- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Ααααα εσύ είσαι καλός!!!!
Σεφ
quote:
Ή μικρος παντρεψου, ή μικρος καλογερεψου "
--------------------------------------------------------------------------------
Φτου...τώρα με έβαλες σε δίλημμα
Εγώ έκανα το πρώτο
Πάντως για αυτούς που το καθυστέρησαν πολύ το πράγμα έχω να
Πω οτι ποτε δεν είναι αργά

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλό Μήνα σε όλους!!!

αντε και καλα Χριστουγεννα να εχουμε

Edited by - PREDATOR on 01/12/2007 21:03:10
Κάτι μου λέει πως κάνατε τρελές κραιπάλες χτες .
Άντε να ξυπνάμε, ετοιμάζω τα καφεδάκια …![]()

quote:
Κάτι μου λέει πως κάνατε τρελές κραιπάλες χτες .Άντε να ξυπνάμε, ετοιμάζω τα καφεδάκια …
Κάναμε οπότε ετοίμασε κανένα καφέ γρήγορα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Φραπεδάκι
με συνοδεία ενός ευχέλαιου
.![]()
![]()

Να και το γνήσιο καφεδάκι που πίνω τα πρωινά ![]()

Και καλή εβδομάδα!
Αυτός είναι φραπές! αγαπητή Κεραυνός!
Για όποιον θέλει και...Γάλα, εδώ!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
Αχ αμαρτωλές ψυχές…
Καλημέρα και σε σένα, άγιο τέκνο του Θεού! ![]()
![]()
Φίλε Krios, προτιμώ τον δικό σου που έχει και λίγο γάλα. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Παιδία sorry, αλλά είπαμε φραπέ με γάλα όχι γάλα με φραπέ…![]()

Βλέπω ότι το Σαβ/κο που λείπω εγώ γίνεται της τρελής εδώ!
Καταρχήν, Krios, ξεκουράσου και λίγο αγόρι μου, μην μας εξαντληθείς!http://img221.imageshack.us/img221/6544/poppenud7.gif
Εν συνεχεία, φτου σας και πάλι φτου σας, άντρες της υπόθεσης, διότι απ'ότι βλέπω είστε ανεπρόκοποι. Kαι με τοστ και καφέ δεν κάνουμε δουλειά!
Εξαιρείται ο Predator - μπράβο παλικάρι μου, εσύ είσαι παιδί για σπίτι!
Ρε συ elo, αυτούς τους animation λεβέντηδες πού πας και τους βρίσκεις, σούπερ είναι!
Τελικά στόλισα το Σ/Κ και χάρηκα λίγο! Τί ωραία που είναι τα Χριστούγεννα...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

quote:
Εν συνεχεία, φτου σας και πάλι φτου σας, άντρες της υπόθεσης, διότι απ'ότι βλέπω είστε ανεπρόκοποι. Kαι με τοστ και καφέ δεν κάνουμε δουλειά!
Εξαιρείται ο Predator - μπράβο παλικάρι μου, εσύ είσαι παιδί για σπίτι!Τελικά στόλισα το Σ/Κ και χάρηκα λίγο! Τί ωραία που είναι τα Χριστούγεννα...
Κάντε οικονομία στο νερό:
Καλημερα σε ολους!
Φιλη Λουκριτια, μην φανταστεις κατι το ιδιαιτερο βεβαια... αλλα ειπαμε... κουτσα κουτσα τα καταφερνω!
Στολισες δεντρο ε? το χαρηκες? μπραβο... εμεις εδω ακομα τιποτα...βεβαια, απο περυσι εχουμε να στολισουμε στο σπιτι!
Αυτο το Σ/Κ παντως, δεν εγινε κατι το συνταρακικο...ιδιαιτερα χθες την Κυριακη...που ειχε πολυ ησυχια

Τι αγίους αναφέρεται εδώ;
Αφού έχετε τον καλύτερο...
Όσιος ΟΑΝΝHSEA, ο μηχανολόγος, ο θαυματουργός - μεγάλη η χάρη μου...
Υπάρχω ακόμα και στο εορτολόγιο.
Εορτάζω στις 30 Φεβρουαρίου, μία μέρα πριν τον όσιο πράκτορα ΘΟΥΒΟΥ, τον μαρτυρίσαντα....
loukritia dear,
Κάπως νωρίς δεν το στόλισες το δέντρο;;;
Αντιθέτως σε εμένα δεν αρέσουν τα χριστούγεννα - όχι για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που καταντήσανε. Μία γιορτή κατανάλωσης και τίποτα άλλο...
Από μία γιορτή αγάπης έχουν γίνει μία γιορτή για τους εμπόρους και για να αδειάζουν τα πορτοφόλια των ανθρώπων...
Δώρα σου λέει...
Δώρα και άψυχα αντικείμενα για να γεμίσουν τις άδειες και κρύες καρδιές τους, για να κορέσουν (για ελάχιστο χρόνο) τις άδειες από αγάπη καρδιές τους...
Δώρα στα παιδιά και μάλιστα ακριβά και πολλά, για να φύγουν από πάνω τους οι ενοχές που ΔΕΝ είναι μαζί τους και τα παραμελούν συστηματικά για χάρη άλλων σκοπών...
quote:Δεν πειράζει, να προλάβω να το χορτάσω και λίγο..!
loukritia dear,
Κάπως νωρίς δεν το στόλισες το δέντρο;;;
quote:Δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή ανήκω στην πλειοψηφία των ανθρώπων που ρουτινιάζουν και δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε άσχετη φάση, τουλάχιστον τα Χριστούγεννα -ως κατεξοχήν γιορτή αγάπης, όπως προείπες - μου το βγάζει. Εγώ γουστάρω Χριστούγεννα με χίλια!
Αντιθέτως σε εμένα δεν αρέσουν τα χριστούγεννα - όχι για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που καταντήσανε. Μία γιορτή κατανάλωσης και τίποτα άλλο...
quote:Δεν πειράζει αγόρι μου, έχεις τις σωστές βάσεις!
Φιλη Λουκριτια, μην φανταστεις κατι το ιδιαιτερο βεβαια... αλλα ειπαμε... κουτσα κουτσα τα καταφερνω

Οποτε, δεν θα σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι, αλλα το πως θα περασεις εσυ τα Χριστουγεννα σου ![]()