- Με τι ηλικιες συνομιλουμε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:
ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!
ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ;Κ'εγώ στην αρχή έτσι κατάλαβα. Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι με την ηλικία δεν συνομιλούμε αλλά συνομουλουμε! Τώρα πιστεύω να κατάλαβες.
aa
quote:quote:quote:
ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!
ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ;Κ'εγώ στην αρχή έτσι κατάλαβα. Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι με την ηλικία δεν συνομιλούμε αλλά συνομουλουμε! Τώρα πιστεύω να κατάλαβες.
aa
"Κ΄εγω..."!!!!
Μαλλον εχεις δικιο Πιξελ
aa
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ!!!
aa
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φως αναβλύζεις,και με στηρίζεις,μη με σαστίζεις
μεθώ στη θεική σου γαλήνη,το ίσως είναι μιά φυγή,μην μου ξεφεύγεις λοιπόν γιατί είναι άδικο.Αντίκρυσέ με.Το θέλω είναι μιά αρχή.Εσύ μιλάς γιά το παρόν,κι εγώ γιά αύριο.
quote:morpheaus, έξυπνη πρόταση, θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα
Γιατι δεν κάνουμε κάτι άλλο να πεί ο καθένας
τι ηλικία πιστεύει πως είναι ο άλλος συμφωνα με αυτα που γραφει και γιατι όχι και απο το ψευδόνυμο?Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Και ειδικά με τις γυναίκες...
Ζήσε τη στιγμή!

Για κοιτάξτε ένα λίγο παλαιότερο θέμα επίσης στην κατηγορία "Μεταξύ Τυρού και Αχλαδιού"...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6107
...Surprise!!!

quote:angi
Γι΄αυτο και εριξα αυτον τον τιτλο "συνομουλουμε".
Μηπως να πω στην Αμαλια να τον διορθωσει;
οχι βεβαια!
αν χαθει το χουμορ, χαθηκαμε... ![]()
.
οσο για την ορθογραφια, προσωπικα προτιμω να γραφει κανεις με λαθη απο το να γραφει με γκρικλις ή απο το να μην γραφει καθολου.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
οσο για την ορθογραφια, προσωπικα προτιμω να γραφει κανεις με λαθη απο το να γραφει με γκρικλις ή απο το να μην γραφει καθολου.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ "Υ"ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΗΤΟΛΟΓΙΑ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΟΜΟΥΛΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΣΥΝΩΜΟΥΤΟΥΜΕ;
Edited by - pixeldream on 15/09/2005 12:48:30
quote:
ok. giati apokleieis toso efkola kai grhgora ayto pou leei h episthmh na einai "afto pou symvainei pragmatika"?
the.gaping.lotus, δεν το αποκλείω, απλά εκφράζω και κάποιες άλλες απόψεις. Επίσης αναφέρομαι σε κάποια σημεία που ίσως μας δείχνουν ότι ο νόμος των πιθανοτήτων παραβιάζεται ή δεν επαρκεί για να τα εξηγήσει, όπως με την περίπτωση του στοιχήματος και το να βγαίνουν πάρα πολλές νικήτριες στήλες.
<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>
"Nicola Tesla"
Οι ερωτήσεις που μου έρχονται όμως είναι...
Γιατί όμως κάποιος που μπορεί να το προβλέψει να το πεί σε όλους
και να χάσει ο ίδιος λεφτά;
Μπορούμε επίσης και να προ-γνώσουμε...(Σχεδόν) τα πάντα...
Γιατί κάποιος που έχει βρεί τον μαθηματικό τύπο των μαγικών
τετραγώνων 7χ7 αφού δημοσιοποιήσει στο πσνελλήνιο το θέμα και
να κάψει το παιχνίδι κάνοντάς το άχρηστο;
quote:
Γιατί κάποιος που έχει βρεί τον μαθηματικό τύπο των μαγικών
τετραγώνων 7χ7 αφού δημοσιοποιήσει στο πσνελλήνιο το θέμα και
να κάψει το παιχνίδι κάνοντάς το άχρηστο;
Φίλε ALOS μπορείς να μας πεις τι εννοείς;
<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>
"Nicola Tesla"
ήδη προσθέσει τόσο κάρμα πάνω μου που είμαι καμένος για δις χρονια;
Τέσπα. Μαγικά τετράγωνα 7χ7 είναι εκείνο το σύστημα απο 49 τετράγωνα
τα οποία φτιάχνουν ένα ενιαίο τετράγωνο 7 τετραγώνων ύψος και πλάτος
καθώς επίσης η πρόσθεσή του ύψους πλάτους και διαγωνίου ή ο πολ/σμός
κάνουν τον αριθμό ξανά 49. Αυτό έχω μια υποψία οτι παίζει με το Λόττο
Αλλα και πάλι διαισθητικά...
Επισης γνωριζω ατομο που εχει κερδισει ~600.000Ε οταν τα νουμερα του σκασαν στο μυαλο "ετσι απλα", πριν πεσει για υπνο.
Εχω επισης συναντηθει με ατομο που μου εδωσε αποτελεσματα παιχνιδιων (διαισθητικα) τα οποια δεν τα επαιξα γιατι μου φαινοντουσαν παραλογα. Βασικα ειχα ζητησει τα παιχνιδια ολου του προγραμματος του Μουντιαλ και στα πρωτα 50% η επιτυχια ηταν >80%. Οσο προχωραγε η διοργανωση τα αποτελεσματα "αλλαζαν" και τα υπολοιπα 50% ειχαν μικροτερη ακριβεια. Θυμαμαι ομως οτι την ημερα που επεξε το Αργεντινη-Αγγλια (νικη Αγγλιας), ειχα πιασει και τα αλλα 2 με αποδοση γυρω στο 13 ή 19Χ, δεν θυμαμαι ακριβως. Στη συνεχεια η επιτυχια επεσε οποτε πανω που πηγα να ριξω το χρημα, εχανα στα combo αλλα επιανα τουλαχιστον 1 μονο.
Για τον αλλο τυπο που επαιξε στον οπαπ και δεν τον πληρωνουν, ειμαι βεβαιος οτι ειναι κλασσικη περιπτωση τετοιου ατομου που ηξερε. Ο ανθρωπος ειχε υπολογισει μεχρι και το οριο και πως θα το σπασει. Τι να λεμε. Αυτες τις σκεψεις τις εκανα και εγω πριν μαθω για αυτον. Κρινοντας απ'το επαγγελμα του (οικονομολογος) ειμαι βεβαιος οτι εμαθε για τετοιες μεθοδους και στη συνεχεια τις επεκτεινε σε κατι που εδινε πιο αμεσο κερδος (στοιχημα). Σημειωνω επισης οτι αυτος το εχει πιασει εδω και πολυ καιρο και κανεις δεν εμαθε τιποτα. Το θεμα ανασυρθηκε πολυ αργοτερα απο καποια εφημεριδα και ειμαι σιγουρος οτι δεν το ανεσυρε ουτε ο οπαπ (για να μην "πονηρεψει" τον κοσμο) αλλα ουτε και ο ιδιος ο παιχτης. Ουτως η αλλως η εκδικαση ειναι κοντα και θα την κερδισει γιατι απανω το δελτιο γραφει "250.000.000 ανα ΔΕΛΤΙΟ", οχι ανα παιχτη.
Σε συνομιλια που εχω με γνωστο μου πρακτορα οπαπ, πιστευει απολυτα στην προβλεψη γιατι εχει δει παρα πολλες επιτυχιες με βαση την προαισθηση και τα ονειρα - που και να ηθελε να ειναι δυσπιστος, δεν μπορει γιατι πολλες φορες τυχαινει να γνωριζει καλα και τα ατομα που κερδισαν.
Και κατι τελευταιο: Το super3 (και πιθανον το extra5) ειναι σικε. Ηξερα το νουμερο που θα σκασει και το αλλαξαν. Αλλα πως μπορεις να το αποδειξεις? Το στοιχημα ειναι μακραν καλυτερο γιατι ο οπαπ δεν μπορει να αλλαξει τα παιχνιδια του ποδοσφαιρου, ενω στα αλλα 2 γινονται αδιαφανεις "κληρωσεις" απο computer. Εδω ο ιδιος ο πρακτορας μου ελεγε να τα παιζω οσο το δυνατον πιο αργα για να μην τα αλλαζουν ή μην προλαβουν να τ'αλλαξουν (για το super3 λεω).
quote:
Λές αμα πώ τί εννοώ ή έχουν ήδη καταλάβει τί εννοώ κάποιοι να έχω
ήδη προσθέσει τόσο κάρμα πάνω μου που είμαι καμένος για δις χρονια;
Τέσπα. Μαγικά τετράγωνα 7χ7 είναι εκείνο το σύστημα απο 49 τετράγωνα
τα οποία φτιάχνουν ένα ενιαίο τετράγωνο 7 τετραγώνων ύψος και πλάτος
καθώς επίσης η πρόσθεσή του ύψους πλάτους και διαγωνίου ή ο πολ/σμός
κάνουν τον αριθμό ξανά 49. Αυτό έχω μια υποψία οτι παίζει με το Λόττο
Αλλα και πάλι διαισθητικά...
Πριν 20 μήνες περίπου βοήθησα ένα τύπο που είχε κάποιες ιδέες πάνω στα μαγικά τετράγωνα στο λόττο .
Τον βοήθησα να τα περάσει σε ένα πρόγραμμα που είχε φτιάξει κατά παραγγελιά του ένας προγραμματιστής.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να χρειάζεται περίπου 1500000 δραχμές σε κάθε κλήρωση για να έχει αποτέλεσμα.
Υπολόγισα τότε ότι θα χρειάζονταν κατά μέσο όρο περίπου 10 κληρώσεις και κατά συνέπεια 15-20 μύρια για να πάρει την νικήτρια.
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
Μπορούμε να προβλέψουμε το ΛΟΤΤΟ;
Φυσικά και μπορούμε. Τόσοι και τόσοι το κάνουν κάθε βδομάδα.
Να βοηθήσω;
Μπορώ με υποατομική ακρίβεια να σας αποκλείσω τουλάχιστον 7 αριθμούς σε κάθε κλήρωση. Δλδ να σας πω 7 αριθμούς που δε θα βγουν σίγουρα.
Εχω παίξει κάμποσες φορές και ουδέποτε έπιασα έστω και έναν. ![]()
"Nicola Tesla"
BE CAREFUL WHAT YOU WISS IS WHAT YOU WANT !!!