ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
beyondΜέλος
26/10/2003, 23:18:28
MIA ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ Η ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ?
ΕΧΩ OPTICAL ΤΗΣ ΙΒΜ,ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ..

spakmanΜέλος
27/10/2003, 10:25:32
Καλημέρα σε όλους, θα προσπαθήσω σε λίγο με ένα κινητό με κάμερα να πάρω φώτο την μορφή.

Μην απορρίπτεις οτι δεν καταλαβαίνεις.

spakmanΜέλος
27/10/2003, 11:03:34
επιτυχής η προσπάθεια νομίζω διακρίνεται καλά αν και στο κινητο φαινεται πολύ καλύτερα αν έχει κάποιος άλλος ψηφιακή θα φανει τέλεια.

spakmanΜέλος
27/10/2003, 11:05:47
Ελπίζω τώρα να περάσει

spakmanΜέλος
27/10/2003, 11:15:48
3η και τυχερή ελπίζω

spakmanΜέλος
27/10/2003, 11:23:23
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περνάει αντιστέκεται φαίνεται η μορφή αλλά και εγώ επιμένω για να δούμε

omegaΜέλος
27/10/2003, 13:20:56
Φίλε spakman μην παιδεύεσαι άδικα.
Απο οτι είδα προσπαθείς να εισαγάγεις εικόνα κατευθείαν απο τον υπολογιστή σου. Αυτό δεν γίνεται.
Υπάρχει ένα ολόκληρο topic για το πώς στέλνεις εικόνα http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=490.
Ελπίζω να βοήθησα και περιμένω εναγωνίως για τον ακατανόμαστο να εμφανιστεί.

spakmanΜέλος
27/10/2003, 23:28:09
Φίλε omega σε ευχαριστώ πολύ αλλά η σελίδα που έχω για τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο κάνει πρόβλημα και δεν μπορούν να εμφανιστούν στο esoterica. Η λύση είναι να το στείλω στο esoterica την Τετάρτη το πρωί απο την δουλεία που την έχω αποθηκεύσει. Πάντως περιμένω και την ενεργή συμμετοχή και άλλων μελών διότι το θέμα αυτό ίσως δεν είναι μια απλή σύμπτωση. Ας το ψάξουν και οι υπόλοιποι και εγώ την τετάρτη θα στείλω την φώτο. Καλό βράδυ σε όλους

bladerunnerΜέλος
28/10/2003, 18:52:32
Αν και έχω κι εγώ το optic της εταιρίας του Billy, δεν μου εμφανίζει κάτι.....
Συγκεκριμένα έχω το ίδιο με τον Loucas.... (Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό; Στενοχωριέμαι που δεν εμφανίζεται μια "περίεργη" μορφή!!!!)

Για το Optic παιδιά εγώ έχω άλλη "φοβία": Από την πίσω πλευρά βγαίνει μια δέσμη κόκκινου φωτός. Όπως το κρατάμε, αυτή χτυπάει στον καρπό μας. Μήπως δημιουργεί κάτω από το δέρμα μια επιγραφή, κάτι σαν ταυτότητα; Και αν αυτό σας φαίνεται τρελλό, μήπως απλά επηρεάζει την υγεία μας;; Τόσες φλέβες και αρτηρίες περνάνε από την εσωτερική πλευρά του καρπού μας... Μήπως δρα σαν φίλτρο για το αίμα;;; Λέτε να έχω σαλτάρει;;;

Ωστόσο μπορεί να είναι ένα σκέτο κόκκινο λαμπάκι, το φως της πίσω πλευράς.

-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;

endoramaΜέλος
28/10/2003, 20:45:02
ηρεμα ρε παιδια μην βλεπουμε παντου συνωμοσιες και κακο δεν εχω βεβαια οπτικο ποντικι και φυσικα δεν υπαρχει και περπτωση να εχω ποντικακια και πληκτρολογια microsoft.

ειναι απλα τα πραγματα το φως,οι σκιες και η διαθλαση κανουν τετοια πραγματα αν κοιταξετε τα οπτικα ποντικια σας απο κατω θα δειτε οτι το κοκκινο φως βγαινει απο μια στρογγυλη τρυπουλα να το περιγραμμα του κερασφορου βαλτε και στην συνταγη την ανωμαλη επιφανεια του τοιχου και την διαθλαση του φωτος και με ενα καλο ανακατεμα να ο κερατας

ας ξεχασουμε τα ποντικακια και ας δουμε κατι αλλο οπως για παραδειγμα τα μπρελοκ με το λεηζερ αν σημαδεψετε ενα τοιχο η ανωμαλη επιφανεια του θα κανει την δεσμη του λεηζερ να σχηματισει διαφορα πραγματα στον τοιχο απο εκει και περα ειναι στην προδιαθεση του καθενος τι μπορει να δει γιατι σε εσας θα φανει ο κερασφορος και σε μενα το ΚΤΜ το DUKE να κανει σουζες και μπατιλικια στην εθνικη οδο και απο πισω να το κυνηγουν 666 περιπολικα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

ny152bΝέο Μέλος
28/10/2003, 22:39:18
Αγαπητοι Φιλοι.Εχω το mouse της Microsoft.Οντως υπαρχει μια παραξενη μορφη αν το δεις απο μια συγκεκριμενη γωνια.ΚΑι ματια ειδα,στομα,μαλλια που λετε κτλ.Μηπως ομως στην ουσια θελουμε και βλεπουμε το προσωπο αυτο Ή ειναι ενα απλο σχημα που του δωσαμε μεγαλη σημασια?Μην "το χασουμε το παιχνιδι" και αρχισουμε να φωτιζουμε και τα κινητα στους τοιχους.
Φιλικα NY

CyLightΜέλος
29/10/2003, 01:37:38
quote:

ηρεμα ρε παιδια μην βλεπουμε παντου συνωμοσιες και κακο δεν εχω βεβαια οπτικο ποντικι και φυσικα δεν υπαρχει και περπτωση να εχω ποντικακια και πληκτρολογια microsoft.

ειναι απλα τα πραγματα το φως,οι σκιες και η διαθλαση κανουν τετοια πραγματα αν κοιταξετε τα οπτικα ποντικια σας απο κατω θα δειτε οτι το κοκκινο φως βγαινει απο μια στρογγυλη τρυπουλα να το περιγραμμα του κερασφορου βαλτε και στην συνταγη την ανωμαλη επιφανεια του τοιχου και την διαθλαση του φωτος και με ενα καλο ανακατεμα να ο κερατας

ας ξεχασουμε τα ποντικακια και ας δουμε κατι αλλο οπως για παραδειγμα τα μπρελοκ με το λεηζερ αν σημαδεψετε ενα τοιχο η ανωμαλη επιφανεια του θα κανει την δεσμη του λεηζερ να σχηματισει διαφορα πραγματα στον τοιχο απο εκει και περα ειναι στην προδιαθεση του καθενος τι μπορει να δει γιατι σε εσας θα φανει ο κερασφορος και σε μενα το ΚΤΜ το DUKE να κανει σουζες και μπατιλικια στην εθνικη οδο και απο πισω να το κυνηγουν 666 περιπολικα

from us

φιλε ενδοραμα, σε παρακαλω να μην κρινεις και να υποθετεις για κατι που δεν εχεις δει!
τα ματακια μου δεν με ξεγελουν τοσο ευκολα. φαινετε καθαρα το προσωπο, τα ματια, το στομα και τα κερατα.
ΚΑΙ δεν ειναι το mouse της microsoft που εχω αλλα της Logitech.
το προσωπο επαναλαμβανω φαινετε ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ. δεν γινετε καμια διαθλαση του φωτος (το ειδα στα 20 εκατοστα,στα 30 εκατοστα και στα 40 εκατοστα), και ο τοιχος μου ειναι λειος...

endoramaΜέλος
29/10/2003, 03:00:42
σωστα εσεις το ειδατε οχι εγω

from us

OannesΜέλος
29/10/2003, 03:13:52
Εγώ πάντως που έχω οπτικό ποντικάκι της Apple και πειραματίστηκα στον τοίχο, το μόνο που βλέπω είναι κάτι σαν κουνέλι. Τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ... Aλλος μπορεί να το έβλεπε σαν κάτι άλλο

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

Edited by - Oannes on 29/10/2003 03:15:10

29/10/2003, 04:20:17
...
Έχω το οπτικό ποντίκι με τη ροδέλα, δίχως τα επιπλέον πλήκτρα.

Αυτή είναι ανεστίαστη φωτογραφία.
'

Αυτή είναι περισσότερο εστιασμένη αλλά δεν έφτανε το καλώδιο ώστε να το πάω πολύ κοντά στον τοίχο.

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

spakmanΜέλος
29/10/2003, 09:59:57
Καλημέρα έστειλα στο esoterica την φωτο και περιμένω να μου στείλουν το link. Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση. Το συγκεκριμένο θέμα το άνοιξα όχι για να πω πως ντε και καλά υπάρχει μια δαιμονική μορφή στο ποντίκι αλλά ως θέμα προς έρευνα για όσους έχουν την διάθεση να το κάνουν. Εξάλλου αυτός ο δικτυακός τόπος έχει αυτόν τον σκοπό πιστεύω. Ευχαριστώ όσους έδωσαν τον χρόνο τους να διαβάσουν αλλά και ειδικά αυτούς που πήραν θέση γραπτώς.

29/10/2003, 11:49:21
Λοιπόν...optical της Microsoft με 2 πλήκτρα κ ροδέλα στη μέση...
Tο δικό μου δεν βγάζει τίποτα κανονικά αλλά ανάποδα δείχνει σαν κάστρο που έχει ανοίξει τη γέφυρα...Mήπως είναι "χαλασμένο";
ΓIATI ΔEN BΓAZEI ΔAIMONEΣ;

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

LogicalΜέλος
29/10/2003, 21:33:36
Γεια σας!
Πάντως σε οπτικό ποντίκι ενός φίλου μου δεν φαίνεται τίποτα.Δεν εμφανίζεται προφανώς σε όλα τα μοντέλα. Στο δικό μου φαίνεται κάτι σαν τη φωτογραφία του reptilesalonica μόνο που στη φωτογραφία αυτή δεν φαίνονται οι λεπτομέρειες. (μάτια,στόμα κ.λ.π)

Logical

CyLightΜέλος
30/10/2003, 01:04:10
Αυριο θα ερθει καποιος φιλος με ψηφιακη καμερα, θα το κανω ποστ μολις εχω τη φοτο.

spakmanΜέλος
30/10/2003, 13:07:01
Επειδή δεν μου έχει σταλεί ακόμα το link της φώτο που έστειλα από το esoterica υπάρχει κάποιος φίλος να του την στείλω να την δημοσιεύσει αυτός στο topic?