ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΛΗΝΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΛΗΝΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Odysseus_nemo29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
seminaΜέλος
14/07/2005, 11:18:00
Θα συμφωνήσω σε όσα λέτε δεσποινίς που απαντάτε με το κόκκινο της φωτιάς..
Αλλά καλό θα ήταν να αναφέρουμε πως πολλές φορές υπάρχει ενθουσιασμός..και πολλοί άνθρωποι τον μπερδεύουν με την μαγεία.. Ωστόσο,πως ξεκινάει μια πραγματική αγάπη?
Ίσως από ένα βλέμμα..
Ίσως από ένα άγγιγμα..

Καλημέρα!

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

14/07/2005, 21:15:29
Αμαν κι έχω κέφια Σεμινάκι απόψε!
θΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ. ΄Οσο πιό πολλοί μαζευόμαστε περνάμε καλά. Ταβερνούλα κρασάκι γλέντι μέχρι πρωίας, η ζωή είναι ωραία,αν το θες να τη δεις έτσι.
Μου λες γιά την αγάπη λοιπόν.
Με ένα βλέμμα
με το λόγο
με τη σκέψη
με το ενδιαφέρον
με τα λόγια αλήθειας, φαίνεται ξαστερώνει μέσα σου σε πετάει ψηλά και σε προσγειώνει γλυκά ούτως ώστε να μην πονάς να μην ματώνεις.
Δεν προσβάλει δεν πληγώνει δεν αναιρεί δεν φεύγει δεν επιτίθεται δεν μειώνει. Αλλά υπάρχουν και τα δειλά ανθρωπάκια που ούτε θέλουν ούτε μπορούν να δοθούν σε κάτι. Οι δήθεν ελεύθεροι σκλαβωμένοι στη σκοτεινιά των λαθών τους και των ανοιχτών πληγών τους. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Ψηλά το κεφάλι. Η αγάπη θέλει λεβεντιά μωρέ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

seminaΜέλος
15/07/2005, 12:17:05

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

15/07/2005, 20:50:48
Αμάν Σεμίνα, όλοι το παθαίνουμε να μας βγει τσίγκος ο χρυσός. Τενεκές. Ξεγάνωτος.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]

MozΜέλος
16/07/2005, 05:23:26
«Αφροδιτούλα, θα μας λείψεις όλους!... Μήπως να το ξανασκεφτείς ρε κορίτσι μου; »

2nd_mode
©M_

16/07/2005, 09:12:04
΄Ολες τις μέρες Αθήνα θα είμαι καλέ...
Ζω χωρίς την ωραία πόλη μου; Σαββατοκύριακα θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη.
Είμαι από τα άτομα που γενικώς [δεν χάνονται].

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

seminaΜέλος
16/07/2005, 23:46:22
quote:

Αμάν Σεμίνα, όλοι το παθαίνουμε να μας βγει τσίγκος ο χρυσός. Τενεκές. Ξεγάνωτος.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

Τελικά προκαλό πολύ αγανάκτηση
Θεσσαλονίκη εεε??κοντά μας δηλαδή..
αυτό το πήγαινε έλα δεν σε κουράζει?

17/07/2005, 20:55:09
Αγαπάω τη Θεσσαλονίκη Σεμίνα. Θα μείνω ως την Τρίτη βραδάκι. Αγαπάω τον ήχο του τραίνου, τις ατέλειωτες βόλτες με τ΄ αμάξι και τη μουσική τέρμα. Τη μυρωδιά της θάλασσας. Το φιλί του αγέρα εκεί είναι διαφορετικό.
Αγαπάω τη Θεσσαλονίκη Σεμίνα.
Πολύ.
Δεν με κουράζει.
Με ξαφνιάζει με τις εκπλήξεις της.
Και το χειμώνα τη λατρεύω πιό πολύ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

seminaΜέλος
17/07/2005, 23:55:53
Είναι ολοφάνερο το πόσο την αγαπάς..
Καλό βράδυ να περάσεις στην όμορφη Θεσσαλονίκη..
Όσο για τα ταξίδια και τις βόλτες,
κάποιες φορές χρειάζονται..
σε περνάνε σε άλλους κόσμους..

Υ.Γ.Έχω κάνει ένα ορθογραφικό στο παραπάνω μήνυμα,αντί για προκαλώ, έγραψα προκαλό..ελπίζω να μην πειράζει..