- Αποστάγματα σοφίας - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
αμα ηταν τοσο απλα να περνουν τον ενα και τον αλλο στο κυνηγι θα το καναν ολοι.
τα λεφτα για οπλισμο τελευταιας τεχνολογιας που τα βρισκουν?
quote:τα λεφτα για οπλισμο τελευταιας τεχνολογιας που τα βρισκουν?
Μα από τις ΗΠΑ φυσικά
quote:
αν υπαρχουν και εφαρμοζονται τα λεγομενα πρωτοκολλα των σοφων της Σιων οπως υποστηριζουν οι διαφοροι αντισημιτες.
Αγαπητέ Viking,
αμερόληπτοι μελετητές από όλο τον κόσμο έχουν καταλήξει ότι τα πρωτόκκολα των σοφών της Σιών είναι πλαστά. Μάλιστα πολλά από τα χωρία προέρχονται από ένα φυλλάδιο του 1864 με τίτλο "Διάλογος στην Κόλαση ανάμεσα στον Μακιαβέλλι και τον Μοντεσκιέ" και από άλλες πολιτικές φυλλάδες. Τα πρωτόκκολα δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στη Ρωσσία ώς προπαγάνδα του τσάρου. Αυτά όμως νομίζω ότι τα γνωρίζεις και εσύ.
Για την εβραική συνομωσία, καθώς και για τα πρωτόκολλα, μερικοί πιστεύουν ότι υφίσταται και μερικοί πως όχι. Ποιά είναι όμως η ουσία;
Θα σου πω κάτι με βάση την εμπειρία μου. Στην ζωή μου είχα και φαντάζομαι πως θα έχω και στο μέλλον πολλές επιτυχίες και ακόμα πιο πολλές αποτυχίες όπως και κάθε άλλος άνθρωπος. Για καμμία από τις αποτυχίες της προσωπικής μου ζωής δεν καταλογίζω ευθύνες σε κανένα άλλο παρά μόνο στον εαυτό μου. Επίσης δεν είδα και κανέναν άλλο, εβραίο η μη, να παρεμβαίνει για να μου ανακόψει την πορεία να κάνω αυτό που ήθελα. Εκτός μόνο από τους δικούς μου περιορισμούς. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η οποιοδήποτε εβραική συνωμοσία, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει, δεν επηρρέασε στο ελαχιστο την ζωή μου ως άνθρωπο.
Τώρα για τα ΜΜΕ. Πολλοί μιλάνε γι'αυτό αλλά τα στοιχεία που δίνουν είναι πολλές φορές διαστρεβλωμένα. Για παράδειγμα. 21% των υψηλά ιστάμενων στην AOL TimeWarner είναι εβραίοι. Το ποσοστό φαίνεται μεγάλο έτσι δεν είναι; Στην πραγματικότητα όμως οι υψηλά ιστάμενοι της AOL TimeWarner είναι 24 και 5 από αυτούς είναι εβραίοι. Πέντε ανάμεσα σε 24 δεν είναι και μεγάλος αριθμός.
Τώρα ας πούμε ότι οι εβραίοι επιρρεάζουν τα ΜΜΕ, ας πούμε τηλεόραση και εφημερίδες. Το ίντερνετ που το βάζουμε; Ο καθένας μπορεί να φτιάξει μια ιστοσελίδα για οτιδήποτε, μπαρούφα η μη, και ο καθένας να διαβάσει ότι θέλει. Με εμπόδισε κανένας εμένα ή εσένα, από το να διαβάσω τις ιστοσελίδες των Παλαιστινίων η των Αράβων η των Αντισιωνιστών; Όχι. Άρα που αποσκοπεί ο έλεγχος των ΜΜΕ όταν δεν δύναται να με αποκόψει από τις πληροφορίες;
Πολλοί μιλάνε για την Αμερική ως κέντρο των σιωνιστών. Εγώ έχω δει εδώ τόσες και τόσες διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστηνίων και κατά του Ισραήλ και έχω διαβάσει του κόσμου τα άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά υπέρ και κατά.
Η ουσία λοιπόν είναι η εξής: καμιά υποτιθέμενη εβραική συνομωσία δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία σου ως άτομο, αν δεν το θέλεις εσύ.
Τώρα η πολιτική δεν έχει ηθικές και φραγμούς και το συμφέρον καθορίζει τα πάντα. Όσο κιαν αυτό εμένα δεν μου αρέσει είναι μια πραγματικότητα με την οποία πρεπει να ζήσω. Το ιδανικό μου σ'αυτή την πραγματικότητα είναι να δημιουργήσω μια ελεύθερη και αληθινή προσωπικότητα και ίσως τότε να μπορέσω να αλλάξω και τον κόσμο που ζώ.
Ευτυχώς αυτό κανένας εβραίος, έλληνας, γερμανός ή δεν ξέρω τι άλλο δεν μπορεί να μου το πάρει. Γιατί; Γιατί είμαι εγώ που το καθορίζω. Και αυτό είναι το σημαντικό.
Infinitum Finitum Producit
quote:
Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί γύρω από τον Σιωνισμό, τον ρόλο του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και τις συνωμοσίες που υφαίνονται σε βάρος της ανθρωπότητας.
Οι Συνομοσιόφοβοι θα πουνε 15 συναισθηματικές μπούρδες και θα τελειώσουν με ειρηνολαγνες ινδοφούσκες πνεύματος παραιτημένου καταναλωτή.
quote:
Οι Συνομοσιόφοβοι θα πουνε 15 συναισθηματικές μπούρδες και θα τελειώσουν με ειρηνολαγνες ινδοφούσκες πνεύματος παραιτημένου καταναλωτή
;;;;;;

Η δυναμη ειναι το χρημα. Απο εκει ξεκινανε ολα. Το να εισαι εβραιος, δε λεει και τιποτα. Δηλαδη ο πιτσιρικας ισραηλινος στην καφετερια που τρωει τη βομβα στο κεφαλι ελεγχει τον κοσμο?
Απο την αλλη, για τον ρατσισμο προς τους εβραιους, μεγαλη ευθυνη φερουν και οι ιδιοι οι εβραιοι. Οι θρησκευτικες τους εμμονες τους εφτασαν (σε παλαιοτερες εποχες) στο σημειο να θεωρουν τους εθνικους "ακαθαρτους", οπως βεβαια και οι χριστιανοι θεωρουσαν τους αθεους ως "σαταναδες". Το κακο ομως ειναι οτι αυτος ο αυτοπροσδιορισμος οδηγησε στην απομονωση τους εβραιους, αφου ζουσαν σε χριστιανικα κρατη.
Αυτα βεβαια αφορουν το παρελθον. Η ουσια της υποθεσης ειναι στο αν 1ον) οι εβραιοι εχουν μεγαλυτερη οικονομικη και πολιτικη δυναμη απο αλλους εφαμιλλους σε αριθμο λαους και αν 2ον) υφανουν μια παγκοσμια συνωμοσια.
Νομιζω οτι η δυναμη των εβραιων, ιδιαιτερα της Αμερικης, ειναι αυταποδεικτη. Τοσο στην πολιτικη οσο και στην οικονομια, θα ελεγα οτι διαπρεπουν. Αυτο βεβαια δεν αρκει για να τους χαρακτηρισουμε ως συνωμοτες- και οι Ελληνες π.χ. διαπρεπουν στην ναυτιλια, αφου ειναι μια ασχολια που αφορα στην μακρα παραδοση που εχουμε στην ναυτικη τεχνη. Λογικο ειναι λοιπον οι εβραιοι να διαπρεψουν στα τραπεζικα (μην ξεχναμε οτι δανειζαν βασιλεις απο το μεσαιωνα ακομα). Οσο αφορα την πολιτικη, εδω νομιζω οτι το κινημα του Σιωνισμου επαιξε το ρολο του. Οταν λεω σιωνισμο ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ τις Λιακοπουλειες μπαρουφες. Αυτο που εννοω ειναι οτι στην πολιτικη, ενας κοινος στοχος ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να υπαρξει μια συμπνοια σε ενα κομμα ή μια ομαδα. Με ΑΦΟΡΜΗ λοιπον την επιθυμητη ιδρυση του Ισραηλ, πιθανοτατα να υπηρξε αμοιβαια συνενοηση και συνεργασια των εβραιων πολιτικων με οτι αυτο συνεπαγεται.
Σιγουρα αυτο που ονομαζουμε "εβραιικο λομπι" εχει μεγαλη εξουσια. Συνεπαγεται ομως αυτο μια συνωμοσια για την καταληψη του κοσμου?
Για μενα η ερωτηση εχει λαθος βαση. Η ερωτηση αυτη θα επρεπε να ειναι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ και να διατυπωθει ως εξης: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??? Δεν το βλεπετε γυρω σας? Η γη καταστρεφεται απο τη ρυπανση, αλλα οι εταιριες πετρελαιου συνεχιζουν! 67% της ρυπανσης ερχεται απο τα αυτοκινητα, αλλα οι εταιριες αυτοκινητων συνεχιζουν! Μην πατε μακρυα, δειτε τον εαυτο μας: Η ιδεα του να εχετε ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ δεν μας εξιταρει? Αναρωτηθηκαμε ομως αν ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟ? Σκεφτηκαμε ποτε αυτους που πεινανε, ή στο μυαλο μας ειναι παντα το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Αλλωστε μην ξεχναμε οτι η ομαδικη ψυχολογια μεγενθυνει την επιθετικοτητα. Οταν οι Περσες θελανε να κατακτησουν την Ευρωπη, σκεφτηκαν τους αλλους λαους? Οταν οι Ελληνες θελαν να κατακτησουν την Ασια, σκεφτηκαν τους αλλους λαους? Οι Ρωμαιοι? Οι Ουννοι? Οι Γοτθοι? Οι Ισπανοι? Οι Αγγλοι? Οι Γαλλοι με το Ναπολεωντα? Οι Γερμανοι με τον Χιτλερ? Οι Ρωσοι με τον Σταλιν? Οι Αμερικανοι με τον Μπους?
Πρεπει να καταλαβουμε οτι η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΙΑ, Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ και το μισος για τους "εχθρους", ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Δηλαδη τι θελουμε, οι εβραιοι να αποτελουν εξαιρεση, και να ειναι υποδειγμα? Η μονη διαφορα τους με τους αλλους, πιθανοτατα ειναι η υπαρξη μιας καπως μεγαλυτερης αλληλουποστηριξης. Ε ΚΑΙ? ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ! Και οι κινεζοι εχουν το ιδιο σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο, γιαυτο και πανε ολοταχως μπροστα. Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι ο φυσικος εχθρος του ανθρωπου. Και αυτο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
Η μονη συνωμοσια λοιπον ειναι η ζωικη υποσταση του ανθρωπινου οντος. Αυτη, και οι συνωμοσια της βλακειας ![]()
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."