- Αίτηση για τη νομιμοποίηση του Δωδεκαθεϊσμού - Τι έγινε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Είναι πνευματικός φασισμός ακόμα και να το σκεφτόμαστε να μην νομιμοποιηθεί η εθνική θρησκεία.
Είναι ντροπή και αίσχος να κατηγορούμαι κάποιους συνάνθρωπους μας γιατί ατυχήσαν να βρεθούν ξύπνοι στο όνειρο κάποιον ξένον. ΤΕΛΟΣ.
Συμφωνώ με το μαθηματικά και λογική και αναρωτιέμαι πολύ για το bugs μήπως γνωριζόμαστε?
Συμφωνώ και αναλύω για τους άσχετους την νοητική σκλαβιά και την πυρηνική ακινησία του χριστιανισμού σε αντίθεση με την ελευθέρια και την διαρκή κίνηση που πρόσφερε το δωδεκάθεο.
Διαφωνώ με τα πολιτικά κίνητρα που υπάρχουν πίσω από το δωδεκάθεο και επιθυμώ να γυρίσουμε πίσω στα πνευματικά κίνητρα.
Συμφωνώ ότι δεν πάμε καλά και ότι οι περισσότεροι εθνικοί δεν έχουν ουσιαστική σχέση με τον Ελληνισμό. Αλλά ποιος μπορεί να αδικήσει ένα παιδί που ακόμα δεν γεννήθηκε?
Καλά θα κάνετε να βαρέσετε το κεφάλι σας στον τοίχο όσοι έχετε πρόβλημα με το δωδεκάθεο γιατί μόνο τότε θα σας είναι χρήσιμο.
Σκοτώσανε οι εβραίοι τον πνευματικό έλληνα και ήρθανε τώρα να μας μιλήσουνε για μαθηματικά και κάτι παιδάκια να τρέχουνε από πίσω σαν καραγκιόζηδες εξυπηρετώντας κάποιο ηλίθιο πολιτικό μοτίβο ασχετικισμού που τους έχουν πουλήσει για να νιώθουνε έξυπνοι, ΑΡΚΕΤΑ, να είστε ευγενικοί για να είμαστε ευγενικοί.
Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στο μηδέν και ένας που οδηγεί στο ένα, καλά θα κάνετε οι αγνωστικιστές να ψάχνετε τον δρόμο προς το ένα, για να μπορέσετε να δείτε το δυο και ίσως να μπορέσετε κάποια μέρα να γνωρίσετε το άπειρο, αλλά να φωνάζετε σε αυτούς που ψάχνουν για το ένα για να γυρίσουν πίσω στο μηδέν για να σας κάνουν παρέα στο χάος είναι λίγο ηλίθιο. Συγνώμη αλλά για να μιλάτε για πνευματικά μαθηματικά πρέπει να ξέρετε πρόσθεση.
Αν δεν έχεις όρεξη για διαμάχες, και θέλεις επίσης η θέση σου να λαμβάνεται σαν σοβαρή και μη-φασιστική, θα πρέπει να αποφύγεις εμπριστικά και ατεκμηρίωτα (για να μην πώ χειρότερα) σχόλια όπως
quote:
Σκοτώσανε οι εβραίοι τον πνευματικό Έλληνα
που, αν μη τι άλλο ξευτελίζουν τον ίδιο τον πνευματικό Έλληνα, λες και ήταν κανα ανθρωπάκι πού νά, έκανε φού ο "κακός-Εβραίος" και τον έσβυσε.
Θεώρησε, αν θες, και την περίπτωση να μην πέθανε ποτέ ο "πνευματικός Έλληνας", απλά να πρέπει να γενηθεί μέσα σου.
Κ.
Edited by - kynikos on 01/06/2004 02:28:04
Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα, μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα.
Όταν έσφαζαν τους φιλόσοφους και όταν έκαιγαν τις βιβλιοθήκες που ήσουνα?
Σου αρέσει να επιλέγεiς πληροφορίες?
Έχεις πάθος με τους εβραίους?
Το ξέρεις ότι δεν είμαι ρατσιστής αλλά δεν είμαι και μ***.
Φίλε θα σου πω ένα πράγμα μόνο που ταιριάζει στην περίπτωση σου, πίστευε και μην ερευνάς, πίστευε στην ακίνητη και αμετάβλητη μ*** σου τα επόμενα 2000 χρόνια και θα σου απονέμω βραβείο ανθρωπισμού.
quote:
πίστευε στην ακίνητη και αμετάβλητη μ*** σου τα επόμενα 2000 χρόνια και θα σου απονέμω βραβείο ανθρωπισμού
Δέν θυμάμαι να σου ανέπτυξα την θεωρία της "αμετάβλητης μ***" μου, από που την ξέρεις; Η δική σου φαίνεται να σου κάνει μια χαρα!
============
Πάσει περιπτώσει, δεν ασχολούμαι άλλο με το ζήτημα.
Πάω στην συναγωγή μου να σκαρώσω καμμιά συνομοσία εναντίον του Ελληνικού πνεύματος...
Αν αποτύχουν οι αρχαιολάτρες στην αναγνώρισή τους, να ξέρετε οτι σε εμένα οφείλεται!
Μην βάλετε όλοι μαζί τα κλάμματα τώρα, είναι μπαζωμένα και τα ρέμματα και θα γίνει ο τέταρτος κατακλυσμός.
Shallom και Havanagila
Μου αρέσει, πολύ μου αρέσει, το λατρεύω!!! Ο 6749ος γύρος του αγώνα χριστιανών - δωδεκαθεϊστών σε εξέλιξη, λες και το έργο δεν τόχουμε ξαναδεί...
Βρε σεις, όπου ακούτε ναούς και ιερατεία να κουμπωνόσαστε... Όλοι έχουνε παγκάρι και εισφορές και ο καυγάς είναι πάντα για το πάπλωμα. Κάποιος θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, νομίζω, και έχω διαβάσει αρκετό Ιζνογκούντ για να τον αναγνωρίζω!!
Αλήθεια, οι εθνικοί δεν είναι λάτρεις της φύσης, άρα δε χρειάζονται ναούς και τεμένη και παρόμοιες παρλαπίπες; Γιατί άραγε θέλουν να κατεβούν στο φαύλο επίπεδο των χριστιανών και να αποκτήσουν δικό τους ναό; Για ιδεολογικούς και μόνο λόγους; Για καταξίωση; Μα η μόνη καταξίωση είναι εκείνη των αριθμών, του πλήθους που θα απαιτεί με τον όγκο του αναγνώριση... που θα την έχει ήδη de facto!!
Καλά μου έλεγε ένας παλιός φίλος, από άλλο site, πως η πραγματική διένεξη είναι μεταξύ θρησκείας και φιλοσοφίας, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού... Όλες οι θρησκείες έχουνε βάψει τα χέρια τους με αίμα ελεύθερων στοχαστών, μην το ξεχνάμε.
--------------------
USE IT OR LOSE IT !!
quote:
Μου αρέσει, πολύ μου αρέσει, το λατρεύω!!! Ο 6749ος γύρος του αγώνα χριστιανών - δωδεκαθεϊστών σε εξέλιξη, λες και το έργο δεν τόχουμε ξαναδεί...
Ούτε καν. Απλά έχουμε το λογικό ενάντια στο παράλογο. Ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί και είχε νικήσει το λογικό, αλλά δυστυχώς στις αρχές της 3ης χιλιετίας το παράλογο κάνει ένα απίστευτο come back.
quote:
Όταν έσφαζαν τους φιλόσοφους και όταν έκαιγαν τις βιβλιοθήκες που ήσουνα?
ΕΣΥ πού ήσουνα;
Έτσι βέβαια θα έπρεπε, όμως δυστυχώς, και η Ιστορία του έθνους μας αλλά και η δική μας μικρή ιστορία των ανάλογων θεμάτων "Συζήτησης" στα Forums, έχουν αποδείξει ποικιλοτρόπως ότι κάτι τέτοιο κατέστει ανέφικτο σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Στις δικές μας περιπτώσεις... μάλλον ολοκληρωτικά! ![]()
Προσωπικά δεν βρίσκω σχεδόν καμία ουσιαστική χρησιμότητα/ωφέλεια, για τα Μέλη των Forums και τους αναγνώστες μας, από την ύπαρξη όλων των ανάλογων θεμάτων στις Συζητήσεις μας μέχρι τώρα, και φυσικά εννοώντας σχετικά με τον χειρισμό τους από τους Συμμετέχοντες σε αυτά και με την γενικότερη εξέλιξή τους.
Ούτως ή άλλως έχουμε καταλήξει ότι θα πρέπει να υπάρχει σαφώς μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση από πλευράς Συντονιστικής Ομάδας, Κανονισμών λειτουργίας και κατηγοριοποίησης γι'αυτό το σύνολο Θεμάτων, που φαίνεται να διεκδικούν την κατάταξή τους στο ευρύτερο σώμα των Συζητήσεων αλλά τελικά δεν το κατορθώνουν, και αυτό θα αρχίσει να εφαρμόζεται από ένα σημείο και μετά.
Πάντως, συνιστώ ανεπιφύλακτα πολύ μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από τους Συζητητές αυτού του Θέματος.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------