- Αλβανός αριστούχος μαθητής και Δικαιοσύνη. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Violator
quote:
Το τελευταίο σου πάλη μήνυμα, είναι υβριστικό προς το πρόσωπο μιας Φίλης του esoterica.gr που έχει δώσει πολλά δείγματα ευπρέπειας και σεβασμού εδώ μέσα. Και εκτός αυτού, λαμβάνεις το θράσος και μας αντιπροσωπεύεις ΟΛΟΥΣ,(ποιος σου έδωσε τούτο το δικαίωμα;) στις δικές σου κακές εκτιμήσεις για την προσωπικότητα της Avallon. Γράφοντας ειρωνικά : Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σένα!
Τελικά ποιος είσαι;
Που οφείλεις τούτο το μένος για τους ανθρώπους;
Λυπάμαι που έίσαι νέος άνθρωπος και σπουδαστής!
Σας χαιρετώ.
Υ/Γ Πες μου τη φίλη σου να σου πω ποιά είσαι!
Υ/Γ Ελπίζω από εδώ και πέρα να λαμβάνουν μέρος στη συζήτηση σοβαρά και αξιόλογα άτομα...
quote:
Υ/Γ Πες μου τη φίλη σου να σου πω ποιά είσαι!
Υ/Γ Ελπίζω από εδώ και πέρα να λαμβάνουν μέρος στη συζήτηση σοβαρά και αξιόλογα άτομα...
Κυριε ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ.
Δεν μπορώ να γνωρίζω, ( είναι άκρος αψυχολόγητη η συμπεριφορά σου ), από που πηγάζει η τόσο μεγάλη αυθάδεια που δείχνεις!
1ον) Θα ήμουν υπερήφανη να με τιμούσε με την φιλία της η Avallon. (Εώς ετούτη τη στιγμή μόνο "γνωστές" μπορώ να πω ότι είμαστε.)
Και νιώθω απέραντη ντροπή που είμαι μέλος σε τούτου το topic όπου συγγράφεις και ΕΣΥ . Παρακαλώ εδώ, ζητώ να με συχωρέσουν όλοι οι άλλοι συγγραφείς που φυσικά έγραψαν την δική τους αγωνία για το αυριανό μέλλον της χώρας μας και που διαφαίνεται "χλωμό".
2ον) Άκου τη συμβουλή μιας γυναίκας 47 χρονών. Θα πρέπει να χαμηλώσεις τον υπερφίαλο εγωισμό που σε διακατέχει και να ανακαλύψεις άλλες διαδρομές ανθρώπινης επικοινωνίας που να εμπεριέχουν μέσα τους, τις λέξεις: ΣΥΓΝΩΜΗ και ΑΓΑΠΗ.
3ον) Είναι τουλάχιστον ψυχοφθόρο, για σένα, να μισείς του ανθρώπους.
Ευχομαι να βρεις τις αξίες της ζωής και να ανακαλύψεις γιατί έχουμε το κεφάλι στο υψηλότερο σημείο του σώματος που δεν έχει την χρήση του αντίβαρου!
Σας χαιρετώ.
Καλά ρε Τσανάκαλε τραβάς όντως τόσο μεγάλο κόλλημα με μένα ή είσαι εγκάθετος όπως πολύ καλά μου είπαν κάποιοι από δω μέσα...
Και επειδή θέλεις να το συνεχίσουμε, μιας και σου αρέσει το Der Spiegel (o καθρέπτης) ρίξε μια ματιά στο δικό σου καθρέπτη και πες μου τι βλέπεις...
quote:
Αν τώρα εσύ βρίσκεις αστείο το ότι κάποιος συνάνθρωπός σου πασχίζει να σε προσεγγίσει με φιλικότητα τότε...ΚΡΙΜΑ.
Φιλικά (ελπίζω αυτή την φορά να το πιστέψεις)
quote:
Υ/Γ Με έχεις παρεξηγήσει τα μάλα
Το άλλο με τον Τότό το ξέρεις?
quote:
Έτσι μπράβο Avallon, βγάλε όλη την κακία από μέσα σου!
Τελικά είχα απόλυτο δίκιο για μια ακόμη φορά...
quote:
Σοβαρά άτομα...
...Οπως εσύ που γράφεις 2 φορές το ίδιο μήνυμα?
Οπως εσύ που διαβάζεις "Ρωσίδες" εκεί που δεν υπάρχουν?
Οπως εσύ που χρησιμοποιείς τη μηχανή μετάφρασης και παραθέτεις κείμενα που δε βγάζουν νόημα?
Ασε τον steelspring να μιλήσει για σοβαρότητα γιατί εσύ μακράν απέχεις

Και τώρα στο θέμα μας.
Ο φίλτατος ghost λέει σε κάποια φάση πως αν δεν είσαι Έλληνας στο γένος δεν υποχρεούσε να σηκώσεις κανένα εθνικό σύμβολο. Μήπως εννοείς φίλτατε οτι αν δεν είσαι Έλληνας δεν πρέπει να επιδιώκεις να σηκώσεις κάποιο εθνικό σύμβολο;
Συγχώρεσαί με αν δεν κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες.
Feel the anxiety hold off the fear...
Edited by - Τσανάκαλος on 14/11/2003 13:58:31
quote:
Αντε πάλι ξανά μανά τα ίδια...
Καλά ρε Τσανάκαλε τραβάς όντως τόσο μεγάλο κόλλημα με μένα ή είσαι εγκάθετος όπως πολύ καλά μου είπαν κάποιοι από δω μέσα...
Και επειδή θέλεις να το συνεχίσουμε, μιας και σου αρέσει το Der Spiegel (o καθρέπτης) ρίξε μια ματιά στο δικό σου καθρέπτη και πες μου τι βλέπεις...quote:
Αν τώρα εσύ βρίσκεις αστείο το ότι κάποιος συνάνθρωπός σου πασχίζει να σε προσεγγίσει με φιλικότητα τότε...ΚΡΙΜΑ.
Φιλικά (ελπίζω αυτή την φορά να το πιστέψεις)quote:
Υ/Γ Με έχεις παρεξηγήσει τα μάλα
Το άλλο με τον Τότό το ξέρεις?quote:
Έτσι μπράβο Avallon, βγάλε όλη την κακία από μέσα σου!
Τελικά είχα απόλυτο δίκιο για μια ακόμη φορά...
quote:
Σοβαρά άτομα...
...Οπως εσύ που γράφεις 2 φορές το ίδιο μήνυμα?
Οπως εσύ που διαβάζεις "Ρωσίδες" εκεί που δεν υπάρχουν?
Οπως εσύ που χρησιμοποιείς τη μηχανή μετάφρασης και παραθέτεις κείμενα που δε βγάζουν νόημα?
Ασε τον steelspring να μιλήσει για σοβαρότητα γιατί εσύ μακράν απέχεις"Τάδε έφη Avallon"
Έτσι μπράβο Avallon! Συνέχισε! Τα καταφέρνεις καλά!

quote:
Kαι συ φίλε Τσανάκαλε δεν τα πας και άσχημα...με αυτά και μ'αυτά τα έφτασες τα 100 τόσα μηνύματα..."Τάδε έφη Avallon"
Έτσι! Συνέχισε!
Πάψτε να με αποκαλείτε αυθάδη και όλα αυτά τα "υπέροχα" που με στολίζετε και αναρρωτηθείτε πόσο γόνιμο ήταν για το διάλογο να φέρετε ναζιστικά σύμβολα προσπαθώντας να κολλήσετε ετικέτες σε όλους.
Έχουμε ανάγκη απο ετικέτες;
Εμένα άμα σας αρέσει αδικήστε με όσο θέλετε , δεν έχετε όμως το δικαίωμα να προσβάλετε τον διάλογο.
Μαζέψτε τις ετικέτες σας για να δικαιούστε να κριτικάρετε
ισωσ καλυτερα
![]()
![]()
ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ![]()
![]()
μια που έρχονται και Χριστούγεννα

Γόνιμος διάλογος σαν και αυτόν να γίνεται! Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έκανα λόγο για σοβαρούς και αξιόλογους συνομιλητές!
Ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα μέλη αυτά των forums του esoterica που όταν στριμώχνονται στη γωνία με τα μηνύματα των συνομιλητών τους, καταφεύγουν στα χαχανιτά για να αποφύγουν τον πολυπόθητο από τους υπολοίπους διάλογο!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
Edited by - Τσανάκαλος on 14/11/2003 16:41:27
(WHEN ARE YOU GONNA KISS & MAKE UP?!)
![]()
![]()
![]()
Θα το εκτιμούσαμε αφάνταστα άν απέφευγες τα Greeklish.
FILIKA
alexandra![]()
...και κατηγορεί τους άλλους για κακία...
Για να δούμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτός ο παροξυσμός...
Φίλε μου και μεις είμασταν κάποτε 20 αλλά δεν κάναμε έτσι...

Κατα κάποιο τρόπο θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για την διεξαγωγή της συζήτησης που είναι χρήσιμη όχι μόνο σ`αυτούς που συμμετέχουν αλλά και σε όσους αμέτοχοι απλά διαβάζουν .
Πιστεύω ότι το θέμα έχει πολλές παραμέτρους αλλά σίγουρα οι προσωπικές αντεγκλήσεις δεν προσφέρουν ομαλή εξέλιξη.
Πιστεύω επίσης ότι έχω πολλά ακόμα να διαβάσω , αλλά και να γράψω.
Θα καλέσω για δεύτερη και τελευταία φορά τον Τσανάκαλο να πάψει αυτές τις ανώριμες και προσβλητικές αντιπαραθέσεις γιατί όπως προανέφερα δεν φταίνε σε τίποτα οι άλλοι. Αν θέλει να να συνεχίσει να προσβάλλει και να βρίσει υπάρχει και μια εφεύρεση που λέγεται e- mail...![]()
Ο νοών νοείτω... ο μη νοών συνεχίζει το χαβά του...![]()
![]()

Λοιπόν, πρέπει να ξέρετε ότι έχω μάθει να εκφράζομαι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εμπειρίες και γνώσεις μου και με βασική παράμετρο την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Αυτό όμως έφερε θύελλα αντιδράσεων από κάποια μέλη και ως επακόλουθο την ρήξη του γόνιμου διαλόγου.
Ήταν βέβαια αναμενόμενο κάτι τέτοιο αφού τα λεγόμενά μου δεν βολεύουν κάποιους και οι εν λόγω απέφυγαν να τα αντικρούσουν με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, και κατέφυγαν στην γνωστή μέθοδο "Πιάνομαι από το κόμα σου(,) και αρχίζω καταιγισμό επιθέσεων επειδή δεν ξέρω τι να πώ!"
Με συγχωρείτε, όμως δεν γίνεται να μη μιλήσω όταν βλέπω νοητά τέρατα να επιβουλεύονται τα ελληνικά συμφέροντα και να έχουν φτάσει στο σημείο να καθορίζουν την σκέψη πολλών.
Avallon. Από τη στιγμή που μπήκες σ`αυτό το τόπικ μιλάς εκνευριστικά υποτιμητικά για τους Έλληνες. Τους θεωρείς υπόλογους για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει σ` αυτό τον τόπο.
Τη μια είναι τεμπέληδες και δεν δουλέυουν, δεν διαβάζουν, καμαρώνουν σα κοκόρια για τον Γιουρτζίχιν, παντρεύονται στα 30 κλπ.
Τους θεωρείς άξιους να τρώνε στη μάπα οτιδήποτε αποφασίζει ο κάθε Ούνος από Ευρώπη και Αμερική.
Ο Steelspring κάποια στιγμή έγραψε:
quote:
"Αυτό μας έλειπε , να φοβόμαστε να πούμε τη γνώμη μας ........
Εκεί θα φτάσει να μετριέται το μέγεθος της φιλίας σε λίγο όπως το λές.
Έχει χαθεί κάθε μέτρο .
Ο Ελληνικός λαός είναι βλάκας και δέν καταλαβαίνει .
Χρειάζεται να του υπαγορεύουν την συνείδηση , την λογική και το μέτρο
δημιουργώντας τεχνητές κρίσεις ταυτότητας με ρετσινιές, κατηγορίες και διάτρητα ιδεώδη."
Κάτι άλλο. Πες μου σε παρακαλώ , τι γνώμη έχεις για την απάντηση Μίλλερ στην δήλωση Θεοδωράκη.
Θα ήταν πολύ χρήσιμο να ακούσουμε τη γνώμη των μελών εδώ μέσα και γι`αυτό το θέμα που τελικά δεν είναι καθόλου άσχετο με την συζήτηση.
Βάζω το σπαθί στη θήκη και μπαίνω γόνιμα στο διάλογο.
Υ/Γ Δεν επιθυμώ να μπώ για πολλοστή φορά στη διαδικασία της υπεράσπισης του εαυτού μου για αυτά που διάβασα παραπάνω περι ανωριμότητας, ύβρεων κ.λ.π Καταλαβαίνετε πως όταν εγώ κάνω λόγω για παύση της διένεξης, το εννοώ!
Edited by - Τσανάκαλος on 15/11/2003 19:19:32
που λειτουργησε στις δυναμεις που ξεκινησαν το δευτερο παγκοσμιο πολεμο.Η ιδεολογια του φασισμου και ναζισμου βασιζοταν στον υμνο υπερ της καθαρης φυλης
και την εξοντωση μη «καθαρων φυλων».Με αλλα λογια ειχαμε μια ιδεολογια που
βασιζοταν στην διακριση,στον φοβο για το διαφορετικο,για τον αλλον,για αυτους
που δεν ειναι σαν εμας.Δεν υποτιθεται οτι πολεμησαν οι παπουδες μας εναντιον τετοιων
σκεψεων και αντιληψεων;Δεν υποτιθεται οτι ειπαμε ΟΧΙ σε καθεστωτα που στηριζουν
το ρατσισμο και την διακριση;Οταν σημερα γιορταζουμε την 28 οκτωμβριου,γιορταζουμε υπερ μιας κοινωνιας χωρις διακρισεις ή οχι;Οταν η Χρυση Αυγη και ο καθε γραφικος φανατικος κραυγαζουν υπερ της καθαροτητας των Ελληνων
ποσο συνεπεις ειναι με ολους αυτους που δωσαν την ζωη εναντιον του φασισμου;
Οταν ορισμενοι κατοικοι της Μηχανιωνας (οχι ολοι) βγαινουν σε εξαλλη κατασταση στην τηλεοραση εναντιον του Τσεναι θυμουνται καθολου το βασικο μηνυμα της αντιστασης;
Μεγαλη ευθυνη για ολα αυτα που συνεβησαν εχουν τα ηλεκτρονικα μεσα.Οταν συνεχως
δειχνουν τα εγκληματα που διαπρατουν οι Αλβανοι με τεραστιους τιτλους(Ο Αλβανος ποτε δεν εχει ονομα απλα ειναι μονο Αλβανος) λες και εγκληματα δεν διαπρατονται και
απο Ελληνες(αυτοι εχουν την τυχη να εχουν ονοματα).Φυσικα αυτο δεν δικαιολογει
κανενα εγκλημα απο κανεναν.Εδω μιλαμε για τον τροπο με τον οποιο τα παρουσιαζει
η τηλεοραση.Τα ιδια μεσα μαζικης ενημερωσης δινουν πολλη ευκολα βημα στους Βοριδηδες και Καρατζαφερηδες.Και μετα αναρωτιομαστε γιατι η Ελλαδα συμφωνα με την τελευταια μεγαλη Πανευρωπαικη Ερευνα ερχεται πρωτη στην ξενοφοβια και
εχουμε ελλειψη ανοχης σε αλλες θρησκειες.Φυσικα για αυτο την μεγαλυτερη ευθυνη
την εχει η Πολιτεια η οποια δεν φροντιζει για την σωστη διαπαιδαγωγηση των παιδιων,βλεπετε ειναι πιο ευκολο να χαιδευουν αυτια.Αντι να αντιδρουν ορισμενοι κατοικοι της Μηχανιωνας για τον Τσεναι(ενδεχομενως απο αγνοια) ας αγωνιστουν
υπερ ενος καλυτερου συστηματος παιδειας.
Ας μην ξεχναμε(και εδω δεν φταινε οι κατοικοι της Μηχανιωνας) την ελλειψη σωστης μεταναστευτικης πολιτικης με αποτελεσμα τα ασθενεστερα στρωματα της κοινωνιας
να στραφουν εναντιον του «κακου ξενου» σαν φταιχτης για την φτωχια του,την ανεργια
και αλλα κοινωνικα θεματα.Δεν λεω βεβαια οτι οι αποψεις αυτες περιοριζονται στις
ασθενεστερες ταξεις της κοινωνιας.Απλως σε αυτες τις ταξεις υπαρχουν οι πιο ευαλωτοι.
Αυτα τα στρωματα επηρεαζονται ευκολα απο καθε ειδους δημαγωγια και λαικιστικους λογους σαν αυτους που κατα καιρους ακουμε απο διαφορους Καρατζαφερηδες στην Ελλαδα(Λεπεν στην Γαλλια,Χαιντερ στην Αυστρια κ.λ.π).
Πρεπει ολοι εμεις οπως στηριζουμε τους αλλοδαπους αθλητες που αγωνιζονται
με τα χρωματα της χωρας μας σε Ολυμπιαδες κ..λ.π ετσι να στηριζουμε και τους
αριστουχους αλλοδαπους μαθητες οπως τον Τσεναι.