- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Σαυροειδής Εξωγήινοι..
ουυυυφφφφφφφ,άραγε ,είναι επικύνδυνοι, ξέρουμε;
Dim.kar , νομίζω ότι εσύ έχεις ανάλογα εμπειρία με ένα άλλο είδος, εκεί που συχνάζεις,αποδεδειγμένα επικίνδυνο, επιστημονικά γνωστό ως "SpeleoTrypous Arkoudobabouras"
πάρε τα φρένα, τη λανιέρα και καταβατήρα και τρέχα να πάρουμε τα βουνά, μπας και βρούμε υπολοίματα του homo trelomalakikus, γιατί θέλω να κάνω μια εμπεριστατωμένη έρευνα πάνω σε τρελούς, βλαμένους και ψυχοπαθής, και άς λές εσύ οτι χάνω άδικα την ώρα μου ... !
Έχει πολύ γέλιο η υπόθεση και η ζωή είναι αρκετά δύσκολη χωρίς γέλιο !
Οι άνθρωποι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μέσα στους αιώνες έχουν ιστορίες για νεράιδες, ξωτικά, νάνους, δαίμωνες, διαόλια και άλλα μη ανθρώπινα όντα.
Ίσως τα όντα που έβλεπαν και περιέγραφαν σε άλλες εποχές σαν δαίμωνες ή σαν τον διάολο να τα ονομάζουν σήμερα σαν ερπετόμορφους εξωγήινους, εξάλου η περιγραφή τους μοιάζει αρκετά.
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας αποδεικνύουν ή όχι την ύπαρξη τους, εκτός από όλες αυτές τις γοητευτίκες κατά τα άλλα αφηγήσεις.
Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να σπεύδουμε να τους βγάλουμε όλους ψεύτες ή σαν άτομα με μαζικές παρακρούσεις και γιατί να μην κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να απολαύσουμε αυτού του είδους τις σύγχρονες ιστορίες, εξάλου δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα μόνο να περάσουμε με έναν ωραίο τρόπο την ώρα μας όπως κάνανε και οι πρόγονοι μας που έφτιαξαν τόσες ιστορίες.
Edited by - STERM on 17/06/2005 19:46:12
quote:STERM:
Κάπου είχα ακούσει κάποιον να λέει ότι <<αν ρωτήσουμε ένα σαμάνο της Λατινικής Αμερικής ή άλλης περιοχής θα μας πει ότι έχει δει αγγέλους, δαίμωνες ή άλλα θεϊκα και μη, όντα, αν ρωτήσουμε κάποιον από τον πολιτισμένο κόσμο θα μας πει ότι είδε εξωγήινους.>>.
ετσι ειναι φιλε μου!
το θεμα ειναι να ανακαλυψουμε τι κρυβεται απο πισω!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ EXOTERICA.GR
Βρε shalom,shalom ουουουουουουο αυτά τα αστεία σου με πήγαν αίμα...![]()
Να σε έχει καλά ο Jecho

HOME SWEET HOME
quote:
Οι άνθρωποι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μέσα στους αιώνες έχουν ιστορίες για νεράιδες, ξωτικά, νάνους, δαίμωνες, διαόλια και άλλα μη ανθρώπινα όντα.
Και εγω εχω δει, και σε μικρη ηλικια μαλιστα...αλλα ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω τι ηταν.Και το ειδα σε ηλικα που ουτε καν ηξερα τι ειναι εξωγηινοι και δαιμονες.
Τι να πει κανεις...
quote:
Βρε shalom,shalom ουουουουουουο αυτά τα αστεία σου με πήγαν αίμα...
Καλα δεν ηταν και τοσο αστειο ρε φιλε Typhwna, το ειχε ξαναπει καποιος στο φορουμ αυτο με το exoterica.![]()

quote:
Και εγω εχω δει, και σε μικρη ηλικια μαλιστα...αλλα ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω τι ηταν.Και το ειδα σε ηλικα που ουτε καν ηξερα τι ειναι εξωγηινοι και δαιμονες.
Τι έχεις δει;
Κάποιο τέτοιο ον;
Αν θέλεις πες μας κάτι για αυτήν σου την εμπειρία, αν θυμάσαι βέβαια τίποτα αφού λες ότι ήσουν σε μικρη ηλικια..

gK
Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Ostria ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ....
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ...
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ?????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:quote:
[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Ostria ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ....
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ...
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ?????
΄
Ξέρεις, όπως διάβαζα το κείμενό σου, παρατήρησα οτι ανάλογα που βάλεις το κόμα, αλλάζει και το ολο νόημα...
LOL! ![]()
H πλάκα είναι ότι αν αυτή η είδηση ερχόταν ας πούμε από την Βραζιλία ή κάπου εκεί γύρω, θα την παίρναμε ίσως πιό σοβαρά(;)
Τελικά η απόσταση από το γεγονός παίζει σπουδαίο ρόλο! (χρονική και γεωγραφική).
Ποιός να πιστέψει ότι υπάρχει βάση εξωγήϊνων στον Ολυμπο; Αν ήταν στις ζούγκλες του Αμαζονίου όμως; ![]()
Αν ο Σαυροειδής εξωγήινος εμφανιζόταν κάπου στην Κίνα ή το Θιβέτ;![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
"Όσον αφορά την Ελλάδα, μπορούμε να περηφανευόμαστε πως είμαστε μια χώρα με αρκετές ενδείξεις καθώς και μαρτυρίες για θεάσεις ΑΤΙΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Διαδίκτυο του Hellenic UFO Reporting Center, «η Ελλάδα είναι από της λίγες χώρες που κρατά αρχεία για
1. άγνωστα "στίγματα" στα ραντάρ
2. για αναχαιτίσεις για A.T.I.A ,
3. για φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα (άγνωστης κυριολεκτικά ταυτότητας) που συναντούν ακόμη (2004)και τώρα οι πιλότοι μας στους ουρανούς της Ελλάδος και που έχουν ρητή εντολή να μην σχολιάζουν τίποτε
4. για αρχεία αναχαιτίσεων - ατυχημάτων που έγιναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες».
Τα επιχειρήματα είτε υπέρ είτε κατά της ύπαρξης εξωγήινων είναι πάνω-κάτω γνωστά, συνεπώς δε θα είχε νόημα να αναφερθούμε σε αυτά εκτενέστερα. Ούτως ή άλλως όσο και να προσπαθούν να μας περάσουν κάποιες απόψεις, λανθασμένες και μη, αν εμείς οι ίδιοι δε θέλουμε δε γίνεται τίποτα... Το μόνο που θα παραθέσω στη συνέχεια είναι αναφορές ΑΤΙΑ στην Ελλάδα που έχουν σημειωθεί ανά τα χρόνια.
08/1966 Πρέβεζα Άκτιο
03/09/1967 Λίμνη Ιωαννίνων
03/10/1967 Θεσσαλονίκη
04/10/1967 Αλεξανδρούπολη
1971 Μεσολόγγι
05/05/1975 Χανιά Κρήτης
18/01/1977 Αεροπορική Βάση Λάρισας
1977 Αιγαίο (ανοιχτά του Βόλου)
1977 Πειραιάς
07/01/1978 Έδεσσα
02/02/1978 Περίχωρα Αθήνας
28/2/1978 Αεροπλάνο της Ολυμπιακής αεροπορίας παρακολουθήθηκε στενά από άγνωστο δισκοειδές ιπτάμενο αντικείμενο.
02/06/1979 Θεσσαλονίκη
29/06/1979 Πάτρα
31/07/1979 Μαλακάσα
07/07/1980 Σούνιο
1980 Υμηττός
1980 Ρέθυμνο
18/07/1981 Λεμονοδάσος Άκρατας Αιγιαλείας
11/02/1988 Ξανά από αεροπλάνο της Ολυμπιακής
1989 Σκιάθος
1990 Σκιάθος Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν αρκετοί που εργάζονταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι του νησιού καθώς και κόσμος μέσα στην πόλη.
07/1992 Κάλαμος
25/06/1999 Κοντά στην Ξάνθη
2000 Εύβοια
01/01/2000 Αθήνα (αυτός βράδυ Πρωτοχρονιάς τραβούσε φωτογραφίες τον ουρανό...)
08/11/2000 Κρήτη
12/11/2000 Ιωάννινα
26/02/2001 Κόρινθος
12/06/2004 Όλυμπος
Μπορεί οι αλλόμορφοι να μην υπάρχουν, να είναι απλά πλάσματα της φαντασίας μας. Αν το δεχτούμε αυτό, πρέπει να παραδεχτούμε πως τελικά κάτι δεν πάει καλά με το ανθρώπινο γένος. Ποιός ο λόγος να δημιουργήσει αυτόν τον παράξενο μύθο; Ποιά ψυχολογική ανάγκη του ικανοποιεί με αυτόν τον τρόπο; Απαντήσεις θα έρθουν πολλές. Αν δεχτώ πως όλες οι μαρτυρίες περί θέασης ΑΤΙΑ είναι ψευδείς, καθώς και πως όλα τα ντοκουμέντα είναι κατασκευάσματα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, τότε η μόνη εξήγηση που προσωπικά με ικανοποιεί είναι μια: φοβόμαστε. Δεν αντέχουμε στη σκέψη πως είμαστε μόνοι μας μέσα σε όλο αυτό το λογικό χάος που ονομάζουμε “Σύμπαν”. Από την άλλη υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για να με πείσουν για την ύπαρξή τους. Αν κάποιος μπορέσει να δώσει μια οριστική απάντηση παρακαλώ πολύ να μου το πει..."
http://www.fig.gr/content/view/73/0/1/1/
Και μερικές φωτογραφίες από το huforc (δεν υπάρχει πιά το site) από ufo πάνω από την Πιερία
http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=108
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Vril ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΟΜΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Edited by - xrysa21 on 22/06/2005 13:02:30
quote:
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
[/b]
Αγαπητέ μου Avatar το ξέρω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι θεάσεις των επιβατών είναι ελάχιστες. Θα είχε ίσως ενδιαφέρον να βρούμε αυτές τις ελληνικές αναφορές (για εξωγήϊνους) και να τις σχολιάσουμε.
quote:
GDS1 Απεστάλη: 22/06/2005, 12:45:55
Πριν απο λίγα χρόνια δεν ήταν ένα ΑΤΙΑ πάνω από χωριό της Κρήτης για αρκετές ημέρες και το είχαν δείξει και οι Ειδήσεις (τουλάχιστον εγώ από εκεί το είδα);;;;;
Ναι το θυμάμαι. Ηταν ένα ufo στον ουρανό, και αν δεν κάνω λάθος οι επιστήμονες είχαν πει ότι πρόκειται για την Αφροδίτη ή κάποιο άλλο ουράνιο σώμα; (όμως αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά μεγάλο και αρκετά κοντά για να το μπερδέψουν με την Αφροδίτη).
-Arthur C. Clarke-