλιος ή Ωροσκόπος

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic4.jpg
Ταύρος Ήλιος ή Ωροσκόπος

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic5.jpg
Σκορπιός Ήλιος ή Ωροσκόπος

Τι πιάνω; τι κερδίζω; :) Αν είναι το τρίτο το μακρ..... παρακαλώ να το διατυπώσετε ευγενικά, χεχεχε...

09/05/2006, 15:11:28

Άγγελε αν και θεωρώ θεμιτά όλα αυτά που γράφει ο Mercury, προσωπικά πιστεύω ότι αν οι προθέσεις είναι "αγαθές" και από τις 2 πλευρές (χωρίς δηλαδή ηθελημένες ανακρίβειες και "παγίδες") τότε το πείραμα μπορεί να πετύχει. Βλέπεις, η καχυποψία δεν είναι καλή σύντροφος μου και παρ' όλο που έχω "πάθει" πολλές φορές συνεχίζω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι κατά βάση έχουν καλές προθέσεις.

Περιμένω, λοιπόν, να αντικαταστήσεις τη μία τουλάχιστον, από τις φωτογραφίες με μία που να είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές που θέσαμε (και δω, πάλι, σου κάνω "σκόντο". Κανονικά θα έπρεπε και οι 5 φωτογραφίες να πληρούν τις προυποθέσεις, είμαι όμως τόσο σίγουρος ότι θα αναγνωρίσω τους αστρολογικούς συνδυασμούς - το κάνω εδώ και πολλά χρόνια - που στο "σκοντάρω" κι αυτό.

Το μόνο που σου ζητώ να είναι ακριβείς είναι (φυσικά) οι ημερομηνίες, αλλά κυρίως οι ώρες γέννησης. Αν τα άτομα δεν είναι απόλυτα βέβαια για την ακρίβεια της ώρας γέννησης τους σε παρακαλώ να μην τα συμπεριλάβουμε στο πείραμα.

"Γης παίδες εσμέν και ουρανού αστερόεντος..."

velialΜέλος
09/05/2006, 15:31:48
Ρε Αστροψυχη, δεν θα μου πεις τι ζωδιο ειναι ο κατω αριστερα? Και τι ωροσκοπος? Και που ειναι οι πλανητες του? Ασε, λοττο με 5 ημερομηνιες παιζω και μονος μου.... εδω, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Στις ποσες μοιρες παιζει ο Κρονος του κατω αριστερα? Ελα, απλο ειναι...

"... Ο φανατισμός του, ο σαδισμός του, το σκλαβωμένο του μυαλό και οι απολυταρχικές του απόψεις σε καμία περίπτωση δεν προσιδιάζουν σε θεράποντα της επιστήμης."

VasiliscmΜέλος
09/05/2006, 21:02:14
Γειά σας,

αφού παίζει ο Τόλης θα παίξω κι εγώ:

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic1.jpg
Οφιούχος με Ωροσκόπο Ωρίωνα

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic2.jpg
ΑΙγόκερως με Ωροσκόπο Οφιούχο

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic3.jpg
Τοξότης με Ωροσκόπο Ωρίωνα
(εδώ συμφωνώ με τον Τόλη)

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic4.jpg
Λέων (εδώ μου είναι δύσκολο να προσδιορίσω τον Ωροσκόπο)

http://users.physics.uoc.gr/~angmis/pics/astro/pic5.jpg
Κριός προς Ιχθύς (πρέπει να γεννήθηκε πάνω στην αλλαγή)

Στοιχηματίζω ότι θα πετύχω περισσότερα από την Αστροψυχή!

Βασίλης

ΒρίλΜέλος
22/05/2006, 20:14:31
Τι έγινε τελικά με τις "προβλέψεις" σας ?

Πετύχατε τίποτα ?

filosofos3Μέλος
31/12/2005, 13:46:32
Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με την Αμαλία και θέλοντας να διευκρινιστούν κάποια ζητήματα έθεσα κάποια ερωτήματα σχετικά με το εσωτέρικα τα οποία επειδή δέχτηκε να απαντηθούν δημόσια σε σχετικό θέμα , τα καταθέτω εδώ ξεκινώντας από τα κυριότερα αυτή τη φορά. Αν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά θα ακολουθήσουν και μερικά ακόμη. Ζήτησα να τεθούν σε ομώνυμα θέματα σε κάθε κατηγορία ώστε να γίνουν ορατά και να αναγνωστούν από όσο το δυνατό περισσότερο αριθμό επισκεπτών και γιαυτό ανοίγω σε κάθε κατηγορία το ιδιο θέμα με τα ίδια ερωτήματα. Εύχομαι σε όλους μια καλή χρονιά και στο εσωτέρικα να αναβαθμιστεί σε χώρο διάδοσης αληθινής εσωτερικής γνώσης και ειλικρινούς επικοινωνίας μεταξύ όλων των ασχολούμενων με τον εσωτερισμό στην Ελλάδα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1)Ποιοι είναι οι αρχικοί εμπνευστές, ποιοί το χρηματοδοτούν και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι κατά το νόμο για to esoterica;

2)Γιατί η συμπεριφορά σας, των διαχειριστών, είναι ανισοβαρούς αυστηρότητας σε μερικά μέλη, όπως πχ το Σβάμπε , ενώ πολύ αυστηρότερη σε άλλα;;;
Το μέλος Schwabe σημειωτέον , δε διστάζει να προσβάλλει με κάθε ευκαιρία τη χριστιανική θρησκεία και γενικότερα κάθε θρησκεία , αδιαφορώντας για όποιες αποδείξεις και αν του παρατεθούν, που να διαψεύδουν τα επιχειρήματά του.Και χωρίς να καταθέτει καμμιά δική του από πρωτότυπες πηγές ή μη στρατευμένες επιστημονικές εργασίες εγνωσμένου κύρους. Το ίδιο κάνουν και κάποια άλλα μέλη συστηματικά, χωρίς ποτέ να σας συγκινήσει κάτι τέτοιο και να τους θέσετε όρια στον τρόπο που εκφράζονται. Αν δεν είστε πιστοί καμμιάς θρησκείας τουλάχιστον σαν άνθρωποι με δίκαιη κρίση θεωρείτε ότι θα έπρεπε να αφήνετε να διαδίδεται μια τέτοια τάση αισχροποίησης των συζητήσεων και καθυβρισμού όλων των θρησκειών και των ιερών προσώπων;

3)Κατ' αρχήν πως γνωρίζετε ότι μερικοί λογαριασμοί είναι πολλαπλοί αφού αυτόι είναι αδύνατο υπό φυσιολογικές και νόμιμες συνθήκες ;
Γιατί αφήνετε να υπάρχουν πολλαπλοί λογαριασμοί για ένα πρόσωπο και μόνο εκ των υστέρων έρχεστε να διορθώσετε τη ζημιά όταν αυτός παρεκτραπεί τελείως και να διαγράψετε κάποιους από τους πολλαπλους ενώ θα μπορούσατε να το κάνετε εξ αρχής;;

4)Γιατί δημοσιεύσατε την πρόσκληση για βοήθεια σε χώρο που ελάχιστες επισκέψεις (σε σύγκριση με το σύνολο επισκέψεων όλων των κατηγοριών ) δέχεται και δεν τη θέσατε στην πρώτη σελίδα ή σαν ανακοίνωση σε κάθε συζήτηση όπως κάνω με το παρόν μήνυμα;;;

5)Γιατί δεν κάνετε μερικά αυτονόητα πράγματα αν θέλετε να διεξάγεται σωστός διάλογος,όπως:
α)Να δοθεί δυνατότητα να επεμβαίνουν σε όλα τα μυνήματα ενός θέματος οι ιδρυτές του (χωρίς να τα αλλοιώνουν) και να έχουν τη δυνατότητα να τα απομακρύνουν προσωρινά μέχρι να εξεταστούν και επό ένα ανώτερης τάξης υπέυθυνο μέλος (πχ διαχειριστή) ως προς το περιεχόμενό τους και να οδηγηθούν
είτε στην απολίθωση είτε στη συζήτηση που ανήκουν ξανά;;;
β) Σε χρήστες που δε σέβονται τις πεποιθήσεις των άλλων αν έχουν δυνατότητα προσωρινής απενεργοποίησής τους από το θέμα
Αραγε δεν είναι προφανή αυτά;
Και δεν είναι αρκετός ο χρόνος του ενός έτους για να υλοποιηθούν;

6)Γιατί στα μέλη που θα ήθελαν να γίνουν γνωστά και επωνύμως δε χορηγούνται αρμοδιότητες διαχειριστικές ενώ στα μέλη που έχουν χορηγηθεί δεν είναι γνωστά τα στοιχεία τους;;;

7)Γιατί από τους διάφορους εσωτεριστικούς οργανισμούς και χώρους μόνο ενός υπάρχει η συνέντευξη;;;

8)Γιατί αφήνετε να γίνεται αλαλούμ στις συζητήσεις με το να μιλάνε για άσχετα θέματα σε χώρους με τελείως διαφορετικούς τίτλους συζητήσεων ή να ανοίγουν θέματα σε άσχετες κατηγορίες;

9)Γιατί δε γίνεται αυτή η κακόμοιρη δενδροειδής κατάταξη που είχα προτείνει από τότε που πρωτομπήκα εδώ (και δεν είμαι ο μόνος νομίζω γιατί και άλλοι είχαν συμφωνήσει);

10)Γιατί λέτε δε μπορεί να σβηστεί ένα μήνυμα (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας βέβαια) ενώ κάτι
τέτοιο είναι απολύτως δυνατό κατά τη γνώμη μου μιας και στην ιστοσελίδα των snitz forums το λέει σαφώς;Μήπως το έλεγχο τον έχει κάποια άλλη
εξουσία πάνω από σας και δε σας το επιτρέπει;;;
Μήπως κάποιο κέντρο του εξωτερικού;;;

11)Γιατί ενώ το μέλος Schwabe μίλησε για troijan που κληρονόμησε το εσωτέρικα δεν έγινε καμμιά αναφορά στο θέμα αυτό;;;
Που ήξερε ότι έχει ιό και μάλιστα ότι τον κληρονόμησε;;; Μόνο αν ο ίδιος τον έβαλε ή και αν έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα , που μόνο λίγοι (ή ένας) φαντάζομαι θα έχουν, μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο.

12)Γιατί δεν προωθείται η επώνυμη συμμετοχή στα φόρουμ αλλά αντιθέτως η ανώνυμη η οποία (έχει λόγο μόνο αν κανείς θα είχε πρόβλημα λόγω των ενδιαφερόντων του στο περιβάλλον του) ακόμη και όταν γίνεται κατάχρηση της ανωνυμίας όπως βλέπουμε πολλές φορές να γίνεται;

Αυτά για αρχή και αναλόγως των απαντήσεων η συνέχεια.

Καλή χρονιά!

Όλα είναι τέλεια

31/12/2005, 21:34:24
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται και μεταφέρεται στην ενότητα:
Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ενεργό παραμένει το:
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ