ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

KERRY KING92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
08/11/2006, 22:15:05
Παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Εχει κανείς το Νέρο 7?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
08/11/2006, 23:27:08
crucifire έχεις συγκρότημα?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
09/11/2006, 01:49:39
Γειά σου gentleman,
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

το soundtrack του Matrix έχει τα εξής κομμάτια:

1. Rock Is Dead - Marilyn Manson
2. Spybreak - Propellerheads
3. Bad Blood - Ministry
4. Clubbed To Death (Kurayamino Mix) - Rob D
5. Prime Audio Soup - Meat Beat Manifesto
6. Leave You Far Behind - Lunatic Calm
7. Mindfields - Prodigy
8. Dragula (Hot Rod Herman Remix) - Rob Zombie
9. My Own Summer (Shove It) - Deftones
10. Ultrasonic Sound - Hive
11. Look To Your Orb For the Warning - Monster Magnet
12. Du Hast - Rammstein
13. Wake Up - Rage Against The Machine

Τώρα εννοείς αυτά ή σαν και αυτά; Πάντως κανένα από τα παραπάνω συγκροτήματα δεν είναι μέταλ. Ελπίζω να βοήθησα.

Γκρέτελ θα σου στείλω μειλ.

09/11/2006, 08:00:25
Αγαπητέ μου KERRY KING, το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό που λες αλλά δεν ξέρω πως θα ήταν ως ιδέα.
Έχουν γίνει τόσες πολλές παρουσιάσεις στις σελίδες αυτού του θέματος (τόσο στο 1ο μέρος όσο και σ' αυτό) που η προσωπική μου γνώμη θα ήταν να συνεχιστούν εδώ.
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα γεμίσουμε την Κατηγορία με topics για μουσική!
Μπορούμε να το ξανασκεφτούμε όμως, δεν αποκλείεται τίποτα...

Σχετικά με τους Ataraxia προχώρα ακάθεκτος στην παρουσίαση τους!
Πολύ ωραίο συγκρότημα, πολύ καλές μελωδίες κι η μπάσα φωνή της τραγουδίστριας δίνει μια άλλη αίσθηση στα τραγούδια...
Το καλύτερο τους album πάντως κατά την δική μου άποψη είναι το Il fantasma dell' Opera...

Εγώ πάλι θα τους κατέτασσα στον χώρο του gothic.
Μια σχεσούλα την έχουν...

quote:
που εμαθα φινλανδικα D_I? ποιος χρειαζεται να ξερει μια γλωσσα περα των αγγλικων, οταν υπαρχουν μεταφραστες στο νετ!! χεχε. αν και ξερω λιγα απο ενα φιλο...

Βρε crucifire, δε μου δίνεις κανένα link για κανένα καλό μεταφραστή?

In anticipation of my resurrection...

09/11/2006, 10:31:15
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
που εμαθα φινλανδικα D_I? ποιος χρειαζεται να ξερει μια γλωσσα περα των αγγλικων, οταν υπαρχουν μεταφραστες στο νετ!! χεχε. αν και ξερω λιγα απο ενα φιλο...

--------------------------------------------------------------------------------

Βρε crucifire, δε μου δίνεις κανένα link για κανένα καλό μεταφραστή?

ΕΛΑ ΝΤΕ !!!!!

09/11/2006, 10:33:37
quote:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Εχει κανείς το Νέρο 7?

Υπάρχει πλήρης έκδοση στο Pirate Bay.

09/11/2006, 10:42:12
quote:
Σχετικά με τους Ataraxia προχώρα ακάθεκτος στην παρουσίαση τους!
Πολύ ωραίο συγκρότημα, πολύ καλές μελωδίες κι η μπάσα φωνή της τραγουδίστριας δίνει μια άλλη αίσθηση στα τραγούδια...
Το καλύτερο τους album πάντως κατά την δική μου άποψη είναι το Il fantasma dell' Opera...

Και τα Arcana Eco και Odos eis Ouranon είναι αξιόλογα. Έχει κάτι αυτό το συγκρότημα που σε κάνει να το συμπαθήσεις πολύ. Ίσως είναι η όλη αντίληψή τους πάνω στην μουσική βιομηχανία (ανοιχτές για το κοινό συναυλίες σε καθεδρικούς ναούς κλπ...)
Θα τους παρουσιάσω το Σαββατοκύριακο....

09/11/2006, 16:13:12
Παιδιά ένας πολύ καλός μεταφραστής online είναι http://babelfish.altavista.com/

Dying Incubus ετοιμάζω από τώρα το κούριερ!

10/11/2006, 08:14:42
Φίλε KERRY KING, τα 2 συγκροτήματα που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω καθόλου.
Έχουν κοινά με τους Ataraxia?
Δώσε μας τα φώτα σου γιατί πραγματικά ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό για νέα ακούσματα!

Από Ataraxia πάντως τον τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει ένα τραγούδι, το Tu es la force du silence. Το γνωρίζεις μήπως?

quote:
Dying Incubus ετοιμάζω από τώρα το κούριερ!

Φίλε A. Kircher, πόσο θα πάει το μαλλί?

In anticipation of my resurrection...

starflowerΜέλος
10/11/2006, 17:58:11
quote:
agnostic, το θεμα με την trance...

call me starflower...
quote:
το θεμα δεν ειναι να πιανει τρελες ταχυτητες ενα μπιτακι που συνεχως επαναλαμβανεται.

ναι, αυτο ειναι το λεγομενο gabba, αλλα ακομα κι εκει δεν επαναλανβανεται συνεχως.
quote:
το θεμα ειναι να πιανεις τον αλλο στον υπνο. σε καθε στροφη να προσθετεις κατι, μετα να πετας ενα γυρισμα, και ο αλλος να ψαχνει τη μασελα του!

ε, χαιρω πολυ!
για σκεψου το σκηνικο αυτο να γινεται σε κανα δασος με χιλια ατομα...
quote:
αυτα που γινονται στη θεσσαλονικη δεν εχουν σχεση με τη φιλοσοφια της καθαρης trance.

γιατι το λες τωρα αυτο? μηπως και αυτα που γινονται στη Θεσ/νικη με το μεταλ δεν εχουν σχεση με την ...φιλοσοφια του καθαρου μεταλ?
η Θεσ/νικη εχει φιλοξενισει πολυ καλα ονοματα της trance και υπαρχουν ατομα πολυ συνειδητοποιημενα γυρω απο αυτο το ειδος μουσικης.
οπως υπαρχουν ατομα που πανε σε πολλα φεστιβαλ του εξωτερικου.

Α! για να σε βγαλω απο την απορια. οχι, δεν τα εχω μπερδεψει.

ας το αφησουμε εδω το θεμα γιατι εχουμε ξεφυγει αρκετα.

when the starflower bloom in the forest's arcane night
then you better turn away

Edited by - starflower on 10/11/2006 18:00:36

17/06/2005, 00:14:46
UFO ROUNDUP
Volume 10
Number 24

June 15, 2005
Οι κάτοικοι ενός χωριού της Κατερίνης, κοντά στον Ολυμπο, ισχυρίζονται οτι είδαν ένα καφέ Σαυροειδές να κινείται γύρω από τα σπίτια τους.

Η αναφορά ήρθε μετά από άλλες επίμονες αναφορές για την εμφάνιση ασημένιων ufo στον ουρανό πάνω από την ακτή του Αιγαίου, από την Κατερίνη μέχρι την Θεσσαλονίκη, 100 χλμ προς τον βορρά.

Οι κάτοικοι της Κατερίνης αναρρωτιούνται αν το Σαυροειδές ήταν ένας ανιχνευτής των εξωγήινων δυνάμεων, ή αν είναι κάποιος δραπέτης ή σκλάβος απο την μεγάλη υπόγεια εξωγήινη βάση στον Ολυμπο.

"Θα ήθελα να αναφέρω πολλές εμφανίσεις ufo στην βόρεια Ελλάδα κοντά στον Ολυμπο" είπε ο ανταποκριτής Γιάννης Ιωάννου, "ήταν 4 μάρτυρες, ο πατέρας μου 60 ετών, η μητέρα μου 55, η αδερφή μου 33 και η ξαδέρφη μου 40. Η περιοχή θέασης είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό ανάμεσα στην Κατερίνη και την Θεσσαλονίκη."

"Το κύριο φαινόμενο εδώ είναι τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα κατά την διάρκεια της νύχτας και μερικές φορές και της ημέρας. Οπως λένε, μοιάζουν με "σφαίρες από καθρέφτη". Είναι γυαλιστερές και δεν κάνουν κανένα θόρυβο. Ταξειδεύουν πολύ γρήγορα, γεγονός που δυσκολεύει την φωτογράφιση τους από την οικογένειά μου."

Σε όλη την περιοχή, συμπληρώνει ο Γιάννης ακούγονται "επίμονες φήμες ότι υπάρχει μία υπόγεια βάση στον Ολυμπο. Πολλά περιοδικά έχουν γράψει γι αυτό. Αξιόπιστοι ερευνητές, όπως ο ufoλόγος; κύριος Χαρδαβέλας παρήγαγαν βίντεο ερευνώντας την αλήθεια αυτών των αναφορών.

Η αναφορά του Σαυροειδούς έγινε τον Απρίλιο.
Η Δανάη Μεταξά (η ξαδέρφη, 40) και ο άντρας της Σπύρος είδαν την οντότητα πολλές φορές μέσα στο σπίτι τους. Προσπάθησαν να την πιάσουν, αλλά αυτή κινείτο γρήγορα και έμοιαζε να έχει την ικανότητα να εξαφανίζεται ξαφνικά. Αυτή η θέαση έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας.
Η Δανάη και ο άντρας της "περιέγραψαν την οντότητα ως αρκετά κοντή (κάτω από το 1 μέτρο) με σαυροειδές καφέ δέρμα και άσπρα μαλλιά. Το ζευγάρι ήταν τόσο φοβισμένο που ζήτησαν την βοήθεια της Ορθόδοξης εκκλησίας και αρκετών πιστών ανθρώπων. Πίστευαν ότι επρόκειτο για δαίμονα ή κάτι παρόμοιο".

"Τα ρούχα που φορούσε το ον έμοιαζαν με αυτά που φορούν οι Αραβες", σαν αυτά που φοράνε στην Αλγερία (σαν ρόμπες) ή το galabaa του Ιράκ.

"Οι δικοί μου -που είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι- πιστεύουν ότι κάτι συμβαίνει εκεί έξω. Δεν ανέφεραν τίποτα στις Ελληνικές αρχές, και κατά την γνώμη μου ήταν μία σωστή απόφαση, καθώς είναι πιθανόν η κυβέρνηση να γνωρίζει ήδη για αυτές τις δραστηριότητες."

Ο Γιάννης ψάχνει τώρα και για άλλους μάρτυρες που έχουν δει το Σαυροειδές. "Ισως να υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες στο χωριό".

http://ufoinfo.com/roundup/v10/rnd1024.shtml

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

NortrinΜέλος
17/06/2005, 02:56:56
Πολύ ενδιαφέρον!
Μου κάνει περισσότερο για κρυπτοζωολογία παρά για εξωγήινο ον...

Γράφεις ότι το είδανε μέσα(!) στο σπίτι τους?

dim.karΜέλος
17/06/2005, 07:53:42
Προφανώς θα ήταν ο πανκάκιστος Vril... O οποίος μετά την επίθεση που δέχτηκε μεταμορφώθηκε σε σαύρα...

Είμαστε σοβαροί; Και βγάλαμε και συμπεράσματα... Σεμνά... Σεμνά... (που θα 'λεγε κι ο Παπαγιαννόπουλος).

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

tptΜέλος
17/06/2005, 08:20:46
"Είμαστε σοβαροί;"....ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΕΙΣΑΙ?
ΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
17/06/2005, 10:19:56
Όποιος θέλει να δεί Σαύρες, θα τις δεί.

Άυτό με έμαθε η μακρόχρονη παραμονή μου σε αυτό το χώρο.

Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι, οτι οι¨κάτοικοι (αμάν πια αυτοί οι κάτοικοι, έχουν γίνει μέτρο και σταθμό των πάντων) ΛΕΝΕ οτι το έχουν δεί και μάλιστα πολλές φορές, δηλ. τακτικά.

Παρόλα αυτά, παρότι υπάρχει διψασμένο κοινό για αυτά τα θέματα, παρότι υπάρχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες ερευνητές κάτω του μετρίου, κανένας μα κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ να "παγιδεψει" την περιοχή με κάμερες αυτόματης καταγραφής, ανιχνευτές κίνησης κλπ.

Διαπιστώνω άλλη μια φορά, οτι κάποιοι αρέσκονται να πιστεύουν άκριτα το οτιδήποτε ακούνε. Η λαχτάρα να απιβεβαιωθεί το απίθανο, κάνει τους πολλούς να δέχονται δογματικά οτιδήποτε "θεαθεί", ας είναι και παραίσθηση.

Άλλο η έρευνα και άλλο το δόγμα. Απέχουν πολύ ...

dim.karΜέλος
17/06/2005, 10:20:08
Αγαπητέ tpt (όπως λέμε δηλαδή: τίποτα) γνωριζόμαστε για να κρίνεις την σοβαρότητα μου; Αν ναι, δεν μου λες το ονοματάκι σου να καταλάβω κι εγώ τι μου γίνεται; Πάντως βλέπω ότι πήρες παραμάσχαλα όλες τις απαντήσεις μου και άρχισες να κελαηδάς. Δεν πειράζει, μου φτιάχνεις μία κατά τα άλλα άσχημη μέρα (από τα γέλια φυσικά…)

Εν πάσοι περιπτώσει η βαρύτητα της απόδειξης για το σαυροειδές δεν βαρύνει εμένα: αυτούς που το υποστηρίζουν βαρύνει! Να στο κάνω λοιπόν πιο λιανά, μήπως και καταλάβεις: ας πούμε ότι μπροστά μας είναι ένας τοίχος τον οποίο εγώ μετρώ και ξαναμετρώ και είναι 1 μέτρο και 50 εκατοστά.. Έρχεσαι εσύ ξαφνικά και μου λες πως η Παναγία σου είπε πως ο τοίχος είναι 3 μέτρα. Εσύ έχεις την υποχρέωση να αποδείξεις ότι είναι τρία μέτρα, όχι εγώ…

Οπότε εγώ δεν μπορώ να απαντήσω για το τι συμβαίνει (αν και υποψιάζομαι περίπτωση οικογενειακού ψυχικού νοσήματος με παρανοϊκές τάσεις): εσύ που τα υιοθετείς (αν τα υιοθετείς) πρέπει να απαντήσεις. Και στο κάτω κάτω: υπάρχει μια ξεκάθαρη φωτογραφία; ¨Ένα Video; Μια βάση για συζήτηση ρε παιδί μου; Tpt…. Όπως πάντα tpt…

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

dim.karΜέλος
17/06/2005, 10:23:56
Έλα ορέ Vril και με άφησες μονάχο μου!

Την απάντηση μου για τις ανθρωπιστικές και θετικές επιστήμες την κύτταξες; Περιμένω απάντηση!

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

Edited by - dim.kar on 17/06/2005 10:26:30

17/06/2005, 14:15:47
Τελικά, τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν "σαυροειδή" όντα;

Μήπως κάποιοι ερευνητές/συγγραφείς/σκηνοθέτες έχουν πείσει ένα μέρος του πληθυσμού ότι υπάρχουν σαυροειδή όντα, όπως παλιότερα εμφανιζόντουσαν οι καλοί, ψηλοί, ξανθοί εξωγήινοι (σαν άγγελοι) και πιό πρόσφατα οι κοντοί, σκούροι, κακοί greys με τα μεγάλα οβάλ μάτια;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

17/06/2005, 14:34:14
quote:

Τελικά, τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν "σαυροειδή" όντα;

Χμμμ.... ????

Η αχαλίνωτη φαντασία και η διάθεση για αυτοπροβολή ? Μήπως ???

tptΜέλος
17/06/2005, 14:43:01
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΥΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ(ΣΠΗΛΙΕΣ ΕΝΝΟΩ).ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ.ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΛΟΓΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΩΝ ΜΑΛΛΟΝ.

ΑΥΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ.ΚΑΛΟ 3ΗΜΕΡΟ.